NUCB

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Nagoya Japani - Itä-Aasian sydän

Itä-Aasiassa sijaitseva Japanissa on neljä suurta saarta, joiden asukasluku on yli 126 miljoonaa. Japanissa on korkean asteen koulutuksensa mukaan suurin määrä aasialaisia ​​Nobel-palkinnon voittajia ja toiseksi eniten mistä tahansa maasta vuodesta 2000 lähtien. Japani on maailman kolmanneksi suurin kansantalous, jossa Suur-Nagoya, käsityötaidon keskus , tuottaen lähes 1% maailman BKT: stä vuosittain. Japanin kolmanneksi suurin kaupunki, Nagoya sijaitsee Tokion ja Kioton välillä, ja se tunnetaan sen läheisyydestä lukuisten luonnollisten luonnonkauniiden ja nähtävyyksien läheisyydessä. Se on erinomainen paikka sekä opiskelemaan että nauttimaan aikasi Japanissa.

Unohtumaton kokemus Japanissa

Opiskelu Japanissa tarjoaa kiehtovan kokemuksen kansainvälisille opiskelijoille, jotka auttavat sinua kehittämään ihmisenä ja näkemään asioita uusista näkökulmista. Japani on yksi maailman turvallisimmista maista ja tunnetaan maailmanluokan koulutuksensa innovaation kärjessä. Lähellä henkeäsalpaavaa maastoa, neljä upeaa eri vuodenaikaa, rikas kulttuuri ja erinomaiset keittiöt, voit varmistaa, että aika täällä on ikimuistoinen. Yli 250 000 kansainvälisellä opiskelijalla ja nousemalla Japani on yksi kansainvälisten opiskelijoiden suosituimmista kohteista.

Kampus

Nisshin-kampuksemme tärkein ominaisuus on se, että koulutuspalvelut ja urheilutilat ovat yhdellä kampuksella, joka johtaa aktiiviseen opiskelijaelämään. Tärkein kampus on noin 1,5 kertaa suurempi kuin Tokion Disneyland ja ympäröi kaunis luonto.

Työllisyys ja ulkomaiset vaihtoehdot

Meillä on työllisyysaste 99%: n onnistumisaste omistettu joukkue, joka auttaa opiskelijoita löytämään uransa. Meillä on myös vaihtoehtoja

NUCB on jo perustanut vaihto-kumppanuuksia yli 100 johtavan kauppakorkeakoulun kanssa yli 40 maassa. Opiskelijavaihto-ohjelmassa opiskelijat voivat lisätä uuden ulottuvuuden ammatilliseen kehitykseen. Yhteistyökumppaneiden koulujen lukukausimaksut luopuvat, ja erinomaisen akateemisen tason opiskelijat voivat saada ylimääräisiä apurahoja matka- ja oleskelukulujen kattamiseksi.

Sijainnit

Nagoya

Osoite
470-0193 Nagoya, Aichin prefektuuri, Japani

Akkreditoinnit