Crandall University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

historia

1940-luvun lopulla, United Baptist Convention huolestuivat nuoret olivat lähdössä Atlantin Kanadan Raamatun college koulutus. Huolimatta siitä, että nimitys oli yliopiston Wolfville, NS, oli ala kristillisen kasvatuksen, jota ei kata. Vuonna 1949 United Baptist Bible Training School perustettiin vuonna Moncton koska molemmat raamattukoulussa ja lukion. Seuraavan kahden vuosikymmenen nuoret tulivat eri puolilta Atlantin Kanada opiskelemaan Christian yhteydessä ja elää kristillinen yhteisö.

Akateemista huippuosaamista hyvin nopeasti tuli tunnusmerkki uuden koulun ja monet ihmiset antoivat uhrautuvasti laajentaa tiloja ja ohjelmia. Tohtori Myron Brinton jätti menestyksekkään pastorin ohjaamaan aloitteleva toimielin useimpien ensimmäisen vuosikymmenen. Hänen tunne perheensä ja Christian sitoutuminen asettaa vaiheessa paljon sen perinteen.

Vuoteen 1968, Koulu oli siirtymävaiheessa koska painopiste muuttui virkaan lukion ohjelma. Se tuli Bible College ja Christian Junior taiteet college. Vuonna 1970 nimi muutettiin Atlantin Baptist College vastaamaan uusia ohjelmia. Koko tämän ajan, presidentti, tohtori Stuart E. Murray, pyrki rakentamaan vahva tiedekunnan ja tarjota laajennettu valikoima kursseja.

Vuonna 1983 New Brunswick lainsäätäjä läpäissyt charter myöntämistä Atlantic Baptist College, oikeuden tarjota ylioppilastutkinnon astetta. Yli kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 1996, alkuperäinen laki lainsäätäjä muutettiin vaihtaa nimensä Atlantin Baptist University. Tämä tehtiin vastaamaan jatkuvan kasvun ja kehityksen yliopiston osoituksena myöntäminen astetta eri tieteenaloilla, kuten Arts, Science, Business, ja koulutus.

Vuonna 2008 ja vuonna 2010, hieman lain muutoksesta tehtiin ensin laajentaa säännöksen astetta pidemmälle ylioppilastutkinnon taso, ja toinen muuttaa nimensä Crandallislta yliopiston kunniaksi Joseph Crandall, joka perusti useita Baptist kirkkoja enemmän Moncton alue aikana 1800-luvun lopulla. Tämä uusi nimi esitetään myös tapa selkeämmin tarjoamaan invititation kristillisiin opiskelijoille ja kannattajia, jotka eivät olleet peräisin Baptist perinne.

Mission Statement

Tehtävänä Crandallislta yliopisto on, että transformoivan elää läpi laadun yliopistokoulutus vankasti kristinuskosta. Tämä tehtävä on suoritettu kautta:

Opetus taiteet, tieteet ja ammattiopinnot, joka sisältää: Opiskelija-centered lähestymistapa, joka keskittyy oppimisen sijaan tietojen toimittamisesta ainoastaan; Sitoutuminen kokonaisvaltaista kasvua henkilö: hengellinen, henkinen, henkilökohtainen / sosiaalinen ja fyysinen hyvinvointi; Tiimityö maksamatta ja omistautunut henkilökunta, tiedekunnan, hallintohenkilöstön ja hallituksen jäsenet; Kehittämään yhtenäistä ja huolehtiva yhteisö, jossa osallistujat ovat herkkiä tarpeet toisiaan, kannustavat toisiaan luonteeltaan muodostumiseen, johtamistaitoja ja integrointi uskon ja oppimisen jolloin ne ovat valmiita tulevaisuuden vaikuttajia ja johtajuutta palveluksessa Jumalan valtakunta; Avoimuus henkilöille jokaisen rodun, ihonvärin, sukupuolen ja uskontunnustus, jotka päättävät tulla osaksi yhteisöä Crandall yliopisto. Tutkimus tiedekunnan joka sisältää mutta ei rajoitu: Laajennus osaamiseksi tieteentekijän kurinalaisuutta; Standardi huippuosaamisen joka vahvistaa yliopiston sitoutuminen akateemiseen koskemattomuutta; Edistäminen integraatio uskon ja oppimisen kautta stipendin ja julkaisu, arvioida teorioita / päätelmiä valossa kristillisen maailmankatsomuksen.

Uskontunnustus

Jumala: On yksi Jumala, ikuisesti olemassa kolmessa persoonassa: Isä, Poika ja Pyhä Henki. Jumaluudessa nämä kolme henkilöä ovat tasa-arvoisia ja yhdistyneet pohjimmiltaan ja täydellisyyttä. He toteuttaa erillinen, mutta harmoninen toimistot suuren työn lunastuksen. Jumala on Isä kaikille ihmisille yleisessä merkityksessä Luoja ja ylläpitäjä maailmankaikkeuden. Hänellä on isällinen myötätuntoa koko ihmiskunnan. Jumala on Isä, joka omakohtaisesti, kaikille, jotka tunnustavat uskonsa ainokaisen ja ainutlaatuinen Poika, Jeesus Kristus. Jeesus Kristus on Jumala ilmestynyt lihassa; me vahvistamme Hänen neitseellisen syntymän, synnitön ihmiskunta, jumalallinen ihmeitä, sijais- kuolema kerta kaikkiaan, ruumiillinen ylösnousemus ja ylösnousemuksen, välitystyöstä Isän edessä, ja siunattu toivo Hänen henkilökohtainen paluun voimassa ja kirkkaudessa. Pyhä Henki on kolmas henkilö jumaluuden joka lähtee Isästä ja Pojasta. Pyhä Henki tuomitsee ihmiskunnan synnin, vanhurskauden ja Jumalan tuomion; kutsuu ihmisiä parannukseen ja uskoa Jeesukseen Kristukseen, indwells ja mahdollistaa uskova elää pyhää elämää; ja annetaan uskovan todistamaan ja työskentelemään Herraan Jeesukseen Kristukseen.

Pyhät kirjoitukset: Pyhä Raamattu on Vanhan ja Uuden testamentin ovat niiden valtuus Jumalalta yksin ja annetaan meille jumalallisen innoituksen. Ne ovat vain täydellinen, ylin, erehtymätön, ja riittävä standardi kaikissa asioissa uskon ja käyttäytymisen. Ne on huolellisesti säilötty Jumalan kaitselmus työn kautta uskolliset.

Humanity: Ihmiskunta luotiin synnitön. Vuoteen tottelemattomuus ensimmäisen miehen ja naisen, synti tuli ihmiskunnan. Tällä tottelemattomuus kaikki ihmiskunta on syntynyt syntinen, kirouksen alla tuomitseminen ja kuolema, jotka tarvitsevat parannusta ja anteeksiantoa.

Salvation: Pelastuksen menetetty ja syntinen ihmiskunta on mahdollista vain Jeesuksen Kristuksen ansioihin ja Hänen sijaiskuolemansa puolestamme. Pelastus on saanut parannuksen ja uskon kautta, ja se on lisäksi teoksia. Sille on ominaista palautuminen Pyhä Henki.

Kirkko: Kirkko koostuu kaikista tosi uskovia Herran Jeesuksen Kristuksen. Raamattu myös tunnistaa paikalliset kirkon kokoonpano kastettujen uskovien järjestetään jumalanpalvelus, opetuslapseus etsivä, ja palvelua muille Jumalan.

Resurrection ja Judgement: Tulee yleinen ylösnousemus elinten juuri ja epäoikeudenmukainen. Jumala tuomitsee kaikki ihmiskunnan. Ne, jotka tallennetaan elää ikuisesti Jumalan läsnäolossa. Ne, jotka ovat menettäneet synnissä saavat ikuisen tuomion.

Sijainnit

Moncton

Osoite
333 Gorge Road
Moncton


E1G 3H9 Moncton, New Brunswick, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin