Université de Hearst

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ainutlaatuinen tapaus Ontarion frankofoniassa


Université de Hearst on ainoa maakunnan korkeakoulu, joka tarjoaa ohjelmia ranskaksi. Meillä on kaikki mahdollinen maailmassa, jossa etäisyydellä ei ole väliä.


Kaikki UdeH-kurssit on esitetty kolmen viikon lohkossa.

Voit keskittyä yhteen kurssikohtaan, mikä helpottaa oppimisen integraatiota ja vahvistamista.


Miksi valita korttikurssin?

No, lohkokurssi:

  • Edistää ideoiden keskittymistä pikemminkin kuin niiden sironta.
  • Optimoi ajanhallinta, resurssit ja ryhmätyö.
  • Poista stressaavat istuntoajat. Valmistui viisi tenttiä samaan aikaan.
  • Keskity kentän retkille: retkiä, joita voi tapahtua päivällä, viikolla tai koko lohkon aikana. Vau!


Miten se toimii?

Toisin kuin perinteinen lukukausi, jossa henkilö harjoittaa viittä kurssia samanaikaisesti syyskuusta joulukuuhun, Block Course Formula tarjoaa yhden kurssin kerrallaan kahdentoista kokouksen aikana kolmen peräkkäisen viikon aikana.

Lukuvuosi on edelleen jaettu viiteen lohkokurssiin ja kevättaukoihin. Ja kyllä, viikon vapaa-aikaa lataamaan akkuja. Toisin sanoen lohkokurssien lukukauden kesto ja kunkin kurssin tuntimäärä pysyvät ennallaan tai muualla. Kaava on hieno!


Kokemuksen oppiminen

Pedagogisten lähestymistapojen ja kokemuksellisten oppimistoimien moninaisuus on osa tietosi rakentamista. Kenttäretket, yritysmatkat, kulttuuriset kokemukset ja konferenssit ovat vain muutamia mahdollisuuksia uppoutua alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin todellisuuksiin.

  • Tieteenala ylimmässä Superior-puistossa
  • Retki Moose-joella
  • Käynti Petawawan sotilastukikohtaan
  • Alueiden yritysten vierailu
  • Uuden postin lasku
  • Intialainen perinne kylpy


Aikaisemman oppimisen integrointikeskus

Yliopiston integrointikeskukset mahdollistavat myös oman osaamisen ja taitojesi käyttämisen käytännön harjoittelu kurssien kääntämisen, tutkimuksen ja arkistoinnin alalla. taloudellinen ja yhteisöllinen kehitys.


Työharjoittelu työpaikalla

Harjoittele käytännön harjoittelua ja kokemusta ilman, että jatkat opintojen kestoa tiettyihin UdeH-ohjelmiin integroidun työharjoittelun ansiosta. Harjoittelun koordinaattorin tuen avulla suunnittelet sijoittelun lohkoon tai kahteen yritykseen tai yhteisöorganisaatioon. Huomaa, että kansainvälisen asiakaskunnan harjoittelu edellyttää työlupaa.


Avaaminen maailmassa


Opintomatka

Joka vuosi UdeH lähtee ulkomaalaiseen seikkailuun opintomatkana. Vuodesta 2005 Université de Hearst opiskelijat ovat vieraillut Euroopassa, Maghrebissa, Etelä-Amerikassa ja Keski-Amerikassa. Seuraava kohde on Thaimaa.


Hyväksytty matka

Opintomatkalla on myös muita mahdollisuuksia opiskelijoiden liikkuvuuteen. Suurten kurssien kaava suosii hyvitettyjen matkoiden tarjontaa: matkoja, joiden aikana opiskellaan, havaitaan tai analysoidaan kieltä, sosiaalista ilmiötä tai ihmiskysymystä. Espanjan kurssi voisi hyvin tapahtua Meksikossa, mikä tarjoaa ihanteellisen kulttuurisen kontekstin kielen oppimiseen.

Sijainnit

Hearst

Osoite
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Kanada