Lue virallinen kuvaus

Tai vapaat taidot Siksi tarvitsemme nyt?

Perusteet koulutuksen Icla
On taiteet.
Ydin taiteet tyyppi koulutus
Sen sijaan että keskitytään erityisaloilla
On oppia monilla aloilla.

Opetussuunnitelma, humanistiset ja taiteet, yhteiskuntatieteet, matemaattista päättelykykyä, on jaettu luonnontieteen, terveys- ja liikunta viisi osaamisalueita. Linkittämällä ja yhdistämällä saadun tiedon eri aloilla, meillä kasvaa henkilöstön kanssa suurta vapautta ilman keskittyä johonkin tiettyyn operaattorin valinta. Silmällä pitäen kansainvälinen yhteisö on vaihe tulevaisuuden toiminnan, useimmat luokat käydään Englanti. Englanti on myös kansainvälisesti tunnustettu toisen vieraan kielen maassa, joka ei ole syntyperäinen Englanti puhujia. Siksi siitä sisäänkäynnin lähettää asuu asuntolassa kampuksella, ovat ne keskittyvät hallintaa Englanti.

Taiteet ICLA Mikä on ero?

Kokemus ja opettajia, jotka ovat kerätty eri puolilta maailmaa
Korkea laatu,
Ulkomaiset tiedekunnan jäseniä yli 80% koko ajan tiedekunnan

Ja opetus pieni luokkakoot
Korkeita ulkomaisia ​​opettajia

Standard opiskelijoiden määrä luokkaa kohti 1 lukuvuosi mahtuu 80 henkilöä 20 henkilöä tai vähemmän. Opiskelija-to-tiedekunnan suhde on korkeintaan 12: on interaktiivinen (opiskelijoiden osallistumista) oppitunnin yhdessä. Ulkomaiset tiedekunnan jäseniä on hyväksytty ympäri maailmaa samoin kuin Yhdysvallat ja Yhdistynyt kuningaskunta ainoa, on herättänyt huippulahjakkuuksia kokemusta opettanut valmistuneet tai ne yliopiston kuuluisa kouluissa eri puolilla maailmaa. Lisäksi Akateeminen Englanti ohjelma koostuu jäsenistä, jotka ymmärtävät, miten tärkeää on toisen kielen oppimisen teoriaa Japanin opiskelijoille, jotka eivät ole äidinkielenään Englanti puhujia. Näiden Siksi on mahdollista oppia, joka soveltuu jokaiselle opiskelijalle, ja sitten neuvottiin mennä yrityksen oppitunnin. Vaikka liikuttavaa eri alojen, kuten opiskelijat kallistetaan intohimo (passion), ja on ympäristö tehtävänä yliopisto on myös mahdollista saada aikaan instituutiona, kuten lahjakkuutta ja intohimo leikkaavat milloin tahansa. Vuonna keskustelun muodossa eikä luennon muodossa ICLA, opiskelijat lähinnä oppia johtajat jos ymmärretä riittävästi katseltaessa tilanne on Yuki ja tietenkin korjaus.

Ja asuntola state-of-the-art facilities
tieteidenvälistä opetussuunnitelma

Oppinut luokkahuoneessa state-of-the-art facilities maailmankuulu arkkitehti Toyo Ito suunnittelu, elämme state-of-the-art opiskelija asuntola (1 arvosana lennolle). Myös ulkomaiset opiskelijat ja vaihto-opiskelijat asuvat samassa asuntolassa, aina mukana ulkomaisten opiskelijoiden yhdessä ryhmässä. Siten tullut elämää marinoitua Englanti yhdessä päivässä, pitää myös oppia uusi mielikuvitus johtuu viestinnän eri kulttuureissa. Piirteitä taiteet tyyli koulutusohjelma on "monitieteinen opetussuunnitelma". Humanistinen koulutus, yhteiskuntatieteissä, matemaattista päättelykykyä, lisäksi tietoa alueen luonnontieteen, siellä on myös ICLA Japanissa tutkimusohjelmassa. Tietäen alueella, se on laajentunut alue taiteista, kuten musiikin ja maalaus asti taistelulajeja. Japani Shakuhachi Koto tutkimuksessa, laajalla alueella, kuten kalligrafiaa, kukka-teeseremonia, kurssien ja seminaarien lukumäärä koko on noin 140. Samalla kun koet nämä tutkia "risteyksessä tietoa", intuitio ja mielikuvitus, se edistää laaja näkökenttä.

Kahdeksan ominaisuudet mitä haluaisi valita ICLA kansainvälinen taiteet perustutkintoa

point 1 amerikkalaistyylinen vapaiden-opetuksen

Opi monenlaisia ​​tieteenalojen ulkopuolella genre

Taiteet sen sijaan keskittyä yhteen kurssien opit akateemisen monilla aloilla. Jolloin voimme viljellä rikas herkkyyttä ja ilmaisun voima agnostikko stereotypioita. Sitten, humanistiset ja taiteet, yhteiskuntatieteet, matemaattista päättelykykyä, luonnontiede, etsivät omaa mahdollisuuksia vapaaseen valintaan aiheista alueelta viisi koostuu terveys- ja liikunta, löydämme asioita sopivia omaan kykyynsä. Pyrimme kansainvälisille jotka voivat vastata yhteiskunnan monipuolistaa.

kohta 2 useimpien luokat tarjotaan Englanti

Noin 80 prosenttia kokopäiväistä tiedekunnan jäseniä ovat ulkomaan kansalaisia

Kokoaikaisessa tiedekunnan jäseniä ovat ulkomaalaisia ​​noin 80 prosenttia kansainvälisten taiteet perustutkintoa, tulee suurin osa luokat käydään Englanti. Opi erittäin akateemista Englanti taitoja oppimalla monenvälisen Englanti ja yllään kyky kommunikoida takia akateemisen Englanti.

kohta 3 Voimakas Englanti ohjelma EAE

Akateeminen Englanti EAE

Englanti on intensiivinen ohjelma pukeutua Englanti voima, joka tarvitaan luokkia ja opiskella ulkomailla Englanti. Olemme luoneet järjestelmän, jossa yksi henkilö on riittävä varmuus siitä, että tason ylöspäin. Ja intensiivinen oppiminen EAE ensimmäisestä vuodesta. Suorita kukin mukaisen luokituksen tasolle opiskelijoita, lukeminen, kirjoittaminen, kuuntelu ja yleinen parantaa yleistä osaamisen yleisesti, kuten puhuu yksi aiheista.

kohta 4 opiskella ulkomailla yhden vuoden vaaditaan

Monenlaisia ​​opiskella ulkomailla

Vuonna ICLA, yhteistyötä yliopistojen 28 kouluissa ulkomailla, se on hyväksynyt vaihto-opiskelija, joka voi työskennellä kovasti opiskella ilman lukukausimaksuja taakkaa. Opiskelu ulkomailla tietoa löytyy laajalla, mutta se ei ole kiinni ainoastaan ​​Englanti puhuvissa maissa. On myös ihmisiä, ei-Englanti puhuvissa maissa, jotka eivät ole äidinkielenään Englanti puhujia, koska mahdollisuus ottaa tiedonannon, odotetaan nousevan tulevina kansainvälisen yhteisön Englanti.

kohta 5 pientä interaktiivinen opetus

Painotetaan opettajien kanssa kommunikoiminen

Suhde opettajien ja opiskelijoiden luoda oppimisympäristö pienryhmien 01:12. Pieni joukko ihmisiä järjestelmän välinen kommunikaatio sekä opiskelijoiden välistä etäisyyttä opettajien ja opiskelijoiden on lähellä myös on tiiviisti. Jos näin opettajat voivat soittaa etunimi opiskelijan, se olisi tiheys tumma oppitunnin Englanti. Pienet luokat tasoa ylöspäin ja Englanti on välttämätöntä.

kohta 6 kriittinen, luova, omavaraisia, hallita globaali (CCIG) ajatteluun

Ajattelu lukea takaisin asioita

Tarkistaa, että se on kriittinen ajatus, että hän on oikeassa uudelleen, varmista, ettei virheitä. Se on luova on energiaa kasvattaa tietojaan. Ja autonomisten globaali ajattelu on viljellä kansainvälistä merkityksessä.

kohta 7 opetussuunnitelma rajat kirjoitusohjelma Kirjoittaminen Across the Curriculum; WAC

Harjoitellaan kommunikointitaitoja ajattelemalla ja Englanti

Opiskelijoille Yksi haasteista teema, on ohjelma, joka johdonmukaisesti valmistumisen luoda raportin Englanti ja Japani teemasta jatkuvasti. Teema valitsee yksi oletusteemaa 12 ICLA oli valmis. Lisäksi on myös mahdollista valita oma teema oppilaiden itsensä lisäksi se. Se kun raportointi toimii tasaisesti haettaessa ohjausta ja neuvoja ohjaaja ja kielen oppimiskeskus (LAC) kuuluu neuvonantajana.

Koe yhteisöelämä opiskelijoiden pisteessä 8 viimeisintä opiskelija asuntola

Rikas asuntolan Life International

1 vuoden kuluttua maahantulon, se on Soluasumisen kaikki on pakollista. Koska se on opiskelijan asuntola elävät myös opiskelijoiden ulkomailta, tulee Englanti marinoitua vain aamusta iltaan. Huoneet ovat periaatteessa yksityisen huoneen. Asuntoloiden ovat viestintä tilaa, jotta jokainen opiskelija keskenään vaihtaa ja huomaavaisuus on varmistettu. Day-to-day vaihto ulkomaisten opiskelijoiden, pitäisi tulla omaisuutta tulevaisuudessa.

Siitä tulee henkilöresursseja saatu maailmasta.

Nyt se olisi millainen henkilöresursseja kansainvälisen yhteisön etsit?

Että on korkea viestintä- ja esiintymistaidot sekä Japanin ja Englanti sujuvasti Englanti on puhua. Ole kriittinen, luova, autonominen Global (CCIG) ajattelun voima on säädetty. Että ymmärrät perustiedot kauppatieteiden. Sitä pidetään, esimerkiksi, että sinulla on ymmärrystä ja tuntemusta eri kulttuurien ja vieraita kieliä.
Vuonna ICLA vapaiden koulutusohjelmaa, se pitää hankkia koulutettuja ja järkevää tulla henkilöresursseja saatu tulevaisuuden maailmassa.

Valmistumisen jälkeen maailmantalouden kasvua.

EAE (Academic Englanti) ja suorittaa luokat Englanti, vuonna ulkomaille opiskelemaan kampuksen elämää ja 1 vuoden vaihto-opiskelijoiden Voit pukeutua Englanti voima korkealla tasolla, kuten Englanti viestintätaidot työpaikalla. Kautta taiteet tyyppi opetussuunnitelma, joka kattaa hyvin monilla aloilla, se pitää hankkia asenne elää korkeaa yleissivistyksen jotta löydettäisiin alueet, kaadan intohimo tulevaisuudesta. Valmistumisen jälkeen, voit olla aktiivinen vaiheessa erilaisia ​​kansainvälisen yhteisön aseet globaali mielessä, että opit. Lisäksi jatkamme tutkijakoulu sisältää myös ulkomaiset kannustetaan myös saada koulutusta enemmän osaamisalueita.

Inhimillisten voimavarojen globaali ajattelu maailma odottaa.

Japani ainutlaatuinen ja kehittynyt Garake (Galapagos Mobile) oli korkea teknologian ja suorituskykyä, mutta maailma standardi on korvattu älypuhelin (älypuhelin) ole tottuneet. On ravittu globaali ajattelu ollakseen aktiivisia maailmassa. Ei ole väliä kuinka opiskelu Englanti, vaikka oppiminen vapaiden todellinen näkemys maailmasta ei harjoiteta ulkomailla ulos Japanin katsotaan ei tartu ruumiin. Opiskella ulkomailla voidakseen tehdä tätä meillä on suuri merkitys. Ensin kokea maailman ulos ulkomailla. Vuosi olisi antaa meille suuri unelma ja suuntaan polun jälkeen Kimin valmistumisen. Valmistumisen jälkeen tiukasti Fumishime Maan omalla jalat, tulet että olet yhteiskunnassa on kyky toimia mennä lentää minne tahansa maailmassa. Maailma on vastustaja, kohde tulee olemaan ääretön.

Valmistumisen ottamista

1 vuosi

Kansainvälinen taiteet opiskelijat, jotka ovat läpäisseet perustutkintoa (ICLA) merkitään opiskelijoiden asuntolassa (kabinettia), jotka kuuluvat kaikille kampuksen.

2 vuotta

Opiskelu ulkomailla on pakollinen yhden vuoden (toinen vuosi tai joka kolmas vuosi).
Se käyttää vaihto-ohjelman isännän laitoksen opiskella ulkomailla.

kolmen vuoden

Englanti oppinut yhden tai kahden vuoden tiedon voima, ajattelu on lujasti ankkuroitu, pöytälaatikossa koulutetut korotetaan enemmän.

4 vuotta

Tutkintoa kun valmistunut kansainvälisestä taiteet perustutkintoa (ICLA) suunnittelee "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Alan kansainvälisen vaihdon

Koska opiskelija asuntola on asuntola myös vaihto-opiskelijoille ulkomailta, haluat kokea päivittäin kansainvälinen vaihto oleskellessaan Japanissa. Kun kerätään ainoastaan ​​Japani puhuvat vain Japani. Kansainvälinen Tämä asuntolan on once-in-a-lifetime ympäristö iteratiivista oppimista Englanti EAE (Academic Englanti) oppia ICLA. Lisäksi koulutamme dramaattisesti Englanti lyhyessä ajassa hyödyntämisessä LAC (Language Learning Center).

Opiskella ulkomailla yhden vuoden

Opiskelijat ovat velvollisia opiskelemaan ulkomaille vuodeksi. Tämä tutkimus ulkomailla johtuu vaihto-ohjelmien kanssa kumppanin yliopistojen, jos yksi ihminen tästä tiedekunnan on opiskellut ulkomailla, on opiskelijoiden yhden henkilön Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai yliopistoon vaihto tulee oppia tämän tiedekunnan. Se ei ole kantaa erillistä opetusta opiskellessaan tähän. Opiskella ulkomailla kohde on myös maan yliopiston, että ei-äidinkielenään Englanti, muut voivat lukea sanoja maan, on käyttää hyvin globaali herkkyys, joka ei rajoitu ainoastaan ​​Englanti puhuvissa Jos laitat silmällä pitäen tulevaisuuden liiketoiminnan voitte.

Sitovat tietämyksen

Englanti kuin päällekkäin lukuvuoden myös Yuki taito ylös enemmän ja enemmän. Tässä tapauksessa se on työskennellä sopii luokka itsesi joukosta akateemisen eri aloilla. Siksi opetussuunnitelman rajat kirjoitusohjelma sitoa tietämystä monenlaisia ​​tieteenalojen oppineet taiteet tuo merkitys. Opiskelijat, se liukuu Koshite oppia luonnon kanssa joustavan ajattelutapa, kuten kytkeä oikean aivopuoliskon ja vasemman aivopuoliskon.

Valmistumisen vaatimus yksiköt ovat 124 yksikköä

Kussakin vuoden lopussa, mutta se ei määritellä erikoistarjous. Kurssin kurssien on hyväksytty perustuu maailmanlaajuinen standardi "kurssin numero (Course Number)" järjestelmään. Opiskelijat yhdessä suoriutua suunnitellusta aiheita laadun oppisisältöjä suorittamaan valittu takaus heti maahantulon jälkeen, koska oletetaan opetussuunnitelman johdon ottaminen siten, että se on myös laatu takauksen Tavoitteet ja kannustavat askel-askeleelta oppiminen .

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Kurssilla on neljä tavoitetta: Ensinnäkin se tuo esiin sanaston ja käsitteiden, periaatteiden ja elementtien suunnittelun, väriteorian ja niin edelleen, mikä mahdollistaa ... [+]

Bachelor International Liberal Arts: Arts

Art Apprecionati

Kurssilla on neljä tavoitetta: Ensinnäkin se tuo esiin sanaston ja käsitteiden, periaatteiden ja elementtien suunnittelun, väriteorian ja niin edelleen, mikä mahdollistaa taiteen käsittelemisen. Toiseksi se tuo esiin erilaisia ​​taiteen ja taiteilijoiden tyyppejä ja niiden roolia yhteiskunnassa ja uskonnossa sekä historiallisesti että ajallisesti. Kolmanneksi se esittelee peruskäsitteitä ja tekniikoita, joita käytetään painatustekniikassa, veistoksessa, keramiikassa, maalauksessa jne. Neljänneksi se tuo esiin käsitteitä ja menetelmiä kriittisen arvioinnin tekemiseksi erilaisten taideteosten ansioiden määrittämiseksi. Luentojen aikana esitetään monia tärkeitä taideteoksia esimerkkeinä. Tavoitteena ei kuitenkaan ole muistaa kuuluisia nimiä, vaan oppia arvostamaan ja arvioimaan kaikkia kuuluisia tai kuuluisia taideteoksia. Arviointi tapahtuu loppututkinnon ja lopullisen kriittisen esseen avulla.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Tämä kurssi toimii johdantona teoreettisiin, sosiaalisiin ja taiteellisiin perinteisiin, jotka ovat avainasemassa Länsi-vaiheen ja näytön dramaattisen taiteen ymmärtämise ... [+]

Bachelor International Liberal Arts: Esittävät taiteet

Western Film

Tämä kurssi toimii johdantona teoreettisiin, sosiaalisiin ja taiteellisiin perinteisiin, jotka ovat avainasemassa Länsi-vaiheen ja näytön dramaattisen taiteen ymmärtämisessä. Se antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua laajaan työhön vuosisatojen ajan kannustaen heitä ajattelemaan tällaista materiaalia osana laajempaa yleistä ymmärrystä länsimaisesta taiteesta / yhteiskunnasta yleensä.

tavoitteet

Tämän kurssin päätyttyä opiskelijoiden tulisi kyetä (i) tunnistamaan länsimaiden teatterin ja elokuvanteknologian historiassa tärkeät avainsanat, ihmiset ja perinteet, (ii) osaavat käyttää ja lukea ensisijaisia lähteitä ottamaan käyttöön kriittinen näkökulma taiteen toteuttamiseen, tunnistamaan toissijaisten lähteiden huolet ja aikomukset sekä kehittämään tietoisuutta erilaisista lähestymistavoista tällaisen taiteen kannalta, iii) ymmärtämään, miten sekä elokuva että teatteri ovat sekä taiteellisia että sosiaalisia rakenteita, (iv) käydä perusteellisesti kirjallisesti taidekäsikirjan keskeisimmistä hetkeistä esittämällä väittelyn ja kehittämällä sitä selkeällä ja johdonmukaisella tavalla ja (v) oppimaan, miten jäsennellä ja täsmentämään ideoita keskusteluissa ja esityksissä.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Tämä kurssi on laaja ja lempeä johdanto psykoakustiikalle, musiikkipsykologialle ja musiikilliselle akustiikalle. Tuotannon, fysiikan ja äänen käsityksen välisiä suhteita ... [+]

Bachelor International Liberal Arts: Musiikki

Kuuntelemme musiikkia: musiikin perusta, kognitio ja akustiikka

Tämä kurssi on laaja ja lempeä johdanto psykoakustiikalle, musiikkipsykologialle ja musiikilliselle akustiikalle. Tuotannon, fysiikan ja äänen käsityksen välisiä suhteita sekä yhtäläisyyksiä ja musiikin ja kielen välisiä eroja tutkitaan. Ilmiöitä, kuten absoluuttinen (täydellinen) pitch, syestaestesia ja amusia, käsitellään. Kurssitoimintaan sisältyy luentoja, lukemia, luokkakokeita ja opiskelijoiden esityksiä.

tavoitteet

Tämän kurssin päätyttyä opiskelijoiden tulisi kyetä (i) ymmärtämään paremmin, miten soittimet ja ihmisen ääni toimivat; (ii) saada enemmän tietoisuutta musiikkiparametreistä, äänen fyysisistä ulottuvuuksista ja ihmisen kuulojärjestelmästä; (iii) hankkia kokemusta peruskokeiden suunnittelusta ja johtamisesta; ja iv) soveltaa tällä kurssilla saatuja tietoja ja kokemuksia myöhemmille musiikin ja niihin liittyvien kurssien kursseille.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Kurssi on jaettu seitsemään osaan: (1) käyttöönotto; (2) miten markkinat toimivat; (3) markkinat ja hyvinvointi; (4) julkisen talouden talous; (5) yritysten vakaa käyttäy ... [+]

Bachelor International Liberal Arts: Taloustiede

mikrotaloustiede

Kurssi on jaettu seitsemään osaan: (1) käyttöönotto; (2) miten markkinat toimivat; (3) markkinat ja hyvinvointi; (4) julkisen talouden talous; (5) yritysten vakaa käyttäytyminen ja organisaatio; (6) työmarkkinoiden talous; ja (7) aiheet jatko-opintoihin. Oppimistamme järjestetään seuraavien käsitteiden ja teemojen ympärille: tieteellinen menetelmä ja oletusten merkitys talousanalyysissä; ymmärtää, mitkä ovat taloudelliset mallit ja miten niitä käytetään; positiivinen vs. normatiivinen analyysi; kysynnän ja tarjonnan markkinavoimat; joustavuus ja sen sovellukset; markkinoiden tehokkuus; verotuskustannukset; kansainvälinen kauppa; erilaiset ulkoisvaikutukset; julkisten hyödykkeiden käsite; verojärjestelmän suunnittelu; tuotantokustannukset; täydellinen kilpailu, monopolistinen kilpailu, oligopoli ja monopoli; tuotannontekijöiden markkinat; tuloerot ja köyhyys; kuluttajan valinnan teoria; ja mikrotalouden rajojen.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Johdatus kielten käsitteisiin tarjoaa opiskelijoille johdannon kieliin tarkastelemalla samankaltaisuuksia ja eroja eri kielillä tieteellisestä näkökulmasta. ... [+]

Kansainvälinen liberaalitieteiden kandidaatin tutkinto: Kielitaide (kirjallisuus, kielitiede)

Johdatus kielten käsitteisiin

Johdatus kielten käsitteisiin tarjoaa opiskelijoille johdannon kieliin tarkastelemalla samankaltaisuuksia ja eroja eri kielillä tieteellisestä näkökulmasta. Tutkimus ihmisen kielen ainutlaatuisuudesta merkitsee myös ihmisen mielen tutkimista ja kielten kielen suhdetta. Tässä kurssissa ajattelemme kysymyksiä, kuten: Mikä on kieli? Mitä tarkoittaa kielen oppiminen? Millä tavoin ihmiset hankkivat ensimmäisen kielen? Miten he hankkivat lisää kieliä? Kuinka ihmiselle on yksilöllinen kieli ja ihmiskäsityksen ja kulttuurin kehitys? Miten kieli on eräänlainen ikkuna mieleen? Miten kieli vaikuttaa identiteettiin?... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Tämä kurssi on kutsu tutkia kaukaisissa paikoissa ja kaukainen aikoja globaalista näkökulmasta. Me tutkimme maailmanlaajuinen matka ihmisten, tavaroiden ja ajatusten viim ... [+]

Poikamies Kansainvälinen Liberal Arts: filosofia ja Uskontotiede Maailman historia

Tämä kurssi on kutsu tutkia kaukaisissa paikoissa ja kaukainen aikoja globaalista näkökulmasta. Me tutkimme maailmanlaajuinen matka ihmisten, tavaroiden ja ajatusten viimeisten kahden vuosituhannen. Opitaan kuinka maailmanlaajuinen kauppa, muuttoliike, ja henkisen vaihto muuttanut maailmaa. Me tutkii uuden teknologian ja miten he muuttivat maailmantaloudessa. Tulemme myös tarkastella nousu ja lasku voimakas imperiumit ja alkuperää ja jälkimainingeissa kansainvälisiä aseellisia konflikteja. Maailmanlaajuinen lähestymistavalla saamme tunnistaa suurtapahtumien maailman historiassa ja arvioida niiden vaikutuksia maailmaamme nyt.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Teorioita määrittää tietoisesti tai tiedostamatta meidän havaintomme todellisuudesta. Voimme lisätä tietämystä sosiaalisen maailman soveltamalla erilaisia ​​teorioita tie ... [+]

Poikamies Kansainvälinen Liberal Arts: Sosiologia Sosiaaliset teoria

Teorioita määrittää tietoisesti tai tiedostamatta meidän havaintomme todellisuudesta. Voimme lisätä tietämystä sosiaalisen maailman soveltamalla erilaisia ​​teorioita tietty sosiaalinen ongelma, koska voimme nähdä sen eri näkökulmista. Kurssi perehdytään suuria klassista että modernia sosiaalisia teorioita. Käsittelemme niiden edut ja haitat. Ja me soveltaa näitä teorioita asiaan nykyajan sosiaalisia ongelmia. Tämä on interaktiivinen luento-tyyppinen kurssi. Opiskelijan tulee suorittaa kotitehtävät ennen luokan, edistää usein luokan keskusteluja, tehdä esitys, ja kirjoittaa puolivälissä testi ja lopullinen paperi.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Tämä kurssi antaa perustiedot analyyttinen kehysten ja teorioita ymmärtämiseksi nykyajan Political Science. Piirtäminen suuri historiallinen poliittisia filosofeja, moder ... [+]

Poikamies Kansainvälinen Liberal Arts: Political Science Johdatus valtio-oppi

Tämä kurssi antaa perustiedot analyyttinen kehysten ja teorioita ymmärtämiseksi nykyajan Political Science. Piirtäminen suuri historiallinen poliittisia filosofeja, moderni poliittisia teoreetikot ja empiiristä politiikan tutkijat, perusnäkökohdat politiikan (kuka saa mitä, miksi, milloin ja miten?) Tutkitaan. Erityistä huomiota kiinnitetään suurten valtio-opin malleja, jotka ohjaavat nykyaikaista tutkimusta valtion, kansainvälisten suhteiden ja yleisen järjestyksen.

Tavoitteet

Päätteeksi tämän kurssin, opiskelija osaa (i) tunnistaa ja sen käyttöön arvioiva puitteissa merkittävä teorioita ja malleja opin, (ii) jäsentää merkittäviä osuuksia suurten lukujen valtio-opin välillä Platon Rawles , (iii) ilmaisemaan puhutussa tai kirjallisesti kiista tärkeimmistä poliittisista kysymyksistä sopivilla henkinen kehyksiä löytyi Valtiotiede kirjallisuuteen. Lisäksi opiskelijat (iv) ymmärtää, että tehokas politiikka ja hyvää hallintoa kansalaisten yhä monimutkaisempia yhteiskunnissa.... [-]

Japani Kofu
Huhtikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Yamanashi Gakuin University
Osoite
Yamanashi Prefecture, Japan
Kofu, Yamanashi Prefecture, Japani
Verkkosivusto