Lue virallinen kuvaus

Katolisessa yliopistossa Kongon on katolinen yksityinen yliopisto tunnetaan korkeasta laadustaan, sen dynamiikkaa, sen poikkeuksellinen koulutuksen laatu tarjotaan opiskelijoille ja merkitystä opetussuunnitelmaa. Luotu vuonna 1987 piispainkokouksen Zairen, nimellä muuttunut tiedekunnan katolisen teologisen Kinshasan katolisen tiedekunnat Kinshasa (FCK). Toimielin siis lasketaan kaksi tiedekuntaa: Teologinen tiedekunta ja filosofian. Heinäkuussa 1989, pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda kolmas vaihtoehto, että tieteen ja teknologian kehityksen, tunnettu jo 2000-2001 lukuvuoden Taloustieteiden tiedekunta kehitys. Se päätti myös, saman istunnon aikana heinäkuussa 1989 järjestämään sisällä Teologinen tiedekunta, Canon oikeuden osasto. Kesäkuussa 1991 pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda neljäs vaihtoehto: valtiotieteellisen tiedekunnan Communications, jonka avajaisia ​​pidettiin lokakuussa 1993.

Vuoden 2007 kesäkuun hallituksen, pysyvän komitean piispojen päättänyt luoda kuudesosa Tiedekunta: tiedekunta ja valtiotieteitä, joka avattiin lokakuussa 2009. Viiden vuoden olemassaolon, se räjähti kaksi, lokakuussa 2013. ensinnäkin oikeustieteellisen tiedekunnan ja toisaalta, että opin.

Ottaen kunniaksi katolisen Tiedekunnat Kinshasan täysistunnossa heinäkuussa 2009 ja oli virallisesti julistettiin katolisen yliopiston Kongon (UCC) joiden säännöt oli jo hyväksytty vuonna 2003 ja työjärjestyksen vuonna 2008.

Katolisessa yliopistossa Kongon nykyään tarjoaa monipuolisen ohjelman tiedekunnan ja tutkinto 1., 2. ja 3. sykli, ominaista tieteidenvälisyys, arvostus yleissivistys ja kristillisiä arvoja.

Katolisessa yliopistossa Kongo (UCC) on kahdella kampuksella, joista toinen sijaitsee kaupungin Kinshasa Limete, muissa Länsi osa kaupunkia, kaupungin Mont Ngafula. Kaksi kampuksilla, jotka muodostavat joko kampuksen Limete ja Mont Ngafula, mahtuvat yhdyskuntarakenteen kaupungin Kinshasa.

Campus Mont Ngafula on rakenteilla, sijaitsee länsiosassa kaupungin Kinshasa, kunnassa Mont Ngafula lähellä seurakunnan Pyhän Rita, vastapäätä City Green naapurustossa. Se käsittää kolme tiedekuntaa että teologian jolla johdolla katolisen yliopiston Kongon, filosofian ja yhteiskuntatieteiden Communications. Sen rakennus on rakennettu kolme tasoa, muodossa rajat Jeesuksen, että jokainen siipi on joukko yleisöä. Campus Limete, joka käsittää neljä tiedekuntaa, sijaitsee Avenue yliopiston # 2 Keski Kinshasassa kunnassa Limete, lähellä seurakunnan Saint Raphael, aivan Pastoral Centre Lindonge. Tiedekunnat järjesti Limete sivusto ovat: Canon Law, talouden ja kehityksen, laki ja valtio-oppi. Tässä on tämä sivusto perustuu yliopiston hallinnon, mukaan lukien myös sen suuri kirjasto, tutkimuskeskus toimisto-, apteekki ja useita ravintoloita ja terasseja suosimissa opiskelijoiden.

Katolisessa yliopistossa Kongon pääsee suoraan avulla liikkuvan kuljetus. Laaja kenttä mahdollistaa Parker tulevien ajoneuvojen mukana opiskelijoiden ja opettajien ovat lähes kaikki rakennukset. UCC on kaupunkien yliopisto par excellence ja laadunvarmistusta.

Virallinen tunnustus toimielimen että Kongon valtion

Katolisessa yliopistossa Kongon on tunnustettu asetuksen nro 06/0106 12. kesäkuuta 2006, laitosten hyväksymistä jotkut yksityiset korkeamman asteen oppilaitosten ja yliopisto allekirjoittavat presidentti Kongon demokraattisen tasavallan Joseph Kabila Kinshasassa 12 kesäkuu 2006 .

Mont Ngafula: Moderni kampus

Opiskelijaa katolisessa yliopistossa Kongon arvostavat modernilla kampusalueella, rakensi vuorelle kaupungin Mont Ngafula, joka sisältää rakennuksen, joka täyttää kansainväliset standardit, yleisömenestys, virastoissa, kirjasto, atk-huone ja kahviloissa . Muut saavutukset ovat käynnissä.

Erinomainen valmennus

Maine arvostetun katolisen yliopiston Kongon perustuu sitoumukseen, saatavuus ja käytettävyys sen opettajista (opettajien ja avustajien) sekä sen monia mukautettuja kehystys vaihtoehtoja. UCC löydät opettajia, jotka kannustavat teitä ja työntää sinut tieteelliseen tutkimukseen, antaa mielipiteitäsi ja jotka tukevat sinua hetkinä epävarma tai vaikeuksia.

Tärkeitä tutkimustoiminta

Viime vuosina UCC on löytänyt paikkansa yhtenä alkuun tutkimusyliopistojen Kongon demokraattisessa tasavallassa. Tutkimus tehdään tieteellisiä, taloudellisia, sosiaalisia, kulttuurisia, ympäristön tai parantaa elämänlaatua. Käsitteleviä tieteidenvälistä symposiumin, luentoja kunkin tiedekunnan tieteellinen työpajoja jne

Kustannukset koko tutkimusrahoituksen UCC joskus saavuttaa ......... ..L'UCC antaa tärkeitä ja välttämättömiä paikka etsivät kategoriassa katolisen yliopistojen yleiskäyttöön.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Ranskalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

L’Université Catholique Du Congo

Rakennettu National piispainkokouksen Kongon heinäkuussa 2009 valtiotieteellinen tiedekunta tavoitteena on edistää syvällistä opetusta ja tiukkaa tutkimusta valtiotiede. ... [+]

Rakennettu National piispainkokouksen Kongon heinäkuussa 2009, Valtiotieteellinen tiedekunta aikoo edistää syvällistä opetusta ja tiukkaa tutkimusta valtiotiede. Lisäksi se aikoo osallistua kynnyksellä ja kehityspolitiikan kokemusten perusteella kansojen.

Tiedekunnan opin on ns kouluttaa politiikan tutkijat kannustaa ja tukea kansan toiveiden suuntaan perustamalla hyvän poliittisen hallinnon. Opiskelijat koulutetaan tieteet on yhdenmukaistaa akateeminen ja ammatillinen kypsymisen muodostumista moraalisten ja uskonnollisten periaatteiden ja johdatus sosiaaliseen kirkon oppia. Opetussuunnitelma ja sisältävät sopivan eettisen muodostumista ja antaa heille mahdollisuus ottaa kursseja katolisen opin.... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kandidaatti

L’Université Catholique Du Congo

Peruskoulutus kattaa kaksi sykliä 3 vuotta jatko ja 2 perustutkintoa vuotta. Teologialle aste ohjelma voidaan suorittaa jollakin yhdistäminen toisen asteen ja korkeamman ... [+]

Vuonna 1996, pysyvän komitean piispojen Kongon hyväksytyn uuden organisaation tehtävät tutkimukset teologisen tiedekunnan, joka tuli voimaan lokakuussa samana vuonna. Uudistuksen otti poikkeamat tarkastelun teologian osaston ohjelman ja humanististen jonka kaksinkertainen alkuperäisenä tavoitteena oli teologinen muodostumiseen uskonnollisten ja antaa opiskelijoille, jotka ei ole tarkoitettu suuren pappien ja inculturation evankeliumi integraatio, teologiseen koulutukseen, humanistiset tarkkaavainen ympäristölle ja kulttuuriperinteitä.

Luopumatta nämä kaksi huolenaihetta, pysyvässä piispojen vahvistaa, että kirkko tarvitsee maallikoiden koulutettu teologian, ja korosti, että muodostumista näiden täytyy olla sama kuin pappien (paitsi tietenkin, liittyvissä asioissa pappispalvelusta). Tulee mitään erityistä ohjelmaa maallikkokäyttäjiä eikä pappeja. Kaikille, se on sama kaikilla tasoilla: Diplomi, Aste, Diploma (DEA), PhD.... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
L’Université Catholique Du Congo

Perustilaselvitykset ovat viiden vuoden ajalta, yli 3-vuotiaille jatko ja 2 perustutkintoa vuotta. Koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen ko ... [+]

Taloustieteiden tiedekunnan ja kehityksen sai CENCO tehtävänä on kouluttaa johtajia, jotka pystyvät edistämään kristillisessä hengessä kehittämistoimia maassa ja tieteellinen tutkimus sosiaalisia ongelmia ja tekemään ehdotetut ratkaisut pohjautuvat toimintaohjelmaa sosiaalinen kirkon opetukseen ja perusvaihtoehdot kansallisen piispainkokouksen Kongon asiasta.

Perustilaselvitykset ovat viiden vuoden ajalta, yli 3-vuotiaille jatko ja 2 perustutkintoa vuotta. Koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman tason (järjestämä osaston yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman tason), joka valtuuttaa lisenssinhaltija opettaa lukiossa.

Taloustieteiden tiedekunnan ja kehityksen on toimisto Professionalization joiden päätehtävät ovat: - luoda yhteyksiä yritysten opastettuja kierroksia opiskelijoille; - Ohjelma opiskelijoille harjoittelupaikkoja yrityksissä; - ylläpitää pysyviä yhteyksiä ja pr yrityksiä; - järjestää laajennus kysymyksiä: julkistamisen tiedekunnan kanssa uutiskirjeitä ammatillista toimintaa, asennus radio- televisio-ohjelmien, jne - koordinoida tietokonepohjainen pankkien tutkimuksen kehittämistä ja mentori opiskelijoiden oppimista tietotekniset taidot; - seminaareja ja symposiumeja suunnitellut tiedekunnan; - toimivat asiantuntija konsultointi tai konsultointi insinööri. Keskittäminen tietoa yritysten ja hiippakunnat ovat edellytys toteutettavuustutkimuksiin - toimii rele opiskelijoille niiden välillä toisaalta, ja opettajien, opiskelijoiden ja ulkopuolisten toisaalta laajentamalla palvelun siirto teorioita, johdatus muita maatalouden laajentamista menetelmät voimassa organisaatiot kuten Maailmanpankki jne ; - Luo valmistunut työnvälityspalveluihin ja alumniyhdistykselle tiedekunnan valmistuneet vaihtaa luovia ideoita ja yrityksiä tietää, että nämä valmistuneet ovat työelämässä; - edistää toimintatutkimus.... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
5 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
L’Université Catholique Du Congo

Perustilaselvitykset kestää viisi vuotta tai 3 vuotta ajokortin ja 2 vuoden Master. Koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman tason, ... [+]

Filosofisen tiedekunnan on päätavoitteena edistää ammattikoulutuksesta filosofit ja on merkittävänä kiinnostusta ja pohdintaa keskuksia, mies yleensä ja Afrikkalainen uskonnollinen ilmiö erityisesti. Filosofinen koulutusohjelma tavoitteena on antaa opiskelijoille leveys ja kriittistä henkeä voimassa filosofinen ja tieteellinen ymmärrys yhteiskunnan ajatuksen, viisautta ja Afrikkalainen hengellisyyttä.

Tiedekunta ja aikoo auttaa opiskelijoitaan aloitettava vuoropuhelu teologit ja muut oppineet. Edunsaajia koulutuskustannuksista palveluksessa kirkon ja kansakunnan eri koulutusaloilla ja kaikissa muissakin kansallisissa kehitystehtävät että aiottua koulutusta.

Perustilaselvitykset kestää viisi vuotta tai 3 vuotta ajokortin ja 2 vuoden Master. Koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman tason, jolla valtuutetaan tutkinnon filosofian opetusta keskiasteen kouluissa.... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
L’Université Catholique Du Congo

Canon Law koulutusohjelmassa voi suorittaa yhden yhdistäminen Lukiokoulutuksen korkeamman asteen, joka oikeuttaa luvanhaltijan opettaa lukiossa. ... [+]

Luoma National piispainkokouksen Kongon ja kanonisesti pystytti kongregaation katolisen Education, tiedekunnan kanonisen lain aikoo edistää syvällistä opetusta ja tutkimusta tiukkaa kanoninen tiede sopusoinnussa roomalaisen oikeuden, moderni siviilioikeus afrikkalainen tulli.

Se muodostaa siten asiantuntijoiden kanonisen oikeuden hengessä palvelun ja koko uskollisuus Magisterium. Asiantuntijat sovelletaan lisäksi inculturation kanonisen lakien Afrikassa, "loukkaamatta Jumalan lain ja suuri kuria kirkon."

Tästä näkökulmasta tiedekunnan kanonisen lain auttaa ratkaisemaan, aluksi, että on kiireesti ja Afrikkalainen Church: - tarjota tiedekunnat, erilaisia ​​kirkollisia esimiesten laitokset ja seminaarit laitos Hyväksytty aikana kanonisen oikeuden; - Voit asetettiin kirkollisen tuomioistuinten pätevän oikeuslaitoksen; - tarjota piispoille ja Major esimiehiä Institutes vihityn elämän ja yhteiskuntien apostolisen elämän, asiantuntijat avustamaan heitä omien hallitustensa.... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
L’Université Catholique Du Congo

Valtiotieteellisen tiedekunnan tiedonannon tavoitteena on kehittää sekä viestinnän ammattilaisia, tieteellisesti pätevää ja koulutettua miestä, halukkaita osallistumaan j ... [+]

Valtiotieteellisen tiedekunnan tiedonannon tavoitteena on kehittää sekä viestinnän ammattilaisia, tieteellisesti pätevää ja koulutettua miestä, halukkaita osallistumaan ja integroida evankeliumin sanoman uuteen kulttuuriin synnyttäneet nykyaikainen viestintä (...) uusia kieliä, uusia tekniikoita ja uusia käyttäytymismalleja (vrt John Paul II, Redemptoris Missio, 37), ja selvittää, mitä etuja ja mitä vaaroja voisi esitellä tämän kulttuurin identiteetin ja Afrikkalainen arvoja.

Saavuttaakseen tavoitteensa, tiedekunnan tarjoaa opiskelijoille opetukseen osallistuvaa, lähiopetusta, käytännöllinen ja ihmisten kautta hänen rikas opetukset, laboratorioiden ja ammatillinen studiot, lukuisia työpajoja, seminaareja ja konferensseja; koulutusta, jonka tavoitteena on saavuttaa valmistuneet seuraavat tehtävät:... [-]

Kongon demokraattinen tasavalta Kinshasa
Helmikuu 2020
Ranskalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi