Sun Yat-Sen University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Sun Yat-sen University, Alun perin nimellä Guangdong University, Perustettiin vuonna 1924 Dr. Sun Yat-sen (kutsutaan myös Sun Zhongshan), suuri demokraattinen vallankumouksellinen johtaja 20-luvulla. Yliopisto sijaitsee Guangdong, Alue naapurimaiden Hongkongin ja Macaon, joka on eturintamassa Kiinan uudistus ja avautuminen. Olemme yksi johtavista yliopistoista Kiinan kansantasavalta, Sun Yat-sen University on kattava monialainen yliopisto, kuten humanistiset, yhteiskuntatieteet, luonnontieteet, tekniset tieteet, lääketieteen, farmakologian, ja johdon tieteet.

Se on noin 82384 opiskelijaa neljällä kampuksella ja Zhuhai. Hyötyvät sen sijainti lähellä Hongkong ja Macao ja alueellinen etu avaamisesta ja taloudellisen kehityksen, yliopisto on tullut tärkeä perusta koulutuksen korkean tason kykyjä, tieteellinen tutkimus, joka tarjoaa palveluja yhteiskunnalle ja peritäänkö kulttuuriperinteitä.

Yliopisto on myös onnistunut rakentamaan kansainvälistä yhteistyötä ja vaihtoa suhteita monien huippuyliopistojen maailmassa. Mukaan Times Higher Education World University Ranking 2010-2011, Sun Yat-sen University oli sijoittunut top 200 maailman. Nykyisessä, Sun Yat-sen University kattaa kokonaispinta-ala on 5,972 neliökilometriä ja on 4 kampuksilla: Guangzhou South Campus, Guangzhou North Campus, Guangzhou East CampusJa Zhuhai Campus.

Sijainnit

Guangzhou

Osoite
Guangzhou South Campus,
No. 135, Xingang Xi Road

510275 Guangzhou, Guangdong, Kiina

Guangzhou

Osoite
Guangzhou North Campus,
No. 74, Zhongshan Er Road

510085 Guangzhou, Guangdong, Kiina

Zhuhai

Osoite
Zhuhai Campus,
Tang Jia Wan

519082 Zhuhai, Guangdong, Kiina

Guangzhou

Osoite
Guangzhou East Campus,
Xiaoguwei Island, Panyu District

510006 Guangzhou, Guangdong, Kiina

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin