Alupe University College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Noin Alupe University College

Alupe University College (AUC), joka on olennainen College Moi yliopisto, on yksi uusimmista korkeakouluista maassa. Todettiin läpi Alupe oikeusjärjestyksen Gazette tiedotteissa nro 163 24 heinäkuu 2015. Neuvostonsa järjestäytyi vide erityistä lehdessä ilmoituksen No.136 annettu 07 marraskuu 2016. Se aloitettiin pyynnön johdosta silloisen Busia Pohjois yhteisöä silloinen puheenjohtaja Kenian HE Hon Mwai Kibaki, kun hän vieraili alueella 18. päivänä syyskuuta 2007. Myöhemmin se aloitti Alupe Campus Moi yliopistossa vuonna 2008.

University College on 200 hehtaarin maa Busia County. Se sijaitsee 7 km päässä Busia kaupunki Busia-Malaba Road. Se sijaitsee 23 kilometrin päässä Malaba kaupungin. Se sijaitsee Teso Etelä vaalipiirissä Busia County ja on ainoa julkinen yliopiston Busia County. Se naapurit Ugandassa ja siksi laajentaa kansainvälistä opiskelijavaihtoa myös kansainvälisten koulutusta ja tutkimusta Itä-Afrikkalainen alueella.

Alupe University College haluaa olla osaamiskeskus integroitua koulutusta ja tutkimusta Health, Biological, Maatalouden, eläinten, Information and Engineering Sciences. On tavoitteena on hyödyntää vahvuuksia integroitu lähestymistapa, jotta maa saavuttaa visio 2030.

Se toimii viereisen KEMRI, KALRO ja LBDA tutkijoita opetuksen, tutkimuksen ja palvelujen tarjoamisen Kenian väestön ja alueella. Alupe University College haluaa olla linnake tietämyksen Sciences ja koulutus, Business Studies, Economics, yhteiskuntatieteiden, Human Resource Development, matkailu- ja ravitsemiskaupan.

Yliopisto-opiskelija

Sijainnit

Eldoret

Osoite
Moi University, Main Campus, Kesses
P.O Box 3900-30100 Eldoret
Uasin Gishu County, Kenya

Eldoret, Uasin Gishu County, Kenia

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: