Lue virallinen kuvaus

Ota maailmalle yllätys

Voit olla seuraava henkilö, joka valloittaa maailman

The University Of Aizu on ensimmäinen japanilainen yliopisto, joka on omistettu tietotekniikkaan ja tekniikkaan. Tietojenkäsittely ja -tekniikka on lupaava ja huippuluokan tieteenala laajalla sovelluksella, ja siitä on tulossa tietämyksen tuottamiseen liittyvän teknologian ydin. The University Of Aizu perustamisperiaatteella "Alkaen paikallisyhteisöistä maailmalle" ja "edistämällä ihmiskunnan tietämystä" (läpimurtoja, jotka edistävät ihmiskunnan rauhaa ja hyvinvointia) on tehty tietojenkäsittelytieteen ja -tekniikan tutkimus ja koulutus johtaa maailmaa yliopiston avaamisen jälkeen, ja useampi ei-japanilainen tiedekunnan jäsen, joka on saavuttanut erinomaisia tutkimustuloksia kuin mikään muu Japanin yliopisto.

Tietoja UoA

  1. Houkuttelee lahjakkuutta, joka johtaa johtajuutta osaamisyhteiskunnassa.
  2. Houkuttelee tietojenkäsittelytieteen tutkijoita ja ammattitaitoisia atk-insinöörejä, jotka luovat ja hyödyntävät "tietämystä" uudelle aikakaudelle.
  3. Hänellä on ensiluokkaisia tiedekunnan jäseniä lähes 20 maasta ympäri maailmaa.
  4. Tarjoaa erinomaisen tietokoneympäristön, jota muiden yliopistojen vertailu ei ole.
  5. Perustettu maailmalle avoin tutkijakoulu, jossa yhteiseksi kieleksi käytetään englantia.
  6. Edistää opiskelijoiden piilevää rajattoman luovuutta kouluttamalla kriittistä ajattelua ja arvostamalla heidän uteliaisuuttaan ilman ennakkoluulottomia ideoita.

111560_UoA.jpg

Institutionaaliset tavoitteet

Edistää tietämystä ihmiskunnalle The University Of Aizu tehtävä on "edistää tietämystä ihmiskunnalle" tai toisin sanoen tehdä löytöjä ja keksintöjä, jotka edistävät ihmisten rauhaa ja vaurautta. The University Of Aizu lupaa laittaa oppilaitamme ensin ja tuottaa saavutuksia, joita arvioidaan korkeakouluissa, innovaatioita kestävään kasvuun Fukushiman prefektuurissa, Japanissa ja maailmassa. Yliopiston motto on "Shine as Pioneers", jonka uteliaisuus, unelma ja haastava henki.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Tietojenkäsittelytieteen opetus

The University Of Aizu on mukauttanut perustason tietokoneympäristöönsä UNIX-pohjaisen järjestelmän, kuten Macin, Linuxin ja Solariksen, jotta voidaan varmistaa sisäistä toimintaa koskevien tietojen näkyvyys ja korkea yleinen suorituskyky, mukaan lukien verkkovirta, ja toteuttaa vakaa koulutus- ja oppimisympäristö. Computer Exercise Rooms- ja Hardware Workshopsissa käytetyt koneet ja laitteet korvataan kolmen vuoden välein. Useimmat laboratoriot ja tietokoneet ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Kansainvälinen ympäristö

Maailmanluokan ja huipputason tiedekunta, joka on palkattu kaikkialta maailmasta

Sen perustamisesta lähtien The University Of Aizu edistetyn kansainvälistymisen seurauksena rekrytoimme erinomaisia henkilöitä Japanista ja ulkomailta ja etsimme erinomaista tiedekuntaa tarkastelemalla niiden saavutuksia omilla aloillaan yksityiskohtaisilla tutkimuksilla, ja tämä johti noin 40 prosenttiin tiedekunta ei ole japanilainen. Olemme myös edistäneet yhteistyötutkimusta merentakaisten yliopistojen kanssa. Sopimukset on tehty yli 80 yliopiston ja tutkimuslaitoksen kanssa eri puolilla maailmaa.

111559_faculty.gif 111555_foreignFaculty.jpg

Korkea työllisyysaste

Keskimääräinen työllisyysaste nousee lähes 100%: iin

tutkinnon suorittaneiden määrä on lähes 100% vuosittain. Monet japanilaisista ja kansainvälisistä opiskelijoistamme saavat työpaikkoja ja työskentelevät tunnetuissa japanilaisissa yrityksissä eri aloilla, erityisesti ohjelmistokehityksessä, elektroniikassa ja viestintätekniikassa sekä verkkopalveluissa. Henkilöstömme voi antaa henkilökohtaista opetusta urakehityksestä sekä työnhaun taitoja opiskelijoille. Työllisyyden ohjauskokouksiin kutsutaan myös johtavien yritysten ja työlehtien asiaankuuluvien asiantuntijoiden työllisyydestä vastaavat henkilöt.

111554_counselor.jpg

Sisäänkäynti maailmaan

Yliopistomme kansainväliset ominaispiirteet johtuvat paitsi kansainvälisistä tutkijoistamme myös runsaasti mahdollisuuksia opiskelijoille pelata johtavia rooleja maailmassa. Opiskelijalle tarjotaan mahdollisuuksia hankkia käytännön tietoa osallistumalla harjoitteluihin japanilaisissa ja ulkomaisissa yrityksissä, kilpailuissa ja kilpailuissa.

110559_SVintership.jpg

The University Of Aizu verkkosivusto

http://www.u-aizu.ac.jp/

Advanced ICT Global Programme

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Johdanto Aizun epätasaisuudesta

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

The University Of Aizu

Ohjelmassa pyritään innovointiin ja kehitykseen tieto- ja viestintätekniikan alalla, ja siinä on laajempi tietojenkäsittely- ja insinööripalvelut. Lisäksi tarjotaan japan ... [+]

Top Global University JapanissaOlemme ensimmäinen Japanin yliopisto, joka on omistettu vain tietojenkäsittelytieteelle.Edistämme tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijoita sisällöllisesti perustetun peruskoulutuksen, laaja-alaisen valikoiman ja laajojen opetusmenetelmien avulla.Olemme ylpeitä erinomaisesta tiedekunnastamme, jotka ovat asiantuntijoita erikoisaloillaan. Noin 40% tiedekunnan jäsenistä on ulkomaalaisia, mikä luo korkeatasoisen maailmanlaajuisen koulutus- ja tutkimusympäristön.Tutkinnon suorittaneiden määrä on lähes 100% vuosittain.

 

Advanced ICT Global ProgrammeSe tarjoaa tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan opetusta kokonaan englanniksi ;Se tarjoaa japanilaisen kieli- ja kulttuurikoulutuksen aloittelijatasolta yritystasolle;Se tarjoaa opiskelua ulkomailla ja ulkomailla harjoittelujaksoja säännöllisesti. Rich Campus Life Pääsy Applicatioin... [-]
Japani Iitate
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Sijainnin osoite
Aizu-Wakamatsu
Fukushima Pref.

Iitate, Fukushiman prefektuuri, 965-8580 JP
Sosiaalinen media