Lue virallinen kuvaus

Inspiroi menneisyytenne auttaa sinua muovaamaan tulevaisuutesi

Yliopiston 50 vuoden akateemisen huippuosaamisen takana olemme jatkaneet kansainvälisen maineen ja kurssitarjontamme kasvattamista. Olemme aina olleet edelläkävijöitä uusien kurssikohteiden kehittämisessä, mikä kuvastaa ja ennakoi työnantajien, opiskelijoiden ja koko yhteiskunnan tarpeita.

Bradford oli ensimmäinen Lontoon ulkopuolella sijaitseva yliopisto tarjoamaan osa-aikaista tutkintoa, ja kursseillemme suunniteltiin vastaamaan muuttuvaa liiketoimintaa, yhteiskuntaa, tieteellistä ja ympäristömaailmaa.

Ensimmäisestä, kansainvälisestä maineesta lähtevästä modernista Business School -kurssista ensimmäinen rauha-opintojen tutkinto tarjoaa jatko-opiskelijoillemme tarkoituksenmukaista, käytännöllistä ja hyödyllistä oppimista.

Tänään työnantajajärjestöt ovat laajentaneet maapalloa. Yhteistyömme vaihtelevat paikallisten työnantajien yhdistyksistä työnantajan sitouttamisaloitteiden kautta ulkomaille kumppanuuksille, mukaan lukien Singaporessa, Bruneissa, Malesiassa, Pakistanissa ja Intiassa.

"Voit olla vakuuttunut siitä, että yliopistosi kehittyy tulevaisuudessa samalla dynamiikalla kuin aikaisemmin on osoitettu." Kouluttamalla miehiä ja naisia, jotka saavat koulutusta ja koulutusta, joka vastaa muuttuvan yhteiskunnan tarpeita. "

Harold Wilson

entinen pääministeri ja ensimmäinen kansleri

Strategiat, politiikat, tehtävä ja arvot

Kaikki, mitä yliopisto tekee, olipa se pieni, on osa tehtäväämme instituutiona ja yritystrategiana.

Arvomme ja politiikkamme ovat valmiit varmistamaan, että tavoitteidemme saavuttamisessa teemme niin oikeudenmukaisesti ja mahdollisimman hyvin.

Visio kestävästä kampusta

University of Bradford olemme sitoutuneet kestävyyteen ja olemme saaneet tunnustuksen kestävästä kampuksestamme, ja olemme yksi maailman johtavista Ecoversity-maista.

Visiomme sisältää neljä päätavoitetta:

Kestävää koulutusta

Kestävämmän tulevaisuuden muotoilu ottamalla oppilaat, henkilökunta, paikallisyhteisöt ja työnantajat mukaan kestävän kehityksen edellyttämiin taitoihin ja tietoihin.

Työskentely terveelliseen ympäristöön

Ympäristönsuojelu minimoimalla resurssien käyttöä ja päästöjä sekä samalla lisäämään ympäröivää ympäristöä.

Sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen

Luomalla vihreämpi ja turvallisempi ympäristö, jossa opiskelijat, henkilökunta ja paikallinen yhteisö voivat elää, vuorovaikutuksessa, opiskella ja olla aktiivisia.

Työskentely kohti kukoistavaa taloutta

Tutkimuksen, innovoinnin ja tiedon siirtämisen kehittäminen opiskelijoiden, yliopiston, kaupungin ja alueen menestymisen lisäämiseksi.

tutkimus

University of Bradford on teknologiayliopisto, jolla on yli 50 vuoden huippututkimuskokemus.

Tutkimuksemme on sijoittunut korkeimmalle 50: lle Isossa-Britanniassa (HEFCE, 2014) tutkimuksen laadulle, ja kolme neljäsosaa luokitellaan joko maailman johtaviksi tai kansainvälisesti erinomaisiksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of Bradford

Tämä innovatiivinen uusi ohjelma antaa sinulle tarkan käsityksen kansainvälisistä suhteista ja politiikasta sekä konfliktien ja turvallisuuden kysymyksistä maailmanlaajui ... [+]

Tämä innovatiivinen uusi ohjelma antaa sinulle tarkan käsityksen kansainvälisistä suhteista ja politiikasta sekä konfliktien ja turvallisuuden kysymyksistä maailmanlaajuisesti ja alueellisesti eri puolilla maailmaa.

Sijoittaessaan kansainvälistä kehitystä historiallisessa kontekstissa se keskittyy erityisesti viimeaikaisiin ja nykypäivän prosesseihin, suuntauksiin ja ongelmiin: tarkastellaan pyrkimyksiä vastata kansainvälisiin ja alueellisiin haasteisiin politiikan ja käytännön aloilla.

Ohjelma yhdistää syvällisen akateemisen koulutuksen keskeisiin käsitteisiin, teorioihin ja tapaustutkimuksiin sekä poliittisen päätöksentekijöiden, diplomaattien ja ammattilaisten jäsennellyn prosessin, johon osallistuu nykyaikaisia keskusteluja ja kokemuksia. Sinulla on mahdollisuuksia oppia luokkahuoneen ulkopuolelle poliittisten simulaatioharjoitusten, kenttäretkien ja erikoistuneiden työpajojen avulla luomalla uusia siltoja alan akateemisten ja käytännön ulottuvuuksien välillä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

University of Bradford

Animaatio on keskeinen osa Yhdistyneen kuningaskunnan £ 84 miljardin luovaa teollisuutta. Kurssin aikana kehität taitoja ja ymmärrystä menestyksekkään uran saavuttamiseks ... [+]

Animaatio on keskeinen osa Yhdistyneen kuningaskunnan £ 84 miljardin luovaa teollisuutta. Kurssin aikana kehität taitoja ja ymmärrystä menestyksekkään uran saavuttamiseksi tässä jännittävässä ja dynaamisessa kentässä.

Sen lisäksi, että käytät huippuluokan prosesseja ja tekniikoita digitaalisten animaatioiden luomiseksi, saat vakaan perustan klassisille animaatiotekniikoille, piirustuksille, elokuvateoksille, tarinankerronta ja käsitteelliselle ymmärrykselle, jotta voit tulla luovaksi, päteväksi ja luottavaksi ammattilainen.

Teollisuudella kokenut tiimi auttaa sinua tulemaan animaattoriksi yhdistämällä käytännön ja teoreettista työtä. Painopisteemme on mahdollisimman monien animaatioiden luominen samalla, kun se asetetaan kulttuuriseen ja teolliseen kontekstiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Business Analyticsia hyödynnetään päivittäin kaikenkokoisille organisaatioille, ja siitä on tullut pakollinen ammattitaito tutkinnon suorittaneille ja työnantajille. ... [+]

Business Analyticsia käytetään päivittäin kaiken kokoisille organisaatioille, ja siitä on tullut välttämätön taito tutkinnon suorittaneille ja työnantajille. Asiallisten analyysitekniikoiden soveltaminen, teknisen henkilöstön johtaminen, liiketoimintaanalytiikan sovittaminen organisaatiostrategiaan, data-analytiikkaprojektien hallinta ja analytiikan tulkinta ovat edelleen keskeinen haaste.

Kaikki tämä mielessä tämä ohjelma on ainutlaatuisen suunniteltu antamaan opiskelijoille tarvittavat tekniset ja ei-tekniset taidot menestyä yrityksen tulevaisuuden johtajina.

Johtavien alan ammattilaisten arvokkailla panoksilla olemme räätälöineet tähän ohjelmaan moduulit, jotka tarjoavat tasapainon liiketoiminta-analyysimenetelmien mekanismin ja liiketoiminta- ja johtamispäätöksentekoprosessien välillä. Tämän vuoksi tämän ohjelman opiskelijat perustuvat perusteellisesti johtamisen ja liiketoiminnan analyysiin ja asiaan liittyviin aiheisiin, joita tukevat alan keskeiset käsitteet, teoriat ja uusimmat tekniikat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Kehitä ammattitaitoja, joita tarvitset liiketoiminnan hallitsemiseksi maailmantaloudessa. Tutki tärkeimpiä kansainvälisiä yritys- ja talouskysymyksiä ja hanki työkalut ja ... [+]

Kehitä ammattitaitoja, joita tarvitset liiketoiminnan hallitsemiseksi maailmantaloudessa.

Tutki tärkeimpiä kansainvälisiä yritys- ja talouskysymyksiä ja hanki työkalut ja kaupallinen näkemys, jotta voit aloittaa johtajauran kaikkialla maailmassa tai harjoittaa yrittäjyyttä.

Ohjelma tarkastelee seuraavia aiheita:

Kuinka monikansalliset yritykset toimivat nousevissa talouksissa.Brexitin vaikutukset eurooppalaiseen liiketoimintaan ja johtamiseen.Hallinnan haasteet kulttuurien välillä.Strategisen johtamisen perusteet.Liikelaki ja etiikka.

Voit räätälöidä opintojasi kiinnostaville alueille tai uramahdollisuuksille valikoiman valinnaisia moduuleja esimerkiksi markkinoinnin, rahoituksen ja henkilöstöhallinnon aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

University of Bradford kemianopiskelijana sinulla on valinnanvaraa ja joustavuutta. Kahden ensimmäisen vuoden aikana kehitätte ymmärryksen kemian teoreettisista ja käytän ... [+]

University of Bradford kemianopiskelijana sinulla on valinnanvaraa ja joustavuutta.

Kahden ensimmäisen vuoden aikana kehitätte ymmärryksen kemian teoreettisista ja käytännöllisistä näkökohdista, joissa ydinmateriaali toimitetaan perinteisillä orgaanisen, epäorgaanisen ja fysikaalisen kemian aloilla.

Jotta voisit antaa sinulle älyllisesti täyttä kokemusta, kemian kurssimme avulla voit ottaa 20 opintopistettä valinnaisista moduuleista vaiheissa 1 ja 2, joissa on tarjolla yliopiston eri aiheita kuten matematiikkaa, tekniikkaa, taloutta ja paljon muuta.

Kolmas vuosi esittelee sinulle lääketieteen, materiaalien ja analyyttisen kemian erikoissisältöä. Sinulla on myös mahdollisuus tutkia tiettyä aihetta valitsemalla laajempi syvyys laajennetun väitöskirjan aikana.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Kirjanpito- ja rahoitustieteen kandidaatti (Hons) valmistelee sinulle kirjanpidon tai rahoitusalan uran ja antaa sinulle hyvän käsityksen ydinliiketoiminnan periaatteista ... [+]

Meidän BSc (Hons) kirjanpidon ja rahoituksen (sijoittumisvuosi) valmistelee sinua uran kirjanpidossa tai rahoitusalalla ja antaa sinulle vahva ymmärrys ydinliiketoiminnan periaatteita ja käytäntöjä.

Kehität syvällisen käsityksen siitä, miten kirjanpito ja rahoitus sopivat laajempaan liiketoiminta- ja johtamisympäristöön.

Pääomamarkkinat, sijoitus ja rahoitustilintarkastusYritysraportointiverotusYhtiöoikeus ja hallinto

Ohjelma antaa sinulle hyvät teoreettiset perusteet ja soveltaa tätä tietoa todellisiin kaupallisiin tilanteisiin.

Sinua opettavat johtavat tutkijat, joilla on laaja kokemus kirjanpito- ja rahoitusalasta. Opit kehittämään ja soveltamaan kirjanpito- ja rahoitusstrategioita, jotka edistävät yrityksen arvoa ja kehittävät tekniikoita ja ymmärrystä erikoistuneista tietokannoista, joita tarvitset uraan kirjanpito- ja rahoitusalalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Kehitä taitoja, joita tarvitset johtotehtävissä missä tahansa sektorissa sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti. Voit rakentaa laajan pohjan tietämykse ... [+]

Kehitä tarvitsemasi taidot johtavalle uralle millä tahansa alalla sekä Yhdistyneessä kuningaskunnassa että kansainvälisesti.

Rakennat laajan tietämyksen perustan liiketoiminnan ja hallinnan eri osa-alueille, mikä varmistaa, että sinut valmistuu hyvin pyöreiksi ammattilaisiksi, jolla on erinomainen kaupallinen tietoisuus.

Ohjelma kattaa keskeiset liiketoimintakonseptit ensimmäisenä opiskeluvuonna, mukaan lukien:

KirjanpitoMarkkinointiLiiketalousToiminnan ja tietojärjestelmien hallinta

Tämän jälkeen voit räätälöidä opinnoillesi kiinnostuneille alueille tai uran tavoitteille monenlaisia ​​erikoismoduuleja.

Ohjelman kolmantena vuonna toteutettu voileipävalmennusvuosi mahdollistaa ammattitaidon ja ammatillisen luottamuksen lisäämisen ja lisää työllistyvyyttä valmistumisen yhteydessä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Meidän sandwich-vuosi BSc (Hons) Finance and Economics-tutkinto antaa sinulle vahvan työkokemuksen kirjanpidosta, rahoitusmarkkinoista, sijoitusarvioinnista, riskienhalli ... [+]

Meidän sandwich-vuosi BSc (Hons) -rahoitus- ja taloustieteen tutkinto antaa sinulle vahvan työn tuntemuksen:

kirjanpitoRahoitusmarkkinatInvestointien arviointiRiskienhallinta

Valikoimalla valinnaisia moduuleja, jotka ovat käytettävissä opetussuunnitelman ohella, voit räätälöidä ohjelman akateemisen kiinnostuksen kohteisiin ja urasi pyrkimyksiin.

Se sisältää vuoden pituisen maksetun harjoittelun; korvaamaton mahdollisuus kehittää taitojasi ja oivalluksiasi ja lisätä tutkinnon suorittaneiden työllistettävyyttä. Voit harjoittaa harjoittelua osana valtion talouspalvelujen sijoittelujärjestelmää organisaatioissa, kuten:

HM TreasuryTyö- ja eläkesäätiöterveysministeriöKansalliset tilastot... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Asianmukaisen rahoitusteknologian ja analyyttisten taitojen soveltaminen on kasvava etusija erityisesti rahoitusalan ammattilaisille. Kilpailukykyisemmissä ympäristöissä ... [+]

Asianmukaisen rahoitusteknologian ja analyyttisten taitojen soveltaminen on kasvava etusija erityisesti rahoitusalan ammattilaisille. Kilpailukykyisemmissä ympäristöissä rahoitusalan ammattilaiset tarvitsevat yksityiskohtaisemman kuvan organisaationsa taloudellisista tiedoista.

Tämä ohjelma on suunniteltu johtavien alan ammattilaisten panoksilla ja löytää tasapainon analyyttisten menetelmien mekanismin ja dynaamisen rahoitukseen liittyvän päätöksentekoprosessin välillä. Pyrimme kehittämään opiskelijoita tulevaisuuden rahoitusalan ammattilaisiksi, joilla on analyyttiset taidot, joilla on asianmukaiset ominaisuudet riskien vähentämiseksi tekemällä älykkäämpiä, ajankohtaisempia ja tarkempia taloudellisia päätöksiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä upouusi BSc (Hons) -ohjelma Virtual and Augmented Realityssä (sijoitusvuosi) on yksi ensimmäisistä laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se sijaitsee vakiintuneid ... [+]

Tämä upouusi BSc (Hons) -ohjelma Virtual and Augmented Realityssä (sijoitusvuosi) on yksi ensimmäisistä laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Se sijaitsee vakiintuneiden pelien suunnittelun, animaation, visuaalisten tehosteiden ja elokuvien tuotanto-ohjelmien rinnalla, mikä edustaa näiden toimialojen tulevaa suuntaa

Se antaa sinulle tekniset ja luovat taidot, joita tarvitset ammattimaiseksi virtuaali- / täydennys- / sekatodellisuuden taiteilijaksi, joka on varustettu pääsemään nopeasti kasvavaan ja uskomattoman jännittävään sektoriin.

Opit tekniikoita, kuten:

3D-mallinnusliikkeentallennusdigitaalinen kokoonpanoohjelmointipelien suunnittelu ja sovelluskehitys... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Meidän 4-vuotinen BSc (Hons) -ohjelma Human Resource Management tarjoaa sinulle taidot, joita tarvitset toimiakseen tehokkaasti nykyaikaisessa globaalissa liiketoimintaym ... [+]

Meidän 4-vuotinen BSc (Hons) -ohjelma Human Resource Management tarjoaa sinulle taidot, joita tarvitset toimiakseen tehokkaasti nykyaikaisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Jatko-opiskelijana olet varusteltu:

tarjota eettinen johtajuus.tuottaa kestävää arvoa ihmisten kautta sekä yrityksille että yhteiskunnalle.kukoistaa monissa liiketoimintaympäristöissä ja aloilla.

Saat yleiskatsauksen ydinliiketoiminta-aloista ensimmäisen vuoden aikana, mikä antaa sinulle vahvan pohjan tutkinnolle. Sitten erikoistumme henkilöstöresurssien hallintaan keskeisten erikoismoduulien kautta. Sinulla on myös mahdollisuus valita muita valinnaisia moduuleja, jotka liittyvät etuihin ja urakehityksiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Opi kehittämään seuraavan sukupolven ohjelmistotyökaluja ja -järjestelmiä sekä hankkimaan tietotekniikan suunnitteluun ja hyödyntämiseen tarvittavat tiedot ja tekniikat. ... [+]

Opi kehittämään seuraavan sukupolven ohjelmistotyökaluja ja -järjestelmiä sekä hankkimaan tietotekniikan suunnitteluun ja hyödyntämiseen tarvittavat tiedot ja tekniikat.

Tämä ohjelma on suunniteltu niille, joilla on intohimoinen kiinnostus teknologiaan, ja haluavat edetä uraan, kuten ohjelmistoteknikko, järjestelmänvalvoja, tietotieteilijä, talousanalyytikko, sovelluskehittäjä tai IT-konsultti.

Sijoitusvuosi teollisuudessa mahdollistaa yhteyksien luomisen sekä kehittää taitojasi ja ammattitaitoasi.

Tietojenkäsittelytieteen (Hons) BSc (sijoitusvuosi) hyödyntää erinomaisia tutkimusvahvuutiamme ja asiantuntemustamme. Yhtenä Ison-Britannian vanhimmista tietojenkäsittelyosastoista meillä on voimakas perintö.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of Bradford

Kemian tekniikan BEng (Hons) -tekniikkaa (sijoitusvuosi) muotoilevat teollisuuden jatkuvat tarpeet ja keskittyvät perinteisiin öljy-, kaasu- ja petrokemiantuotantoon. Saa ... [+]

Kemiantekniikan (sijoittumisvuosi) BEng (Hons) on muotoiltu teollisuuden jatkuvilla tarpeilla samalla kun keskitytään perinteisiin öljy-, kaasu- ja petrokemian tuotantoon.

Saat tietoa ja käytännön kokemusta, jota tarvitset toimiin useilla teollisuudenaloilla, oppimalla tutkimustietoon perustuvassa, monitieteellisessä ympäristössä.

Opinnot antavat sinulle syvällisen käsityksen perusteellisista ja kehittyneistä teknisistä periaatteista, kuten:

NestemekaniikkaTermodynamiikkaMassan ja lämmön siirtoKemialliset reaktiotProsessinhallintaTurvallisuus, terveys ja ympäristö

Saat myös käytännön kokemusta analyyttisistä työkaluista ja osaamisesta, jota tarvitaan tietämyksen soveltamiseksi teollisuudelle.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Mekaaninen tekniikka on monipuolinen tekniikan alalta, ja korkean ja kasvavan kysynnän alan yrityksiltä Graduate Mechanical Engineersille. ... [+]

Mekaaninen tekniikka on monipuolinen tekniikan alalta, ja korkean ja kasvavan kysynnän alan yrityksiltä Graduate Mechanical Engineersille.

Akkreditoitu tutkintomme asettaa sinut modernin teollisuuden ytimeen, tarjoamalla uramahdollisuuksia esimerkiksi seuraavilla aloilla:

Ilmailuteollisuus, autoteollisuus ja rautatieEnergia ja sähköntuotantoTuotantotekniikan insinööri; tuotesuunnittelu, materiaalit, tuotanto ja jalostus.

Voit yhdistää mekaniikan, materiaalitieteen, termofluidit ja laskentamenetelmät suunnittelemaan, analysoimaan ja toteuttamaan monimutkaisia, taloudellisia, luotettavia, tehokkaita ja kestäviä järjestelmiä.

Koko tutkinto asettaa teorian käytäntöön erilaisten yksittäisten ja ryhmäprojektien kautta. Esimerkiksi vuosi 1 näkee sinut osallistumaan kolmeen projektiin, jotka käyttävät taitojasi suunnitella, rakentaa ja testata todellisia mekaanisia laitteita.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Ohjelmistotekniikka on kaiken nykyaikaisen teknologian ytimessä ja sillä on keskeinen rooli kaikissa teollisuudessa. ... [+]

Ohjelmistotekniikka on kaiken nykyaikaisen teknologian ytimessä ja sillä on keskeinen rooli kaikissa teollisuudessa. Se sisältää tieteenalojen, kuten:

MatematiikkaTietokone TiedejohtoCyber ​​Security

Jos sinulla on intohimoa teknologiasta, ohjelmamme ohjelmistokehityksessä (sijoitteluvuosi) opettaa sinut luomaan ja innovoimaan tietotekniikan ja tietokoneohjelmoinnin kautta. Se on suunniteltu ongelmanratkaisuihin, jotka pyrkivät vastaamaan haasteisiin yhteenliitetyssä, teknologia-suuntautuneessa yhteiskunnassa.

Opit ensin tietojenkäsittelytieteen periaatteet, antaen sinulle vahvan teknisen perustan, johon rakentaa. Ohjelma jakaa yhteisen ensimmäisen vuoden tietojenkäsittelyohjelmamme kanssa, joten voit siirtyä ohjelmien välillä ensimmäisen vuoden lopussa, jos muilla aloilla esiintyy etuja tai uranäkymiä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Bradford

Tämä BEng-ohjelma antaa sinulle perustiedot ja -taidot, joita tarvitset luovaksi siviili- ja rakennesuunnittelijaksi, joka pystyy suunnittelemaan, suunnittelemaan ja valv ... [+]

Tämä BEng-ohjelma antaa sinulle perustiedot ja -taidot, joita tarvitset luovaksi siviili- ja rakennesuunnittelijaksi, joka pystyy suunnittelemaan, suunnittelemaan ja valvomaan kestävien rakenteiden ja liikenneinfrastruktuurijärjestelmien rakentamista.

Maa- ja vesirakentamiseen kuuluu suunnittelu-, rakennus-, kunnossapito- ja korjausinfrastruktuurit, kuten tiet ja sillat, rakennukset ja maanalaiset kuljetusjärjestelmät.

Kehität laajaa tietämystä maa- ja vesirakentamisen geoteknisten, rakenteellisten, ympäristöön liittyvien ja johtamisen näkökohdista ja saat tietotekniikan tarvitsemasi tietojenkäsittely-, matemaattiset, piirustus- ja viestintätaidot.

Teollisuuden vuosi, joka on otettu ohjelman kolmantena vuonna, mahdollistaa yhteyksien rakentamisen, kun kehität taitojasi ja ammatillista luottamusta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Bradford
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi