Lue virallinen kuvaus

Matkailututkimuksen instituutti (IFT) on saanut vuonna 2017 Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulutuksen laadunvarmistusvirastolta (QAA) menestyksekkään kansainvälisen laadunarvioinnin (IQR), minkä ansiosta IFT: stä tulee maailman ensimmäinen korkeakoulu, joka saa tämän kansainvälisen tunnustuksen. IFT on luokiteltu "QS World University -tarjonnan aiheittain 2017" -nimeksi, koska se on toiseksi paras korkeakoulu Aasiassa vieraanvaraisuuden ja vapaa-ajan hoidon alalla ja maailman 18. parhaan korkeakoulun tällä alalla.

Matkailututkimuslaitos, Macao (IFT), Perustettiin vuonna 1995, on julkinen korkeakoulu, joka kuuluu hallinnon sosiaalipoliittinen sihteeri ja kulttuurin erityishallintoalueen Macaon hallituksen, Kiinan kansantasavalta. IFT tarjoaa tutkinto ja ammatillinen ohjelmia monenlaisia matkailuun liittyvillä aloilla kuten vieraanvaraisuus, matkailualalla, perintö, tapahtumia, liike-ja markkinointi-, vapaa-ajan ja viihteen, liikuntapalvelut, luova ja kulttuurintutkimus, ja Culinary Arts. IFT tarjoaa myös erilaisia ​​ohjelmia johtotason yhteistyössä johtavista matkailualan koulujen maailmassa. Instituutti on valtuuttanut paikalliset viranomaisia ​​suorittamaan politiikan tasolla liittyvä tutkimus matkailukeskuksen kehittämiseen.

tehtävä IFT on tulla kansainvälisen korkea-asteen oppilaitoksessa valinta matkailu-ja palvelualan tutkimuksia. Ei vain etuja Macaon, mutta myös Aasian ja Tyynenmeren alueella, se antaa opiskelijoille ammatti tekninen tietämys ja osaaminen niiden valmistautuessa tulevaisuuden johtajarooleihin teollisuudessa. Täyttääkseen mainituista operaation instituutti on seuraavat kolme ominaisuutta:

  1. Unique Identity - instituutti toimii itsenäisesti, erikoistunut tarjoamaan korkea-asteen koulutuksen ja ammatillisen koulutuksen matkailun ja palvelujen teollisuuden johto.
  2. Integration - Se yhdistää parhaat toimintamallit akateemisen kehityksen ja ammatillinen koulutus.
  3. Kansainvälistyminen - Se pyrkii molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä vastaavien laitosten ulkomailla ja edistää aktiivisesti kansainvälisen oppimiskokemus keskuudessa ja opiskelijat.

Vuonna 1997 verkosto Aasian ja Tyynenmeren Koulutus Institutes matkailu (APETIT), elin tukee täysin YK: n talous-ja sosiaalikomitean komission Aasian ja Tyynenmeren (UNESCAP) valittu IFT kuin "koulutus kouluttaja keskus" tarjoaa koulutus-ja neuvontapalvelut APETIT jäseniä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Samana vuonna, IFT saadut Pacific Asia Travel Association (PATA) Gold Award "Koulutus", joka tunnusti sisältöä ja laatua IFT: n ohjelmia. Vuonna 2002 IFT esiteltiin jälleen saman palkinnon asettamisesta "Macaon ammattitaito Recognition System" (MORS) paikallisen matkailu-ja palvelualalla, yhteistyössä Euroopan unionin (EU).

Vuonna 1999 yhteistyössä EU: n, Macaon ja Euroopan keskus Advanced Tourism Studies (ME-kissat) perustettiin vuonna Institute, joka sisältää uusia eurooppalaisia ​​käsitteitä matkailun ja palveluala hallinta osaksi matkailun kehittämistä Aasian ja Tyynenmeren alueella. Tämä keskus tavoitteena on saavuttaa pohjan koulutuksen Aasian ja Tyynenmeren alueella. Se edistää tiedon ja kokemusten vaihtoa korkeakoulujen Euroopassa ja sen lähialueilla.

Vuonna 2000 IFT tuli ensimmäinen oppilaitos myönnetään TedQual Sertifiointi Yhdistyneiden Kansakuntien World Tourism Organization (UNWTO). Tämä vahvisti kansainvälinen standardi ja saavuttamasta IFT koulutukseen. Vuonna 2003 IFT oli kutsunut YK kasvatus-, tiede-ja kulttuurijärjestön (UNESCO) ja International Centre for Study of säilyttäminen ja palauttaminen kulttuuriomaisuuden (ICCROM) on perustajajäsen Aasian Academy Heritage Management (AAHM ). Tämä yhteenliittymä verkkojen korkeakouluissa koko Aasian ja Tyynenmeren alueella, jotka harjoittavat tutkimusta ja opetusta kulttuuriperinnön säilyttämistä ja kulttuurilaitos hallintaa.

"2008 jakotilaisuus mitalien ja osastoissa kunniaksi Macaon erityishallintoalueen hallitus, Kiinan kansantasavalta" pidettiin 16. tammikuuta 2009. Neljäkymmentä yksilöiden ja organisaatioiden myönnettiin, kunnianosoituksia ja palkintoja niiden henkilökohtaisia ​​saavutuksia, merkittävä osuus Macaon erityishallintoalueen ja heidän oma julkinen ja yhdyskuntapalvelu. Institute for Tourism Studies sai ansiomitali Matkailun tunnustuksena merkittävän panoksen edistettäessä paikallisen matkailun kehittämiseen.

IFT pyrkii edelleen eteenpäin sen pyrkimys oppimiseen ja koulutukseen liittyvien innovaatioiden, edistämällä ammattilaisten ja jotka osallistuvat matkailun kehittämistä Macaon ja Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Institute for Tourism Studies, Macau

Kurssilla käsitellään sitä, miten perintöasiat voivat tulla nähtävyyksiksi, joita kävijät voivat helposti kuluttaa ja ymmärtää (varsinkin, kun koulutuksen ja viih ... [+]

Kurssilla käsitellään sitä, miten perintöasiat voivat tulla nähtävyyksiksi, joita kävijät voivat helposti kuluttaa ja ymmärtää (varsinkin, kun koulutuksen ja viihteen tasapaino on oikea).

[-]
Kiina Macao
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT: n BA Hotel Management -ohjelma on suunniteltu modernin vieraanvaraisuuden ammattilaisen mielessä. ... [+]

[-]
Kiina Macao
Request Info
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT: n BA Culinary Arts-ohjelma on uusi ohjelma suunniteltu moderni vieraanvaraisuus ammatti mielessä. Ensimmäinen kohortti opiskelijoiden liittynyt 4-vuoden kurssi syysk ... [+]

poikamies Culinary Arts hallinta

IFT: n BA Culinary Arts-ohjelma on uusi ohjelma suunniteltu moderni vieraanvaraisuus ammatti mielessä. Ensimmäinen kohortti opiskelijoiden liittynyt 4-vuoden kurssi syyskuussa 2011 ja valmistuvat vuonna 2015.

Aikovatko ne jatkaa uraa kulinaarinen kokki, edessä isännöitsijälle tai all-round kulinaarisia ammattilainen, 4-vuoden kurssi pohjautuu laaja kokemuksellisen pohjan osoittautunut luennoitsijat ja ammattitaitoisen veneet teknikot. Maailmanlaajuisesti kokemus vaihtelevat 3,4 ja 5 tähden hotelli Michelin ravintoloita tapahtumapaikat ja vastaavia, IFT perustuu tämä laaja tietopohja antaa monipuolinen laajapohjainen säätiö, josta opiskelijat voivat kukoistaa.... [-]

Kiina Macao
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT: n BA Tourism Business Management -ohjelma on suunniteltu modernin vieraanvaraisuuden ammattilaisen mielessä. Ohjelma sisältää 42 kurssia, työharjoittelu (kolmas vuos ... [+]

IFT: n BA Tourism Business Management -ohjelma on suunniteltu modernin vieraanvaraisuuden ammattilaisen mielessä. Ohjelma sisältää 42 kurssia, työharjoittelu (kolmas vuosi) ja opinnäytetöiden.

[-]
Kiina Macao
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Tourism Studies, Macau

Päätyttyä tämän kurssin opiskelija ymmärtää merkityksen suunnittelun onnistumisen varmistamiseksi tapahtuman, rakentaa asianmukainen visio ja missio tapahtumaan. Kurssi k ... [+]

Päätyttyä tämän kurssin opiskelija ymmärtää merkityksen suunnittelun onnistumisen varmistamiseksi tapahtuman, rakentaa asianmukainen visio ja missio tapahtumaan. Kurssi kehittyy tunnistamaan, että luovuudella on keskeinen rooli onnistuneessa tapahtumatoiminnassa.

[-]
Kiina Macao
Request Info
Englanti,Kiinan kieli
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Institute for Tourism Studies, Macau

IFT: n BA Matkailu Retail ja Marketing Management on ohjelma suunniteltu moderni vieraanvaraisuus ammatti mielessä. ... [+]

[-]
Kiina Macao
Request Info
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

IFT Anthem

IFT Bachelor of Arts in Culinary Arts Management

IFT Green Campus Video

Institute video by Mazea Zhou and Sunny Sun- 1st Runner-Up Team of IFT Video Competition

IFT Pousada de Mong-Há & Educational Restaurant are awarded the excellence award by TripAdvisor