Carleton University Undergraduate

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa Carletonin yliopistoon, Kanadan pääkaupunkiin!

Carletonin yliopisto tarjoaa korkealaatuista koulutusta yli 24 000 opiskelijalle täysi- ja osa-aikaisesti opiskelijoille. Piirrämme yli 140 maan oppilaita monipuoliseen ja kattavaan kampukseen, ja meillä on yli 153 000 alumnia, jotka asuvat yli 160 maassa ympäri maailmaa.

Meidän 22 perustutkinto-ohjelmamme, joissa on yli 100 suurta yritystä, keskittymiä ja erikoistumisia - tarjoavat taitoja ja tietoa reaalimaailman ongelmien ratkaisemiseksi.

Carletonin 875 akateemista henkilökuntaa tunnustetaan kansainvälisesti apurahansa ja huippututkimuksensa osalta yli 50 tieteenalalla. Carletonin opiskelijat hyötyvät tiedekunnan jäsenten harjoittamasta opetuksen ja tutkimuksen monitieteisestä, aktiivisesta ja käytännöllisestä lähestymistavasta sekä lukuisista yliopistoista koostuvista kumppanuuksista liittovaltion, muiden yliopistojen ja yksityisen sektorin kumppaneiden kanssa.

Kampuksella ja kaupungissa on kaunis ja viihtyisä ympäristö, jossa voi elää ja opiskella. Kampus sijaitsee aivan Ottawan kaupungin keskustan eteläpuolella, ja sitä reunustavat Rideau-joki, historiallinen Rideaun kanava ja miellyttävät asuinalueet. Sijaintimme kansakunnan pääkaupungissa tarjoaa sinulle uskomattoman off-campus-resursseja, kuten julkisia tiloja, museoita ja arkistoja, ulkomaisia suurlähetystöjä, lääketieteen ja biotieteiden tutkimuslaboratorioita sekä menestyvää huipputeknologiateollisuutta.

Tule ja ole osa tätä ylimääräistä yliopistoa!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Mikä määrittelee Carletonin?

 • Pyrimme innovointiin tutkimuksessa, opetuksessa ja oppimisessa.
 • Sijaintimme Ottawassa, kansakunnan pääkaupungissa, yhdistää meidät maailmaan.
 • Kannustamme käytännön kokemusta luokkahuoneessa.
 • Tarjoamme poikkeuksellista opiskelija-tukea.

Mikä määrittelee tutkinnon suorittaneet?

 • Heillä on yrittäjähenkeä.
 • He ovat valmiita uraan nopeasti muuttuvilla työmarkkinoillamme.
 • Niitä ohjaa halu muuttaa maailmaa.
 • Ne ovat 153 000 vahvaa.

110035_109891_Carleton1.jpg

Ottawa, Kanadan kansallinen pääkaupunki

Carletonin läheisyys valtion laitoksiin, kirjastoihin, mediaan ja kukoistavaan tietotalouteen tekee Carletonista loistavan paikan oppia ja elää.

Carleton-yliopiston opiskelijat, henkilökunta, tiedekunta ja vierailijat voivat hyödyntää Ottawan tarjoamia palveluja ympäri vuoden: taidetta, ulkona, ammatillista urheilua ja jännittävää, elinvoimainen yöelämä ja vahva yhteisöllisyys.

Carletonin yliopisto on lähellä Kanadan majesteettisia parlamentin rakennuksia, vilkasta Byward Marketia ja kaunista Gatineau-puistoa.

Hyvä tietää:

 • Suurin osa Carletonin perustutkinto-ohjelmista sisältää työ-opiskelumahdollisuuksia. Carleton co-op -opiskelijat ovat työskennelleet monien työnantajien kanssa, kuten Blackberry, Bombardier Aerospace, Kanadan tulovirasto, ympäristö ja ilmastonmuutos Kanada, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, National Research Council, Nokia, Ross Video, Scotiabank jne.
 • Valmistuttuaan tutkinto-ohjelmasta kansainväliset opiskelijat voivat hakea työlupaa jäädä Kanadaan enintään kolme vuotta työkokemuksen saamiseksi.
 • Carletonissa on laaja verkosto, jossa on yli 200 aktiivista klubia ja yhteiskuntaa. Se on erinomainen tapa tavata uusia ihmisiä, saada arvokkaita taitoja ja jatkaa etujaan luokkahuoneen ulkopuolella.

Sijainnit

Ottawa

Osoite
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Ottawa, Ontario, Kanada