Donghua University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Donghua University (DHU) on yksi Kiinan valtion avainyliopistoista. Se sijaitsee Shanghaissa, Kiinan taloudellisessa ja taloudellisessa sydämessä. DHU kuuluu suoraan Kiinan opetusministeriön alaan osana maan 211 korkeakouluhanketta. DHU koostuu kahdesta kampuksella: Yan'an Road -kampuksella keskustan alueella ja Songjiangin kampuksella kaupungin historiallisessa kehtokentällä.

DHU tarjoaa vähintään 52 perustutkinto-ohjelmaa kansainvälisille opiskelijoille. Se tarjoaa myös 26 tohtoriohjelmaa ja 53 maisteriohjelmaa.

Tiedekunnan henkilökuntaa on yli 2700 ja ilmoittautuneita yli 30 000 opiskelijaa.

Yliopiston johtavia tieteenaloja ovat tekstiili, muoti, materiaalit ja liiketoiminta. Tekstiilitiede ja tekniikka, valtion keskeinen tieteenala, on ykkössija Kiinan akateemisten tutkintojen ja jatkokoulutuksen kehittämiskeskuksen (CDGDC) ilmoittamassa ensimmäisen tason tutkimuksen arvioinnissa. Vuodesta 2005 lähtien DHU: n tutkittujen tutkielmien määrä SCI: ssä, EI: ssä ja ISTP: ssä on ylittänyt yhdeksän muun samankaltaisen kuuluisan tekstiililaitoksen maailmanlaajuisesti.

Lisäksi monet tutkimustulokset ovat löytäneet sovelluksia ilmailun ja ilmailun, armeijan, rakentamisen, ympäristönsuojelun ja uusien materiaalien aloilla. Kiinan miehitetyissä avaruusprojekteissa, kuten Shenzhou V, Shenzhou VI ja Shenzhou VII, on annettu erityisiä osuuksia.

DHU arvostaa kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa. Se on aloittanut yhteistyön yli 100 kuuluisan yliopiston, tutkimuskeskuksen ja yrityksen kanssa ympäri maailmaa.

Vuodesta 1995 lähtien se on isännöinyt kansainvälistä muotifoorumia Shanghain kansainvälisen muotikulttuurifestivaalin aikana. Maailman tekstiilikokouksen 83. konferenssin lisäksi DHU on järjestänyt monia korkean tason kansainvälisiä akateemisia konferensseja, kuten tohtorin tohtorin kansainvälisen akateemisen foorumin. Tekstiilitieteen ja tekniikan opiskelijat, 25. kansainvälinen tietotekniikkakonferenssi, American Fiber Society -konferenssi 2009 ja ympäristötieteiden ja -teknologian kansainvälinen konferenssi.

Jo 1954 Donghua University on ilmoittautunut kansainvälisille opiskelijoille. Tämän vuoksi DHU on ensimmäisten kiinalaisten yliopistojen joukossa. Shanghain kaupunginhallitus on nimittänyt sen, että se hyväksyy kansainväliset opiskelijat, joilla on Shanghain hallituksen stipendi.

Vuonna 2002 perustettiin kansainvälinen kulttuurivaihtokoulu, joka vastaa kaikista kansainvälisten opiskelijoiden rekrytointiin, kasvatukseen ja johtamiseen liittyvistä vastuista. Tämän jälkeen kansainvälinen opiskelijakoulutus on kehittynyt harppauksin, ja useita peräkkäisiä vuosia sen mittakaavan kasvu on kärjessä korkeakouluissa ympäri maata. Vuonna 2019 4907 kansainvälistä opiskelijaa 136 maasta opiskeli Donghua University .

Sijainnit

Shanghai

Osoite
1882 Yan'an Road West
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin