Lue virallinen kuvaus

Opiskelijat tulevat tämän päivän työpaikoilla täytyy erikoistaitoja on onnistunut. Moderni maailma edellyttää henkilöt ovat osaavia, mukautuvia ja joustavia taitoja, jotka muuttuvat jatkuvasti. Ainutlaatuinen opetussuunnitelma loistaa tässä ominaisuudessa ja avulla opiskelijat voivat erikoistua koulutustaan.

onnistunut Työpaikat

THE ohjaajat ovat kaikki ammattilaisia ​​ja erittäin onnistunut omilla tieteenaloilla. Hyödyntämällä tietojaan, valmistamme opiskelijat menestykseen. Meidän tiedekunta innostaa oppilaita täyttämään uran toiveita ja onnistua työvoiman.

Faktoja

  • WS on uusi Apple sponsoroi opetus laitos sijaitsee Toiminto Junction, Whistler.
  • OLI on uusi tuotanto lab, työpaja ja luokkahuoneessa sisällä laitokseen.
  • OLI kurssien antaa opiskelijoille reaalimaailman taitoja asiantuntijoilta hetkellä työskentelee alansa.
  • OLI opiskelijat asua, työskennellä ja pelata vuoret, Whistler kylässä ja kokea parhaat West Coast.

Yhteenveto

Whistler Adventure School tuo opiskelijoita ympäri maailmaa kokemaan asuvat kauniilla länsirannikolla Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa. OLI sijaitsee muutaman minuutin päässä pohjan sekä Whistlerin Blackcomb vuoret, maailmanluokan hiihtokeskus että isännöi 2010 talviolympialaisissa.

WS on hiljattain avattu laitos, joka tarjoaa sertifiointi monipuolisia uran rakennuksen aiheista. Meidän tiedekunta ovat asiantuntijoita omilla aloillaan ja on valittu perustuen niiden erikoisosaamista ja kykyä opettaa. Vuoren kaupunkeihin kuten Whistler ja työnantajat nopeatempoisessa urheilumaailman vaatia työntekijöitä erikoistaitoja, OLI tukee yhteisöä ja työnantajien avaamalla tarvittava koulutusmahdollisuuksia.

OLI tarjoaa mahdollisuuden luokkahuoneen ulkopuolella työhön co-op mahdollisuuksia ja uran rakentaminen mainospaikkoja. Your opetusmatkaa nautitaan pelatessasi vuorilla ja asuu palkittu monikulttuurinen kaupunki Whistler.

Opiskelija voi suorittaa yksittäisiä kursseja tai kokonaiset ohjelmat ajoittamalla niiden aikataulu ympärillä Whistler elämäntapa.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School