Link Campus University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Link Campus University on Rooman yksityinen yliopisto, joka kuuluu Italian yliopiston asetukseen. Sen painatus on kansainvälistä johtuen sen historiasta ja sen kutsumisesta. Vuonna 2011 yliopisto tunnustettiin opetusministeriön - yliopiston ja tutkimuksen nro. 374, 21. syyskuuta 2011. Link Campus University yhdistää englantilaisen järjestelmän koulutusstrategiat italialaisen kulttuurin ja didaktisen menetelmän kanssa. Suurin osa tutkinto-opetuksista opetetaan englanniksi, lukuun ottamatta joitakin, jotka pidetään italiaksi. Link Campus University on myös laajennettu kansainvälisten yliopistojen ja yritysten verkosto. Tässä ovat kunkin Link Campus University opintojen erityispiirteet:

  • Enintään 25 oppilasta / luokka on pakollinen helpottamaan läheistä suhdetta opiskelijan ja professorin välillä.
  • Ei-Stop-tuki ohjaajilta.
  • Mentorointiohjelma (alan asiantuntija, joka antaa ohjausta opiskelijoille, jotka ovat lähellä tutkintoaan.)
  • Suuri kirjasto
  • Vertaileva ja monitieteinen tutkimusmenetelmä
  • Ei vain ex-cathedra vaan interaktiivinen opetus
  • Säännölliset oppitunnit, joita on täydennetty tapaustutkimuksilla, seminaareilla ja kokouksilla eri ammattikenttien, instituutioiden ja yritysten kokemusten perusteella.
  • Täydellinen tapahtumakalenteri, johon kutsutaan kansainvälisiä arvostettuja vieraita kaikilla tärkeillä aloilla, kuten taloustiede, laki, politiikka ja viestintä.
  • Italian ja ulkomaisten kumppanien laajennettu verkosto.

Link Campus University päätavoitteena on valmistaa johtava luokka, joka voi toimia eri järjestelmissä ja maissa antamalla nuorille mahdollisuuden menestyä jatkuvasti muuttuvilla maailmanmarkkinoilla.

Miksi Link Campus University

Koska koulutusmallilla pyritään luomaan ammatillisia johtajia ja yrittäjiä, jotka pystyvät suunnittelemaan ja ohjaamaan innovaatioprosesseja globaalissa maailmassa. Koska Link Campus University tarjoama lisäarvo on merkittävä: - integroidun koulutuksen yliopistojen ja yritysten välillä - erityistä huomiota kiinnitetään menetelmien ongelmanratkaisuun - kehittyneimpien tietoteknisten välineiden käyttöön - pakolliseen osallistumiseen - varmuus siitä, että tentit aikataulun ansiosta ohjaajien ansiosta - yksilöllinen koulutus, jolla pyritään persoonallisuuden harmoniseen kehittymiseen - yhteydet ulkomaisiin yliopistoihin - hyvinvointi

Sijainnit

Rooma

Università degli Studi Link Campus University

Osoite
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 06 94800 190

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin