Technion International

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Technion - Israel Institute of Technology on johtava tiede-, teknologia- ja soveltuvan tutkimuksen keskus ja yksi johtavista tieteen ja tekniikan yliopistoista maailmassa. Technion on vuonna 1912 perustettu julkinen yliopisto, se on Israelin vanhin yliopisto. Technionin kampus sijaitsee Carmelin vuorella Haifassa, näkymä Välimerelle.

Yliopisto tarjoaa ainutlaatuisia tieteen ja tekniikan perus- ja jatko-ohjelmia, joita opetetaan englanniksi. Instituutti on 1. sijalla digitaalisessa koulutuksessa maailmanlaajuisesti (Times Higher Education), 8. sijalla yliopisto maailmassa Nobel-palkinnonsaajien tuottamiseksi ja seitsemäs yliopisto maailmassa keinotekoisen älykkyyden (CS Rankings).

Technion on merkittävä innovaatioiden ja aivovoiman lähde, joka ajaa taloutta. Technionin tutkinnon suorittaneet edustavat 70 prosenttia Israelin korkean teknologian työvoimasta. He perustivat Israelin teollisuusinfrastruktuurin, vahvistivat sen teknisiä puolustuskykyjä ja olivat edelläkävijöitä teknologiayrityksilleen. Ne ansaitsivat maan maineen maailman startup-maana. Nykyaikaisella kampuksella sijaitsevassa Technionissa asuu merkittävä tiedekunta, muun muassa kolme viimeaikaista Nobel-palkinnon saajaa, ja pitkä luettelo merkittävistä alumneista, mukaan lukien insinöörit, tutkijat, lääkärit, professorit ja yrittäjät. Instituutti on myös tunnustettu yhdeksi maailman johtavista yrittäjyyden ekosysteemeistä, ja siitä on tullut kuudennen jäsenen arvostetun EuroTech Universities Alliance -verkoston, joka on huippututkimuksen tutkimuspohjaisten yliopistojen verkosto, joka tunnetaan tieteellisestä erinomaisuudestaan ja elinvoimaisista innovaatioekosysteemeistään.

Technion sijaitsee Haifassa, Israelin kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Sillä on monia ravintoloita, rantoja ja kulttuurikohteita sekä monikulttuurinen väestö. Haifa on koti myös joillekin maailman suurimmista teknologiayrityksistä, mukaan lukien Apple (ainoa T & K-keskus Yhdysvaltojen ulkopuolella), Microsoft, Amazon ja muut.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International valvoo kaikkia Technionin kansainvälisiä akateemisia ohjelmia ja tukee kansainvälisiä aloitteitaan ja akateemisia sopimuksia ulkomaisten kumppaneidensa kanssa maailmanlaajuisesti (yli 200 yliopistoa ja tutkimuskehystä). Se palvelee kaikkia yliopistoon tulevia ja tällä hetkellä ilmoittautuneita kansainvälisiä opiskelijoita ja edistää heidän integroitumistaan Technion-yhteisöön yleensä.

Koe Engineering Excellence ja innovatiivinen ajattelu ulkomailla

Liity opiskelijoille yli 30 maasta ja valitse laajasta edistyneiden tekniikan, tieteen ja yrittäjyyden sekä innovaatio-ohjelmien joukosta. Osana ulkomaista opiskeluasi voit valmistautua vilkkaaseen opiskelija-elämään, asua nykyaikaisissa asuntoloissa kampuksella, hyödyntää Technionin erinomaisia urheilumahdollisuuksia, oppia hepreaa (valinnainen) ja osallistua jännittävään sosiaaliseen ja kulttuuritoimintaan.

Akateemiset ohjelmat ja tutkimusmahdollisuudet englanniksi

Erilaisia Technion-akkreditoituja akateemisia ohjelmia ja tutkimusmahdollisuuksia, joita opetetaan kokonaan englanniksi, tarjotaan monilla jännittävillä aloilla. Technionin ainutlaatuinen sekoitus korkean tason tutkijoita, monitieteisiä asenteita ja käytännönläheistä oppimislähestymistapaa, jota helpotetaan huipputason tiedekuntien ja huipputeknisten palveluiden avulla, tekee oppimiskokemuksista, jotka valmistavat opiskelijoita ylittämään tulevan akateemisen ja ammatillisen uransa.

Yhden luukun palvelu kansainvälisille opiskelijoille

Technion International huolehtii kaikista kansainvälisistä opiskelijapalveluista, mukaan lukien vastaanotot, akateeminen hallinto, asuminen, neuvonta, perehdyttämisohjelmat ja muu apu. Se järjestää myös kulttuurisia ja sosiaalisia aktiviteetteja, jotka sisältävät matkoja Israeliin, luentosarjan Israelin kulttuurista ja paljon muuta.

Ulos lähtevät opiskelijavaihto-ohjelmat

Technion International hallinnoi kaikkia instituutin akateemisia yhteistyökumppanuuksia tarjoamalla tukipalveluja auttaakseen Technion-opiskelijoita ulkomaille ilmoittautuneisiin tai opiskelijavaihtoon osallistuviin opiskelijoihin.

Elinikäinen mahdollisuus

Tule mukaan unohtumattomaan tilaisuuteen oppia uusia tapoja lähestyä Israelin nykyaikaisia tekniikan ja tieteen ongelmia ja haasteita, rikas historia ja sen mittaamaton tieteellinen kehitys ja tunnetaan myös nimellä maailman Startup Nation.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Sijainnit

Haifa

Osoite
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Haifa, Haifan piiri, Israel