Lue virallinen kuvaus

Edulink International College Nairobi perustettiin vuonna 2014, ja syyskuusta 2016 tarjoaa laajan valikoiman Business vaihtoehtoja sekä säätiön että perustutkinnon tasolla, mikä johtaa Northampton-palkinnon saaneeseen yliopistoon.

Northamptonin yliopistolla Yhdistyneelle kuningaskunnalle annettiin valtuudet tehdä yhteistyötä Edulink International Collegen (Nairobi) yliopiston (CUE), Kenian.

Yhteistyö Northamptonin yliopiston ja Edulink International Collegen välillä on yksi keino tukea Kenian opiskelijoita saavuttamaan jatkuvaa koulutustavoitettaan saavuttaen Yhdistyneessä kuningaskunnassa laadukkaan korkeakoulututkinnon Nairobissa, mutta hyötyy siitä, että ei tarvitse matkustaa ulkomaille ja hallita kustannuksia, jotka merentakaisten koulujen opetus.

Visiomme

Visiomme on olla kansallisesti tunnustettu ja kattava tutkimuskeskus, joka tarjoaa maailmanluokan korkeakoulututkinnon "pieni yliopisto" oppimisympäristössä, joka tarjoaa "suuria yliopisto-mahdollisuuksia".

Missiomme

Edulink International College Nairobi (EICN) on monikulttuurinen laitos, jonka tehtävänä on tuoda maailmanluokan koulutusta Keniaan dynaamisella kumppanuudella johtavan yliopiston kanssa.

  • Tarjoamme huippuosaamista jatkuvasti parantaaksemme koulutuksen laatua, apurahaa ja palvelua opiskelijoillemme työllistymisopetuksen kautta ja moderneilla ja täysin varustetuilla tiloilla.
  • Kaikki EICN-tutkinnon suorittaneet menestyvät Itä- ja Keski-Afrikassa ja maailmanlaajuisesti tulevaisuuden työllisyyden varmistamisessa ja luomisessa

Tietoja Edulink-konsernista

Edulink Consultants kansainvälisessä liiketoiminnassa, jonka pääkonttori sijaitsee Dubaissa. Se omistaa ja hallinnoi useita korkeakouluja kolmella mantereella ja hallinnoi myös terveys- ja hammaslääkäreitä sekä sairaalaa Dubaissa. Se on yksityisomistuksessa ja ammattimaisesti hallinnoituna. Yrityksen terveydenhoitoala perustettiin vuonna 1987 yhdellä klinikalla, josta se on kasvanut kirurgisten ja hammaslääketieteellisten erikoisuuksien joukkoon keskimäärin 6 000 potilaskäynnillä kuukaudessa. Koulutuksemme edut ovat vuodelta 2005, kun Middlesex University Dubai on perustettu yhteistyössä Middlesex University Lontoon kanssa. Tämä on vilkastunut kukoistavaan kampukseen, joka on tarjonnut perustan kasvatuksellemme laajentumiseen Aasiaan ja Afrikkaan. Meillä on nyt yli 3 000 opiskelijaa, jotka opiskelevat monenlaisia ​​perustutkintoja ja jatko-opintoja 3 maanosassa. Ohjelmamme toteutetaan yhteistyössä 3 Iso-Britannia-korkeakoulun ja 2 muun korkealaatuisen koulutuksen tarjoajan kanssa. Strategiamme avulla opiskelijat saavat samanlaisen pätevyyden kuin kotikampuksen opiskelijoille, mutta pysyvät omassa alueellisessa ympäristössä samalla. Tuleva strategiamme kattaa sekä Dubai-pohjaisten terveydenhuollon että kansainvälisten koulutusosioiden laajentamisen ja kehittämisen.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Ohjelma perustuu erilaisiin ydinaiheisiin ja valinnaisiin aiheisiin. Keskeiset aiheet tarjoavat vankan koulutuksen keskeisillä liiketoiminta-alueilla, kun taas vaihtoehto ... [+]

* Edulink International College Nairobi työskentelee yhteistyössä Northamptonin yliopiston kanssa

Ohjelma perustuu erilaisiin ydinaiheisiin ja valinnaisiin aiheisiin. Keskeiset aiheet tarjoavat vankan koulutuksen keskeisillä liiketoiminta-alueilla, kun taas vaihtoehtojen valikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita useista erikoistuneista aiheista.

Tämä lähestymistapa täyttää laajan kirjon yksittäisistä intresseistä ja uran toiveista ja keskittyy paitsi tietoon, mutta myös liiketoiminnan edellyttämien olennaisten taitojen kehittämiseen.

[-]
Kenia Nairobi
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Tutkinto on suunniteltu täydentämään monia muita yhteisessä Honors -ohjelmassa tarjottavia aiheita. ... [+]

* Edulink International College Nairobi työskentelee yhteistyössä Northamptonin yliopiston kanssa

Tutkinto on suunniteltu täydentämään monia muita yhteisessä Honors -ohjelmassa tarjottavia aiheita.

Tämä ohjelma mahdollistaa yhteisen Honours -opiskelijan ymmärtävän liiketoimintaongelmia ja kattaa useita aloja, kuten markkinointia, asiakkuuksien hallintaa (CRM), rajatylittävää markkinointia ja tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää myynti- ja liiketoimintaosaamista.

[-]
Kenia Nairobi
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Jos tulevaisuutesi sisältää oman yrityksen perustamisen, oman itsenäisen freelance-neuvonantajan tai verkkoyrityksen kehittämisen opiskelun aikana, tämä ohjelma on suunni ... [+]

* Edulink International College Nairobi työskentelee yhteistyössä Northamptonin yliopiston kanssa

Jos tulevaisuutesi sisältää oman yrityksen perustamisen, oman itsenäisen freelance-neuvonantajan tai verkkoyrityksen kehittämisen opiskelun aikana, tämä ohjelma on suunniteltu tarjoamaan tietoa ja työllistämiskykyjä, joita sinun tulee onnistua.

Ohjelma on käytännöllinen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä omien liiketoimintaideoidesi ja -verkostoidesi avulla yrittäjien kanssa.

[-]
Kenia Nairobi
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Ohjelma toimitetaan eri ydintutkimusalueilla, jotka tarjoavat vankan koulutuksen keskeisillä liiketoiminta-alueilla. Lisäksi kolmivuotiskaudella voidaan tehdä valinnainen ... [+]

* Edulink International College Nairobi työskentelee yhteistyössä Northamptonin yliopiston kanssa Ohjelma toimitetaan eri ydintutkimusalueilla, jotka tarjoavat vankan koulutuksen keskeisillä liiketoiminta-alueilla. Lisäksi kolmivuotiskaudella voidaan tehdä valinnainen sandwich-vuosi teollisuudessa / kaupankäynnissä. [-]
Kenia Nairobi
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi