University of Bologna

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Alma Mater Studiorum - Bolognan yliopisto

Alma Mater Studiorum, lännen maailman vanhin yliopisto, tasoittaa tietä innovaatioille yhä rikkaamman ohjelmaluettelon, huippututkimuksen ja jatkuvan ja yhä laajemman kansainvälisen näkökulman kautta.


Perustamisestaan vuonna 1088 lähtien Alma Mater Studiorum on ollut opiskelijakeskeinen, ja siinä on tunnettujen tiede- ja taideyhteisöjen edustajia. Viidellä kampuksella (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna, Rimini) ja sivuliikkeellä Buenos Airesissa, se tarjoaa monipuolisen kurssiluettelon, joka on räätälöity nykyisen yhteiskunnan tarpeisiin: yli 200 tutkinto-ohjelmaa 32 osastonsa ja 5 koulun keskuudessa tarjotaan yli 82 000 opiskelijalle. Tohtorikoulutukseen ja muihin 3. syklin ohjelmiin on ilmoittautunut 3 600 valmistunutta.


Kattavana tutkimusyliopistona Alma Mater panostaa monitieteiseen rajat ylittävään lähestymistapaan sekä tutkimuksen ja opetuksen erottamattomaan yhteyteen. Yksi aktiivisimmista yliopistoista, joka johtaa ja osallistuu eurooppalaisiin tutkimus- ja akateemisiin yhteistyöhankkeisiin, Bologna on perustanut tietämysliittoja teollisuuden ja julkisten / yksityisten organisaatioiden kanssa. Se on kansainvälisten verkostojen keskus. Läheisten eurooppalaisten yhteyksiensä lisäksi sillä on useita yhteyksiä Amerikkaan, Afrikkaan, Aasiaan ja Australiaan.

Hakemuspyyntö ulkomaisten opiskelijoiden opintotukien ja tukien myöntämiseksi - Unibo Aktiviteetit 1 ja 2 - on päättymässä. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Sijainnit

Bologna

Osoite
Via Zamboni, 33
40126 Bologna, Emilia-Romagnan, Italia

Cesena

Osoite
Piazza Aldo Moro, 90
Cesena, Emilia-Romagnan, Italia

Forli

Osoite
Piazzale Sante Solieri,1
47121 Forli, Emilia-Romagnan, Italia

Ravenna

Osoite
Ravenna, Emilia-Romagnan, Italia

Rimini

Osoite
Rimini, Emilia-Romagnan, Italia

Buenos Aires

Osoite
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentiina

Modena

Osoite
Modena, Emilia-Romagnan, Italia

Dakar

Osoite
822112 Dakar, Jharkhand, Intia

Lissabon

Osoite
Lissabon, Lissabon, Portugali

Moskova

Osoite
Moskova, Moskva, Venäjä

mulhouse

Osoite
mulhouse, Grand Est, Ranska

Mumbai

Osoite
Mumbai, Maharashtran, Intia

Strasburg

Osoite
Strasburg, Mecklenburg-Vorpommernin, Saksa

faro

Osoite
faro, Faron piirikunta, Portugali

Cádiz

Osoite
Cádiz, Andalusia, Espanja