MBS College of Crete

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kreetan MBS-yliopisto perustettiin vuonna 1979, ja se on koko ajanjakson ajan kokenut muutosta, parannusta ja jatkuvaa kasvua. 34 vuotta myöhemmin olemme ylpeitä yhteistyöstämme sekä teollisuuden että muiden oppilaitosten kanssa, monipuolisesta perustutkinto-ohjelmien portfoliostamme ja jatkuvasta investoinnistamme ajanmukaisten opetus- ja oppimispalveluiden kehittämiseen.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

meidän filosofiamme

Kreetan yliopiston MBS tarjoaa rakenteet ja tärkeän yhteistyön kansainvälisesti tunnustetulla tavalla nykyaikaisen yliopistokoulutuksen tarjoamiseksi. Kansainvälisten markkinoiden vaatimien erikoistuneiden tietojen ja kykyjen vuoksi nykyisten opiskelijoiden on oltava erittäin varusteltuja menestyksekkään uran varmistamiseksi kilpailluilla työmarkkinoilla.

Näkemyksemme

MBS: n visiona on tulla johtavaksi yksityiseksi korkeakouluksi laajemmalla Välimeren alueella.

Tämän vision saavuttamiseksi MBS: n tavoitteena on jatkaa korkealaatuista koulutusta, laajentaa toimintaansa ja houkutella potentiaalisia opiskelijoita Välimeren ympärille.

Strategiamme

MBS: n tärkein strateginen tavoite on antaa opiskelijoilleen mahdollisuus kokea sama oppimisympäristö yliopiston tukikohdassa pääopiskelijoiden kanssa. MBS: n strategia ohjelmien toteuttamisessa keskittyy pieniin luokkakokoihin (enintään 25 opiskelijaa) toisin kuin Kreikan julkisissa yliopistoissa, joissa luokan koko on suuri (yli 250 opiskelijaa). Pienten luokkakokojen ylläpitäminen on peruskomponentti prosessissa, jolla seurataan tehokkaasti kunkin opiskelijan edistymistä ja tarjotaan korkeinta mahdollista tukea. Jokaisen opiskelijan suorituksen ja etenemisen seuranta edistää yleistä opetus- ja oppimiskokemusta ja ohjelman (ohjelmien) laatua.

Miksi opiskella kanssamme

  • Laadukas brittiläinen yliopistokoulutus yhdessä Euroopan kauneimmista paikoista.
  • Valmistuneet ovat hankkineet tarvittavat tiedot, taidot ja kyvyt erottuakseen ja muuttaakseen työmarkkinoita.
  • Tutkinnon suorittanut sama tutkinto kuin se, joka myönnetään opiskelijoille, jotka opiskelivat Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistossa ja antavat samat ammatilliset oikeudet.
  • Suoritetun tutkinnon ja merkittävien uranäkymien kansainvälinen tunnustaminen sekä Kreikassa että ulkomailla.

Sijainnit

Heraklion

Osoite
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Kreikka

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin