Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Ritsumeikan University englanninkieliset keskisuuret ohjelmat?

Englanninkieliset perustutkinto-ohjelmat mahdollistavat pääsyn lukuisille akateemisille kursseille opiskelijoille, joilla ei ole tai on rajoitettu japanilainen kielitaito.

Ilmoittautumisen jälkeen kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus oppia japanilaisia ​​opetussuunnitelmassa / sen ulkopuolella.

Opiskelijoiden monimuotoisuus on yksi RU: n houkuttelevimmista piirteistä. Vuonna 2019 tutkinnon suorittaneista ja jatko-ohjelmistostamme opiskelevat 2441 tutkintoa hakevaa kansainvälistä opiskelijaa 66 maasta. RU antaa aina sinulle mahdollisuuden tavata opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja eri kulttuureista. Opiskelijoiden monimuotoisuus tekee yliopiston elämästäsi jännittävää ja edistää hedelmällistä akateemista toimintaa Japanissa.

Ritsumeikan University on neljä kampusta Kansai-alueella. Näistä kampuksista tarjotaan englanninkielisiä korkeakoulututkinto-ohjelmia. Global Studies Major ja Joint Degree -ohjelma perustuvat Kinugasan kampukseen luoteeseen Kioton kaupungissa. Yhteisön ja aluepolitiikan tutkimukset Major ja Global Liberal Arts perustuvat Osaka Ibarakin kampukseen, joka avattiin vuonna 2015 Osaka Prefecturessa Ibaraki Cityssä. Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssi perustuu Biwako - Kusatsu kampuksella Kusatsu Cityssä, Shigan prefektuurissa. Kolme kaupunkia ovat helpon matkan päässä toisistaan. Kyoto Ibarakiin (Osaka) ja Kusatsu (Shiga) kestää vain 20-30 minuuttia junalla.

Ritsumeikan University on ulkomaisia sopimuksia yli 120 yliopiston kanssa 32 maassa ja alueella. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan ulkomaille suuntautuviin opintoihin tai kenttätöihin suurten yhtiöiden ja akateemisten alojen mukaan. Lisäksi RU: lla on DUDP-koulutusohjelma, jossa opiskelijat voivat ansaita kandidaatin tutkintoja sekä RU: lta että liittoutuneilta yliopistoilta.

RU tarjoaa monia ohjelmia, kuten vapaaehtoistoimintaa, harjoittelujaksoja, kampuksella tapahtuvaa vertaistoimintaa ja erilaisia opiskelijoiden harjoittamia seuroja ja piirejä. Kansainväliset opiskelijat, joilla on opiskelija Visa, voivat hakea opintotukea. Majoitus kalustetussa asunnossa tai asuntolassa on saatavilla opiskelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Japanissa. Tämä tarjoaa englanninkielisen keskiasteen opiskelijoille hyvän ympäristön keskittyä opiskeluun ja päivittäiseen viestintään muiden opiskelijoiden kanssa.

- opetuksen vähennysoikeus

Alla on tietoja vuoden 2020 opintosuoritusten vähentämisohjelmasta.

 • 100% lukukausilta luopuminen
 • 50%: n opetusvähennys
 • 20%: n opetusvähennys

Opintojakson alennusta tarjotaan aluksi yhden vuoden ajan opiskelijoiden pääsyn arvioinnin perusteella. Toisella ja seuraavilla vuosilla opintojakson alennus myönnetään opiskelijoiden arvosanojen perusteella edellisenä vuonna. Tämä apuraha voi muuttua niin Käytä niin pian kuin mahdollista.

Ritsumeikan University yhdellä silmäyksellä

 • Japanin hallitus valitsi Ritsumeikan University yhdeksi yliopistoksi vuoden 2014 "Top Global University Project" -operaatiosta. Valitut yliopistot ovat velvollisia aktiivisesti edistämään japanilaisten yliopistojen globalisaatiota.
 • Vuonna 1900 perustettu Ritsumeikan sijaitsee lähes 120 vuotta.
 • RU on integroitu yliopisto, jossa on 16 korkeakoulua ja 22 tutkijakoulua.
 • Meillä on 4 kampusta Kiotossa, Kioton prefektuurissa, Kusatsu Cityssä, Shigan prefektuurissa ja Ibarakin kaupungin Osakan prefektuurissa .
 • RU: lla on maailmanlaajuinen alumniverkko, jossa on 24 ulkomaista sivuliikettä.
 • 2441 tutkintoa hakevaa kansainvälistä opiskelijaa 66 maasta, plus 180 kansainvälistä opiskelijaa 27 maasta.
 • RU oli sijoittunut nro 1 Japanin yliopiston ulkomaalaisten tiedekunnan jäsenten joukkoon.
 • RU: lla on maailmanlaajuinen verkosto 441 kumppanilaitoksesta maailmanlaajuisesti. Olemme myös opiskelleet ulkomailla sopimuksia 137 yliopiston kanssa 30 maassa ja alueella.
 • 99% kansainvälisistä opiskelijoista englanninkielisissä perusohjelmissa, jotka hakivat apurahoja, saivat taloudellista tukea.
 • Yli 95% kansainvälisistä tutkinnon suorittaneista sai työpaikkoja.
 • RU rankattiin nro 3 QS: n Graduate Employability Rankings 2015 (pilotti) Japanin yksityisten yliopistojen kesken.
 • RU: lla on 450 erilaista opiskelijaa ja ympyrää, kuten urheilua, taidetta, japanilaista kulttuuria ja kaikkea muuta.
 • Rautatieyritys sijoittui nro 1 yksityisen sektorin toimeksiantojen tutkimukseen valtakunnallisesti.
Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Japanilainen

Tämä koulu tarjoaa myös:


Ritsumeikan University

Global Liberal Artsin kollegio tarjoaa opiskelijoille kattavan englantilaisen taidekasvatuksen, jota tarvitaan globalisoituneisiin aikoihin. Kaksoistutkinto-opinto-ohjelm ... [+]

Kaksoiskoulutusohjelma

Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden valmistua kaksi perustutkintoa kaksi yliopistoa: Ritsumeikan University (RU) ja Australian National University (ANU). Molemmat yliopistot tarjoavat yli 16 kurssia, jotka voidaan risteyttää kumppaniyliopiston oppilaitoksille ja tunnustetaan tutkintoon. Globaalin Liberal Arts -akatemian kandidaatin tutkinto annetaan RU: lta ja Aasian ja Tyynenmeren alueen kandidaatin tutkinnoilta ANU: lta.

Ohjelman yleiskuvaus

Avainsanat: yhteiskunnallinen muutos AI: n kanssa, markkinatalouden kehitys, muotoilu ja yhteiskunta, nykyajan historia, kulttuuritieteet, mediatutkimus, nykyaikainen Japani, harjoittelu,

Tutkinnot: Globaalin liberaalitieteiden kandidaatti ( Ritsumeikan University ), Aasian ja Tyynenmeren alueen kandidaatti (Australian kansallinen yliopisto)Kesto: 4 vuotta kokopäiväisesti (3 vuotta Osakassa, Japanissa ja 1 vuosi Canberrassa, Austissa)Kieli: englantiVuosittain saanti: 100 opiskelijaaIlmoittautuminen: huhtikuu ja syyskuuSijainti: Osaka, Japani ja Canberra, AustraliaSisäänpääsyvaatimukset... [-]
Japani Osaka
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ritsumeikan University

Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssin opiskelijat kehittävät tietotekniikan osaamista, joka on välttämätöntä työskennellä missä tahansa maailmassa ja tuoda mieli ... [+]

Nykyaikaisia ​​tietojärjestelmiä kehittävät monien maiden kansainväliset ryhmät; Poliittiset ja kulttuuriset rajat eivät enää ole rajoja. Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssi (ISSE) on kouluttaa ihmisiä, jotka voivat työskennellä tässä nopeasti kehittyvässä teknisessä maailmassa, tiimin jäseninä, innovaatioina ja johtajana.

Ohjelman yleiskatsaus:

Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssin opiskelijat kehittävät tietotekniikan osaamista, joka on välttämätöntä työskennellä missä tahansa maailmassa ja tuoda mielikuvitusta ja teknistä osaamista kaikenlaisiin projekteihin ja organisaatioihin säilyttäen samalla oman ainutlaatuisen persoonallisuutensa ja kulttuurinsa voimakkaat edut. Ohjelma muodostaa perustan tekniikan ja teknisen pätevyyden pohjaksi joustavan työskentelyn jatkuvasti kehittyvien laitteistojen, ohjelmistojen ja käyttäjien tarpeiden mukaan.... [-]

Japani Kusatsu Kioto
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ritsumeikan University

Yhteiset koulutusohjelmat ovat kahden eri yliopiston tarjoamia yhteistoiminnallisia tutkintoja koulutus- ja opiskelijaverkostojen kanssa, joiden tarkoituksena on kehittää ... [+]

Huhtikuussa 2018 kansainvälisten suhteiden kollegiona perustettiin 30. vuosipäivänsä yhteydessä yhteinen koulutusohjelma Yhdysvaltain yliopiston (AU) kansainvälisen palvelukoulun kanssa. USA: n ja Japanin ensimmäisen yhteisen tutkinto-ohjelman pohjalta tässä ohjelmassa korostetaan erityisesti oppimisen merkitystä sekä länsimaiden että muiden kuin länsimaisten näkökulmien suhteen kansainvälisissä tutkimuksissa maailmanlaajuisessa merkityksessä. Se tulee viljelemään globaaleja johtajia, jotka voivat osallistua aktiivisesti kansainväliseen vaiheeseen.

Ohjelman yleiskatsaus:

Yhteiset koulutusohjelmat ovat kahden eri yliopiston tarjoamia yhteistoiminnallisia tutkintoja koulutus- ja opiskelijaverkostojen kanssa, joiden tarkoituksena on kehittää tutkinnon suorittaneita, joiden taitoja ja osaamista tarvitaan. Tämä uusi ja jännittävä ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden täysin uppoutua Japanin ja Yhdysvaltojen, RU: n ja AU: n kulttuureihin ja oppimisympäristöihin. Kun jakaa GS-kurssin sisältöä RU: ssa ja IR-kurssilla AU: ssa, opiskelija ottaa myös kohorttikurssit yhdessä AU-kotiopiskelijoiden kanssa sekä RU: ssa että AU: ssa.... [-]

Japani Kioto Yhdysvallat Washington
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ritsumeikan University

Political Science College perustettiin vuonna 1994 vastauksena kasvavaan tarpeeseen monitieteisen lähestymistavan ratkaisemiseksi yhä monimutkaisempia kysymyksiä yhteisku ... [+]

Political Science College perustettiin vuonna 1994 vastauksena kasvavaan tarpeeseen monitieteisen lähestymistavan ratkaisemiseksi yhä monimutkaisempia kysymyksiä yhteiskunnassa. Politiikan tiede on akateeminen ala, joka pyrkii selvittämään näiden sosiaalisten ongelmien syitä ja tutkimaan ratkaisuja tavalla, joka tyydyttää yhteiskunnan jäsenten tai sidosryhmien enimmäismäärän.

Ohjelman yleiskatsaus:

Huolellisesti muotoilluilla, hyvin toteutetuilla käytännöillä on valta muuttaa ihmisten elämää. Politiikan tieteen opiskelijat oppivat vapauttamaan tämän vallan yhdistämällä pitkälle edennyt akateeminen osaaminen useilla tieteenaloilla keskittymällä todellisiin elämän ongelmiin. Köyhyyteen, väestörakenteen muutoksiin, kaupungistumiseen ja ympäristön muutokseen liittyvät kysymykset tunnustetaan globaaleiksi haasteiksi, mutta ne kaikki vaativat paikallisesti vastaavia ratkaisuja. Politiikan tiede yhdistää maailmanlaajuiset ja paikalliset, kasvattavat kehittyneitä harjoittajia tarjoamaan luovia ratkaisuja, jotka täyttävät kaikki sidosryhmät.... [-]

Japani Osaka Kioto
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Ritsumeikan University

Nykymaailmassa lähes kaikki asiat ovat globaaleja ja monimutkaisia. Kyky ymmärtää ja analysoida maailmanlaajuisia asioita monialaisesta näkökulmasta on oleellinen, mitä t ... [+]

Kansainvälisten suhteiden kollegion tavoitteena on auttaa opiskelijoita kehittämään nopeasti muuttuvassa globaalistuneessa maailmassa olennaisia ​​taitoja ja osaamista: luovuus, kyky ajatella ja toimia globaalilla tasolla, kieli- ja viestintätaidot sekä eri kulttuurien ymmärtäminen.

Ohjelman yleiskatsaus:

Ohjelma on suunniteltu joustavaksi, ja oppilaat voivat suunnitella oppimisohjelmansa heidän etujensa ja uransa perusteella. Ensimmäisenä vuonna opiskelijat ottavat käyttöön erilaisia ​​aloitus- ja perustakurssit sekä akateemiset osaamiskurssit, jotka luovat perustan opinnoille. Toisesta vuodesta lähtien opiskelijat alkavat tutkia perus- ja aluekursseja seuraavasta alla olevasta luettelosta. Toisen vuoden opiskelijat osallistuvat käytännön Global Simulation Gaming -ohjelmaan, joka on otettu yhdessä japanilaisten oppilaiden kanssa. He jatkavat opintojensa syventämistä kolmannella vuodella, etenkin tutkimuksen keskitetyllä seminaarilla, ennen kuin kirjoitetaan valmistumisensa neljäntenä vuonna.... [-]

Japani Kioto
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Kioton prefektuuri, JP
Sosiaalinen media
Sijainnin osoite
Osaka, Osakan prefektuuri, JP