Lue virallinen kuvaus

EUTHECA - Euroopan unioni Akatemia Teatteri ja elokuvateatteri sekä Akatemian korkeakoulutuksen taiteiden teatteri Cinema päämaja Roomassa. EUTHECA on vertailukohta Italiassa, koulutuksen ja valmistelu toimijoiden haluavat ryhtyä kansainvälisen uran ansiosta opinto-ohjelmaan myös ennakoidaan opetusta lausunta in Englanti teatteri, Cinema ja eri kauppojen, jotka tekevät up viihteen maailmaan. EUTHECA asuu myös asuva teatteriryhmä ja saman organisaation sisällä, on teatteri, jossa sekä kansallisia ja kansainvälisiä tuotantoja löytää paikkansa.

EUTHECA valitsee opiskelijoita ympäri maailmaa osallistumaan sen toimiva kursseja, kiitos korkean tason didaktinen ohjelma, sopusoinnussa suurten eurooppalaisten teatteria ja elokuvia kouluja.

Eutheca Diploma saavutetaan lopussa Kolmen vuoden Drama kurssin. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet kolmivuotisen ohjelman kannattavasti voi saavuttaa BA (Hons) in Vt, brittiläinen pätevyys, joka vastaa kolmen vuoden italialaista asteen. Neljäs erikoistuminen vuosi alkaa lukuvuoden 2012-2013 kuluessa akatemia Rooman, jonka avulla toimijat ryhtymään erityiskoulutusta aiheita, kuten venäläinen koulu, elokuva ja elokuva suuntaan.

KOLMEN VUODEN DRAMA KURSSI Muodollinen draama koulutus ei ole välttämätöntä ilmoittautuminen Kolmen vuoden Drama kurssin EUTHECA Akatemiassa, eikä ole välttämätöntä olla mukana ammattialalla. On kuitenkin välttämätöntä siirtää kelpoisuuskoe ottamista. Jotta ne voitaisiin ottaa testin, opiskelijat haluavat osallistua koulun koulutusta toimijoille Roomassa on sovellettava väitteitä ilmoitukset, jotka ajoittain julkaistaan ​​tällä sivustolla. Lukuvuosi alkaa lokakuussa ja päättyy heinäkuun puolivälissä. Ohjelman mukaan pakollinen osallistuminen maanantaista perjantaihin keskimäärin 6-8 tuntia päivässä. Poikkeustapauksissa, jotkut kurssit saattavat myös tehdä lauantaisin ja / tai sunnuntaisin yhteensä 800 tuntia vuodessa (Tavoitteena on, että opiskelija saavuttaa taiteellinen tietoisuutta ja teknistä pätevyyttä voidakseen aloittaa uransa maailmassa Teatteri ja elokuva. Akatemian opetus tarjous perustuu pääasiallinen kappaleessa menetelmiä, jotka ovat asettaneet 20-luvun teatteri paitsi nykyaikaista teatteria. Toisen ja kolmannen vuoden kurssin opiskelija on mahdollisuus yrityksen lukuisia kokemuksia lavalla ja tulemaan suoraan kosketukseen suurta ammatillista todellisuutta. Sen lisäksi peruskursseja, opiskelijat voivat osallistua työpajoihin ja harjoittelupaikkoja tärkeitä, kansainvälisesti tunnustettu Masters ja, kuten toisen vuoden kokee harjoittelua tuotantojen rinnalla elokuva ja teatteri ammattilaisia. Lopussa kolmivuotisen kurssin opiskelijat:

Voi laittaa eri lausunta tekniikoita käytännössä, ymmärtää perusperiaatteita, improvisaation ja tutkimusta. Lopussa kolmannen vuoden opiskelijat on hankkinut tarvittavan taiteellinen tietoisuutta ja osaamista ryhtyä vuonna ammattiteatteri näyttelijäksi. He pystyvät työskentelemään teatterin tuotantoprosesseja, analysoimalla eri käsitys, tutkimus ja kehitysvaiheet. He ovat hankkineet kyky työskennellä ryhmässä, opas ohjaaja ja on kypsynyt heidän tietoisuuttaan ammattietiikan ja roolin näyttelijä niin ja pois lavalta. He voivat työskennellä kansainvälisissä tuotannoissa ja yhteyksissä, kiitos niiden koulutusta Italian ja Englanti sekä koulutustarjontaan suunnattu kansainvälisille tuotannon markkinoilla. Ne myös valmiita mahdollisuuksia tulla raskaaksi autonomisten teatteriesityksiä, toimitusjohtaja taiteellisen ja organisatoriset näkökohdat itse ja tarjoamalla voimassa tukea tuotantoa itse.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä "900 ja nykyaikainen teatteri. ... [+]

ESITTELY

Koulutusohjelma viittaa tärkeimmistä menetelmistä "900 ja nykyaikainen teatteri.

Kokemukset vaiheessa toisen ja kolmannen vuoden on paljon ja suorassa yhteydessä kaikkein ammatillinen nykyajan todellisuuden. Lisäksi pääaineet, suunnitellaan:

harjoittelupaikkoja ja oppimäärään työpajoja kansainvälisesti tunnettu Masters, toinen vuosi, harjoitteluun tuotantojen rinnalla ammatillisen toimijoiden teatteria ja elokuvia.

1. vuosi

Tekniikka Word Propedeutic Movement Varapääministeri ja tekninen Theatre Vt, Jae ja Proosa Historia Teatteri Vocal Technique

TAVOITTEET:

jotta opiskelijoita oppimaan perusasiat teatteri menetelmän kääntää kirjallisen tekstin luonnonkauniilla yksi. tehdä opiskelijat osaa löytää ja tutkia emotionaalisen ja ilmeikäs potentiaalin teatteri toimintaa. mahdollistaa henkilökohtaisen ja luovat energiat tehdä niitä ainutlaatuinen hanke, jossa ovat mukana koko Ensemble. jotta opiskelijat voivat oppia perusperiaatteet näyttelijän ammattietiikkaa tarkoitettu ryhmä ja yksilöllisinä. ... [-]
Italia Rooma
Lokakuu 2020
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi