Swiss School of Management, Rome Italy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sveitsin johtamiskoulu, Rooma, Italia

Taikuus tapahtuu Roomassa!

Swiss School of Management on täysin akkreditoitu yksityinen korkeakoulu, joka sijaitsee Washingtonin yliopiston kampuksella Rooman historiallisessa keskustassa. Meillä on monipuolinen opiskelijakunta, joka tulee kaikkialta maailmasta ja opiskelee akkreditoituja maisteriohjelmia ja liiketalouden kandidaatin tutkinto-ohjelmia.

akkreditoinnit:

SSM on UNESCO: n / kansainvälisen yliopistoyhdistyksen hyväksymä koulu

IACBE USA on akkreditoinut SSM: n.

SSM on laatusertifioitu korkeakoulu, jonka on sertifioinut EduQua

SSM on Yhdysvaltain veteraaniministeriön akkreditoima laitos

Sveitsin johtamiskoulussa tavoitteemme on piristää tietosi janoasi, rakentaa luottamusta ja tarjota sinulle innovatiivisia luokkia ja oikea-aikaista materiaalia. Tarjoamme laajan valikoiman akateemisia ja ammatillisia kursseja ja ohjelmia. Menestyvä ura vaatii vankan perustan yritystiedolle. Siksi emme opeta vain tehokkaasti liiketoiminnan perusteita, vaan menemme askeleen eteenpäin varmistaaksemme johtamiskykyysi.

Keskitymme antamaan opiskelijoille todellisen kokemuksen luokkahuoneessa. SSM: llä simuloit todellisia haasteita, joihin yritysjohtajat kohtaavat, kun sinua kehotetaan analysoimaan tietoja, kehittämään vaihtoehtoja, antamaan ja puolustamaan suosituksiasi ja toteuttamaan. Menestymme tämän tavoitteen saavuttamisessa käyttämällä tapaustutkimuksia, mutta ottamalla myös ylimääräisiä kansainvälisiä tiedekunnan jäseniä, jotka rikastuttavat kurssejamme tosielämän kokemuksella valmistaen sinut todelliseen liiketoimintaan paremmin kuin mikään luentopohjainen ohjelma koskaan voisi.

Kutomme yritysvierailuja, vierailevia luennoitsijoita ja teollisuuden tai opiskelualan puhujia koko kurssitarjontamme aikana. Lisäksi jokainen kurssi sisältää johtajuuden, eettisen ja yrittäjyyden yhdistämisen, joka antaa ehdokkaille mahdollisuuden muuttaa käsitteitä päätöksiksi, tietoksi käytännöksi ja ideat muutoksiksi tarjoavat mahdollisuuden soveltaa luokassa opittua tosielämään. Jokaisessa luokassa avaamme mielenne siihen, kuinka yritysmaailma todella toimii, me autamme teidän ammatillista ulkonäköä ja käyttäytymistä.

Kattavaa opetussuunnitelmaamme tuetaan edelleen korostamalla käytännön taitoja, kuten esiintyminen ja julkinen puhuminen, kulttuurinen herkkyys ja ryhmätyö. Opiskelijamme valmistuttuaan kansainvälisesti tunnustetulla tutkinnolla; hallitsee laaja valikoima kansainvälisiä johtamiskonsepteja, ajattele strategisesti, ymmärtää motivaatiotaiteen ja pystyy suorittamaan itsenäisen liiketoiminnan analyysin ja kehysratkaisuja monimutkaisiin liiketoimintaongelmiin.

Tervetuloa tutustumaan verkkosivustoomme http: /ssm.swiss, koska olemme varmoja, että huomaat, että SSM-tutkinto tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja arvokkaan koulutusmahdollisuuden auttaa sinua saavuttamaan korkeimmat ura-tavoitteesi.

Sijainnit

Rooma

Swiss School of Management, Rome

Osoite
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Rooma, Lazio, Italia
Puhelin
+39 338 778 44 37

Akkreditoinnit