Lue virallinen kuvaus

coquis se on University of Italian KitchenSe tarjoaa ammattitaitoista kursseja ruoanlaitto, makeiset, pizza, sali ja johto muodostamaan paras alan ammattilaiset. Laatu prosessi, joka takaa pääsyn työmarkkinoille.

coquis Se on korkein ilmaisun Ruoanlaittokoulutus tunnustama suurimmista yrityksistä alan kanssa prosentuaalisesti eniten opiskelijoiden sijoitetaan parhaista ravintoloista.

Hän loi aloitteesta troijalaisia ​​veljesten, l 'yliopisto Se on saavuttanut kansainvälistä tunnustusta ansiosta kokemusta ja intohimo perustajista ja laadukkaita opetushenkilöstön.

TOINEN ruoka & viini, coquis IS 10 parhaan joukkoon KYPSENNYS peruskouluun.

coquis, University of Italian KitchenHän tekee yhteistyötä "University of Rome Tor VergataJa se on paikka, par excellence, jossa opiskelijat oppia taiteen enogastronomy.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

COQUIS

Ensimmäinen kurssi Italian korkeakoulutasolla "kandidaatti", omistettu tiede- ja Culinary Arts, jossa yhdistyvät tekninen osaaminen ja tieteelliset taidot tasolle kokki . ... [+]

Ensimmäinen kurssi Italian korkeakoulutasolla "kandidaatti", omistettu tiede- ja Culinary Arts, jossa yhdistyvät tekninen osaaminen ja tieteelliset taidot tasolle kokki. Ruokakulttuurin ja Food Science oppinut opiskelija tekevät siitä Chef valmis ja luovia pystyy toteuttamaan suolaisia ​​ruokia, terveellisiä ja erinomainen päässä aisteihin ja ravitsemuksellinen näkökulmasta. Kokit nämä ominaisuudet toimivat keittiöissä parhaat ravintolat, tai makaa ravintola-alan tutkimusta, tulee:

Pääkokki, Food konsultti, Omistaja kokki ravintoloitsija, Controller tarjonnan teollisuuden, Expert tutkimus ja kehittäminen elintarvikevalmisteet, Opettaja keittiön ja Gastronomiset Sciences yksityisissä kouluissa. ... [-]
Italia Rooma
Lokakuu 2020
Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi