Lue virallinen kuvausSelvitä, mitä on oikea kurssi sinulle!

Tule ja tutustu tulevaisuuden World of Fashion! Liity Ferrari Muoti Koulu ja rakentaa meille oman ammatillisen tulevaisuuden. Valitse tietenkin "mittatilaustyönä" sinulle ja testata lahjakkuutta ja luovuutta. Ferrari Muoti Koulu on muoti koulu, joka valmistelee uutta päähenkilöt Fashion kautta pitkälle erikoistunutta koulutusta, joka siirtää hänen opiskelijoille "Tietäen" ja "tiedä miten."

Ferrari Fashion School on muoti koulu, jossa on intohimo toimittaa jatkuvasti, jotta nuoret eri puolilta maailmaa, energia ja inspiraatiota tulla paras ammattilaiset huomenna. Ferrari muoti School ylläpitää suhteita jatkuvaa yhteistyötä monien yritysten muotialan ja opiskelijat, nykyiset ja jo valmistunut, tarjota työmahdollisuuksia, kehitystä ja kasvua kaikissa vaiheissa uran. Tulee osa tällä tavalla koulun tarkoittaa jakaminen korkean tason polun ja kuuluvat yhteen ryhmään tunnustettu ja halutuimmista ammattilaisia.

Hae tuotteita tietoa Erikoistumisopintojen ja Master stylisti, muoti kuvitus, Pattern Maker, ompelu, Muotikuvaus, Kuvion luominen CAD 2D ja 3D taiteilija, ja niin paljon enemmän!

Keitä me olemme

... Ferrari Fashion School, On muoti koulu, joka on yli 15 vuoden kokemus koulutuksen, valmistelussa ja tarjoaa uusia tähtiä muotimaailmassa. Koulutus kehittyy Professional kursseja, jotka ehdot vaihtelevat 1-3 vuotta ja Master Erikoistuminen Iltalukio, Jolla pyritään luomaan erittäin erikoistuneita lukuja, jotka toimivat alalla Muoti ja Luxury.

Ferrari Muoti Koulu sisältyy rekisteriin toimijoiden akkreditoitu koulutusta Lombardian alue. Kurssit sertifioitu Laatu ISO 9001: 2008Taata ammattitaito korkealaatuisen koulutuksen. Koulutuksen kurssit otetaan huomioon tarve erittäin ammattitaitoinen valmiste, jossa hankinnan teknisiä taitoja ja toimintatapoja, siitä tulee ensisijainen tavoiteJa on mahdollista ansiosta läsnäolo lukuisia työpajoja, seminaareja ja työpajoja, lisäksi vertailu ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet alalla ja jotka haluavat välittää heidän kokemusta ja ammattitaitoa opiskelijoille.

Suuri huomio annetaan kaikille opiskelijoille kautta opetusmenetelmä, joka tarjoaa oppituntia yksilöllistä luonnetta ja henkilökohtaisen opinto-ohjelmia. Läheiset suhteet koulutuksen ja työmarkkinoiden tarkoittaa, että Ferrari Fashion School valmistelee uusi muoti aktiivisia pelaajia, kiitos yhteistyössä Kamera Nazionale della Moda Milanokanssa Muoti Platform Training System, Italialainen muoti System ja kiitos suorassa yhteydessä yritysten, Ateliers, tyylillinen tutkimukset Italiassa ja ulkomailla. Koulu on aktiivisesti edistämään nuoria lahjakkuuksia, jossa ehdotetaan osana opetussuunnitelmaa monialaisia ​​hankkeita ja työpajat, jotka liittyvät maailmaan taiteen, muodin, estetiikka, valokuvaus ja viestintäSekä tarjoaa mahdollisuuden sen opiskelijoiden osallistua kansainvälisiin näyttelyihin, tapahtumiin ja muotinäytöksiä aikana Milanon muotiviikoilla. Tästä syystä Ferrari Muoti Koulu on tärkeä kumppanuudet kansainvälisten koulujen ja yritysten, kuten Triennale Milanon Fashion koulutus järjestelmäalustaan ​​Ashcan Studio Art New Yorkissa, Milanossa Mud Studio, Tiara International Academy ja Academy of Communication Milano, Avon Cosmetics, Vibram, Les Hommes, Ja monet muut, jotka tarjoavat opiskelijoille monia mahdollisuuksia uran ja ammatillisen kasvun.

.... ei "koulu", mutta todellinen "muoti yritys", joka kouluttaa tulevia ammattilaisia ​​muotimaailman ....

Muotimaailmassa kehittyy jatkuvasti ja muuttuvat ja yhä etsii nuorille, jotka ovat hankkineet koulutuksensa aikana paitsi osaamista ja korkeatasoista teknistä osaamista, mutta myös lähestymistapa ja lähempää työmenetelmien työelämän ja Aile yrityksille.

Tästä syystä "luulimme täysin uusi tapa tehdä koulutusta ja eroaa perinteisistä normeista. Meidän oppilaat sijoitetaan päivästä lähtien dynaamisessa ja monikäyttöinen ympäristössä, jossa ei ole luokkahuoneita, pöydät, opettajat jne .. mutta ympäristö mielletään todellinen "muoti Yhtiö": mistä "toimisto Style jossa mainosten ja suunnittelijoiden Tiimityö kehittää ja tehdä uusia ja innovatiivisia ideoita, Laboratorio mallinnuspakettiaJossa asiantuntija ja potilaan kädet kehittää ja tarjoaa näytteitä kokoelmien suunnitellut suunnittelijamme, jotta muotinäytös lopullinen ja photo Set jossa valokuvaajat, sekä joukko ammattilaisia ​​(vuodesta Maskeeraaja, kampaaja, mallit ja virastot jne ..) voidaan luoda todellisia kuvauksia kokonaisiin kokoelmiin.

Oppimisen nopeus ja laatu kurssien taataan useat tekijät:

  • Oppitunnit ovat yksittäisiä: opettaja seuraa jokaiselle opiskelijalle erikseen noudattaen täysimääräisesti luovuuttaan ja henkilökohtaisen maun.
Räätälöityjä ohjelmia: n mukaan opiskelijan tasoa valmiste voidaan asettaa, kun yhteenottoon opettajan koulutusohjelman "mitata."
<strong>Body luennoitsijoita:</strong> valitaan parhaat ammattilaiset, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja ammattitaito, siirt&auml;m&auml;ll&auml; oppilaidemme "tiet&auml;&auml;" ja "Know-How".
<strong>Testi ja m&auml;&auml;r&auml;aikaistarkastukset:</strong> arvioida opiskelijan edistymist&auml; ja puuttua v&auml;litt&ouml;m&auml;sti ongelmatapauksissa tai j&auml;ljess&auml; aikataulusta.
<strong>Opetusmateriaalia:</strong> kehittynyt ja t&auml;ysi ja ajan tasalla sis&auml;lt&ouml;&auml;, seuraava uusimpia kansainv&auml;lisi&auml; suuntauksia ja menetelmi&auml;. 
<strong>Ty&ouml;skentelev&auml;t Team:</strong> kehitt&auml;&auml; hyvi&auml; ihmissuhdetaitoja ja tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia keskustella alan ammattilaisten kanssa.
<strong>Luokkahuoneet:</strong> luokkahuoneissa on varustettu modernilla ja ty&ouml;kalut, joiden avulla opiskelija k&auml;ytt&auml;&auml; samoja laitteita, jotka sitten l&ouml;yt&auml;&auml; muotimaailmassa.
<strong>Mahdollisuus osallistua ty&ouml;pajoihin, seminaareihin ja kilpailuja</strong> kaikille opiskelijoilla on mahdollisuus saada oivalluksia tai taitoja ja ty&ouml;skentelee tiiviisti alan ammattilaisille.

Oppikirjat ja oppimateriaalit

Oppimateriaali sisältää oppikirjoja, dime ja joukkueet on ilmainen kaikille opiskelijoille. Sisältö ovat täydellisiä ja ajan tasalla seuraamalla uusimpia kansainvälisiä suuntauksia ja menetelmiä.

Lisäksi kaikki opiskelijat saavat mahdollisuuden käyttää kirjastoa koulun jossa voit kuulla tekstejä ja materiaaleja tarpeen kehittää erilaisia ​​hankkeita koko vuoden ajan.

Tapahtumat ja esitykset

Milan on aina tunnustettu kiistaton pääkaupunki muoti ja tarjoaa täyden tapahtumakalenteri liittyvät maailmaan muodin järjestelmä, jotka tapahtuvat ympäri vuoden.

Ferrari Fashion School Se on muoti koulu, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua tapahtumiin ja muotinäytöksissä aikana Milanon muotiviikoilla ja vaihtuvia näyttelyitä ja museoita sekä tärkeimmät messuilla kansainvälisissä yhteyksissä.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Ferrari Fashion School

Pääasiallinen tarkoitus on valmistaa ammattilaisia ​​pysty täysin hallitsemaan koko tuotantoketjuun, ideasta suunnittelusta betonin kautta kunkin henkilökohtainen oppimis ... [+]

Se on täydellinen ammattilainen hahmo, joka on hallussaan tarvittavat taidot suunnitella ja luoda vaatemalliston, ennen kaikkea kiitos kyky kääntää hänen mielikuvituksensa riveihin ja värejä.

Se on kantava voima joukkueen, jossa hän työskentelee, ja tarjoaa kykyjä innovatiivisten mallien ja markkinoiden vaatimuksiin.

Muotisuunnittelija toimii merkkejä, niiden kanssa, jotka kehittävät ja rakentavat kudosten markkinoinnin asiantuntijat, kuvio valmistaja ja räätälit, malleja joka kuluvat kokoelmaansa, jossa vastaavat henkilöt liikkeessään ja valokuvaajat.

Lisäksi intuitiota, luovuutta ja tarkkuus, joka on muotisuunnittelija on osattava työskennellä tiimin, miten määräaikojen ottaen huomioon laatu ja hinnoittelu standardeja yrityksen hän työskentelee.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
20 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ferrari Fashion School

Muotikuvausalan valokuvataiteen erikoistuminen pyrkii kouluttamaan ammattitaitoista henkilöä, jolla on syvällinen osaaminen ja taito muotialalla: tekijä ja taiteilija, jo ... [+]

Muotikuvausalan valokuvataiteen erikoistuminen pyrkii kouluttamaan ammattitaitoista henkilöä, jolla on syvällinen osaaminen ja taito muotialalla: tekijä ja taiteilija, jolla on luovia ja muotoiltavaa taitoa sekä esteettinen herkkyys muotia varten ja joka kykenee Käytä valokuvaa kuvaviestinnän kanavana. Muoti-ammattihenkilöstö yhdistää tekniset valmiudet luovien ja esteettisten ominaisuuksien kanssa kiinnittäen huomiota muotiin liittyvien elämäntapojen käsitykseen ja viestintään.

Ammatillinen myyntipisteistä: Opetuspolun lopussa opiskelija voi toimia muotiympäristön työtehtävissä: julkaisutoiminta, me, televisio, valokuvausorganisaatiot, jälkituotanto, freelance, valokuvaaja, muotikuvausalan asiantuntija, valokuvaus muotoilu, taide Ostaja, Studio Manager, Valokuvaeditori.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ferrari Fashion School

Kurssi kuvaa yksityiskohtaisesti väritys- ja piirustustekniikoita vapauttamalla mielikuvitusta ja luomalla useita vaatteita ja lisävarusteita. Kurssi on valmis ja antaa o ... [+]

Aika, muotisuunnittelija luku on muuttunut melko paljon. Toisen sodanjälkeisen sodan alkaessa, muodin teollistumisen myötä, sen toiminta vaikutti maamme yhteiskunnalliseen kulttuuriseen muutokseen, joka muutti sosiaalisia mielialoja ja tottumuksia.

Nykyään muotisuunnittelija ei ole vain joku, joka vetää kokoelman, vaan joka luo muotisuuntauksia ja ennustaa usein markkinoiden tarpeita hänen tyylillisen intuitionsa kautta.

Ammattitaitoinen henkilö, jolla on erinomainen tekninen tietämys materiaaleista, joka usein toimii konsulttitoimistoissa tai yrityksissä, jotka ovat tiiviissä yhteydessä kaupalliseen alueeseen, prototyyppien, laadunvalvonnan ja tuotannon kanssa.... [-]

Italia Milan
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
Part-time
20 - 36 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi