Amman Arab University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Amman Arab University (AAU) perustettiin vuonna 1999 yksityinen (voittoa) yliopisto erikoistunut opintoja otsikolla "Amman Arab University Graduate Studies". Se oli ensimmäinen yliopisto Jordaniassa tarjota Ph.D. ohjelmia. Vuonna 2009 yliopisto myönsi ensimmäinen laastari kandidaatti opiskelijoiden ja sen nimi muutettiin "Amman Arab University".

Yliopisto on saavuttanut yleiset ja yksityiset akkreditointia Higher Education Accreditation komission (HEAC) Jordaniassa ja se on jäsenenä liiton Arab yliopistojen.

Yliopisto pyrkii parantamaan koulutuksen laatua ja se keskittyy tarjoamaan opiskelijoille tietoa ja taitoja olla aktiivinen ja tehokas jäsen yhteiskunnassa. Joukko tutkijoita ja akateemisen ammattilaiset on perustettu yliopisto olla majakka tiedon ja toimiakseen tehokkaasti ja tehokkaasti korkea eheys on maailmanluokan tasolla. Lisäksi oli tarpeen välillä korkeakoulujen valmistuneiden kanssa erottaa pätevyyttä tyydyttämään nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.

Amman Arab University on toimittanut paikallisten ja kansallisten markkinoiden kanssa erottaa ja tutkinnon suorittaneet. Kokonaismäärä opiskelijat, jotka ovat valmistuneet yliopistosta kaikissa ohjelmissa on yli 7000.

Meillä on 90 erottaa koko ajan tiedekunnan jäseniä, jotka ovat valmistuneet tunnettujen yliopistojen ja 522 opiskelijaa ja 449 jatko-opiskelijoille.

Yliopisto sijaitsee Jordan Street-Mobis suuri näkymät Amman (pääoma), Al-Balqa, ja Jerashin. Yliopisto on rakennettu 122 hehtaarin ja rakennukset yliopiston kytkeytyisi ja sekoitetaan omaperäisyys ja nykyaikaa, ja sijainti on noin 12 km pohjoiseen pääkaupunki Amman. Yliopisto on moderni kannalta tilat ja resurssit tarpeiden täyttämiseksi opetuksen ja tutkimuksen.

Mission ja Vission

VISIO:

Hyvin tunnettu paikallinen ja alueellinen yliopistossa laadukasta opetusta, tutkimusta ja yhdyskuntapalvelu.

MISSION:

Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat kriittisiä ajattelija, luova, ja elinikäinen oppijoille ja varustettu tiedot ja taidot, joiden avulla ne voivat kilpailla markkinoilla ja johtoasema yhteisöissään, edistää tutkimukseen ja innovointiin ja opiskelijat ja levittää tuloksena tieto, edistää jatkuvan parantamisen ja luoda tehokas kumppanuus yhteisön kanssa.

Sijainnit

Amman

Osoite
Amman Arab University
PO Box 2234
Jordan Street-Mobis

Amman, Ammanin kuvernööri, Jordania