University of Alberta

Esittely

Lue virallinen kuvaus

University of Alberta kinesiologian, urheilun ja virkistyksen tiedekunta on yksi sen tyyppisistä johtavista tiedekunnista. Olemme ylpeitä siitä, että voimme ylpeillä huippuosaamisesta opetuksessa ja tutkimuksessa - molemmat tunnustettiin äskettäin QS World University -sijoituksissa aiheittain, joissa tiedekunta oli kymmenen parhaan joukossa urheiluun liittyvissä aiheissa maailmassa vuosina 2017, 2018 ja 2019.

Vahvuutemme tutkimuksessa ja opetuksessa on monimuotoisuus näillä alueilla. Huippuosaamisemme tutkimuksessa ja opetuksessa kattaa työn, jota teemme urheilun, liikunnan, liikunnan, terveyden, matkailun, urheilun kuntoutuksen, virkistyksen, urheilun hallinnan ja muun aloilla. Monimuotoisuutemme ulottuu tutkittujen alueiden näkökohtaan - biologiseen, mekaaniseen, käyttäytymiseen ja sosiokulttuuriseen.

Tutkimalla, opettamalla ja erilaisilla tiedekunnan palvelualoilla olemme ylpeitä siitä, että olemme sitoutuneita parantamaan yhteisöidemme elämänlaatua ja terveyttä fyysisen toiminnan, urheilun ja virkistyksen kautta yli 50 vuoden ajan.

Kollegiaalinen ja monitieteinen

KSR: llä on 37 tiedekunnan jäsentä, 16 urheiluvalmentajaa, yli 1000 jatko-opiskelijaa ja 140 jatko-opiskelijaa sekä yli 450 opiskelija-urheilijaa. KSR tarjoaa kollegiaalisesti monipuolisen ilmapiirin, monitieteisen tutkimuksen, erinomaiset opetus- ja koulutusmahdollisuudet.

Tiedekunnan opetus- ja tutkimusaiheet koskevat ihmisen liikkumisen, fyysisen toiminnan ja liikunnan biomekaanisia, historiallisia, neuromotorisia, pedagogisia, filosofisia, fysiologisia, psykologisia ja sosiokulttuurisia näkökulmia.

Sijainnit

South Central Edmonton

Osoite
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Kanada

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin