Lue virallinen kuvaus

Vuonna 1902 perustettu Università Bocconi oli ensimmäinen italialainen yliopisto, joka myönsi taloudellista tutkintoa.

Jo vuosisadalla Bocconi on ollut johtava rooli Italian sosiaalisessa ja taloudellisessa uudistamisessa. Se on pysynyt totta, että sen perusarvot ovat merkittävä tutkimusyliopisto, jolla on demokraattiset arvot ja jotka ovat avoimia maailmalle sekä taloudellisesti ja poliittisesti riippumattomia.

Università Bocconi uskoo, että huippuosaaminen voi perustua vain henkilön akateemiseen profiiliin sekä hänen arvoihinsa ja kulttuuriseen ja eettiseen taustaansa. Siksi yliopisto tarjoaa lukuisia aktiviteetteja, erityisiä tilaisuuksia ihmisten rikastuttaa tietonsa.

Sukupolvien puolesta yrittävät oppilaat ovat tulleet Bocconiin jotain suuremmaksi. Tarjoamme perusopiskelijoita, jatko-opiskelijoita, Ph.D. ja toimeenpanovirastot tuleville johtajille ja yrittäjille, jotka haluavat vahvan perustan ja muuntajaverkoston.

Miksi Bocconi

Bocconi ei ole vain koulutusta. Se on ponnahduslauta kunnianhimoille.

Sukupolvien puolesta olemme muokanneet innovaatioiden ja tulevien johtajien tietämystä ja arvoja. Ymmärrämme, että huomisen suuret saavutukset tarvitsevat enemmän kuin pätevyyden. He tarvitsevat luottamusta, näkemystä ja vahvaa joukkoa arvoja.

Meidät perustettiin vuonna 1902 edistämään sosiaalista ja taloudellista edistystä Euroopassa ja sen ulkopuolella. Se on tehtävä, jonka yhteisömme jakaa yli 100 000 alumniä eri puolilla maailmaa.

Monet koulut yrittävät muokata sinua sopivaksi maailmaan. Bocconi valmistautuu sinut muuttamaan sitä.

Talous-, johtamis- ja rahoitusohjelmamme ovat maailman parhaita. QS World University -listat listattiin meille kymmenen Euroopan parhaiden instituutioiden joukossa näillä aloilla, kun taas Financial Times on maailman kymmenen maailman parhaimmistoa.

Koulutuksen laatu rankingissa maailmassa

Kansainvälisen korkeakoulutuksen alueella julkaistaan ​​lukuisia luokituksia, jotka vaihtelevat suuresti laadullisesti, metodologisella tarkkuudella ja auktoriteetilla. Bocconi-yliopisto esiintyy säännöllisesti merkittävimmissä rankingissa, jotka kattavat sen taloustieteiden ja johtamisen osaamisalueet ja yleisemmin yhteiskuntatieteet.
Erikoistuneen instituution luonteensa vuoksi Bocconi ei näy "yleisesti" - eli QS, THE: n ja Shanghain rankingissa - luokituksissa, joihin kuuluvat korkeakoulut, jotka kattavat laajan kirjon aiheita ja kenttiä.

Tässä esitämme joidenkin tärkeimpien ja laajalti tunnustettujen tulosten päivitetyt tulokset. Lisätietoa seisomisesta muissa erikoistuneissa tai alakohtaisissa rankingissa julkaistaan ​​yksittäisissä ohjelmissa.

1. QS (Quacquarelli Symonds)

Lontoossa toimivan QS: n julkaisema QS World University Ranking -liiketoiminta Bocconin maailmanlaajuinen tulos Social Science -segmentissä viimeisen kolmen vuoden aikana oli seuraava:

  • 2018, yhteiskuntatieteet
  • 2017, Yhteiskuntatieteet
  • 2016, yhteiskuntatieteet

QS itse mainitsevat Bocconin sijoitustuotesivuilla, selittäen, miksi Bocconi ei ole listattu kattavassa luokassa, vaan vain tarkemmin määritellyllä "yhteiskuntatieteiden" alaryhmällä. Katso lisätietoja artikkelista.

Bocconi on mukana myös QS: n erikseen julkaisemissa aihepiireissä :

Huomaa: "Työnantajan maine" on yksi ranking-indikaattoreista ja mittaa yritysten mielipiteitä yksittäisten yliopistojen tutkinnon suorittaneista. Yläosassa on tavanomainen pistemäärä 100.

2. Financial Times

Bocconi on myös mukana useissa Financial Timesin rankingissa. Tarkemmin sanoen SDA Bocconin kauppakorkeakoulu (Bocconi's Business School) on seuraavissa rankingissa: MBA, Executive MBA (EMBA), Executive Education Custom -ohjelmat, Executive Education Open Programs ja European Business Schools. Bocconin Graduate Schoolin tarjoamat MSc-kurssit on listattu Master in Management and Finance -luettelossa. Tässä ovat päivitetyt kannat eurooppalaisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

3. U-Multirank

Hiljattain lanseerattu U-Multirank-projekti, kuten muiden ranking-ohjelmien, tarkoituksena on auttaa valitsemaan yliopisto, mutta melko erilaisella lähestymistavalla. Kun olet määrittänyt halutut kriteerit, käyttäjä saa yliopistoluettelon jokaisen korkeakoulun suorituskykyä kohti kunkin ryhmän valitsemalla parametrilla verrattuna ryhmän keskiarvoon. U-Multirank siirtää siten pääpainon yksinkertaisesta sijainnista rankingissa yhteen tietyn yliopiston ominaisuuksiin.

4. Shanghai Ranking

ShanghaiRanking Consultancy -yrityksen julkaisema Global Ranking of Academic Subjects julkaisee maailman parhaimmat yliopistot tietyillä tutkimusalueilla. Akateemiset aineet jaetaan viiteen makroalueeseen (luonnontieteet, tekniikka, biotieteet, lääketieteet ja yhteiskuntatieteet). Yhteiskuntatieteiden alalla Bocconi on läsnä viidessä akateemisessa aineistossa:Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Italialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BSc

University Bocconi

Tämä BSc on ensimmäinen perustutkinto-ohjelma, jonka Bocconi tarjoaa poliittisen tieteen alalla, pienellä monikulttuurisella luokkaryhmällä valittuja, motivoituneita opis ... [+]

Tämä BSc on ensimmäinen perustutkinto-ohjelma, jonka Bocconi tarjoaa poliittisen tieteen alalla , pienellä monikulttuurisella luokkaryhmällä valittuja, motivoituneita opiskelijoita ja erityinen kansainvälinen tiedekunta. Joustavuutensa vuoksi opiskelijat viettävät yhden lukukauden ulkomailla opiskelemaan kumppaniyliopistossa ja heillä on mahdollisuus harjoitella harjoittelua.

Opit tulkitsemaan sosiaalisten, taloudellisten ja poliittisten järjestelmien kehitystä kansainvälisellä näkökulmalla, ymmärtämään päätöksentekomenettelyjä kansallisissa ja kansainvälisissä instituutioissa sekä kehittämään toimintatapoja, joita tarvitaan politiikkojen toteuttamiseen ja arviointiin.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Ohjelma kouluttaa talouden ja rahoituksen asiantuntijoiden tulevaa sukupolvea, jotka voivat sopeutua muutokseen jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jotta heidän taipumuk ... [+]

Ohjelma kouluttaa talouden ja rahoituksen asiantuntijoiden tulevaa sukupolvea, jotka voivat sopeutua muutokseen jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jotta heidän taipumuksensa globaalissa ajattelutavassa voidaan parantaa.

Ymmärrät ja analysoit taloudellisen ja taloudellisen ilmiön kansainvälisestä näkökulmasta ja saavuisitte vankkaan koulutukseen, joka perustuu tiukkoihin kvantitatiivisiin ja laadullisiin välineisiin .

Voit valita kahden suurimman osan. Taloustieteen pääaineessa hyvä metodologinen tausta antaa sinulle välineet ymmärtää suuria kysymyksiä: globalisaation vaikutukset, keskuspankkien rooli ja rahapolitiikka, kilpailupolitiikka, työmarkkinoiden toiminta, miten kannustaa kehittämään köyhät maat, poliittisten instituutioiden välinen yhteys ja taloudelliset tulokset.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Ohjelma keskittyy johtamisvälineisiin, jotka ovat tyypillisiä yrityksille, joilla on merkittävä kansainvälinen ulottuvuus ja jotka toimivat erilaisissa ja yhä integroidui ... [+]

Ohjelma keskittyy johtamisvälineisiin, jotka ovat tyypillisiä yrityksille, joilla on merkittävä kansainvälinen ulottuvuus ja jotka toimivat erilaisissa ja yhä integroiduissa talousjärjestelmissä.

Sisältö on räätälöity antamaan vahva valmistelu kansainvälisen talouden ja liiketoiminnan alalla ja erottuva kansainvälinen näkökulma .

Opit ymmärtämään ja analysoimaan kulttuurien ja toimintojen maailmanlaajuistumisen dynamiikkaa sekä maiden välisiä suhteita Euroopan ja Euroopan ulkopuolella.

Vertailevan lähestymistavan avulla selvität, miten kulttuuriset erot voivat vaikuttaa näihin dynamiikkaan ja miten toimielimet, yritykset ja koko rahoitusjärjestelmä toimivat globaalissa kontekstissa.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Ohjelma antaa vahvan valmistelun taloustieteessä sekä erottuva keskittyminen humanistisiin tieteisiin, mikä lisää kriittisiä arviointitaitoja. Käsiteltyjen aiheiden valik ... [+]

Ohjelma antaa vahvan valmistelun taloustieteessä sekä erottuva keskittyminen humanistisiin tieteisiin , mikä lisää kriittisiä arviointitaitoja. Käsiteltyjen aiheiden valikoima on erilainen kuin muut Bocconin BSc-ohjelmat.

Ohjelman jatko-opiskelijat työskentelevät monilla eri toimialoilla toimivilla yrityksillä ja instituutioilla, mutta ohjelman lähestymistapa ja opetusmenetelmät sopivat erityisen hyvin taiteenalojen (museot, teatterit ja huutokauppakamarit), kulttuurialojen (julkaisutoiminta, musiikki , televisio) ja luova alue (muoti, muotoilu, viestintä ja kaupunkikehitys).

Se tarjoaa vertailevan lähestymistavan. Hallinta ja yrittäjyyteen ammattilaiset ovat valmiita kansainvälisessä ympäristössä edellyttää kykyä sopeutua ja vuorovaikutuksessa eri kulttuurien ja kielten.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti,Italialainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä BSc on taloustieteen ohjelma, mutta se on luonteeltaan erittäin tieteidenvälinen ja pohjautuu kiinteisiin kvantitatiivisiin ja metodologisiin perusteisiin. Taloudell ... [+]

Tämä BSc on taloustieteen ohjelma, mutta se on luonteeltaan erittäin tieteidenvälinen ja pohjautuu kiinteisiin kvantitatiivisiin ja metodologisiin perusteisiin. Taloudellisten, kvantitatiivisten ja yhteiskuntatieteellisten aiheidensa yhdistelmällä tämä innovatiivinen ohjelma löytää synergiaa aiheiden kesken ja saavuttaa eri näkökulmat johtaviin kansainvälisiin taloudellisiin kysymyksiin.

Se on yksi Euroopan uraauurtavien ohjelmien joukossa ehdottamalla uutta integroitua näkemystä taloustieteistä ja yhteiskuntatieteistä . Nykyään sosiologit hyödyntävät peliteoriaa, ja väestöryhmät käyttävät taloudellisia malleja väestön dynamiikan analysointiin. Samoin taloustieteilijät puhuvat rikoksesta ja kannustimista, analysoivat mielenfilosofit ja psykologit ja tutkivat sosiaalista stratifikaatiota monitieteisen lähentymisen muiden osa-alueiden kesken.... [-]

Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University Bocconi

Tämä BSc on ainutlaatuinen ohjelma, tämän päivän digitaalisen vallankumouksen kärjessä. Ensimmäisten kandidaattiohjelmien joukossa kansainvälisesti tavoitteena on koulutt ... [+]

Tämä BSc on ainutlaatuinen ohjelma, tämän päivän digitaalisen vallankumouksen kärjessä. Ensimmäisten kandidaattiohjelmien joukossa kansainvälisesti tavoitteena on kouluttaa uuden sukupolven digitaalisia kykyjä , sukupolvi, jossa kvantitatiivisten taitojen ja tiukan ajattelun yhdistäminen on välttämätöntä menestyksen kannalta.

Tämä ohjelma käsittelee nuoria lahjakkuuksia, jotka haluavat olla johtava rooli datapohjaisessa aikakaudella. Yleisenä tavoitteena on ymmärtää - ja antaa päätöksentekijöille yrityksissä ja instituutioissa ymmärtää - määrällisten tietojen strategiset vaikutukset taloudellisiin, johtamis- ja rahoituksellisiin päätöksiin .

... [-]
Italia Milano Yhdysvallat Los Angeles
Request Info
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

University Bocconi

Se on ainutlaatuinen 4-vuotinen ohjelma, joka on kehitetty kahden arvostetun kumppaniyliopiston kanssa: USC Southern California -yliopiston Marshall School of Business Lo ... [+]

Kolme maailmanluokan yliopistoa, kolme maata, kolme astetta: yksi vertaansa vailla oleva kokemus

Se on ainutlaatuinen 4-vuotinen ohjelma, joka on kehitetty kahden arvostetun kumppaniyliopiston kanssa : USC Southern California -yliopiston Marshall School of Business Los Angelesissa ja HKUST Hongkongin tiede- ja teknologiakeskus. Opiskelijat ympäri maailmaa tulevien noin 50 oppilaan pienessä luokassa opiskelevat eri paikkakunnalla ja yliopistolla vuosittain kolmesta mantereesta: he todellakin viettävät ensimmäistä vuotta Los Angelesissa, toinen Hongkongissa, kolmas Milanossa ja neljäsosa valitsemalla yksi näistä kouluista.

Se on jännittävä tutkimus ja elämänkokemus, joka vaatii voimakasta motivaatiota, kulttuurien avoimuutta ja joustavuutta sopeutua uusiin ympäristöihin ja tilanteisiin. Valitut opiskelijat oppivat kansainvälisesti tunnetuista opettajista ja tutkijoista, tutkivat erilaisia ​​kulttuureja ja työntyivät uuteen rajaan. Se on ensimmäinen sellainen perushyödyllinen kumppanuus , jonka tarkoituksena on sitouttaa älyllisesti uteliaita opiskelijoita liiketoiminnan opetussuunnitelmaan, joka yhdistää eturivin opetusmenetelmät kulttuurin upottamiseen ja todellisiin kokemuksiin. Englanti on WBB: n yhteinen kieli, ja oppilaat tulevat perehtymään Aasian, Euroopan ja Pohjois-Amerikan liikeyrityk- siin kai- kissa maissa järjestettävien vapaaehtoistyön ja harjoittelun aikana. Tämä on uusi lähestymistapa koulutukseen , joka valmistelee uuden sukupolven johtajia yhteenliitetyn maailman mahdollisuuksista.... [-]

Italia Milano
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi