St. Stephen's University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ylpeänä pienin yliopistoon Kanadassa, Pyhän Tapanin yliopisto on johtava Liberal Arts yliopisto, hyväksytään vain enintään 30 opiskelijaa vuosittain. Uskovat, että koulutus tapahtuu paremmin pienessä oppimisen yhteisö, jossa jokainen voi osallistua, professoreita jakaa arjen opiskelijoita, todella oppia tuntemaan heidät ystävinä. Tässä ainutlaatuisessa ympäristössä, jokainen opiskelijan luontaisia ​​kykyjä voidaan tunnistaa ja tutkia, valmistaa heitä uran, joka sopii keitä he ovat.

Opiskelijat asuvat yhdessä entisen hotelli pikkukaupungissa New Brunswick, osallistumalla ruoanlaitto ja siivous yhdessä sekä opiskeluun ja rentouttava. Ja kaksi koko termejä he matkustaa maailman koko luokka yhdessä, Vierailevat yli kymmenessä maassa Euroopassa ja Aasiassa.

Ytimessä yliopiston henkilökunnan ja tiedekunnan ovat kristittyjä, jolloin yhteisö huolehtiva säätiö hyväksymisestä ja osallisuutta. Opiskelijat taustastaan, hengellinen näkökulmia ja vaiheet elämän matkalla ovat tervetulleita, ilman uskonnollista pääsyvaatimukset tai pakollisia käytäntöjä. SSU arvot ja nauttii tätä monimuotoisuutta, ja haluaa olla paikka, jossa nuoret aikuiset voivat olla keitä he todella ovat, ja kasvaa kypsyyttä älyllistä, hengellistä, käytännöllinen, ja ihmissuhteisiin elämää.

SSU tarjoaa astetta Humanistinen psykologia ja International Studies. Kaikki astetta tarjoamaan tutkinnon joustavuus mielessä, useita näkökulmia ja lisätä innovointikykyä. SSU keskittyy opettaa oppilaita ajattelemaan, miten esittää väitteen, miten ratkaista ongelmia ja miten suhtautua hyvin erilaisia ​​ihmisiä. Työnantajat rakastan tätä! SSU kokemus avaa mahdollisuuksien maailman joko jatkokoulutukseen tai palkitseva ura, valmentaa opiskelijoita elämään ja työhön ja auttaa heitä selvittää, mitä he haluavat tehdä. SSU valmistuneet ovat menneet opiskelemaan tai työskentelemään valtavasti erilaisia ​​muun muassa seuraavilla aloilla: taideterapiaa, liike, katastrofiapu, koulutus, elokuva, kuvataide, journalismi, laki, hallinto, ministeriö, hoitotyön, politiikka, sosiaalityö, teologia ja kaupunkisuunnittelua.

Sijainnit

Saint John

St Stephen's University

Osoite
8 Main Street St. Stephen
E3L 3E2 Saint John, New Brunswick, Kanada
Verkkosivusto
Puhelin
+1 506-466-1781

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin