Kazakh British Technical University (KBTU)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ajatus KBTU: n perustamisesta kuuluu Kazakstanin tasavallan presidentille Nazarbajeville, joka on järjestänyt lukuisia tapaamisia Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneen kuningaskunnan virallisten edustajien kanssa. Tämä tapahtuma johti kahden maan allekirjoittamaan yhteisymmärryspöytäkirjaan marraskuussa 2000. Britannian pääministeri Tony Blair ja Kazakstanin presidentti Nazarbajevistä tuli yliopiston suojelijoita.

Yliopisto perustettiin Kazakstanin opetus- ja tiedeministeriön ja Britannian kulttuuriliiton välisen yhteisymmärryspöytäkirjan mukaisesti Kazakstanin hallituksen 3. elokuuta 2001 antaman päätöslauselman nro 1027 mukaisesti. Kazakstania edustava yrittäjä on Kazakstanin tasavallan hallitus, ja valtuutettu laitos on Kazakstanin tasavallan opetus- ja tiedeministeriö.

Yliopiston kehitystä on edistänyt aktiivisesti presidentin toimisto, opetus- ja tiedeministeriö, energia- ja mineraalivarojen ministeriö, valtiovarainministeriö, kansallinen strategisen suunnittelun virasto, Kazakstanin suurlähetystö Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Nazarbajevin koulutussäätiö. Näistä virastoista neljä edustaa KBTU-yliopiston hallitusta. Yhdistyneen kuningaskunnan puolelta KBTU: n kumppani on Britannian suurlähetystö Kazakstanissa, ja Britannian neuvosto on sen tärkein edustaja. Konsultointipalveluja tarjoavat Aberdeenin yliopisto ja Robert Gordon -yliopisto, Herriot Watt -yliopisto (Edinburgh) ja Westminsterin yliopisto (Lontoo) Aberdeenissä, Yhdistyneen kuningaskunnan City of Oilissa. Kaikki nämä korkeakoulut tarjoavat öljyn ja kaasun ja yritysten hallinnon täydennyskoulutusta. Lisäksi he ovat maailman johtavia öljy- ja kaasuteollisuuden koulutuksessa.

  • Kehittää ja toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja ensisijaisilla talouden aloilla, tieteellistä tutkimusta;
  • Maailmanlaajuisen, kansainvälisesti tunnustetun ja tunnustetun tutkimusyliopiston aseman saaminen;
  • Esittelyinfrastruktuuri, jossa on integroitu tiede, koulutus ja teollisuus;
  • Henkilöstöpolitiikkojen toteuttaminen ja tiedekuntien ja henkilöstön ammattitaidon parantaminen;
  • Suunnittele ja parantaa laadunhallintajärjestelmiä ja politiikkoja, jotka perustuvat nykyaikaisiin johtamisperiaatteisiin;
  • Varmistetaan kestävä yhteenliittäminen yliopiston akateemisten, opetus-, luovien, tutkimus- ja tuotantoalojen välillä. people, girls, women StockSnap / belchonock maailmassa

Missio ja strategia

KBTU : n tehtävänä on tarjota laadukasta koulutusta tuleville liike-elämän ja teollisuuden johtajille sekä edistää innovatiivisia teknologioita ja tutkimusta kehittyneimmillä ja lupaavimmilla tieteenaloilla alueen ja koko maan hyväksi. Yliopiston strateginen visio on edistää tieteellistä kokemusta, tieteellistä kehitystä ja valtion hyvinvoinnin ihanteita säilyttää teknologian ja liiketoiminnan koulutuksen kiistaton johtajuus.

Yliopiston strateginen visio on edistää tieteellistä kokemusta, tieteellistä kehitystä ja valtion hyvinvoinnin ihanteita säilyttää teknologian ja liiketoiminnan koulutuksen kiistaton johtajuus.

Yliopiston päätehtävä ja pyrkimys on luoda tiedeopetuskeskus, jolla on korkea tiede- ja koulutuspotentiaali, rakentaa kehittynyt moderni materiaali- ja teknologiapohja, kehittää kaksinkertaista ammatillista koulutusta ja keskittyä rahoitukseen, energia-alaan, korkean teknologian ja tietotekniikkaan sekä Laadukkaat ammattilaiset, joilla on merenkulkualaa sekä liike- ja henkilökohtaisia kykyjä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi on määritelty seuraavat strategiset tavoitteet, jotka heijastavat KBTU: n tehtävää ja näkemystä:

  • Laadukkaiden koulutuspalvelujen tarjoaminen kansallisten ja kansainvälisten koulutusstandardien mukaisesti;
  • Toteutetaan kehittynyttä kansainvälistä koulutusteknologiaa houkutella tutkijoita ja asiantuntijoita, joilla on runsaasti ammatillista kokemusta ja ulkomaisia käytäntöjä;

· Kehitetään ja toteutetaan innovatiivisia ratkaisuja ja tieteellistä tutkimusta ensisijaisilla talouden aloilla;

· Saada maailmanluokan, kansainvälisesti tunnustetun ja tunnustetun tutkimusyliopiston asema;

· On esittelyinfrastruktuuri, joka yhdistää tieteen, koulutuksen ja teollisuuden;

· Henkilöstöpolitiikkojen toteuttaminen ja tiedekunnan ja henkilöstön liiketoiminnan osaamisen parantaminen;

· Suunnittele ja parantaa laadunhallintajärjestelmiä ja politiikkoja, jotka perustuvat nykyaikaisiin johtamisperiaatteisiin;

· Varmistetaan kestävä yhteys akateemisten, opetus-, luovien, tutkimus- ja tuotantoalojen välillä.

Sijainnit

Almaty

Osoite
Tole Bi Street,59
050000 Almaty, Almatian maakunta, Kazakstan