Canadian Mennonite University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tarina CMU

Kanadan Mennonite University on seurausta yhteenliittymän kolmen korkeakoulujen: Mennonite Brethren Bible College / Concord College (est. 1944); Kanadan Mennonite Bible College (est. 1947); ja Menno Simons College (est. 1989).

Alkuperä CMU palata 1990-luvun alussa, kun ihmiset liike-elämän ja neljästä Mennonite korkeakouluissa Manitoba-CMBC, Concord College, Steinbach Bible College ja Menno Simons College-tapasi puhua välisen Mennonite yhteistyö korkea-asteen koulutuksen . Tämä johti viralliset keskustelut kesken korkeakoulujen, joka alkaa vuonna 1995. Steinbach Bible College vetäytyi prosessista vuonna 1996.

Elokuussa 1998 hallitus Manitoban julisti peruskirjan luomista yliopisto-tasolla tutkinto-myöntämistä liitto Mennonite korkeakouluissa. 18. marraskuuta 1998 kolme korkeakoulut allekirjoittivat sopimuksen, mikä merkitsee lopullista hyväksyntää luomiseen liiton. 4. toukokuuta 1999 sopimuksen ostaa 500 Shaftesbury tehtiin. Mennonite College liitto alkoi tarjota uusia, yhteisesti sponsoroima opetusohjelmia syyskuussa 1999. Syyskuuhun 2000, CMBC ja Concord College sijaitsee yhdessä yhteisen kampuksella 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College pysyi keskustassa Winnipeg kuin CMU: n kampuksella Winnipegin yliopisto.) Lokakuussa 2008 CMU tuli liiton jäsen korkeakoulujen ja yliopistojen Kanadan (nykyisin tunnetaan nimellä yliopistot Kanada).

Kukin perustajajäsen korkeakoulujen on oma tarinansa. Silti, alusta alkaen, yksittäiset tarinat ovat usein leikkaavat ja ovat nyt osa yhteistä tarina-tarinan siitä, miten Jumala on johtanut heidät työskentelemään yhdessä yhteisen koulutustehtävää kutsutaan CMU.

Mission Statement

CMU on innovatiivinen Christian University, juurtunut anabaptistien Mennonite perinne, siirtää ja muunnettava elämän ja Jeesuksen Kristuksen opetuksia. Kautta opetuksen, tutkimuksen ja palvelu CMU inspiroi ja varustaa naisten ja miesten elämään, johtamisessa ja sovinnon kirkossa ja yhteiskunnassa.

CMU-ajatus, kuin että minkään järjestön, on kuin tiheään pakattu kela mahdollisuuksia ja velvollisuus keväällä elämään vilkas joukko ohjelmien ja hankkeiden, keskustelut ja sitoumuksia. CMU toiminta-ajatus on etukäteen ja siellä sen erityispiirre. Uskollisuus kertomus Jumalan luo ja muuttaa työn Jeesuksen Kristuksen kautta on syke, mindfulness ja motivoiva impulssi, johtamisessa ja sovintoa joiden kautta CMU osallistuu kirkossa ja yhteiskunnassa.

CMU, sovinto on akateeminen työ kaikenlaisia ​​sosiaalisia, henkilökohtaisia, teologinen, ihmissuhde, taiteellinen, fyysinen, ja ympäristönäkökohdat-muutamia. Sovintoa, kuten koulutus, on aina noin "rakennus yhteisymmärryksen." Ja "rakennus yhteisymmärryksen" on aina noin harjoittaa sekä tietoa ja suhteet, tapoja nähdä, harjoittaa ja jakaa maailmassa, joka on ihmeellistä, että on levoton, ja joka koskaan tarvitsee meidän parasta mahdollista hoitoa ja mielikuvitusta.

Lause "juurtunut anabaptistien Mennonite perinne" on ehkä paras lähestytään todistuksen CMU opiskelijoille. Mitä saaliit heidän mielensä ja heidän sydämensä kerralla on yhtenäisyyden ja johdonmukaisuuden mitä professorit opettaa luokassa ja miten nämä "opettajat elämän" edetä arjen. Vahva vakaumus kohti sovintoa ja rehellisyys elämässä ja uskossa olivat eturintamassa syntymistä Anabaptists kuudennentoista vuosisadan. Integrointi toiminta ja tunnustus ovat jatkossakin tärkeitä tänään, samoin käytäntöjä yhteisön arvostelukykyä pidättämään mikä on totta. Nämä tuomiot ehdottaa rohkea haavoittuvuutta ja dynaaminen vapaus, ja nämä määrät ovat syvään ja vain luottamukselliset suhteet. Se on luottamukselliset suhteet ja yhteisön harkiten että CMU ymmärtää olevansa kirkon liittyvä yliopisto, tarjoaa foorumin jatkuvaa vuoropuhelua siitä, miten yhdessä meidät on kutsuttu puhumaan armon ja säätää sovinnon kirkossa, yhteiskunnassa ja maailmassa kuin me tietävät sen.

Virrasta tämän operaation, CMU on perustettu neljä sitoumuksia, jotka luonnehtivat työtään kaikissa sen ohjelmat ja toimet:

Kouluttaminen rauhan ja oikeudenmukaisuuden

Sitoutuminen kouluttaa rauhan ja oikeudenmukaisuuden värit Kaikki ohjelmat ja meidän institutionaalinen elämä kokonaisuutena ja on nimenomaisesti esitetty joissakin allekirjoitus ohjelmissa ja työssä useiden meidän laitosten (esim, kanadalainen koulu rauhanrakennuskomission).

Oppiminen Thinking ja Doing

Akateeminen analyysia täydennetään kokemuksellinen oppiminen tavalla, joka muovaa sekä ajattelun ja elävä, erityisesti meidän practica, Outtatown, co-op, ja työharjoitteluohjelmia.

Vieraanvaraisuudesta ... Radical vuoropuhelu

CMU tyytyväinen kaikkea se edistää vuoropuhelua yli uskonnollisten, taloudelliset, sosiaaliset, poliittiset, etniset, kansalliset ja kulttuuriset kuilut, jotka jakavat ihmiskunnan, Pohjois-Amerikassa ja kansainvälisesti.

Mallinnus Invitational Yhteisön

CMU lievennetään individualismin aikamme mallintamalla ja vaaliminen inviitti yhteisöt, jotka ovat erilaisia ​​vielä oppia yhdessä, jossa ihmiset tukevat toisiaan, ja jotka edistävät myötätuntoa ja edustavat toivoa niille niihin ja sen jälkeen.

Sijainnit

Winnipeg

Canadian Mennonite University

Osoite
North Shaftesbury (Primary Mailing Address)
500 Shaftesbury Blvd.
Winnipeg, MB R3P 2N2

Winnipeg, Manitoba, Kanada
Verkkosivusto
Puhelin
+1 204-487-3300