Ritsumeikan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Ritsumeikan University englanninkieliset keskisuuret ohjelmat?

Englanninkieliset perustutkinto-ohjelmat mahdollistavat pääsyn lukuisille akateemisille kursseille opiskelijoille, joilla ei ole tai on rajoitettu japanilainen kielitaito.

Ilmoittautumisen jälkeen kansainvälisillä opiskelijoilla on mahdollisuus oppia japanilaisia ​​opetussuunnitelmassa / sen ulkopuolella.

Opiskelijoiden monimuotoisuus on yksi RU: n houkuttelevimmista piirteistä. Vuonna 2019 tutkinnon suorittaneista ja jatko-ohjelmistostamme opiskelevat 2441 tutkintoa hakevaa kansainvälistä opiskelijaa 66 maasta. RU antaa aina sinulle mahdollisuuden tavata opiskelijoita eri puolilta maailmaa ja eri kulttuureista. Opiskelijoiden monimuotoisuus tekee yliopiston elämästäsi jännittävää ja edistää hedelmällistä akateemista toimintaa Japanissa.

Ritsumeikan University on neljä kampusta Kansai-alueella. Näistä kampuksista tarjotaan englanninkielisiä korkeakoulututkinto-ohjelmia. Global Studies Major ja Joint Degree -ohjelma perustuvat Kinugasan kampukseen luoteeseen Kioton kaupungissa. Yhteisön ja aluepolitiikan tutkimukset Major ja Global Liberal Arts perustuvat Osaka Ibarakin kampukseen, joka avattiin vuonna 2015 Osaka Prefecturessa Ibaraki Cityssä. Tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan kurssi perustuu Biwako - Kusatsu kampuksella Kusatsu Cityssä, Shigan prefektuurissa. Kolme kaupunkia ovat helpon matkan päässä toisistaan. Kyoto Ibarakiin (Osaka) ja Kusatsu (Shiga) kestää vain 20-30 minuuttia junalla.

Ritsumeikan University on ulkomaisia sopimuksia yli 120 yliopiston kanssa 32 maassa ja alueella. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan ulkomaille suuntautuviin opintoihin tai kenttätöihin suurten yhtiöiden ja akateemisten alojen mukaan. Lisäksi RU: lla on DUDP-koulutusohjelma, jossa opiskelijat voivat ansaita kandidaatin tutkintoja sekä RU: lta että liittoutuneilta yliopistoilta.

RU tarjoaa monia ohjelmia, kuten vapaaehtoistoimintaa, harjoittelujaksoja, kampuksella tapahtuvaa vertaistoimintaa ja erilaisia opiskelijoiden harjoittamia seuroja ja piirejä. Kansainväliset opiskelijat, joilla on opiskelija Visa, voivat hakea opintotukea. Majoitus kalustetussa asunnossa tai asuntolassa on saatavilla opiskelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Japanissa. Tämä tarjoaa englanninkielisen keskiasteen opiskelijoille hyvän ympäristön keskittyä opiskeluun ja päivittäiseen viestintään muiden opiskelijoiden kanssa.

- opetuksen vähennysoikeus

Alla on tietoja vuoden 2020 opintosuoritusten vähentämisohjelmasta.

 • 100% lukukausilta luopuminen
 • 50%: n opetusvähennys
 • 20%: n opetusvähennys

Opintojakson alennusta tarjotaan aluksi yhden vuoden ajan opiskelijoiden pääsyn arvioinnin perusteella. Toisella ja seuraavilla vuosilla opintojakson alennus myönnetään opiskelijoiden arvosanojen perusteella edellisenä vuonna. Tämä apuraha voi muuttua niin Käytä niin pian kuin mahdollista.

Ritsumeikan University yhdellä silmäyksellä

 • Japanin hallitus valitsi Ritsumeikan University yhdeksi yliopistoksi vuoden 2014 "Top Global University Project" -operaatiosta. Valitut yliopistot ovat velvollisia aktiivisesti edistämään japanilaisten yliopistojen globalisaatiota.
 • Vuonna 1900 perustettu Ritsumeikan sijaitsee lähes 120 vuotta.
 • RU on integroitu yliopisto, jossa on 16 korkeakoulua ja 22 tutkijakoulua.
 • Meillä on 4 kampusta Kiotossa, Kioton prefektuurissa, Kusatsu Cityssä, Shigan prefektuurissa ja Ibarakin kaupungin Osakan prefektuurissa .
 • RU: lla on maailmanlaajuinen alumniverkko, jossa on 24 ulkomaista sivuliikettä.
 • 2441 tutkintoa hakevaa kansainvälistä opiskelijaa 66 maasta, plus 180 kansainvälistä opiskelijaa 27 maasta.
 • RU oli sijoittunut nro 1 Japanin yliopiston ulkomaalaisten tiedekunnan jäsenten joukkoon.
 • RU: lla on maailmanlaajuinen verkosto 441 kumppanilaitoksesta maailmanlaajuisesti. Olemme myös opiskelleet ulkomailla sopimuksia 137 yliopiston kanssa 30 maassa ja alueella.
 • 99% kansainvälisistä opiskelijoista englanninkielisissä perusohjelmissa, jotka hakivat apurahoja, saivat taloudellista tukea.
 • Yli 95% kansainvälisistä tutkinnon suorittaneista sai työpaikkoja.
 • RU rankattiin nro 3 QS: n Graduate Employability Rankings 2015 (pilotti) Japanin yksityisten yliopistojen kesken.
 • RU: lla on 450 erilaista opiskelijaa ja ympyrää, kuten urheilua, taidetta, japanilaista kulttuuria ja kaikkea muuta.
 • Rautatieyritys sijoittui nro 1 yksityisen sektorin toimeksiantojen tutkimukseen valtakunnallisesti.

Sijainnit

Kioto

Osoite
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kioto, Kioton prefektuuri, Japani

Osaka

Osoite
Osaka, Osakan prefektuuri, Japani