Lue virallinen kuvaus

Meistä

University of the Highlands and Islands yliopisto on integroitu yliopisto, joka kattaa sekä jatko- että korkeakoulutuksen.

Emme ole perinteinen yliopisto. Olemme erilaisia. Olemme osa uudenlaista korkea-asteen oppilaitoksia, ainoa Skotlannissa ja yksi harvoista Euroopassa.

Skotlannin ylängöillä ja saarilla sijaitseva 13 riippumattoman korkeakoulun ja tutkimuslaitoksen erottuva kumppanuus perustuu paikallisesti ja juurtuu yhteisöihin, mutta kansallisella ja kansainvälisellä laajuudella osana alueellista yliopistorakennetta.

Maineemme rakentuu innovatiiviselle lähestymistavallemme oppimiseen ja erottuvalle tutkimuksellemme ja opetussuunnitelmillemme - kaikki rikastuvat Ylämaan ja saarten sekä sen yhteisöjen ihmisistä, luonnollisesta ympäristöstä, taloudesta, kulttuurista ja perinnöstä.

Meillä on 40 000 opiskelijaa yliopistoyhteistyön ytimessä, ja heidän menestyksensä mittaa meitä. Sekä jatkokoulutuksen että korkea-asteen koulutussuunnitelmamme on suunniteltu vastaamaan nykyisiä ja tulevia paikallisia ja alueellisia tarpeita ja houkuttelemaan muita opiskelijoita ylängöille ja saarille opiskelemaan.

Olemme vähän erilaisia ...

University of the Highlands and Islands antaa sinulle mahdollisuuden tehdä jotain erilaista, jotain erityistä.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman kursseja, joista monissa hyödynnetään alueemme ainutlaatuista ympäristöä, maisemaa ja kulttuuria.

... mutta opiskelijamme pitävät siitä

University of the Highlands and Islands yliopisto erottuu muista yliopistoista uskomattomien sijaintiensa vuoksi. Fort William on aktiivisen ulkoyhteisön koti, ja yliopisto syöttää sitä suoraan. Luennoitsijoilla on perusteelliset tiedot aiheistaan ja he ovat uskomattoman hyödyllisiä. Tämä on samanmielisten opiskelijoiden seurassa todella auttanut minua kehittymään ja kasvamaan.

Louise Ferguson, BA (Hons) meri- ja rannikkomatkailualan opiskelija

Olin vaikuttunut aihevalinnasta; ammatillisesta koulutuksesta tekniikoissa, kuten geofysikaalinen kartoitus, historiallisiin aihekohtaisiin luokkiin, joiden aiheet ovat niin moninaiset kuin pohjoismaisen materiaalikulttuurin, tai hautauskäytäntöihin. Vielä suurempi oli mahdollisuus soveltaa näitä tekniikoita ja tutkimusmenetelmiä tietyille alueille Orkneysaarten ympärillä.

Ian Clements, MS arkeologisen käytännön tutkinnon suorittanut

118933_pexels-photo-1438072.jpeg

Meidän arvomme

Yliopistoyhteistyössä on otettu käyttöön seuraavat arvot perustana, jolla harjoitamme liiketoimintaamme ja olemme vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Yhteistyö - avoimuus - kunnioitus - erinomaisuus

yhteistyö

Kannustamme työskentelemään organisaation rajojen yli ja pyrimme kumppanuuteen muiden kanssa, jotta voimme tarjota parasta opiskelijoillemme ja yhteisöillemme.

Avoimuus

Olemme avoimia suhteissamme toisiinsa.

Olemme avoimia ja vieraanvaraisia kaikille, jotka voivat hyötyä siitä, mitä tarjoamme.

Olemme avoimia uusille ideoille ja uusille työskentelytavoille tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Kunnioittaminen

Osoitamme kunnioitusta toisillemme ja muille.

erinomaisuus

Pyrimme saavuttamaan erinomaisuuden kaikessa mitä teemme.

Erikoistumme yhteen kampuksistamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä 13 korkeakoulustamme ja tutkimuskeskuksesta, yli 70 paikallisessa oppimiskeskuksessa tai verkossa missä tahansa.

kampuksilla

Olemme ainoa yliopisto, joka sijaitsee Skotlannin ylängöillä ja saarilla, ja olemme hiukan erilaisia - tarjoamme sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä 13 korkeakoulustamme ja tutkimuskeskuksesta, yli 70 paikallisessa oppimiskeskuksessa tai verkossa missä tahansa oletkin . Tutustu yhteisösi oppimiskeskuksiin käymällä yksittäisillä kampuksen verkkosivuilla.

Opi verkossa missä tahansa

Yliopistossa on joitain parhaista verkko-opiskelutekniikoista, mikä tarkoittaa, että voit opiskella monia kurssejamme kotoa tai töitä missä tahansa oletkin maailmassa.

Jatka saavuttaa suuria asioita

Tiiviit yhteytemme paikallisiin yrityksiin auttavat sinua pääsemään intohimoiseen teollisuuteen. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien kanssa (mukaan lukien SSE ja NHS Scotland) kehittääksemme kursseja tulevaisuuden menestyksen turvaamiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

University of the Highlands and Islands

Tämä Skotlannissa ainutlaatuinen tutkinto on osa yliopiston ja Professional Golfers 'Association (PGA) -yhteistyötä. Dornochissa, lähellä maailmankuulua Royal Dornoch -go ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Tämä Skotlannissa ainutlaatuinen tutkinto on osa yliopiston ja Professional Golfers 'Association (PGA) -yhteistyötä. Dornochissa, lähellä maailmankuulua Royal Dornoch -golfkerhoa, sijaitseva BA (Hons) Professional Golf on tarkoitettu golf-alan uralle pyrkijöille ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä erilaisissa rooleissa, keskittyen erityisesti valmennukseen. ja suorituskyky.

PGA tunnustaa tämän tutkinnon ja valmistuneet saavat PGA-jäsenyyden (haettaessa).

Skotlannin golfteollisuuden arvo on miljardi Englannin puntaa, ja se osallistuu vuosittain suoraan 496 miljoonaan puntaan bruttokansantuotteeseensa (BKT). Arvioiden mukaan yksi Skotlannin 125 työpaikasta on riippuvainen golfista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) -arkeologiamme liittyy läheisesti Skotlannin erityiseen kulttuuriperintöön, mutta sijoittaa myös kaiken tämän paljon laajempaan globaaliin kontekstiin. ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Mikä on maailmankuulujen arkeologisten perintökohteiden, kuten Skara Braen, Maeshowen, Camster Cairnsin ja Mousa Brochin, kanssa, mikä voisi olla parempi paikka arkeologian tutkimiseen kuin Skotlannin ylängöillä ja saarilla?

BA (Hons) -arkeologiamme liittyy läheisesti Skotlannin erityiseen kulttuuriperintöön, mutta sijoittaa myös kaiken tämän paljon laajempaan globaaliin kontekstiin.

Tutkinto antaa sinulle yksityiskohtaisen käsityksen arkeologian käytännöstä. Kehität myös omia arkeologisia taitojasi käytännön kokemuksen ja arkeologisten sijoittelujen kautta.

Saat tutkimuksen johtamaa opetusta luennoitsijoilta, jotka osallistuvat maailmanluokan tutkimukseen Skotlannin saarista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Irlannista, Atlantin alueelta ja Polynesiasta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) Golf Management -kurssi sijaitsee Dornochissa lähellä maailmankuulua Royal Dornoch -golfkerhoa. ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Skotlannin 'Golf of Home' -niminen skotlantilainen golf-ala on arvoltaan miljardin punnan arvoinen, ja sen osuus vuosittain on 496 miljoonaa puntaa Skotlannin bruttokansantuotteeseen (BKT). Arvioiden mukaan yksi Skotlannin 125 työpaikasta on riippuvainen golfista.

BA (Hons) Golf Management -kurssi sijaitsee Dornochissa lähellä maailmankuulua Royal Dornoch -golfkerhoa. Se on ensimmäinen laatuaan arvostettu tutkinto Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja se on suunnattu golfialan uralle pyrkijöille.

Tutkinto tarjoaa tasapainon golf-erityisiä ja hallintaa aiheita antaa tutkinnon suorittaneille tarvittavat taidot hyödyntää erinomaisia työllistymismahdollisuuksia. Sinulla on mahdollisuus työskennellä erilaisissa rooleissa, keskittyen erityisesti kaikkiin golfin yhteydessä tapahtuvan hallinnan näkökohtiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) Adventure Performance and Coaching tuo ainutlaatuisen keskittymisen urheilutieteeseen seikkailuvalmennuksen alueelle. Yhdistät soveltuvan urheilun tutkijan taid ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

BA (Hons) Adventure Performance and Coaching tuo ainutlaatuisen keskittymisen urheilutieteeseen seikkailuvalmennuksen alueelle. Yhdistät soveltuvan urheilun tutkijan taidot ja tiedot modernin seikkailupalvelun ammattitaitoon jatkuvasti muuttuvissa ulkoympäristöissä, valmistamalla sinut valmentamaan ja ohjaamaan seuraavan sukupolven seikkailijaurheilijoita ja osallistujia.

Ole osa nopeasti kehittyvää alaa, jolla terveellisten aktiivisten elämäntapojen kysyntä on johtanut pyrkimykseen saavuttaa enemmän seikkailuurheilulajeissa ja osallistua elämää parantaviin etuihin. Yli 21 olympiaseikkailuurheilulajilla seikkailuurheilulaje ja kilpailu on maailmanlaajuinen ilmiö, ja osallistujat vaativat korkeampia tuloksia valitsemillaan alueilla, asiantuntijoiden valmentajat ja johtajat ilmoittavat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) -seikkailukasvatusohjelma valmistaa sinut uraksi ammattikouluttajana, jolla on monenlaisia kykyjä ja joka tarjoaa turvallisia, aitoja, seikkailunhaluisia kokemu ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Seikkailukasvatus on perustavanlaatuista modernille seikkailusektorille sekä tärkeä työllisyysalue, joka luo jännittäviä ulkoilmaoppimiskokemuksia muille seikkailunhaluisen toiminnan avulla!

BA (Hons) -seikkailukasvatusohjelma valmistaa sinut uraksi ammattikouluttajana, jolla on monenlaisia kykyjä ja joka tarjoaa turvallisia, aitoja, seikkailunhaluisia kokemuksia, joiden avulla ihmiset voivat löytää, reflektoida ja kehittyä. Laajennat tietosi, ymmärryksesi ja taitosi voidaksesi suunnitella, valmistella ja johtaa seikkailukoulutusta potentiaalisesti haastavissa ja villeissä paikoissa.

Sijainti: joustavuus, intohimo, elämäntapa. BA (Hons) -seikkailukasvatus perustuu seikkailututkimuksen kouluun, West Highland College UHI, ja se on osa Adventure Pathways -ohjelmaa. Asut Fort Williamissä, Ison-Britannian ulkona pääkaupungin keskuskeskuksessa, asut ja työskentelet Ben Nevisin juurella alueella, joka on ainutlaatuinen monipuolisten ulkoilumahdollisuuksiensa vuoksi. Tämä antaa sinulle pääsyn monimuotoiseen ja elinvoimaiseen samanhenkisten opiskelijoiden yhteisöön sekä joustavuuden siirtyä vaihtoehtoiseen tulevaisuuden Pathway , kuten seikkailumatkailualan hallintaan tai seikkailun suorituskykyyn ja valmennukseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BA (Hons) Adventure Tourism Management keskittyy matkailuun ja seikkailusektorin liiketoimintakäytäntöihin, joita sovelletaan johtamisen ja turvallisuuden välttämättömien ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Seikkailumatkailu on matkailualan nopeimmin kasvava alue, joka on ottanut seikkailusektorin myrskyn kautta viime vuosikymmeninä ja tuonut seikkailunhaluisia aktiviteettikokemuksia kaupalliseen matkailuun. Uusilla, tuoreilla ja jatkuvasti kehittyvillä tutkinnon suorittaneilla on upea mahdollisuus tulla osaksi tämän dynaamisen sektorin muotoilun tarinaa.

BA (Hons) Adventure Tourism Management keskittyy matkailuun ja seikkailusektorin liiketoimintakäytäntöihin, joita sovelletaan johtamisen ja turvallisuuden välttämättömien, käytännöllisten ja ammattitaitojen yhteydessä. Asiakkaat odottavat hyvää palvelua ja turvallista kokemusta, jotka tyydyttävät heidän unelmansa seikkailusta ja seikkailumatkoista: Opit taitoja ja tietoja tämän toimittamiseksi ja hallitsemiseksi. Ymmärrät kriittisesti tarvittavat eettiset ja ammatilliset arvot.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

University of the Highlands and Islands

Tämä ainutlaatuinen uusi kurssi on Skotlannissa ainoa laatuaan ja se on tarkoitettu valmistamaan tutkinnon suorittaneita lentokoneiden huoltoteknikkoja. ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Tämä ainutlaatuinen uusi kurssi on Skotlannissa ainoa laatuaan ja se on tarkoitettu valmistamaan tutkinnon suorittaneita lentokoneiden huoltoteknikkoja.

Kurssi täyttää Euroopan lentoturvallisuusviraston (EASA) luokan B1 tai B2 ilma-aluksen huoltotekniikan koulutusohjelman (osa 66) vaatimukset. Toimitettuna yhdessä maailman vanhimman tyyppisen ilmailukoulutuksen organisaation AST: n kanssa, se tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia koulutustodistus arvostetun tutkinnon lisäksi. Tämä vähentää lentokoneiden elävän työkokemuksen määrää, joka sinun on hankittava ennen B-luokan lentokoneiden huoltoinsinöörin hakemista. B-luokan ajokortin saaminen on ensimmäinen askel tiellä, jolla tulee varmentava, luvanvarainen ilma-aluksen insinööri, henkilö, joka vastaa ilma-aluksissa ja niiden järjestelmissä ja laitteissa tehdyn työn allekirjoittamisesta (todistamisesta).... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

Opiskele BSc: n (Hons) meritiedettä Skotlannin merentutkimusyhdistyksessä UHI (SAMS UHI) Obanissa ja tutustu merimaailmaan ensikäden kautta. Opit meritieteestä ja -teknol ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

Oletko intohimoinen merien ja valtamereidemme suhteen? nautitko tieteestä? Haluatko opiskella alueella, jolla on valtava määrä meri- ja rannikkoympäristöjä kampuksella aivan rannalla?

Opiskele BSc: n (Hons) meritiedettä Skotlannin merentutkimusyhdistyksessä UHI (SAMS UHI) Obanissa ja tutustu merimaailmaan ensikäden kautta. Opit meritieteestä ja -teknologiasta maailman johtavilta tutkijoilta ja käytät uusinta tekniikkaa.

Tämän pitkään vakiintuneen ja kansainvälisesti tunnetun merenlaboratorion tilat ja alan asiantuntijoiden käytettävissä oleva käyttöoikeus ovat loistava ponnahduslauta menestykseen tulevassa merentutkimusuralla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of the Highlands and Islands

BSc (Hons) metsänhoito on erittäin käytännöllinen kurssi, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat taidot ja tiedot tullaksesi menestyväksi metsänhoitajaksi. Jos etsit palki ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

BSc (Hons) metsänhoito on erittäin käytännöllinen kurssi, joka antaa sinulle kaikki tarvittavat taidot ja tiedot tullaksesi menestyväksi metsänhoitajaksi. Jos etsit palkitsevaa uraa, jossa voit tarjota ammattimaista neuvoa maapallon metsäsektorille ja auttaa turvaamaan metsämme tuleville sukupolville, tämä kurssi on sinulle.

Opiskelet Skotlannin metsäkoulun kampuksella Inverness College UHI: ssa, jossa sinulla on mahdollisuus erikoistua joko metsänhoitoon tai puutarhanhoitoon ja kaupunkien metsätalouteen. Tutkinto perustuu kahden ensimmäisen vuoden aikana teollisuuden tunnustamaan metsätalous- tai puunviljely- ja kaupunkimetsäykseen HNC / HND.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
4 - 8 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University of the Highlands and Islands

BEng (Hons) -lentokonetekniikan kurssi on jännittävä tutkinto, joka antaa sinulle syvällisen teknisen tietämyksen monenlaisesta nykyaikaisesta ilmailuteknologiasta. ... [+]

Mikä on kurssin erityispiirre?

BEng (Hons) -lentokonetekniikan kurssi on jännittävä tutkinto, joka antaa sinulle syvällisen teknisen tietämyksen monenlaisesta nykyaikaisesta ilmailuteknologiasta.

Jos olet päättänyt mielenkiintoisesta urasta lentokoneinsinöörinä, tämä kurssi antaa tarvitsemasi tiedot ja taidot analysoida monimutkaisia lentokoneiden suunnittelutilanteita ja ratkaista ilmailutekniikan ongelmia.

Tutkinto käy parhaillaan uudelleen akkreditointiprosessissa Royal Aeronautical Society: n kanssa.

LisäominaisuudetTutkinto on erittäin tärkeä nykyaikaiselle lentoteollisuudelle ja meillä on hyvät yhteydet ilmailualaanSuunniteltu sisältämään suuri osa tutkittuihin aiheisiin liittyviä käytännön toimiaOminaisuudet ei-opettavat "suunnitteluviikot", jotka kulkevat kullakin aikavälillä ja joihin sisältyy ratkaisujen löytäminen käytännön "tosielämän" tekniikan ongelmiinSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Perth
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of the Highlands and Islands

Osoite
Perth College UHI Crieff Road Perth
Perth, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Shetland College UHI Gremista Lerwick
shetland, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
NAFC Marine Centre UHI Port Arthur Scalloway
ZE1 0XB Scalloway, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Orkney College UHI East Road Kirkwall Orkney
Kirkwall, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
North Highland College UHI Ormlie Road Thurso
Thurso, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Lews Castle College UHI Stornoway Isle of Lewis
Stornoway, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Highland Theological College UHI High Street Dingwall
IV15 Dingwall, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Inverness College UHI 1 Inverness Campus Inverness
Inverness, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Moray College UHI Moray Street Elgin
IV30 elgin, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Sabhal Mòr Ostaig UHI Teangue Sleat
IV44 8RQ Kilbeg, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
West Highland College UHI Carmichael Way Fort William
Fort William, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Scottish Association for Marine Science UHI Scottish Marine Institute Oban
Oban, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Osoite
Argyll College UHI West Bay Dunoon
Dungooley, County Meath, Irlanti