Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Oppilaitos

Guangdongin Israel Institute of Technology (lyhenne GTIIT) on maailmankuulu korkeakoulun oppimisen Israelissa Institute of Technology (lyhenne Technion) ja Shantou University (lyhenne STU) osuuskunta koulutus on kiinalais-ulkomaisia ​​osuuskunnan yliopistolle itsenäinen oikeushenkilö, sijaitsee Guangdongin Shantou.

Guangdongin Israel Institute of Technology 5. joulukuuta 2016 hyväksymä Kiinan opetusministeriö virallisesti perustettu, ensimmäisen vuoden ilmoittautuminen vuonna 2017, oli ensimmäinen käyttöön laadukkaan korkeakoulutuksen voimavaroja Israelin ulkomainen kumppani yliopistojen itsenäinen oikeushenkilö Kiinassa. Tunnettu taloustieteilijä Li Jiange, 2004 nobelisti kemian Aaron Ciechanover olivat ensimmäinen puheenjohtaja, varatoimitusjohtaja.

Israel Institute of Technology, Guangdong pyrkii rakentamaan itsensä kansainvälisesti tunnustettu tutkimusyliopistoksi korkea koulutustaso, tutkimus- ja innovaatio, käyttöönotto kattavan maailmankuuluja laadukkaita opetusresursseja, Israel Institute of Technology, suorittaa opetuksen innovoinnissa ja koulutuksessa, viljellä innovaatiokyvyn, maailmassa on erinomaisia ​​insinöörejä ja tekniikan ammattilaiset visio ja humanistiset. Kansantasavallan hallituksen Guangdong Shantou Kaupungin kansantasavallan hallituksen ja Li Ka Shing säätiö tukemaan koulun perustamisessa.

Israel Institute of Technology Guangdongin opetuskieli on Englanti, lopulta asettaa kattavat engineering, 10 tiede- ja kolme biotieteiden aloilla, koko muille oppilaille 5000 ihmistä. Laki koulutusstipendejä kandidaatin, maisterin ja tohtorin valmistuneet saavat diplomin Israel Institute of Technology Guangdongin, tutkintotodistuksen ja tutkintotodistuksen Israel Institute of Technology.

Allekirjoittaa Israel Institute of Technology Guangdongin kulttuurisen alkuperän jokaisen kumppanin ja yhtenäisyyttä.

Heprean kirjain "Tet" puolesta Israelin teknologisessa instituutissa laatima punaisen leinikki puolesta Shantou, Shantou University of Phoenix.

visio

  • Jonka tavoitteena on rakentaa ensimmäisen luokan yliopisto, lisäämään innovointia ja tutkimusta, ympäristönsuojelun ja sosiaalisen hyvinvoinnin.
  • Parantaa tasoa innovaation ja kilpailukyvyn Guangdong, että kehitystä ja edistystä Kiinan ja Israelin edistää ihmisten hyvinvointia.

tehtävä

  • Israel Institute of Technologyn "mestariteos", Guangdongin Israel Institute of Technology tullaan juurtunut syvä maaperä rikas kulttuuriperintö kiinalaisen kulttuurin, on sitoutunut yrittäjyyttä ja innovointia, rakennettu yksi maailman johtavista tutkimusyliopistoista.
  • Guangdongin Israel Institute of Technology tiiviissä yhteydessä paikallisen teollisuuden ja tohtori Shuo, väitelleiden tutkijoiden korkeimman tason tutkimuksen pyrkimyksiä kouluttaa johtajia ja uraauurtava tutkijat.

Miksi Guangdongin Israel Institute of Technology?

· Sata eliitin geeni

Guangdongin Israel Institute of Technology on ensimmäinen, joka tuo laadukkaan korkeakoulutuksen voimavaroja Israelin ulkomaisia ​​osuuskunnan yliopiston kanssa itsenäinen oikeushenkilö maamme yhteistyötä Shantou yliopiston ja Israel Institute of Technology totesi olemme sitoutuneet kehittämään ylivoimainen kyky suunnitella innovatiivisia, maailmanlaajuinen visio ja humanististen ja teknologian ammattilaiset, pyrkii rakentamaan itsensä kansainväliseksi korkeatasoiseen koulutukseen, tutkimukseen ja innovointiin ovat tunnustaneet tutkimusta yliopistossa.

Israel Institute of Technology on maailman suurin korkeakoulujen maailman top tutkimusyliopistojen kuten monivuotinen top 50 -listalla. Viime vuosina kolme opettajaa Nobelin. Sen perustamisesta lähtien vuonna 1912, Israel Institute of Technology on sitoutunut kehittämään uusia teknologioita, on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista yrittäjyyteen ekosysteemi, onnistuneita yrittäjiä tulevaisuuden "hautomo."

Shantou yliopisto on viime vuosina ollut kiinni kansainvälisiä, hieno koulu tie, ajettavuus ja tason huomiota ja saada korkeakoulusektorin laajalti tunnustettu sekä kotimaassa että ulkomailla. Kahtena peräkkäisenä vuotena päästä Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings), 2016-2017 vuosi sidottu 22 paikkaan luettelossa yliopistojen Manner-Kiinassa.

· Perustavanlaatuinen koululait - Innovointi

"Osaamiskolmio"

Guangdongin Israel Institute of Technology Israelin käyttöön erinomaisen sivistysperinteestään ja akateemisen vahvuuksia Institute of Technology, erityisesti käyttöön laaja israelilainen Institute of Technology, joka perustuu "osaamiskolmio" malli koulutusstrategian, antamaan täyden pelata edut yhteistyötä koulutuksen, tutkimuksen ja innovoinnin tuottamat yhdistelmä kolmesta aloilla Guangdongin Israel Institute of Technology tulla "erilainen" yliopistoissa.

Business kurssipaketeissa

Jotta voidaan kannustaa innovointia ja yrittäjyyttä, Guangdongin Israel Institute of Technology, kaikkien opiskelijoiden tulee osallistua yrityksen kurssipaketeissa perehtyä teknologian ja prosessi-innovaatiot ja yrittäjyys. Ohjelma ei ainoastaan ​​avulla opiskelijat voivat oppia, miten luoda liiketoimintaa, mutta myös oppia, miten edistää ideansa olemassa olevaa yhtiötä, ja ne myötävaikuttavat uusien tuotteiden tai uuden teknologian.

"Kävijät ja innovaatiokeskus" koulu (Visitors & Innovation Centre) on osoittaa opiskelijoille ideoida, avaa uusi ajattelu, erityinen sivuston innovatiivista toimintaa.

Vahvistaa teknologian siirtoa

Guangdongin Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology rakentuu kokemus teknologian kaupallistamiseen, luoda nopeasti tehokas mekanismi kannustaa tutkijoita niiden keksintöjen ja löytöjen teknologian kaupallistamisen, keksintöjen patentit julisti, katalyysi, inkubointi uusia tuotteita, uusia prosesseja. Samaan aikaan teemme tiivistä yhteistyötä Shantou kunnallishallinnon, jotta (Shantou) tieteellisen ja teknologisen innovaation ja yhteistyön alue Shantou University liittyvillä aloilla.

Ominaisuudet · Opetus - kansainväliset

UK Opetus

Guangdongin Israel Institute of Technology käyttäen erikoistunut kursseja Englanti opetuksessa. Opiskelijat alaluokilla vaiheessa läpäistävä tiukat Englanti koulutusta, antaa opiskelijoille samalla kielellä edellyttämälle tasolle opiskelee yliopistossa Englanti puhuvissa maissa, ja sen lisäksi luovat perustan oppimisen Englanti.

Ensimmäisen luokan kansainvälinen tiedekunta

Israel Institute of Technology, Guangdongin maailmanlaajuinen opettajien rekrytoinnissa, yli 60% opettajista lähettämä Israel Institute of Technology. Ei vain opettajat tarvitaan kun yrittää olla tärkeä rooli kolmella koulutuksen, tutkimuksen ja innovaation, vaan myös täysin luoda synergiaa toiminnasta aiheutuvat kolmella alueella. Opettajat ovat molemmat sitoutuneet uuden tiedon löytämiseen, innovatiivista ajattelua ja menetelmien aktiivista tutkijaa opetukseen myös kannustaa opiskelijoita keskittyä innovaatioihin ja keksintö uusien tuotteiden, opiskelijat tullut roolimalleja.

Kansainvälisen vaihdon

Guangdongin Israel Institute of Technology opiskelijoiden aikana neljän vuoden perustutkintoa tutkimuksen, Israel Institute of Technology on mahdollisuus osallistua kesän kurssin tai lukukauden vaihto-oppilas. Guangdongin Israel Institute of Technology luo avoin, aktiivinen vaihto, vireä ilmapiiri opiskelijoille ulkomailta innoittamana toisiaan ja oppia yhdessä.

· Valistaa ihmisiä filosofia - jotta opiskelijat voivat tulla todellinen sankari

Israel Institute of Technology Guangdongin kasvatusideologiaa vaatii valmistuneet koko uransa sopeutua kehittämiseen ammatillisen kuria, tarvittaessa jopa itsensä kehittämiseen voi tehdä. Siksi Israel Institute of Technology, Guangdong käyttää enemmän vuorovaikutteinen vaihtoa CLT kautta ohjattu, tutkimukseen perustuva oppiminen antaa opiskelijoille mahdollisuuden todella tullut päähenkilö oppimista.

Guangdongin Israel Institute of Technology keskittyy valmiuksien ja johtamistaitoja opiskelijoiden elinikäiseen oppimiseen siten, että se voi jatkaa ajatella paitsi ammattialalla, ehdottaa parannuksia ja kyky kehittää uusia tuotteita, uusia prosesseja tai luoda oman yrityksen.

· Uranäkymiä

Israel Institute of Technology School aikaisin Guangdongin keskittyvät alueille, jotka liittyvät läheisesti ympäristönsuojeluun ja energian, elintarvikkeiden turvallisuutta, ihmisten terveyttä ja sosiaalista ja taloudellista kolme. Miten käsitellä ympäristön pilaantumista, ja miten laajentaa uusiutuvaa energiaa, miten käyttää high-tech biotekniikka elintarvikkeiden turvallisuuden varmistamiseksi, nämä ovat nykyisten haasteiden maailman taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen. Yhteiskunnallisiin haasteisiin vaatii paljon lahjakkuutta, Guangdongin Israel Institute of Technology tekee omat ponnistelut ja maksuja.

Jälkeen Guangdong Israel Institute of Technology jatko-opiskelija, voit valita suora työsuhde, tutkijakoulu kouluun tai hakea opiskelemaan ulkomaille.

· Tiukka tiukka ulos college ilmoittautuminen

Guangdongin Israel Institute of Technology vuodesta 2017 kotimaisten ja ulkomaisten ilmoittautuminen, oppia Israelin korkeakoulutuksen laadunvarmistusjärjestelmä, tiukka merkintä, tiukat exit.

Kaikki Israel Institute of Technology Guangdongin, opiskelijoilta vaaditaan vankan teoreettisen perustan ja tieteenala heidän ammatilliseen oppimiseen vaiheessa tehdä syvempää ymmärrystä ja uusien teknologioiden soveltaminen ja kykyä olla innovatiivisia ratkaisuja edessä uusia ongelmia. Kaikki opiskelijat ovat velvollisia vahvistamaan matematiikan perusteet ja tieteen laadut vaiheessa perustuu vaatimukseen viettää paljon aikaa tehdä kokeellisen suunnittelu ja verifiointi käyttöä opetuslaboratoriossa.

Kansallisten määräysten mukaisesti ottamista ja ilmoittautuminen opiskelijoiden Guangdongin Israelissa Institute of Technology on tehnyt virallisen opiskelijan asema, suorittaa pakolliset kurssit asetetussa määräajassa ne virallisesti kokonaistarpeesta, kun valmistumisen vaatimuksia, ja myönsi valmistumisen tutkintoa Guangdongin Israel Institute of Technology. Vastatakseen myöntämisen edellytyksistä kandidaatin tutkinnon suorittaneiden, myönsi Israel Institute of Technology kandidaatin tutkinnon, kandidaatin tutkinnon Guangdongin Israelissa Institute of Technology ja palkitaan diplomit.

Sijainnit

Shantou

Osoite
No. 241, Daxue Road
515063 Shantou, Guangdong, Kiina
Verkkosivusto
Puhelin
86-754-88087077

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin