Ferrari Fashion School

Esittely

Lue virallinen kuvausTule katsomaan miten tulevaisuutesi muotimaailmassa tulee olemaan! Liity Ferrari Fashion School ja luo ammatillinen tulevaisuutesi kanssamme. Valitse sinulle räätälöity kurssi ja koeta lahjakkuutesi ja luovuutesi. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, joka takaa muodin uudet päähenkilöt erittäin erikoistuneella koulutuksella, joka antaa opiskelijoilleen tietoa ja tietotaitoa. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, jossa intohimo on jatkuva energianlähde ja inspiraatiota nuorille kaikkialta maailmasta tullakseen tulevaisuuden parhaiksi ammattilaisiksi. Ferrari Fashion School ylläpitää kumppanuussuhteita monien muotimaailman yritysten ja nykyisten ja valmistuneiden opiskelijoiden kanssa tarjotakseen heille työ-, kehitys- ja kasvumahdollisuuksia uran kaikissa vaiheissa. Tähän muotikouluun liittyminen tarkoittaa, että olet osa korkean tason koulutuspolkua ja kuulut ainutlaatuiseen arvostettujen ja arvostettujen ammattilaisten ryhmään.

Katso verkkosivuiltamme tietoa ammattikursseista ja maisterista: stylisti, muotikuva, suunnittelija, räätälöinti, muotivalokuvaus, CAD-suunnittelija, 2D- ja 3D-taiteilija ja monet muut! Milanossa, kaupungissa, jota on aina kutsuttu muotipääkaupungiksi, tyylin ja suunnittelun huippuosaamisen ikoniksi, Ferrari Fashion School uusi pääkonttori sijaitsee Via Savona 97: ssä, kaupungin uuden muotialueen sydämessä, ja tällä hetkellä isännöi eniten tärkeät kansainväliset muotitalot ja näyttelyhuoneet, joista Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi ja monet muut. Se on vain täällä, muutaman askeleen päässä näistä tärkeistä todellisuuksista, missä Ferrari Fashion School suorittaa työnsä, jossa he määrittelevät uusia tyylejä ja trendejä, ja se on myös vaihe suurimmille muotiin liittyville kansainvälisille tapahtumille.

Ei vain koulu, vaan todellinen ”muotiyritys”, joka takaa tulevat muotimaailman ammattilaiset.

Muotimaailma on jatkuvassa kehityksessä ja muutoksessa, ja se etsii aina nuoria, jotka ovat opiskeluaikanaan saavuttaneet paitsi korkeatasoiset tekniset taidot ja tekniikat, myös lähestymistavan ja työtavan, joka on lähempänä työmaailmaa ja yritykset.

Kurssien oppimisnopeuden ja laadun takaavat monet tekijät:

  • Yksilölliset luokat: Opettaja seuraa erikseen kutakin oppilasta kunnioittaen täysin hänen luovuuttaan ja henkilökohtaista makuaan.
  • Mukautetut opintosuunnitelmat: Opiskelijan tietotasosta riippuen on mahdollista laatia ”räätälöity” opintosuunnitelma opettajan haastattelun jälkeen.
  • Opettajalautakunta: Valitaan alan parhaiden ammattilaisten joukosta, jotka haluavat jakaa kokemuksensa ja ammattitaitonsa antamalla opiskelijoillemme “tiedon” ja “tietotaidon”.
  • Määräaikaiset testit ja tentit: Arvioida opiskelijan parannuksia ja toimia viipymättä opiskelusuunnitelmaan liittyvien kysymysten tai viivästymisten varalta.
  • Oppimateriaali: Leikkuureunat ja varustettu täydellisellä ja jatkuvasti ajan tasalla olevalla sisällöllä uusimpien kansainvälisten suuntausten ja menetelmien mukaisesti.
  • Ryhmätyö: Kehittää hyviä suhteitaitoja ja tarjota mielenkiintoisia mahdollisuuksia käsitellä alan ammattilaisia.
  • Luokkahuoneet: Luokkahuoneet on varustettu nykyaikaisilla ja ammattimaisilla työkaluilla, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden käyttää samoja laitteita, joita he löytävät tulevaisuudessa työmaailmasta.
  • Mahdollisuus liittyä työpajoihin, seminaareihin ja kilpailuihin: Kaikilla opiskelijoillamme on mahdollisuus päästä perusteellisiin analyyseihin tai erikoistumisiin ja työskennellä läheisessä yhteydessä alan ammattilaisten kanssa.

Oppikirjat ja oppimateriaali

Oppikirjoista, malleista ja neliöistä koostuva opetusmateriaali toimitetaan opiskelijoille ilmaiseksi. Sisältö on täydellistä ja aina ajantasaista seuraamalla uusimpia kansainvälisiä suuntauksia ja menetelmiä.
Lisäksi annamme kaikille opiskelijoillemme mahdollisuuden päästä koulun kirjastoon, jossa he voivat tutustua kirjoihin ja materiaaleihin kehittääkseen useita projekteja vuoden aikana.

Ferrari Fashion Lab

Luokkahuoneet on varustettu täydellisillä ja jatkuvasti huipputeknisillä laitteilla, jotka ovat täysin opiskelijoidemme käytettävissä ja joiden avulla he voivat käyttää työkaluja ja materiaaleja, jotka he löytävät sitten uudelleen työmaailmasta. Ei oikeastaan tyypillisiä ”luokkahuoneita”, mutta monitoimiympäristö : Style Office -tapahtumasta, jossa stylisti ja suunnittelija kehittää kokoelmiaan ja ilmaisevat luovuuttaan vuorovaikutuksessa mallintamis- ja räätälöintilaboratorion kanssa , jossa koko kokoelma suunnitellaan ja tuotetaan. Koulu, suunniteltu varsinaiseksi muotiyritykseksi , jossa voit työskennellä joukkueessa ja verrata itseäsi suoraan useisiin ammattihenkilöihin, ja on mahdollista suunnitella ja kehittää oikea brändin identiteetti seuraamalla kokoelman koko suunnittelu- ja tuotantojaksoa , suunnittelusta lopputuotteeseen .

Tapahtumat ja kiitotieohjelmat

Milano on aina ollut tunnettu kiistattomana muotipääkaupungina, ja sillä on kalenteri täynnä muotijärjestelmän maailmaan liittyviä tapahtumia, jotka jatkuvat ympäri vuoden. Ferrari Fashion School on muotiakatemia, joka antaa opiskelijoilleen mahdollisuuden liittyä tapahtumiin ja näyttelyihin Milanon muotiviikon aikana ja käydä näyttelyissä ja museoissa sekä kansainvälisen katsauksen tärkeimmissä muotiteollisuuden näyttelyissä.

Työpajat ja seminaarit

Vuoden aikana opiskelijoillamme on mahdollisuus liittyä työpajoihin ja seminaareihin, jotka liittyvät muotimaailmaan, muotoiluun ja räätälöintiin liittyvistä aiheista, ja tavata alan ammattilaisia sekä olla mukana tapahtumissa, näyttelyissä ja kiitotie-esityksissä.

Sijainnit

Milano

Osoite
Via Savona 97
20144 Milano, Lombardia, Italia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: