Lue virallinen kuvaus

Amerikkalainen yliopisto Phnom Penh Tutkimus paikallisesti. Elä maailmanlaajuisesti.

American University of Phnom Penh (AUPP) avasi ovensa toukokuussa 2013. AUPP aloitettiin Kambodžan kansalaisia, jotka ovat intohimo ja sitoutuminen tarjoamaan laatua korkeakoulutuksen Kambodžassa, ja halu auttaa etukäteen Kambodžan koulutettuja johtajia.

American University of Phnom Penh (AUPP) on itsenäinen korkeakoulu tarjoaa tiukka, laadukas amerikkalainen koulutuksen, joka valmentaa opiskelijat vahva teoreettinen pohja ja käytännön taitoja omien opintojensa ja olla kilpailukykyinen globaaleilla markkinoilla. AUPP tarjoaa oppimisympäristössä, jossa opiskelijat saavuttaa osaaminen niiden tutkimuskohde, osoittaa kykyä tehokkaaseen kriittistä ajattelua ja viestintätaidot sekä hyödyntää ääntä ongelmanratkaisumenetelmistä. AUPP kouluttaa opiskelijoita voidaan edistää maailmanlaajuista kansalaisia, joilla on vahva tietopohja, ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja osoittaa korkeita eettisiä standardeja ja käyttäytymistä.

American University of Phnom Penh on tunnustettu johtava korkeakoulutuksen, tunnettu akateeminen kurinalaisuutta, opetuksen huippuosaamista ja innovaatioita, ja korkeita eettisiä standardeja. Yliopiston yhteistyökumppanit yliopistojen ja korkeakoulujen Yhdysvalloissa ja muissa korkeakouluissa tarjota mahdollisuudet ja joilla varmistetaan, että meidän valmistuneet ovat parhaita koulutettuja maailmassa.

AUPP tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskelijoille, ja vaihtoehtona opiskelijoille ulkomaille opiskelemaan Yhdysvaltoihin, Australiaan, Iso-Britannia, tai jopa alueen. Koska kansainvälinen yliopisto, AUPP tarjoaa erinomaisen koulutuksen kamputsealaiset ja muita kansallisuuksia. Se tarjoaa laadukasta koulutusta uran mutta myös erinomainen koulutus opiskelijoille haluavat lähteä ulkomaille maisterin tutkinto.

AUPP tarjoaa perustutkintoa ohjelmia Law; Maailmanlaajuinen asiat; Business; ja tietotekniikan hallinta. Tällä hetkellä vähäinen olemassa Liberal Studies and Economics. Nämä ohjelmat ovat strategisesti valittu ja suunniteltu perustuu kansallisella, alueellisella ja kansainvälisellä suuntauksia ja tarpeita. Muita ohjelmia ovat tunnistettu, perustuu myös markkina-analyyseihin.

Kaikki toimet yliopiston ohjaavat kansalliset ja kansainväliset akkreditointistandardien.

AUPP ymmärtää ja on sitoutunut jatkamaan yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa, yhdessä muiden kansainvälisten yliopistojen. Tällä hetkellä AUPP on kumppanuuksia Massachusettsin yliopisto, Lowell, Ohio University ja California State University, Long Beach, sekä -yhteisymmärryspöytäkirjoissa kanssa paikallisen teollisuuden, kuten RMA. Yliopisto pyrkii tuomaan vieras kaiuttimet kampuksella, ota fieldtrips yrityksille ja muille organisaatioille, olla mukana yhteisön hankkeiden kanssa siten, että opiskelijat ovat tosielämän kokemuksia liittyvän akateemisen työselostus, ja tutkimusta parantamiseksi Kambodžassa.

Tehtävä

American University of Phnom Penh (AUPP) on ensimmäinen amerikkalaistyylinen riippumaton korkeakoulu tarjoaa laatua ja tiukkaa koulutusta, joka valmentaa vahva teoreettinen pohja ja käytännön taitoja omien opintojensa ja olla kilpailukykyinen globaaleilla markkinoilla. American University of Phnom Penh tarjoaa oppimisympäristössä, jossa opiskelijat saavuttaa osaaminen niiden tutkimuskohde, osoittaa kykyä tehokkaaseen kriittistä ajattelua ja viestintätaidot sekä hyödyntää ääntä ongelmanratkaisumenetelmistä. American University of Phnom Penh kouluttaa opiskelijoita voidaan edistää maailmanlaajuista kansalaisia, joilla on vahva tietopohja, ovat sitoutuneet elinikäiseen oppimiseen ja osoittaa korkeita eettisiä standardeja ja käyttäytymistä.

Visio

American University of Phnom Penh on johtava korkeakoulutuksen, tunnettu akateeminen kurinalaisuutta, opetuksen huippuosaamista ja innovaatioita, ja korkeita eettisiä standardeja. Yliopiston yhteistyökumppanit yliopistojen ja korkeakoulujen Yhdysvalloissa ja muissa korkeakouluissa tarjota mahdollisuudet ja että varmistetaan, että meidän yliopiston valmistuneet ovat parhaiten koulutettuja maailmassa.

Arvot

Koulutettu porvarit

American University of Phnom Penh uskoo, että tieto on välttämätöntä etenemistä Kambodžan ja maailmanlaajuinen yhteiskuntien ja on sitoutunut akateemista huippuosaamista.

Elinikäisen oppimisen

American University of Phnom Penh yhtyy usko, että yksilöt olisi investoitava elinikäiseen oppimiseen, ja pyrkii istuttaa että usko sen tutkinnon.

Sosiaalinen vastuu ja Global Perspective

American University of Phnom Penh on sitoutunut haasteisiin nykypäivän globaalissa yhteiskunnassa ja ottaa vakavasti vastuunsa valmistaa opiskelijoita / tutkinnon olla hyvä maailmankansalaisia.

Integrity

American University of Phnom Penh mielestä eettinen käyttäytyminen on kriittinen yhteiskunnan hyvinvointia; korkeat eettiset standardit ovat perustavaa yliopiston ja opiskelijoiden kokemuksia.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

AUPP: American University of Phnom Penh

Maailmanlaajuinen asioiden ohjelma tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä nykyisistä haasteista ASEANin alueella ja ympäri maailmaa. ... [+]

Tehtävänä ohjelma on valmentaa opiskelijoita maailmanlaajuista johtajuutta ja palvelua ja kouluttaa seuraavan sukupolven politiikan johtajia ratkaisemaan monimutkaisia ​​kysymyksiä globaalissa maailmassa. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat olla poliittisten päättäjien kansallisella, alueellisella ja paikallisella valtion virastot, kansainväliset järjestöt, kansalaisjärjestöt ja monikansallisten yritysten.

Maailmanlaajuinen asioiden ohjelma tarjoaa opiskelijoille ymmärrystä nykyisistä haasteista ASEANin alueella ja ympäri maailmaa. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden opiskella ratkaisevan nykyajan kysymyksiä - konfliktien välillä ja niiden sisällä, demokratisoituminen, taloudellinen ja poliittinen globalisaatio, alueelliset konfliktit ja kasvavaa merkitystä ei-valtiollisten toimijoiden; sekä analyysin ulko- ja talouspolitiikassa ja turvallisuuskysymyksiä alueella ja maailmanlaajuisesti.... [-]

Kambodža Phnom Penh
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
AUPP: American University of Phnom Penh

Bachelor of Arts in Law (BA, laki) Ohjelma valmistelee tutkinnon menestystä uran yksityisten yritysten oikeudelliset osastot, kansalaisjärjestöjen, hallitusten välisten j ... [+]

Laki on vaativa ura, jossa kyky analysoida tietoa ja tarjota ratkaisuja asiakkaille on avain menestykseen. Laki Program AUPP on maadoitettu kriittistä ajattelua, ammattitaito ja etiikka, ja tarjoaa laajan valikoiman tietysti vaihtoehtoja. Ohjelma sisältää kursseja siviili- ja rikosoikeuden ja ohjelma sisältää erityisiä kursseja Kambodžan, ASEAN ja kansainvälisiä lakeja.

Bachelor of Arts in Law (BA, laki) Ohjelma valmistelee tutkinnon menestystä uran yksityisten yritysten oikeudelliset osastot, kansalaisjärjestöjen, hallitusten välisten järjestöjen tai valtion. Opiskelijoiden BA, Law ohjelma odotetaan kehittyvän ydinosaamisen alueilla tiedon, analyysin, kulttuuri- herkkyys, ja ammattimaisuutta.... [-]

Kambodža Phnom Penh
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

AUPP: American University of Phnom Penh

Tietotekniikka Management (ITM) ohjelma tarkoituksena on kehittää ammattilaisten kehittyvien ja toisiaan tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkinto ITM tuottaa opiskelijoil ... [+]

Tietotekniikka Management (ITM) ohjelma tarkoituksena on kehittää ammattilaisten kehittyvien ja toisiaan tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkinto ITM tuottaa opiskelijoille, jotka voivat järjestää liiketoimintaprosesseja tukemaan strategisten yritysten tarpeita, vaatimuksia ja tavoitteita johtotason. Ohjelman tarkoituksena on kuroa umpeen kuilu ongelmia liiketoiminnan ja valmiuksia tietotekniikan ja kohdista teknologian yritysten strategioita. Opiskelijat parantaa kriittinen ajattelu, ongelmanratkaisu ja analyyttisiä taitoja tietoisena hallinnan periaatteet. Ohjelma on yhdistelmä teknologiaa, hallintaa, viestintää ja taiteet.

Opiskelijat ovat valmiita virkoihin teknologian ja hallinnon alan, kuten paikallis- ja valtionhallinnon, televiestintä, rahoituslaitosten, yritysten tai koulutus tietohallinnon, yksityisten yritysten ja kansalaisjärjestöjen. Valmistuneet on tarvittavat tiedot, kokemus ja taidot tulla teknologiaan liittyviä uran liiketoiminnan ja johdon. Työmahdollisuuksia ovat, mutta eivät rajoitu: liiketoiminnan, johtamisen ja järjestelmien analyytikko; IT ja projektinhallinta; IT-johtaja; tietohallinnon asiantuntija; tietokanta tai Web-ylläpitäjä; verkon ylläpitäjä; ohjelmistoja tai tietokoneen sovelluksia asiantuntija; IT turvapäällikkö; ja tietojen tiedemies.... [-]

Kambodža Phnom Penh
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
AUPP: American University of Phnom Penh

Business Program valmistelee tutkinnon menestystä liike-elämässä, onko Kambodžassa, Kaakkois-Aasiassa, tai pidemmälle. ... [+]

Business Program valmistelee tutkinnon menestystä liike-elämässä, onko Kambodžassa, Kaakkois-Aasiassa, tai pidemmälle. Business koulutus ja onnistunut harjoittamisesta liiketoiminnan ura vaatii tutkinnon ymmärtää perus taloudellisia käsitteitä ja matemaattisia suhteita, samalla toistaiseksi analyyttisen ja voitava esittää ajatuksia tehokkaasti läpi suullisen ja kirjallisen viestinnän.

Opiskelijoiden Business kehittää ydinosaamista kullakin toimintayksiköiden liiketoiminta - markkinointi, rahoitus, kirjanpito ja hallinta - jotta ymmärtää vuorovaikutussuhteita näistä toimialueista ja miten nämä suhteet voivat vaikuttaa toimintaan ja arvo organisaatiossa.

... [-]
Kambodža Phnom Penh
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

AUPP Now Accepting Applications