International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tai vapaat taidot Siksi tarvitsemme nyt?

Perusteet koulutuksen Icla
On taiteet.
Ydin taiteet tyyppi koulutus
Sen sijaan että keskitytään erityisaloilla
On oppia monilla aloilla.

Opetussuunnitelma, humanistiset ja taiteet, yhteiskuntatieteet, matemaattista päättelykykyä, on jaettu luonnontieteen, terveys- ja liikunta viisi osaamisalueita. Linkittämällä ja yhdistämällä saadun tiedon eri aloilla, meillä kasvaa henkilöstön kanssa suurta vapautta ilman keskittyä johonkin tiettyyn operaattorin valinta. Silmällä pitäen kansainvälinen yhteisö on vaihe tulevaisuuden toiminnan, useimmat luokat käydään Englanti. Englanti on myös kansainvälisesti tunnustettu toisen vieraan kielen maassa, joka ei ole syntyperäinen Englanti puhujia. Siksi siitä sisäänkäynnin lähettää asuu asuntolassa kampuksella, ovat ne keskittyvät hallintaa Englanti.

Taiteet ICLA Mikä on ero?

Kokemus ja opettajia, jotka ovat kerätty eri puolilta maailmaa
Korkea laatu,
Ulkomaiset tiedekunnan jäseniä yli 80% koko ajan tiedekunnan

Ja opetus pieni luokkakoot
Korkeita ulkomaisia ​​opettajia

Standard opiskelijoiden määrä luokkaa kohti 1 lukuvuosi mahtuu 80 henkilöä 20 henkilöä tai vähemmän. Opiskelija-to-tiedekunnan suhde on korkeintaan 12: on interaktiivinen (opiskelijoiden osallistumista) oppitunnin yhdessä. Ulkomaiset tiedekunnan jäseniä on hyväksytty ympäri maailmaa samoin kuin Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ainoa, on herättänyt huippulahjakkuuksia kokemusta opettanut valmistuneet tai ne yliopiston kuuluisa kouluissa eri puolilla maailmaa. Lisäksi Akateeminen Englanti ohjelma koostuu jäsenistä, jotka ymmärtävät, miten tärkeää on toisen kielen oppimisen teoriaa Japanin opiskelijoille, jotka eivät ole äidinkielenään Englanti puhujia. Näiden Siksi on mahdollista oppia, joka soveltuu jokaiselle opiskelijalle, ja sitten neuvottiin mennä yrityksen oppitunnin. Vaikka liikuttavaa eri alojen, kuten opiskelijat kallistetaan intohimo (passion), ja on ympäristö tehtävänä yliopisto on myös mahdollista saada aikaan instituutiona, kuten lahjakkuutta ja intohimo leikkaavat milloin tahansa. Vuonna keskustelun muodossa eikä luennon muodossa ICLA, opiskelijat lähinnä oppia johtajat jos ymmärretä riittävästi katseltaessa tilanne on Yuki ja tietenkin korjaus.

Ja asuntola state-of-the-art facilities
tieteidenvälistä opetussuunnitelma

Oppinut luokkahuoneessa state-of-the-art facilities maailmankuulu arkkitehti Toyo Ito suunnittelu, elämme state-of-the-art opiskelija asuntola (1 arvosana lennolle). Myös ulkomaiset opiskelijat ja vaihto-opiskelijat asuvat samassa asuntolassa, aina mukana ulkomaisten opiskelijoiden yhdessä ryhmässä. Siten tullut elämää marinoitua Englanti yhdessä päivässä, pitää myös oppia uusi mielikuvitus johtuu viestinnän eri kulttuureissa. Piirteitä taiteet tyyli koulutusohjelma on "monitieteinen opetussuunnitelma". Humanistinen koulutus, yhteiskuntatieteissä, matemaattista päättelykykyä, lisäksi tietoa alueen luonnontieteen, siellä on myös ICLA Japanissa tutkimusohjelmassa. Tietäen alueella, se on laajentunut alue taiteista, kuten musiikin ja maalaus asti taistelulajeja. Japani Shakuhachi Koto tutkimuksessa, laajalla alueella, kuten kalligrafiaa, kukka-teeseremonia, kurssien ja seminaarien lukumäärä koko on noin 140. Samalla kun koet nämä tutkia "risteyksessä tietoa", intuitio ja mielikuvitus, se edistää laaja näkökenttä.

Kahdeksan ominaisuudet mitä haluaisi valita ICLA kansainvälinen taiteet perustutkintoa

point 1 amerikkalaistyylinen vapaiden-opetuksen

Opi monenlaisia ​​tieteenalojen ulkopuolella genre

Taiteet sen sijaan keskittyä yhteen kurssien opit akateemisen monilla aloilla. Jolloin voimme viljellä rikas herkkyyttä ja ilmaisun voima agnostikko stereotypioita. Sitten, humanistiset ja taiteet, yhteiskuntatieteet, matemaattista päättelykykyä, luonnontiede, etsivät omaa mahdollisuuksia vapaaseen valintaan aiheista alueelta viisi koostuu terveys- ja liikunta, löydämme asioita sopivia omaan kykyynsä. Pyrimme kansainvälisille jotka voivat vastata yhteiskunnan monipuolistaa.

kohta 2 useimpien luokat tarjotaan Englanti

Noin 80 prosenttia kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä ovat ulkomaan kansalaisia

Kokoaikaisessa tiedekunnan jäseniä ovat ulkomaalaisia ​​noin 80 prosenttia kansainvälisten taiteet perustutkintoa, tulee suurin osa luokat käydään Englanti. Opi erittäin akateemista Englanti taitoja oppimalla monenvälisen Englanti ja yllään kyky kommunikoida takia akateemisen Englanti.

kohta 3 Voimakas Englanti ohjelma EAE

Akateeminen Englanti EAE

Englanti on intensiivinen ohjelma pukeutua Englanti voima, joka tarvitaan luokkia ja opiskella ulkomailla Englanti. Olemme luoneet järjestelmän, jossa yksi henkilö on riittävä varmuus siitä, että tason ylöspäin. Ja intensiivinen oppiminen EAE ensimmäisestä vuodesta. Suorita kukin mukaisen luokituksen tasolle opiskelijoita, lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja yleinen parantaa yleistä osaamisen yleisesti, kuten puhuu yksi aiheista.

kohta 4 opiskella ulkomailla yhden vuoden vaaditaan

Monenlaisia ​​opiskella ulkomailla

Vuonna ICLA, yhteistyötä yliopistojen 28 kouluissa ulkomailla, se on hyväksynyt vaihto-opiskelija, joka voi työskennellä kovasti opiskella ilman lukukausimaksuja taakkaa. Opiskelu ulkomailla tietoa löytyy laajalla, mutta se ei ole kiinni ainoastaan ​​Englanti puhuvissa maissa. On myös ihmisiä, ei-Englanti puhuvissa maissa, jotka eivät ole äidinkielenään Englanti puhujia, koska mahdollisuus ottaa tiedonannon, odotetaan nousevan tulevina kansainvälisen yhteisön Englanti.

kohta 5 pientä interaktiivinen opetus

Painotetaan opettajien kanssa kommunikoiminen

Suhde opettajien ja opiskelijoiden luoda oppimisympäristö pienryhmien 01:12. Pieni joukko ihmisiä järjestelmän välinen kommunikaatio sekä opiskelijoiden välistä etäisyyttä opettajien ja opiskelijoiden on lähellä myös on tiiviisti. Jos näin opettajat voivat soittaa etunimi opiskelijan, se olisi tiheys tumma oppitunnin Englanti. Pienet luokat tasoa ylöspäin ja Englanti on välttämätöntä.

kohta 6 kriittinen, luova, omavaraisia, hallita globaali (CCIG) ajatteluun

Ajattelu lukea takaisin asioita

Tarkistaa, että se on kriittinen ajatus, että hän on oikeassa uudelleen, varmista, ettei virheitä. Se on luova on energiaa kasvattaa tietojaan. Ja autonomisten globaali ajattelu on viljellä kansainvälistä merkityksessä.

kohta 7 opetussuunnitelma rajat kirjoitusohjelma Kirjoittaminen Across the Curriculum; WAC

Harjoitellaan kommunikointitaitoja ajattelemalla ja Englanti

Opiskelijoille Yksi haasteista teema, on ohjelma, joka johdonmukaisesti valmistumisen luoda raportin Englanti ja Japani teemasta jatkuvasti. Teema valitsee yksi oletusteemaa 12 ICLA oli valmis. Lisäksi on myös mahdollista valita oma teema oppilaiden itsensä lisäksi se. Se kun raportointi toimii tasaisesti haettaessa ohjausta ja neuvoja ohjaaja ja kielen oppimiskeskus (LAC) kuuluu neuvonantajana.

Koe yhteisöelämä opiskelijoiden pisteessä 8 viimeisintä opiskelija asuntola

Rikas asuntolan Life International

1 vuoden kuluttua maahantulon, se on Soluasumisen kaikki on pakollista. Koska se on opiskelijan asuntola elävät myös opiskelijoiden ulkomailta, tulee Englanti marinoitua vain aamusta iltaan. Huoneet ovat periaatteessa yksityisen huoneen. Asuntoloiden ovat viestintä tilaa, jotta jokainen opiskelija keskenään vaihtaa ja huomaavaisuus on varmistettu. Day-to-day vaihto ulkomaisten opiskelijoiden, pitäisi tulla omaisuutta tulevaisuudessa.

Siitä tulee henkilöresursseja saatu maailmasta.

Nyt se olisi millainen henkilöresursseja kansainvälisen yhteisön etsit?

Että on korkea viestintä- ja esiintymistaidot sekä Japanin ja Englanti sujuvasti Englanti on puhua. Ole kriittinen, luova, autonominen Global (CCIG) ajattelun voima on säädetty. Että ymmärrät perustiedot kauppatieteiden. Sitä pidetään, esimerkiksi, että sinulla on ymmärrystä ja tuntemusta eri kulttuurien ja vieraita kieliä.
Vuonna ICLA vapaiden koulutusohjelmaa, se pitää hankkia koulutettuja ja järkevää tulla henkilöresursseja saatu tulevaisuuden maailmassa.

Valmistumisen jälkeen maailmantalouden kasvua.

EAE (Academic Englanti) ja suorittaa luokat Englanti, vuonna ulkomaille opiskelemaan kampuksen elämää ja 1 vuoden vaihto-opiskelijoiden Voit pukeutua Englanti voima korkealla tasolla, kuten Englanti viestintätaidot työpaikalla. Kautta taiteet tyyppi opetussuunnitelma, joka kattaa hyvin monilla aloilla, se pitää hankkia asenne elää korkeaa yleissivistyksen jotta löydettäisiin alueet, kaadan intohimo tulevaisuudesta. Valmistumisen jälkeen, voit olla aktiivinen vaiheessa erilaisia ​​kansainvälisen yhteisön aseet globaali mielessä, että opit. Lisäksi jatkamme tutkijakoulu sisältää myös ulkomaiset kannustetaan myös saada koulutusta enemmän osaamisalueita.

Inhimillisten voimavarojen globaali ajattelu maailma odottaa.

Japani ainutlaatuinen ja kehittynyt Garake (Galapagos Mobile) oli korkea teknologian ja suorituskykyä, mutta maailma standardi on korvattu älypuhelin (älypuhelin) ole tottuneet. On ravittu globaali ajattelu ollakseen aktiivisia maailmassa. Ei ole väliä kuinka opiskelu Englanti, vaikka oppiminen vapaiden todellinen näkemys maailmasta ei harjoiteta ulkomailla ulos Japanin katsotaan ei tartu ruumiin. Opiskella ulkomailla voidakseen tehdä tätä meillä on suuri merkitys. Ensin kokea maailman ulos ulkomailla. Vuosi olisi antaa meille suuri unelma ja suuntaan polun jälkeen Kimin valmistumisen. Valmistumisen jälkeen tiukasti Fumishime Maan omalla jalat, tulet että olet yhteiskunnassa on kyky toimia mennä lentää minne tahansa maailmassa. Maailma on vastustaja, kohde tulee olemaan ääretön.

Valmistumisen ottamista

1 vuosi

Kansainvälinen taiteet opiskelijat, jotka ovat läpäisseet perustutkintoa (ICLA) merkitään opiskelijoiden asuntolassa (kabinettia), jotka kuuluvat kaikille kampuksen.

2 vuotta

Opiskelu ulkomailla on pakollinen yhden vuoden (toinen vuosi tai joka kolmas vuosi).
Se käyttää vaihto-ohjelman isännän laitoksen opiskella ulkomailla.

kolmen vuoden

Englanti oppinut yhden tai kahden vuoden tiedon voima, ajattelu on lujasti ankkuroitu, pöytälaatikossa koulutetut korotetaan enemmän.

4 vuotta

Tutkintoa kun valmistunut kansainvälisestä taiteet perustutkintoa (ICLA) suunnittelee "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Alan kansainvälisen vaihdon

Koska opiskelija asuntola on asuntola myös vaihto-opiskelijoille ulkomailta, haluat kokea päivittäin kansainvälinen vaihto oleskellessaan Japanissa. Kun kerätään ainoastaan ​​Japani puhuvat vain Japani. Kansainvälinen Tämä asuntolan on once-in-a-lifetime ympäristö iteratiivista oppimista Englanti EAE (Academic Englanti) oppia ICLA. Lisäksi koulutamme dramaattisesti Englanti lyhyessä ajassa hyödyntämisessä LAC (Language Learning Center).

Opiskella ulkomailla yhden vuoden

Opiskelijat ovat velvollisia opiskelemaan ulkomaille vuodeksi. Tämä tutkimus ulkomailla johtuu vaihto-ohjelmien kanssa kumppanin yliopistojen, jos yksi ihminen tästä tiedekunnan on opiskellut ulkomailla, on opiskelijoiden yhden henkilön Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai yliopistoon vaihto tulee oppia tämän tiedekunnan. Se ei ole kantaa erillistä opetusta opiskellessaan tähän. Opiskella ulkomailla kohde on myös maan yliopiston, että ei-äidinkielenään Englanti, muut voivat lukea sanoja maan, on käyttää hyvin globaali herkkyys, joka ei rajoitu ainoastaan ​​Englanti puhuvissa Jos laitat silmällä pitäen tulevaisuuden liiketoiminnan voitte.

Sitovat tietämyksen

Englanti kuin päällekkäin lukuvuoden myös Yuki taito ylös enemmän ja enemmän. Tässä tapauksessa se on työskennellä sopii luokka itsesi joukosta akateemisen eri aloilla. Siksi opetussuunnitelman rajat kirjoitusohjelma sitoa tietämystä monenlaisia ​​tieteenalojen oppineet taiteet tuo merkitys. Opiskelijat, se liukuu Koshite oppia luonnon kanssa joustavan ajattelutapa, kuten kytkeä oikean aivopuoliskon ja vasemman aivopuoliskon.

Valmistumisen vaatimus yksiköt ovat 124 yksikköä

Kussakin vuoden lopussa, mutta se ei määritellä erikoistarjous. Kurssin kurssien on hyväksytty perustuu maailmanlaajuinen standardi "kurssin numero (Course Number)" järjestelmään. Opiskelijat yhdessä suoriutua suunnitellusta aiheita laadun oppisisältöjä suorittamaan valittu takaus heti maahantulon jälkeen, koska oletetaan opetussuunnitelman johdon ottaminen siten, että se on myös laatu takauksen Tavoitteet ja kannustavat askel-askeleelta oppiminen .

Sijainnit

Kofu

Yamanashi Gakuin University

Osoite
Yamanashi Prefecture, Japan
Kofu, Yamanashin prefektuuri, Japani