The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutus ei ole pelkästään tiedon ja taitojen välittämistä.

Nuorena ja vilkkaana yliopistona CUHK Shenzhen on sitoutunut vaalimaan uutta johtajien sukupolvea. Opettamisen, tutkimuksen ja tiedonsiirron huippuosaamisen kautta toivomme saavansa aikaan panosta maailmanlaajuisesti hoitamalla tulevia sukupolvia, jotka ovat kansainvälisiä näkymiä, oppineet aloillaan, luonteeltaan pystyssä ja sitoutuneet palvelemaan yhteiskunnan tarpeita. Otamme mielellämme vastaan korkeaa saavutusta omaavia opiskelijoita ympäri maailmaa matkalle, joka asettaa sekä merkittäviä haasteita että mahdollisuuksia, joita ei ole käytettävissä muualla maailmassa.

133771_TeachingBuildingsLongxiangBlvd2.jpg

© The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Miksi CUHK Shenzhen?

Nuoruudestamme huolimatta olemme luoneet vankan perustan ja osoittaneet, mitä pystymme saavuttamaan tulevaisuudessa. Eliittistandardimme ja kansainvälinen näkymämme takaavat, että tutkinnon suorittaneilla on suuri kysyntä työnantajien kanssa ja jatko-opintoille maailman parhaiten yliopistoissa. Opetushenkilöstömme on maailmanlaajuisesti rekrytoituja ensisijaisia tutkijoita, mukaan lukien Nobel-palkinnot. He kehittävät opintojen aloja, jotka ovat valmiita ihmisten tietämyksen kärjessä. Kaikki kurssit, kurssityöt ja materiaalit toimitetaan englanniksi. Kollegiaalinen järjestelmä ja yleiskoulutuskurssit edistävät opiskelijoiden monipuolista kehitystä, kun sijaintimme yhdessä Kiinan nopeimmin kehittyvissä ja dynaamisimmissa kaupungeissa tarjoaa mahdollisuuksia, joita ei ole missään muualla maailmassa.

tutkimus

Hongkongin Kiinan yliopisto, Shenzhen, on matkalla tullakseen yhdeksi maailman johtavista tutkimuslaitoksista. Opintojen aikana saatat saada mahdollisuuden soveltaa tietosi yhdessä maailmanluokan tutkimuslaitoksissamme: robotti ja edistyksellinen valmistus, iso data ja tilastot, tietokone- ja tietotekniikka, talous ja talous, logistiikka ja toimitusketju, biolääketiede ja bioinformatiikka, materiaalitieteet ja uusi energiatiede ja tekniikka. Näitä instituutteja johtavat Nobel-palkinnot, Turingin palkinnon saajat ja muut tunnetut akateemikot, jotka myös opettavat yliopistossa.

Elämäntapa

CUHK Shenzhen sijaitsee viehättävällä alueella. Kauniisti maisemoitu, liikkuvien, puiden peittämien kukkuloiden ympäröimä ja järvien ympäröimä, se on suunniteltu tukemaan akateemisia pyrkimyksiään ja tarjoamaan samalla erinomaisia virkistysmahdollisuuksia lepoa, rentoutumista ja opetussuhteen ulkopuolisia intohimoja varten. Haluatko osallistua jatkuvaan tapahtumaohjelmaan tai aikaa valittujen ystävien kanssa, on enemmän kuin tarpeeksi pitämään sinut viihdytettynä kampuksella

Shenzhen

Toiseksi sijoittautunut Lonely Planetin "kymmenen suosituinta kaupunkia vuonna 2019", Shenzhen on moderni rannikkokosmopoliittinen metropoli, jolla on kukoistava yritysympäristö. Siitä on tullut eteläisen Kiinan merkittävä finanssikeskus, ja se sijaitsee lukuisten korkean teknologian yritysten, kuten Huawei, ZTC, Tencent ja TCL, pääkonttorina. Kaupungin luonne vastaa yliopistoa, sillä ostoskeskuksissa, ravintoloissa, elokuvateattereissa, kahviloissa, pubeissa ja klubeissa aktiivinen viihde-elämäntapa vastaa ulkoilman täydellistä arvostamista. Se on yksi Kiinan vihreimmistä kaupungeista, ja sitä ympäröi fantastinen joukko rantoja ja rannikkoa. Pääsy on helppoa omalla kansainvälisellä lentokentällä muiden suurten kansainvälisten lentokenttien lisäksi Guangzhoussa ja Hongkongissa, jotka molemmat ovat yhteydessä nopeaan junaan.

Hakeminen CUHK Shenzheniin

Miten hakea

Hakuprosessi sisältää jopa neljä vaihetta:

  1. Hakemus - täytä online-hakemus osoitteessa http://admissions.cuhk.edu.cn/fi. Sinun on sisällytettävä kopio passi valokuvasivusta, akateemiset tekstit, todistus englannin kielen taitosta, kaksi suosituskirjettä ja henkilökohtainen lausunto. Hakemusten päättymispäivä on 15. kesäkuuta 2020.
  2. Haastattelu - stipendiin soveltuvien hakijoiden kutsutaan verkkohaastatteluun. Akateeminen henkilökunta analysoi kriittisesti akateemisia tietojasi ja määrittää soveltuvuutesi opiskella yliopistossamme.
  3. Tarjous - jos täytät vaatimuksemme, saat joko ehdollisen tai ehdottoman tarjouksen. Jos haet ennen loppupisteiden saatavuutta, saat ehdollisen tarjouksen. Tämä tarkoittaa, että tarjoamme sinulle sijainnin ja mahdollisesti stipendin, mutta tarjous riippuu siitä, täytätkö tietyt ehdot (esim. Testin vähimmäispisteet). Kun pystyt osoittamaan, että olet saavuttanut tarjouksen ja stipendin ehdot, sinulle lähetetään ehdoton tarjous.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kuka voi hakea?

Hakijoilla on oltava vähintään neljän vuoden passi muusta maasta kuin Manner-Kiinasta, Hongkongista, Macaosta tai Taiwanista. Menestyneet hakijat osoittavat akateemiset saavutukset ja kielitaidot opiskellakseen CUHK Shenzhenissä. (tämä viimeinen virke vaikuttaa tarpeettomalta muiden lisättyjen yksityiskohtien kanssa)

Mitä pätevyyttä vaaditaan?

CUHK Shenzhenin hakijoiden on hyväksyttävä, standardoitu kansainvälinen arviointi, joka hyväksytään yliopistoon pääsyyn.

Mikä on vähimmäisvaatimus?

Hongkongin Kiinan yliopisto, Shenzhen etsii korkealaatuisia opiskelijoita. Edellä lueteltuihin tunnustettuihin pätevyyteen perustuvat pääsyvaatimukset ovat seuraavat:

  • kokonaispistemäärä 15 parhaan joukossa,
  • ydinaineet (matematiikka, englanti ja pääaineeseesi suoraan liittyvät aiheet) myös 15 prosentin parhaimmistoon.
  • Englannin kielen taito: vastaa IELTS 6.0: ta (katso täydellinen luettelo http://admissions.cuhk.edu.cn/en).

Apurahat

CUHK Shenzhen tarjoaa useita anteliaita apurahoja kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella täällä.

  1. Päästöstipendit: Kaikille hakeville opiskelijoille arvioidaan automaattisesti stipendi, joka kattaa heidän opintojensa keston. Nämä apurahat ovat niin korkeita kuin täysi lukukausimaksu, täysi majoitus ja elintutkimus eliittiopiskelijoille.
  2. Akateemisen suorituksen stipendit: Joka vuosi opiskelijoille, joilla on erinomainen akateeminen suorituskyky, harkitaan lisäapurahoja, jotka vaihtelevat välillä 20 000–80 000 RMB / vuosi.
  3. Hallituksen stipendit: Sekä paikallis- että maakuntahallitukset ovat tarjonneet apurahoja houkutellakseen merkittäviä kansainvälisiä opiskelijoita. Nämä apurahat vaihtelevat 10 000 - 40 000 RMB / vuosi.

Osoite

Hongkongin kiinalainen yliopisto, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgangin piiri
Shenzhen, Guangdong, PR Kiina
Postinumero: 518172

Sähköposti: intladmissions@cuhk.edu.cn
Verkkosivusto: http://www.cuhk.edu.cn/fi
Puhelin: + 86-755-8427-3284

Sijainnit

Shenzhen

Osoite
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District

518172 Shenzhen, Guangdong, Kiina