The University Of Aizu

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ota maailmalle yllätys

Voit olla seuraava henkilö, joka valloittaa maailman

The University Of Aizu on ensimmäinen japanilainen yliopisto, joka on omistettu tietotekniikkaan ja tekniikkaan. Tietojenkäsittely ja -tekniikka on lupaava ja huippuluokan tieteenala laajalla sovelluksella, ja siitä on tulossa tietämyksen tuottamiseen liittyvän teknologian ydin. The University Of Aizu perustamisperiaatteella "Alkaen paikallisyhteisöistä maailmalle" ja "edistämällä ihmiskunnan tietämystä" (läpimurtoja, jotka edistävät ihmiskunnan rauhaa ja hyvinvointia) on tehty tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan tutkimus ja koulutus johtaa maailmaa yliopiston avaamisen jälkeen, ja useampi ei-japanilainen tiedekunnan jäsen, joka on saavuttanut erinomaisia tutkimustuloksia kuin mikään muu Japanin yliopisto.

Tietoja UoA

  1. Houkuttelee lahjakkuutta, joka johtaa johtajuutta osaamisyhteiskunnassa.
  2. Houkuttelee tietojenkäsittelytieteen tutkijoita ja ammattitaitoisia atk-insinöörejä, jotka luovat ja hyödyntävät "tietämystä" uudelle aikakaudelle.
  3. Hänellä on ensiluokkaisia tiedekunnan jäseniä lähes 20 maasta ympäri maailmaa.
  4. Tarjoaa erinomaisen tietokoneympäristön, jota muiden yliopistojen vertailu ei ole.
  5. Avautuu maailmalle, jossa englantia käytetään yleisenä kielenä.
  6. Edistää opiskelijoiden piilevää rajattoman luovuutta kouluttamalla kriittistä ajattelua ja arvostamalla heidän uteliaisuuttaan ilman ennakkoluulottomia ideoita.

111560_UoA.jpg

Institutionaaliset tavoitteet

Edistää tietämystä ihmiskunnalle The University Of Aizu tehtävä on "edistää tietämystä ihmiskunnalle" tai toisin sanoen tehdä löytöjä ja keksintöjä, jotka edistävät ihmisten rauhaa ja vaurautta. The University Of Aizu lupaa laittaa oppilaitamme ensin ja tuottaa saavutuksia, joita arvioidaan korkeakouluissa, innovaatioita kestävään kasvuun Fukushiman prefektuurissa, Japanissa ja maailmassa. Yliopiston motto on "Shine as Pioneers", jonka uteliaisuus, unelma ja haastava henki.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Tietojenkäsittelytieteen opetus

The University Of Aizu on mukauttanut perustason tietokoneympäristöönsä UNIX-pohjaisen järjestelmän, kuten Macin, Linuxin ja Solariksen, jotta voidaan varmistaa sisäistä toimintaa koskevien tietojen näkyvyys ja korkea yleinen suorituskyky, mukaan lukien verkkovirta, ja toteuttaa vakaa koulutus- ja oppimisympäristö. Computer Exercise Rooms- ja Hardware Workshopsissa käytetyt koneet ja laitteet korvataan kolmen vuoden välein. Useimmat laboratoriot ja tietokoneet ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Kansainvälinen ympäristö

Maailmanluokan ja huipputason tiedekunta, joka on palkattu kaikkialta maailmasta

Sen perustamisesta lähtien The University Of Aizu edistetyn kansainvälistymisen seurauksena rekrytoimme erinomaisia henkilöitä Japanista ja ulkomailta ja etsimme erinomaista tiedekuntaa tarkastelemalla niiden saavutuksia omilla aloillaan yksityiskohtaisilla tutkimuksilla, ja tämä johti noin 40 prosenttiin tiedekunta ei ole japanilainen. Olemme myös edistäneet yhteistyötutkimusta merentakaisten yliopistojen kanssa. Sopimukset on tehty yli 80 yliopiston ja tutkimuslaitoksen kanssa eri puolilla maailmaa.

133054_img-infographic-5_2019.jpg 111555_foreignFaculty.jpg

Korkea työllisyysaste

Keskimääräinen työllisyysaste nousee lähes 100%: iin

tutkinnon suorittaneiden määrä on lähes 100% vuosittain. Monet japanilaisista ja kansainvälisistä opiskelijoistamme saavat työpaikkoja ja työskentelevät tunnetuissa japanilaisissa yrityksissä eri aloilla, erityisesti ohjelmistokehityksessä, elektroniikassa ja viestintätekniikassa sekä verkkopalveluissa. Henkilöstömme voi antaa henkilökohtaista opetusta urakehityksestä sekä työnhaun taitoja opiskelijoille. Työllisyyden ohjauskokouksiin kutsutaan myös johtavien yritysten ja työlehtien asiaankuuluvien asiantuntijoiden työllisyydestä vastaavat henkilöt.

111554_counselor.jpg

Sisäänkäynti maailmaan

Yliopistomme kansainväliset ominaispiirteet johtuvat paitsi kansainvälisistä tutkijoistamme myös runsaasti mahdollisuuksia opiskelijoille pelata johtavia rooleja maailmassa. Opiskelijalle tarjotaan mahdollisuuksia hankkia käytännön tietoa osallistumalla harjoitteluihin japanilaisissa ja ulkomaisissa yrityksissä, kilpailuissa ja kilpailuissa.

110559_SVintership.jpg

The University Of Aizu verkkosivusto

http://www.u-aizu.ac.jp/

Advanced ICT Global Programme

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Johdanto Aizun epätasaisuudesta

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Sijainnit

Aizuwakamatsu

Osoite
Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref.
965-8580 Aizuwakamatsu, Fukushiman prefektuuri, Japani