RIT Kosovo™

Esittely

Lue virallinen kuvaus

RIT Kosovo (AUK) on Kosovon ainoa yksityinen, voittoa tavoittelematon korkeakoulu, joka opettaa kokonaan englannin kielellä. Se on myös yksi Kosovon yksikkö, jonka tutkinnoista on akkreditoitu ja tunnustettu maailmanlaajuisesti New Yorkissa sijaitsevan Rochesterin teknisen tutkimuslaitoksen ( RIT ) kanssa.

Koulutuslaitoksena olemme sitoutuneet kehittämään Kosovon taloutta kouluttamalla. Pidämme itsemme korkeimmilla vaatimuksilla ja mittaamme itseämme Kaakkois-Euroopan johtavista yliopistoista ja maailmasta. RIT Kosovo (AUK) -opiskelijärjestö koostuu 17 eri maasta eri puolilta maailmaa tulevista opiskelijoista. RIT Kosovo (AUK) tarjoaa saman korkeatasoisen amerikkalaisen korkeakoulutuksen, jota RIT opiskelijat saavat - saman tutkinnon, saman oppimäärän, samojen tenttien ja luokittelustandardien - monien samojen tiedekunnan jäsenten opettama. Meidän tehtävämme on opettaa opiskelijoillemme korkeimmat kansainväliset standardit. Emme tarjoa mitään tohtoreita tai muita tutkintotodistuksia. Pyrimme tarjoamaan koulutusta, joka asettaa opiskelijoillemme yhtä kilpailukykyisen kuin parhaimmat yliopistot Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Valmistuttuaan opiskelijat ovat valmiita siirtymään ammatilliseen maailmaan tai siirtymään jatko-opintoihin. Menestyksen taso voidaan mitata opiskelijoiden laadulla. Suuren menestyksen perusteella voimme sanoa, että RIT Kosovo (AUK) on onnistunut tehtävissään. RIT Kosovo™ (AUK) tarjoaa amerikkalaisen akkreditoidun ja kansainvälisesti tunnustetun kandidaatin tutkinnon Applied Artsissä ja tiedekunnassa, kun perustutkinto-ohjelma on onnistunut. Tämä tutkinto myöntää Rochester Institute of Technology, Yhdysvaltain yliopisto, jolla on yli 180 vuoden kokemus tarjoaa perustutkintoa ja jatko-ohjelmia Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa. Peruskoulun akateemisen ohjelman rakenne on rakennettu "englannin vain" opetusmallin; jokaiselle opiskelijalle on asetettu samat korkeat akateemiset standardit kuin ne, jotka osallistuvat luokkiin Yhdysvalloissa. RIT Kosovo™ (AUK) -ohjelmassa opiskelijat ovat aikuisia, kannustetaan ottamaan vastuu omasta menestyksestään ja kehittämään itsensä tunne yksilöinä. Opiskelijat alkavat akateemisen uransa seuraamalla tiukan neljän vuoden koulutusohjelman, jonka tarkoituksena on altistaa ne laajemmalle maailmankatsomukselle, uteliaisuudelle ja innovoinnille. Ensimmäisten kahden vuoden aikana opiskelijoille annetaan erilaisia ​​kursseja, jotka auttavat heitä kehittämään vankan perustan:

 • Behavioral
 • Communications
 • Tietotekninen lukutaito
 • Kriittinen ja abstrakti ajattelutaito
 • Maailmanlaajuiset ongelmat
 • Taiteet
 • Kirjallisuus
 • Matematiikka
 • Ongelmien ratkaiseminen ja tutkimustaidot
 • Puhuttu ja kirjoitettu englanti

Kun opiskelijat ovat ilmoittautuneet Junior (3.) vuoteen RIT Kosovo™ (AUK), he pystyvät luomaan yksilöllisen opintojakson, joka täyttää akateemiset ja ammatilliset tavoitteet. Tällä hetkellä kukin opiskelija valitsee 2 ammatillisen pitoisuuden alueet ja alaikäisen. Käytettävät pitoisuudet ja alaikäiset on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat kehittää monialaista osaamista, kokemusta ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä uran aloittamiseksi yksityisellä sektorilla, julkisella sektorilla tai tiedotusvälineissä ja viestintäalalla. Lisäksi jokainen RIT Kosovo™ (AUK) -tutkija, joka haluaa tehdä niin, on hyvät edellytykset harjoittaa pitkälle jatko-opintoja monilla tieteenaloilla. RIT Kosovo™ (AUK) tarjoamat akateemiset pitoisuudet ovat seuraavat:

pitoisuudet

 • taloustiede
 • johto
 • Julkinen politiikka
 • Multimedia
 • alaikäiset

Taloustieteen kansainväliset suhteet Julkinen politiikka Yhteistyö RIT Rochesterin teknillisen korkeakoulun ( RIT ) kanssa, joka on yksi suurimmista yksityisistä yliopistoista Yhdysvalloissa, hallinnoi RIT / AUK: n opetussuunnitelmaa. Vuonna 1829 perustettu Rochesterissa New Yorkissa sijaitseva RIT on yli 18 000 opiskelijaa. RIT / AUK opiskelijoilla on kaikki ominaisuudet, että opiskelijat RIT on. Kun suoriutuneelle tutkintovaatimusten, RIT / AUK opiskelijat saavat maailmanlaajuista tunnustettu amerikkalainen tutkintotodistus antama RIT . Niitä pidetään osana samaa oppilaitosta, joka sijaitsee eri alueilla. Ennen kaikkea RIT / AUK-opiskelijat saavat tilaisuuden käydä missä tahansa RIT kampuksissa lukukauden ajan ja saavat opintosuorituksensa.

Sitoutunut tiedekunta

Vaikka 50% RIT / AUK-tiedekunnasta tulee suoraan RIT ltä, loput 50% rekrytoidaan eurooppalaisista ja alueellisista maista. RIT rekrytointitoimisto varmistaa, että kaikki RIT / AUK-tiedekunta täyttävät samat korkeat vaatimukset kuin RIT . Opettajat valitaan akateemisen tiedon ja käytännön kokemuksen perusteella. Tällä tavoin RIT / AUK tarjoaa uraohjautun opetuksen, joka on suunniteltu tukemaan Kosovon tarpeita.

Sijainnit

Prishtina

The American University in Kosovo

Osoite
Dr. Shpëtim Robaj,21
10000 Prishtina, Kosovossa
Puhelin
+381 38 608608

Rochester

Osoite
1 Lomb Memorial Dr
Rochester, NY

14623 Rochester, New York, Yhdysvallat