Pioneer International University PIU

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Visiomme & Missio

Visio

Ollakseen maailmanluokan markkinalähtöistä yliopiston huippuosaamisen hyvän yhteiskunnan.

Pioneer International University on markkinalähtöistä yliopisto omaa luokkaansa omistettu valistaa sosiaalisesti vastuullisia kansalaisia ​​aktiiviseen ja oma elämäänsä kyvykkäitä ja päteviä johtajia ammatissaan ja heidän yhteisöjään.

PIU n opiskelija-centered opettajat ja henkilökunta innostaa akateemisesti koulutettuja opiskelijoita erilaisista taustoista ja kaikenikäisille hyötyä tiukkaa korkeakoulutuksen ja ammatillisen kehityksen mahdollisuuksia dynaamisen globaalissa ympäristössä. Juurtunut käytännön stipendi ja periaatteita sosiaalisen oikeudenmukaisuuden ilmaistuna eettistä tietoisuutta, johtajuuden kehittäminen, taloudellinen kehitys ja kansalaistoiminnan, Pioneer International University kannustaa yhteisöä kumppanuuksia ja valmistella sen monipuolinen tutkinnon vastuullista kansalaisuutta globaalissa yhteiskunnassa.

Tehtävä

PIU suuntaa monipuolinen voimavaransa tietämyksen huipputason tutkimusta ja innovointia, melding sen rikas kokemuksia osaksi kokonaisvaltaista opettavainen prosesseja laajentaa näköaloja, tuottaa kyvykkäitä johtajia, hoivata luovuutta ja tarpeita ja tavoitteita kulttuurisesti ja kansainvälisesti monipuolinen valikoima sidosryhmät.

PIU edistää ja tukee näkyvä verkoston toimintaan suuntautuneita oppimiskokemuksia opiskelijoiden ja alumnien tuetaan huipputason tutkimusta ja innovointia osana tehtäväänsä tarpeisiin ja tavoitteita erilaisten sidosryhmien. Se on myös vilkas oppimisen yhteisö yhdistää akateemisen ja palvelujen resursseja tehokkaasti henkilöstön käyttö, tilat ja state-of-the-art technology.

PIU ansaitsee kansainvälistä tunnustusta erottuva maailmanlaajuinen painopiste ja sen dynaaminen, erittäin innovatiivinen opetussuunnitelman liiketoiminnan, elektroninen / tekniikan ja lääketieteen aloilla.

PIU jatkuu houkutella, kehittää ja säilyttää erittäin pätevä luova ja vastuullinen luennoitsijoita ja ammattilaisia ​​erilaisista taustoista, jotka veloitetaan tehdä merkittävää eroa elämässä opiskelijoiden ja yhteisöä, jossa he elävät.

Pioneer International University Pyrkimykset

Innoittamana halu palvella yhteiskuntaa koulutuksen, PIU ilmoittaa sen tarkoituksena on koulutuksen koko henkilö. Yliopisto on siis omistettu:

Valmistelu opiskelijoiden olettaa johtotehtävissä yhteiskunnassa läpi koulutuksen, joka laajenee näköaloja, hoitaa luovuutta, korostaa moraalista ja hengellistä sekä teollis- ja esteettiset arvot.

Tinkimätön standardin akateemista huippuosaamista ja ehdoton sitoutuminen akateemista vapautta, tutkittavaksi, ja sananvapaus totuuden etsiminen.

Tiukka ja kekseliäs stipendi; erinomainen opetusta ja ulos luokkahuoneesta; ja koulutusohjelmia suunniteltu tarjoamaan leveys ja syvyys, että kannustetaan integroimaan eri tiedon muotoja ja edistää paitsi hankinnan lisäksi myös luova ja vastuullinen käyttö tiedon.

ARVOT

Pidämme itseämme vastuussa elävien nämä perusarvot, jotka ovat kriittisiä suorittamaan tehtävämme pyrkiessään visiomme:

Akateemista huippuosaamista ja vaikutus - paremmuus opetuksen ja tutkimuksen apuraha, joka muuttaa elämän ja syventää ymmärrystä. Luovuus ja innovointi ovat tunnusmerkkejä ponnistelumme.

Yksittäiset kehittäminen - koska jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja täynnä lupausta henkistä ja henkilökohtaista kasvua, me edistää yksilön menestystä ja itsemääräämisoikeus ja uskovat, että koulutus koko henkilö rakentaa luonnetta, edistää aktiivista osallistumista maailman ja tuottaa parempia kansalaisia.

Eettinen yhteisö - tunnustetaan ihmisarvon jokaisen jäsenen ja kohtelee kaikkia kunnioittaen. Toimintamme ohjaavat oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja.

Osallisuus - edistää monimuotoisuutta ja tarjoaa pääsyn koulutus- ja sosioekonomisia mahdollisuuksia kaikille riippumatta yksittäisten taustat.

Innovaatio - kannustetaan kekseliäisyyttä, luovuutta ja löytö.

Yhteistyö - etenemistä yhteiskunnassa rakentamalla kumppanuuksia opiskelijoita, alumneja, elinkeinoelämä, viranomaiset, valtuuttamista virastojen ja yhteisöjä yliopiston palvelee.

Ryhmätyö - yhdessä kohti yhteistä päämäärää.

Viestintä - jakaa tietoa avoimesti ja ajoissa.

Johtajuus - arvostamme johtajuus perustuu luottamukseen, rehellisyys ja kohteliaisuus.

Opportunity - jossa keskitytään kehittämään uran ja taitoja, tarjoamme mahdollisuuden kansalaistoiminnan, johtajuuden kehittäminen, etenemistä ja onnistumista.

Kriittinen ajattelu - opetamme ja kannustamme opiskelijoita kehittämään analyyttisiä ja päätöksenteon taitoja, jotta he pystyvät muotoilemaan ja ratkaisemaan ongelmia ja keksiä tapa edetä.

Miksi Pioneer International University

Erittäin pätevä ja omistautunut luennoitsijoita. Edullinen maksut, maksetaan erissä. Educational lainat saatavilla Higher Education Lainat hallituksen ja yhteistyössä Equity Bank. Hyvin varustettu kirjasto, mukaan lukien digitaalinen / online resursseja. State of the art tietokoneluokissa ja ICT tilat. 24 tunnin paaston Internet-yhteys, sopii tutkimustyötä. Hotspot - Internet-yhteys yli langattoman lähiverkon. Hands-tutkimuksen kokemus - opiskelija tutkimus korosti aivan ensimmäisen vuoden jatko-ohjelma Sosiaalinen ongelma suuntautuminen - myönnämme, että tutkijat on vastuu tuottaa tutkimusta, joka käsittelee ajankohtaisia ​​kysymyksiä ja pyrkii selvittämään tai ratkaisemaan sosiaalisia ongelmia. Vibrant henkinen kulttuuri - vastaavat yksiköt ovat osa suurempaa kukoistava yliopiston kulttuuria, joissa satunnaisia ​​voimavaroja ja koostuu elinvoimainen ja luova intellektuelleja. Tilisiirrot / vapautuksia annetaan tutkintotodistus haltijoille asiaankuuluvilla aloilla. Joustava aikataulutus kursseja - päivä, ilta ja viikonloppu asetukset takaa mahdollisuuksia muihin toimiin ei menetetä. Mentorointi Matters - tiedekunnan ovat syvästi sitoutuneita mentorointi opiskelijoille. Henkilökohtainen ammatillinen kehittyminen - opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoaan Certificate in Industrial Studies (CIS) ohjelma tarjosi kaikille opiskelijaa ja kautta ainutlaatuinen Industrial Placement (IP) -ohjelma. Nämä tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea teollisuuden ja kehittää taitoja, jotka auttavat heitä astetta ja pidemmälle. Tarjoamme mahdollisuuden tavata työnantajia ja saada opastusta kaikilla työnhaun, kirjoittamasta ansioluettelot haastatella taitoja. Team building - kaikki opiskelijat yrityksen projektityön mennä tiiminrakentamiseen nimetyissä alueilla. Tämä antaa "lähteviä kokemus, jossa opiskelijat liittyä yhteen kohtaamaan haasteita joukkuetta. He palaavat yliopiston ja samalla joukkuetta, alkaa projektityönsä ottaa jo kokenut ylä- ja alamäet työskentelystä. Todellinen yhteisö - avoin ja kannustava ympäristö, jossa henkilökunta ja opiskelijat usein yhteistyötä. Serene ja suotuisa ympäristö oppimiseen. Erillinen hostellit miehille ja naisille. Kuljetus ja opiskelijoiden kohteisiin saatavissa. Kävelymatkan päässä Central Business District.

Sijainnit

Nairobi

Pioneer International University

Osoite
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Nairobin lääni, Kenia
Puhelin
00 254 700 372 354