Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

Johtavana uudistajana kansainvälisyyskasvatusta, Fairleigh Dickinson University etsii uusia tapoja tarjota ainutlaatuisen oppimismahdollisuuksia opiskelijoille maailmanlaajuisesti. Yliopiston uusin kampuksella avattiin vuonna 2007 Vancouver, British Columbia. Kaupungissa läntisessä Kanadassa lähellä Yhdysvaltojen rajan, Vancouver on yksi maailman kauneimmista, kosmopoliittinen ja monikulttuurinen kaupungeissa.

Vancouver Campus tarjoaa opiskelijoille yksi harvoista mahdollisuuksia ansaita amerikkalainen korkeakoulututkinnon opiskellessaan Kanadassa. Kaikissa koulutusohjelmissa tarjotaan Vancouver Campus on hyväksynyt British Columbia ministeriön Advanced Education. Fairleigh Dickinson University - Vancouver tyytyväinen opiskelijoita ympäri maailmaa luoda kulttuurisesti monimuotoisen oppimisympäristön. Vancouver tarjoaa resursseja opiskelijoille, jotka tarvitsevat lisätukea kehittämään Englanti-kielitaitoa ennen opintoja.

Miksi Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University on keskus akateemista huippuosaamista omistettu valmisteluun maailman kansalaisten kautta kansainvälisyyskasvatusta. Yliopisto pyrkii tarjoamaan opiskelijoille monitieteistä, kulttuurien ja eettisiä tulkintoja tarpeen osallistua, johtaa ja menestyä globaaleilla markkinoilla ideoita, kauppa ja kulttuuri.

Vuonna 1942 perustettu FDU on New Jerseyn suurin yksityinen yliopisto, joka palvelee lähes 12.000 jatko-ja opiskelijoille, mukaan lukien yli 1000 kansainvälistä opiskelijaa ympäri maailmaa. Yliopiston kaksi USA kampuksilla ovat Pohjois New Jersey, lähellä New Yorkissa. Lisäksi Vancouver Campus, yliopiston omistaa ja operoi kampuksen Wroxton, Englannissa.

Vancouver Campus käytetään läpi Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, joka on ei-voittoa tavoittelematon organisaatio Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa.

Tunnustuksia ja hyväksynnät Yliopisto on akkreditoitu Lähi valtioiden komission Korkeakoululakia ja lisensoitu New Jerseyn osavaltiossa komission Higher Education. FDU n Silberman College of Business Administration omistaa arvostetun akkreditointia AACSB International - Association Advance Collegiate Schools of Business. Monet yliopiston yksittäisten tutkijoiden koulutusohjelmat ovat hyväksymiä sopiva ammatillinen ja koulutus virastojen.

"Korkeakoululla" käytetään alla kirjallisen suostumuksen British Columbia ministeriön Advanced Education tehokas 08 toukokuu 2006, läpikäyneet Laadunarviointimenettely ja todettu täyttävän vahvistetut kriteerit ministeriön. Fairleigh Dickinson University on ensimmäinen ei-kanadalainen laitos saada hyväksyntä tiukat standardit hyväksymiä British Columbia vuonna 2003.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Vancouverin alueella on yksi Kanadan suosituimmista matkailukohteista ja sen seurauksena paikkaan täynnä uramahdollisuuksia työnhakijoiden ravintola-ja matkailualalla. Ba ... [+]

Erikoistuminen Kirjastotietokannat Management TEHOKAS KOULUTUS Ohjelma voit ansaita valtakirjojen sinun täytyy aloittaa tai edetä oman uran maailman nopeimmin kasvava teollisuudenala.

Vancouverin alueella on yksi Kanadan suosituimmista matkailukohteista ja sen seurauksena paikkaan täynnä uramahdollisuuksia työnhakijoiden ravintola-ja matkailualalla. Bachelor of Arts in Individualized Studies (BAIS) -ohjelma tarjoaa erinomaisen tilaisuuden sekä yksilöiden haluavat valmistautua uran vieraanvaraisuus ja matkailualan paikallisesti tai kansainvälisesti, ja niille tällä hetkellä työskentelee teollisuudessa haluavat saada perustutkintoa astetta varten etenemisen ammattiaan. Tällä FDU Vancouver, voit ansaita koulutuksen valtakirjansa tarvitaan palkitsevan uran ravintola-alalle läpi tätä erikoistunut tarjoaman yliopiston International School of Hospitality ja Matkailun liikkeenjohdon.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
120 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

International Business pitoisuus valmistaa opiskelijoita ymmärtämään ja osallistua tehokkaasti hallintaan liiketoiminnan toimivien yritysten monikansallisessa ympäristöss ... [+]

International Business pitoisuus valmistaa opiskelijoita ymmärtämään ja osallistua tehokkaasti hallintaan liiketoiminnan toimivien yritysten monikansallisessa ympäristössä. Kurssit tutkia syvällistä teorioita ja soveltaa liittyvistä käsitteistä liiketoiminnan harjoittamisesta kilpailukykyinen maailmanlaajuisesti. Kansainvälinen liiketoiminta kurssit ovat: International Business, International Management, Kansainvälinen markkinointi ja kansainvälinen kauppa.

Business Program Highlights harjoittelumahdollisuuksia

Viimeisimmän opiskeluvuonna, opiskelijoilla on mahdollisuus ilmoittautua työharjoitteluun joko luotto- tai luottoa. Tämä on monia etuja, koska se auttaa heitä saada arvokasta työkokemusta, kehittää ja rakentaa päälle taitoja, saada jalka oven yritys jne... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
150 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Kandidaatin (BS) ohjelma Information Technology (IT) on monitieteinen opetussuunnitelma keskittyy tietotekniikan ja Computer Science. Lisäksi ohjelma on ainutlaatuinen, k ... [+]

Kandidaatin (BS) ohjelma Information Technology (IT) on monitieteinen opetussuunnitelma keskittyy tietotekniikan ja Computer Science. Lisäksi ohjelma on ainutlaatuinen, koska se sulautuu perinteisen akateemisen aiheista etureuna ja nykyisten IT käytäntöjä ja tekniikkaa.

Yleisenä tavoitteena on ohjelman valmistaa opiskelijoita laaja, integroitu IT-osaamista lukien viestinnän, tietoverkkojen, atk-pohjaiset järjestelmät, tietokanta, ohjelmistokehityksen, sivuston kehittämiseen, digitaalisen median ja sähköisen julkaisemisen. Opiskelija oppii arvioimaan nykyisen ja tulevan teknologian; tunnistaa käyttäjien tarpeet; muotoilu käyttäjäystävällisiä käyttöliittymät; sovelletaan, määrittää ja hallita tekniikoita; ja arvioimaan teknologian yksilöihin, organisaatioiden ja yhteiskunnan.... [-]

Kanada Vancouver
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
122 tuntia
Kampus
Lue lisää suomeksi
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Osoite
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Kanada
Verkkosivusto
Puhelin
+1 604-682-8112