Lue virallinen kuvaus

Amman Arab University (AAU) perustettiin vuonna 1999 yksityinen (voittoa) yliopisto erikoistunut opintoja otsikolla "Amman Arab University Graduate Studies". Se oli ensimmäinen yliopisto Jordaniassa tarjota Ph.D. ohjelmia. Vuonna 2009 yliopisto myönsi ensimmäinen laastari kandidaatti opiskelijoiden ja sen nimi muutettiin "Amman Arab University".

Yliopisto on saavuttanut yleiset ja yksityiset akkreditointia Higher Education Accreditation komission (HEAC) Jordaniassa ja se on jäsenenä liiton Arab yliopistojen.

Yliopisto pyrkii parantamaan koulutuksen laatua ja se keskittyy tarjoamaan opiskelijoille tietoa ja taitoja olla aktiivinen ja tehokas jäsen yhteiskunnassa. Joukko tutkijoita ja akateemisen ammattilaiset on perustettu yliopisto olla majakka tiedon ja toimiakseen tehokkaasti ja tehokkaasti korkea eheys on maailmanluokan tasolla. Lisäksi oli tarpeen välillä korkeakoulujen valmistuneiden kanssa erottaa pätevyyttä tyydyttämään nykyisiin ja tuleviin haasteisiin.

Amman Arab University on toimittanut paikallisten ja kansallisten markkinoiden kanssa erottaa ja tutkinnon suorittaneet. Kokonaismäärä opiskelijat, jotka ovat valmistuneet yliopistosta kaikissa ohjelmissa on yli 7000.

Meillä on 90 erottaa koko ajan tiedekunnan jäseniä, jotka ovat valmistuneet tunnettujen yliopistojen ja 522 opiskelijaa ja 449 jatko-opiskelijoille.

Yliopisto sijaitsee Jordan Street-Mobis suuri näkymät Amman (pääoma), Al-Balqa, ja Jerashin. Yliopisto on rakennettu 122 hehtaarin ja rakennukset yliopiston kytkeytyisi ja sekoitetaan omaperäisyys ja nykyaikaa, ja sijainti on noin 12 km pohjoiseen pääkaupunki Amman. Yliopisto on moderni kannalta tilat ja resurssit tarpeiden täyttämiseksi opetuksen ja tutkimuksen.

Mission ja Vission

VISIO:

Hyvin tunnettu paikallinen ja alueellinen yliopistossa laadukasta opetusta, tutkimusta ja yhdyskuntapalvelu.

MISSION:

Tuottaa opiskelijoille, jotka ovat kriittisiä ajattelija, luova, ja elinikäinen oppijoille ja varustettu tiedot ja taidot, joiden avulla ne voivat kilpailla markkinoilla ja johtoasema yhteisöissään, edistää tutkimukseen ja innovointiin ja opiskelijat ja levittää tuloksena tieto, edistää jatkuvan parantamisen ja luoda tehokas kumppanuus yhteisön kanssa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Arabialainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Amman Arab University

Mobile Computing on levinnyt hyvin nopeasti muodossa mobiilituotteita ja ratkaisuja, kuten älypuhelimet, tabletit, langaton infrastruktuuri, ja langattoman tiedonsiirron ... [+]

Mobile Computing on levinnyt hyvin nopeasti muodossa mobiilituotteita ja ratkaisuja, kuten älypuhelimet, tabletit, langaton infrastruktuuri, ja langattoman tiedonsiirron suunnitelmia. Kiinnostuneet ammattilaiset voivat toteuttaa verkossa tai luokkansa kursseja hyödyntää niiden Mobile Computing tiedot ja taidot.

Kuitenkin nuoret saattavat löytää tällaisia ​​kursseja hankala hyödyntää sellaisenaan kursseihin osallistujien on erinomainen tietämystä ja käytännön kokemusta eri aloilla, joka tiivistää selkäranka Mobile Computing kuten Computing ja ohjelmointikielet; Development / Testi / Operation Platforms; Verkot ja langattomat verkot Network Systems; Käyttöjärjestelmät; Internet Technologies (esim Web-palvelimet ja Skriptikielet kuten Servletit, JSP, jne.), Data Centers jne Siten on tullut välttämättömäksi, että Academia olettaa sen rooli kehittää ja tarjota kunnollinen perustutkintoa ohjelmat keskittyvät Mobile Computing.... [-]

Jordania Amman
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
Amman Arab University

Se on kandidaatin ohjelma, joka perustuu sekä teoreettiseen ja käytännön käytännön lähestymistapaa oppimiseen. Se on erikoistunut Audit kautta keinoja perusteellisen ja k ... [+]

Mitä tekee erikoistuminen Ohjaus ja Tilintarkastus sisältää?

Se on kandidaatin ohjelma, joka perustuu sekä teoreettiseen ja käytännön käytännön lähestymistapaa oppimiseen. Se on erikoistunut Audit kautta keinoja perusteellisen ja kriittisen koulutus tiedon siirtämistä. Suorittaneiden jotka merkittäviä tällä alalla tullaan ammattitaitoista tarkastus sen laajassa mittakaavassa, kirjanpito, taloudellinen analyysi, hallinnassa, riskienhallinnan, tutkimus ja tutkimus. Tämän lisäksi opiskelijat hyötyvät edistää niiden johtamis- ja monikielinen valmiuksia.

Miten tämä erikoistuminen tullut muodostumista?

Osana sosiaalista vastuuta, laaja tutkimus työmarkkinoilla tehtiin joka paljasti seuraavat:... [-]

Jordania Amman
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi