Vatel Hotel & Tourism Business School

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opiskele hotellijohtoa Vatel-koulussa Suzhoussa, Kiinassa

Kiinassa ainutlaatuinen Vatel Suzhou tarjoaa sekoituksen teoreettisia kursseja ja käytäntöjä hotelleissa, ravintoloissa, lomakohteissa ja muissa yhteistyökumppaneissa

Vatel Suzhou tarjoaa kaksi tutkintoa (kandidaatti kolmessa vuodessa ja MBA kahdessa vuodessa) sekä räätälöityjä lyhytaikaisia ohjelmia avainhenkilöille ja johtajille. Kaikki kurssit opetetaan englanniksi, jotta opiskelijoille saadaan kansainvälinen esitys, jota he tarvitsevat suorittaakseen aina vaativammalla vieraanvaraisuusalalla. Vatel Suzhou tuo Kiinassa yhden edistyneimmistä vieraanvaraisuustaitoista, ranskalaisesta “art de Vivrestä”. Vatel Suzhou tekee yhteistyötä kolmen 5 tähden hotellin kanssa, jotka sijaitsevat alle 30 minuutin päässä kampuksesta. Järjestämään ammatilliset käytännöt, joiden aikana opiskelijat työskentelevät vaihtoehtoisesti keittiössä, F

Opetushenkilöstöllä on erittäin tärkeä rooli tulevaisuuden menestyksessä. Vatelissa opettajat välittävät osaamisensa ja intohimonsa sinulle. Kiitos vuorovaikutteisille koulutusmenetelmille, jotka ovat lähellä vieraanvaraisuuden todellisuutta. He antavat sinulle välineet, joilla voit kehittää teknisiä, käsitteellisiä ja analyyttisiä taitojasi tulevina johtajina. Vatelin opetushenkilökunnan pitkäaikainen sitoutuminen riippumatta siitä, ovatko ne yliopisto-opettajia vai vieraita luennoitsijoita, jotka valitaan heidän alansa huippuosaamiseksi, auttavat menestykseen.

Valitse Vatel Suzhou

Ammatillisen ja henkilökohtaisen koulutuksensa vuoksi

Globaalissa ja erittäin kilpailukykyisessä taloudessa pelkkä tutkinto ei enää riitä. Äskettäin valmistuneet Vatel-tutkinnot ovat mieluummin kuin toiset ihmisten ja ammatillisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Vastuullisuuden ja yhteisvastuun arvojen takia

Vatel-henki juurtuu opettajien ja opiskelijoiden jakamiin arvoihin: Vatelissa jokaisella on oikeuksia mutta myös vastuita, mutta kaikilla on valtuudet osallistua tulevan Vatelin tutkinnon suorittaneen ammatilliseen menestykseen.

Marco Polo -vaihto-ohjelman takia

Ehdokkaidensa jatkaessaan opiskeluaan Vatelissa uppoutuvat erilaiseen kulttuuriin, eri kieleen, ovat avoimempia toisia kohtaan, ovat paremmin valmistautuneita kansainväliseen uraan.

Koska sen innovaatioita

Vuosittaisessa kansainvälisessä konventissa kaikki Vatel-koulujen johtajat voivat tavata keskustellakseen koulutusinnovaatioista kouluissaan. Paras näistä innovaatioista integroidaan sitten Vatelin opetusohjelmiin.

Koska sillä on 35 000 alumnia, verkosto, johon voit luottaa

Jokainen 7000 opiskelijasta, riippumatta siitä, missä hänen isäntäkoulunsa sijaitsee, voi luottaa kaikkiin Vatel-ryhmässä ja sen 35 000 alumniin, jotka työskentelevät maan kauneimmissa hotelleissa. Tämä verkosto on vahvempi kuin mikään muu auttaa sinua löytämään työtä, joka vastaa unelmaasi ja tavoitteitasi.

JHM-hotellien tuen vuoksi

JHM-ryhmässä on lukuisia hotelleja, jotka tarjoavat harjoittelua ja muodollisia työpaikkoja opiskelijoillemme ja valmistuneillemme. JHM auttaa opiskelijoita kasvamaan menestyväksi uraksi vieraanvaraisuusalalla.

126351_JHM.png

Join.ln Hospitality Management Co, Ltd (JHM) tarjoaa korkeatasoisen yrityskulttuurin ja tiukan yritysjohtamisjärjestelmän, jolla on globaalin johdon näkökulma kansainvälisiin standardeihin. Kansainvälinen joukkue, joka koostuu ylimmistä vanhempien vieraanvaraisuuden johtamisen lahjakkuuksista, on paikallaan varmistaa, että jokainen kiinteistöihimme vieraileva voi nauttia korkealaatuisimmista kokemuksista.

JHM: n tuotemerkki koostuu ylemmän tason Tonino Lamborghini -hotelleista

Vatel-hotelli tukee nopeaa laajentumista ja varmistaa kykyjen riittävän saatavuuden kasvavalle kiinteistömäärälle

Vieraanvaraisuuden koulu tarjoaa huippuluokan palveluita

3 500 neliömetrin ympäristöystävällinen upouusi kampus | 14 modernia varustettua luokkahuonetta, joissa on videoprojektori ja wifi | Vatel-kahvila harjoittelemaan cocktailejasi ja baristataitojasi pilkka hotellihuone harjoitellaksesi siivous- ja asettamistaitojasi.

Harjoittelu- ja harjoittelupaikkoja on saatavana Suzhoun ja Kiinan parhaissa hotelleissa

Opiskelijoillemme on tarjolla yhteensä 2376 huonetta seitsemässä hotellissa ammattiharjoitteluun ja harjoitteluun:

 • Suzhou Crowne Plaza: 354 huonetta
 • Suzhou Tonino Lamborghini: 91 huonetta
 • Suzhou Kempinski: 458 huonetta
 • Suzhou Hyatt: 355 huonetta
 • Suzhou Nikko: 469 huonetta
 • Kunshan Tonino Lamborghini: 289 huonetta
 • Huangshi Tonino Lamborghini: 360 huonetta

Vatel-kahvila ja Vatel-ravintola käytettävissä opiskelijoillemme harjoittaa taitojaan

 • Kampussa sijaitseva Vatel Cafe tarjoaa opiskelijoillemme parhaan mahdollisuuden harjoittaa kahvilahallintaa.
 • Suzhou Tonino Lamborghini -hotellissa sijaitseva Vatel-ravintola tarjoaa aitoja ranskalaisia ruokia paikallisille asiakkaille; sillä välin se tarjoaa huippuluokan koulutustilaisuuden opiskelijoillemme.

125682_125677_1Fduogongnengquxueshenggonggonghuodongquyufu.jpg

Nauti Suzhoun elämäntyylistä, joka on tavannut modernin

Suzhou -nimisiä kuuluisia kanavia ja järviä pitkin koko kaupunkia Suzhou on nimeltään '' Itä-Venetsia ''. Se on Yangtze-joen suistossa yksi Kiinan vanhimmista kaupungeista, jonka historia on yli 2500 vuotta.

Marco Polo vieraili Suzhoussa ja hämmästyi erilaisesta kulttuuristaan ja vauraasta teollisuudestaan.

Turistikaupungina Suzhou on kuuluisa historiasta, matkailukohteista ja taloudellisesta kehityksestään.

Paratiisi taivaassa, Suzhou maan päällä

Suzhou on luokiteltu parhaimmaksi eläväksi kaupunkiksi Chinossa. Se on luonnonvarojen ja herkän käsityön "kala- ja riisimaa". Kuuluisia erikoisuuksia ovat Suzhoun silkki, Suzhoun kirjonta, fonit, perinteiset kiinalaiset soittimet, lyhdyt, huonekalut, jade-veistäjät, silkkitapetit, Biluochun-tee, järvenrapu jne.

Kuljetuskeskus

Suzhoun teollisuuspuisto on Kiinan dynaamisin ja elintärkein teollisuuspuisto, jossa on yli 3 000 yritystä, kymmeniä huippuluokan hotelleja ja lomakohteita sekä Aasian suurin ostoskeskus Suzhoun keskus. Tärkeimmällä kuljetuskeskuksella sijaitseva Suzhou on 30 minuutin matkan päässä Shanghaista suurnopeusjunalla.

Historiallinen ja kulttuurinen helmi

Tässä kaupungissa on yli 60 säilöttyä klassista puutarhaa, jotka on lueteltu maailman kulttuuriperintönä, kuten nöyrä järjestelmänvalvojan puutarha, viipyvä puutarha. Lisäksi on kuuluisia Kunqu-oopperoita ja Pingtania (balladilaulu Suzhoun soittoon). Vanhan kaupungin alueen kadut ja kaistat ovat Song-dynastian tyyliä. Ota aikaa ja tapaa perinteisin kulttuuri täällä Suzhoussa.

Vater, vieraanvaraisuuden johtamiskoulujen ja alumnien maailmanlaajuinen verkosto

Vatelilla on 50 vieraanvaraisuuden johtamiskoulua Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa ja Afrikassa. Heillä on sama tehtävä: valmistaa nuorempia sukupolvia rakentamaan ammatillisia tulevaisuuksiaan kansainväliselle vieraanvaraisuus- ja matkailualan teollisuudelle.

Vatel on päättänyt

 • Opettaa johtamistekniikat, jotka perustuvat vieraanvaraisuuden kahden vuosisadan historiaan ja jotka perustuvat korkealaatuisiin palveluihin ja asiakastyytyväisyyteen. Tähän sisältyy kaikki asiakkaiden kulttuurinäkökohdat, alkaen maasta, jossa hotelli sijaitsee, siihen työskentelevään henkilöstöön saakka.
 • Välitä ranskalainen vieraanvaraisuustaide, joka tunnustetaan kaikkialla maailmassa laadun, hyvän maun ja huippuosaamisen merkiksi.
 • Opeta ranskaa kaikissa muissa kuin ranskankielisissä maissa, joissa ryhmämme toimii.

Meillä on nyt 35 000 alumnia, jotka työskentelevät ympäri maailmaa ja jotka ylpeänä kutsuvat itseään Vateliensiksi ja työskentelevät maan kauneimmissa hotelleissa.

Vatel menee kansainväliseksi

2000-luvun alussa, 20 vuotta Ranskassa avatun ensimmäisen Vatel-koulun jälkeen, kaikki kansainväliset kehitystekijät olivat valmiita menemään eteenpäin: teoriaamme ja ammatilliseen kokemukseen perustuvaan asteittaiseen ja hallittuun sekoitukseen perustuva koulutuskonseptimme on todistettu; se on kestävä ja valmis levitettäväksi ulkomaille. Siitä lähtien uudet kampukset ovat avanneet Euroopassa, Aasiassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Neljällä mantereella sijaitseva Vatel-kouluverkosto muodostaa ensimmäisen vieraanvaraisuuden ja matkailualan yritysmaailman koulujen ryhmän, jonka ammattilaiset ovat valinneet parhaimmaksi vieraanvaraisuuden johtamiskouluksi.

Vatel-henki, elinikäiset arvot

Vatelin menestys perustuu viiteen pilariin. Tiedekunnan jäsenet ovat oppineet:

 • on syvät siteet oppilaisiinsa.
 • luoda dynaamiset oppimisolosuhteet.
 • välittää heidän tietotaidonsa ja tietonsa.
 • esitellä käsitteen asianmukainen käyttäytyminen kaikissa tilanteissa.
 • hänellä on läheiset suhteet hotelli- ja matkailujohtajien tehtäviin.

Vatel-ryhmän opetustiimit koostuvat tasa-arvoisesti yliopistojen professoreista ja ammattilaisista, jotka ovat tunnustaneet itsensä alalle.

Sijainnit

Suzhou

Osoite
No 1. Renai Road Suzhou Industrial Park
Suzhou, jiangsu, Kiina