Lue virallinen kuvaus

Olemme erinomaisia, koska…

Olemme johtava korkea-asteen koulutuksen tarjoaja vuodesta 1977 lähtien. Olemme ensimmäinen yksityinen korkeakoulu, joka perustettiin Kreikassa jo vuonna 1977, ja olemme ylpeitä uraauurtavista aloitteistamme, jotka ovat muodostaneet yksityisen korkeakoulutuksen Kreikassa.

Kumppanimme hyvämaineisten Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa Säilytämme strategisia kumppanuuksia arvostettujen Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen kanssa, jotka tarjoavat kilpailuetua tutkinnon suorittaneille urakehityksessään.

Meille jokainen opiskelija on ainutlaatuinen Olemme kehittäneet opiskelijakeskeisiä järjestelmiä ja palveluita, joiden tavoitteena on yksilöllinen opiskelija-tuki ja jotka johtavat korkeakoulututkimukseen.

Panostamme henkilökuntaamme. Käytämme kehittynyttä henkilöstön valintaa ja arviointia sekä jäsenneltyä vuosittaista henkilöstön kehittämissuunnitelmaa, jotta voimme antaa lupauksemme ”erinomaisesta koulutuksesta”.

Keskitymme opiskelijoiden työllistettävyyteen ”MC-työllistettävyysohjelmamme” antaa oppilaille paremman aseman urakehityksessä.

Tarjoamme useita mahdollisuuksia kehitykseen Monipuolisten akateemisten, kulttuuristen, urheilu- ja yhteiskunnallisten toimintojen avulla edistämme opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä.

Lupaamme runsaasti opiskelijaelämää Opiskelijakuntamme ylimääräiset toiminnot ja opiskelijaklubit

Historia

Mediterranean College on ensimmäinen riippumaton Anglophone College, joka löytyy Kreikasta vuonna 1977. Sen jälkeen se on toiminut jatkuvasti sellaisten maiden standardien mukaisesti, joilla on pitkä perinne korkeakoulutuksessa, kuten Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Välimeren alue oli Kreikassa ensimmäinen korkeakoulu (vuonna 1992) Britannian valtionyliopiston tutkinto-ohjelmaan.

Tänään, yhteistyössä maineikkaiden Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen ja palkintoelinten kanssa, Mediterranean College tarjoaa laajan valikoiman franchising-perusopintoja, jatko- ja jatkokoulutusta. Opiskelijalla on mahdollisuus rekisteröityä ohjelmiin, jotka toimitetaan kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti / joustavasti ja joita opetetaan joko englanniksi tai kreikaksi.

Kun kurssit on suoritettu onnistuneesti, opiskelijoille myönnetään tutkintoja ja tutkintoja, jotka myöntävät yhteistyöhön osallistuvat yliopistot. Välimeren alue on Kreikan opetusministeriön lisensoitu ja hyväksymä korkeakoulu, jonka tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja ammattimaisesti vastaavat Kreikan valtionyliopistojen myöntämiä. Yhdistyneen kuningaskunnan NARIC tunnustaa myös tutkinnot.

Kollegio noudattaa useita laatuvaatimuksia: se on akkreditoitu Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditointineuvostossa (BAC) korkeakoulutusta tarjoavana laitoksena, ja sitä tarkastelee Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto (QAA), joka seuraa Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistojen laatustandardeja. Tällä hetkellä Välimeren korkeakoulu toimii kahdessa kampuksessa Ateenassa ja Thessalonikissa, jotka sijaitsevat kaupunkien keskustassa, joten ne ovat helposti saatavilla kaikilla julkisilla liikennevälineillä.

Nykyaikaisessa oppimisympäristössä korkeakoulu tarjoaa kursseja 7 akateemiseen kouluun: Business School, Tourism School

Kollegio on myös ryhtynyt johtaviin aloitteisiin, muun muassa kehittämään kokonaisvaltaista työllistettävyysohjelmaa, joka parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä yhteistyössä laajan teollisuuskumppaniverkoston kanssa.

Opiskelijakeskeisenä korkeakouluna Välimeren yritys pyrkii kehittämään jokaisen opiskelijan vahvuuksia ja valmiuksia tarjoamalla tukipalveluja, kuten henkilökohtaista ohjausta, neuvontaa, oppimista ja urapalveluja, apurahoja

Tehtävämme

2000-luvulla Välimeren korkeakoulu - yhteistyössä maineikkaiden ulkomaisten yliopistojen kanssa - on kehittynyt korkeakouluksi, jolla on johtava asema Kreikassa, taloustieteen, liike-elämän, tietojenkäsittelyn, yhteiskuntatieteiden, matkailun, terveydenhuollon ammattien ja tekniikan aloilla. Korkeakoulun laadukkaita akateemisia ohjelmia tarjotaan oppimisympäristössä, jossa laatu vastaa aina opiskelijoiden tarpeita.

Yliopisto työskentelee akateemista huippuosaamista, opiskelijan menestystä, akateemista ja teknologista innovaatiota sekä sosiaaliturvaa koskevan tehtävänsä toteuttamiseksi korkean tason ammattilaisten ja akateemisen henkilöstön kanssa.

Välimeren korkeakoulu pyrkii vakaan perustan ja periaatteiden pohjalta toteuttamaan tehtävänsä ja tulla tunnetuksi kansainväliseksi oppimiskeskukseksi Kreikassa . Erityiset tavoitteenamme ovat:

 • Tarjoa opiskelijoille perusteellinen valmistelu valituilla aloilla, jotta he voivat tukea menestyksekkäästi työmarkkinoille tuloa.
 • Ole tukeva opiskelijoillemme ja luo oppimisympäristö, joka ”haastaa” ja kurittaa heitä, mikä edistää eettisyyttä, vastuullisuutta ja rehellisyyttä.
 • Auta opiskelijoita kehittämään siirrettäviä taitoja, kuten kriittistä ajattelua, luovuutta, analysointia ja synteesikykyä, kommunikointitaitoja, joita he voivat soveltaa kaikissa ammatillisissa, akateemisissa tai sosiaalisissa olosuhteissa.
 • Parantaa opiskelijoiden työllistettävyyttä kaikin mahdollisin keinoin ja osallistumalla aktiivisesti alan kokemusten ja työllisyyden saavuttamiseen.
 • Valmistele oppilaitamme johtaviin asemiin kansallisissa ja kansainvälisissä talouksissa tarjoamalla heille laaja ja monipuolinen akateeminen kokemus.
 • Tarjota akateemista henkilökuntaa kehitysmahdollisuuksilla rikastamalla heidän tietopohjaansa ja opettamalla osaamistamme opiskelijoiden hyväksi.
 • Arvioi ja kehittää jatkuvasti ohjelmiamme ja palveluitamme, jotta voimme taata näkemyksemme toteutumisen.
 • Tee kollegio kaikille opiskelijoille, joilla on asianmukainen akateeminen pätevyys, tarjoamalla joustavia toimitusmalleja ja akateemisia / sosiaalisia apurahoja.
 • Paranna kansainvälistä asemaa houkuttelemalla kansainvälisiä opiskelijoita ja henkilökuntaa.
 • Laajennetaan akateemisia ja tutkimustoimintamme suhteita kansallisiin ja kansainvälisiin koulutuslaitoksiin ja kansainvälisen maineen tutkijoihin.
 • Osallistu yhteisön sosiaaliseen elämään edistämällä kulttuuri- ja tieteellistä toimintaa.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti
 • Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Mediterranean College, Athens

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut n ... [+]

Derbyn yliopisto on TOP-35 Yhdistyneen kuningaskunnan hallintoyliopisto (Guardian University Guide 2018).Ainoa kaksikielinen perustutkintokurssi Kreikassa, jonka on hyväksynyt Yhdistyneen kuningaskunnan CMI (Chartered Management Institute).Äskettäin päivitetty sisältö (2017), jossa painotetaan kansainvälistä yrittäjyyttä, digitaalista ja sosiaalista mediaa ja vastuullista johtajuutta.Interaktiivinen opetusIntegroitu suunnitelma opiskelijoiden työllistymisosaamisen kehittämiseksi (MC Employability Scheme) .

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut nopeasti menestykseen. Se on yksi niistä harvoista, joista valmistuu arvostettu BA (Hons) Business Management sekä CMI-tason 5 johtamis- ja johtamisopinnot. Näillä pätevyydellä CV: ssä ilmoitat mahdollisille työnantajille, että olet sopiva vanhempien johtajien rooleihin ja nopeaan edistämiseen. Diploma on koko CMI-jäsenyyden viitekehys ja vie sinut askel kohti Chartered Manager -asemaa. Ei tarvitse suorittaa ylimääräisiä tentteja tai työselostusta diplomin saavuttamiseksi: yhdistetyt moduulimme ja CMI-arvioinnit antavat sinulle sujuvan reitin molempien pätevyyksien osalta.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut n ... [+]

Derbyn yliopisto on TOP-35 Yhdistyneen kuningaskunnan hallintotutkimuksen yliopisto (Guardian University Guide 2018).Ainoa kaksikielinen perustutkintokurssi Kreikassa, jonka on hyväksynyt Yhdistyneen kuningaskunnan CMI (Chartered Management Institute).Äskettäin päivitetty sisältö (2017), jossa moduulit tarjoavat poikkeuksia Chartered Institute of Management Accountantin (CIMA) ammattipätevyydestä.Interaktiivinen opetusIntegroitu suunnitelma opiskelijoiden työllistymisosaamisen kehittämiseksi (MC Employability Scheme).

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut nopeasti menestykseen. Se on yksi niistä harvoista, joista valmistuu arvostettu BA (Hons) Business Management (markkinointi) tutkinto sekä CMI-tason 5 johtamis- ja johtamiskoulutus. Näillä pätevyydellä CV: ssä ilmoitat mahdollisille työnantajille, että olet sopiva vanhempien johtajien rooleihin ja nopeaan edistämiseen. Diploma on koko CMI-jäsenyyden viitekehys ja vie sinut askel kohti Chartered Manager -asemaa. Ei tarvitse suorittaa ylimääräisiä tentteja tai työselostusta diplomin saavuttamiseksi: yhdistetyt moduulimme ja CMI-arvioinnit antavat sinulle sujuvan reitin molempien pätevyyksien osalta.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut n ... [+]

Derbyn yliopisto on TOP-35 UK -yliopisto markkinointitutkimuksille (Guardian University Guide 2018).Ainoa kaksikielinen perustutkintokurssi Kreikassa, jonka on hyväksynyt Yhdistyneen kuningaskunnan CMI (Chartered Management Institute).Äskettäin päivitetty sisältö (2017), jossa painotetaan kansainvälistä yrittäjyyttä, digitaalista ja sosiaalista mediaa ja vastuullista johtajuutta.Interaktiivinen opetusIntegroitu suunnitelma opiskelijoiden työllistymisosaamisen kehittämiseksi (MC Employability Scheme).

Kehitetty tiiviissä yhteistyössä johtavan Yhdistyneen kuningaskunnan ammattialajärjestön johtajien, Chartered Management Institutein (CMI) kanssa, tämä kurssi vie sinut nopeasti menestykseen. Se on yksi niistä harvoista, joista valmistuu arvostettu BA (Hons) Business Management (markkinointi) tutkinto sekä CMI-tason 5 johtamis- ja johtamiskoulutus. Näillä pätevyydellä CV: ssä ilmoitat mahdollisille työnantajille, että olet sopiva vanhempien johtajien rooleihin ja nopeaan edistämiseen. Diploma on koko CMI-jäsenyyden viitekehys ja vie sinut askel kohti Chartered Manager -asemaa. Ei tarvitse suorittaa ylimääräisiä tentteja tai työselostusta diplomin saavuttamiseksi: yhdistetyt moduulimme ja CMI-arvioinnit antavat sinulle sujuvan reitin molempien pätevyyksien osalta.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Hospitality on nyt yksi Kreikan ja globaalin talouden suurimmista ja nopeimmin kasvavista sektoreista. Tämän ohjelman tavoitteena on tarjota opiskelijoille nykyaikainen j ... [+]

Niistä hyvin harvoista perustutkinto-ohjelmista Kreikassa keskittyen soveltavaan erikoisalaan Hospitality eikä geneerisiä ja teoreettisia opintoja matkailussa.Kansainvälisesti tunnustettu tutkintotodistus, jonka on myöntänyt Derbyn yliopisto, TOP-6 UK -yliopisto matkailu- ja ravitsemisopintoihin (Guardian University Guide 2017).College-verkoston vieraanvaraisuusyritysten verkko-opiskelu / palkattu harjoitteluohjelma on erottamaton osa kurssia.Keskity kokemukselliseen oppimiseen alan ammattilaisten kenttätutkimuksilla, roolileikkeillä, havainnoinnilla, työharjoittelulla ja vierailevilla luentoilla.Kansainvälinen yhteistyöverkosto yritysten kanssa ja erinomaiset työllistymismahdollisuudet jo ennen valmistumista.... [-]
Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Ohjelma auttaa oppilaita ymmärtämään merenkulun perusperiaatteet, jotta he pystyvät sopeutumaan ja pysymään jatkuvissa muutoksissa. Se tarjoaa laajan katsauksen merenkulk ... [+]

Ainutlaatuinen kurssi, jossa yhdistyvät hallinnan tietämys ja taidot merenkulun käytäntöihin , johtaen erittäin työllistyviin ja joustavampiin tutkinnon suorittaneisiin .Ainoa Ison-Britannian CMI: n (Chartered Management Institute) akkreditoitu Kreikassa toimiva liiketalouskurssi.Viimeksi päivitetty sisältö (2017), jossa painotetaan kansainvälisiä markkinoita ja logistiikkaa.Yhteistyö Norjan-Saksan luokitusrekisterin DNVGL kanssa niin, että opiskelijat hankkivat ammattitutkinnon tutkintoineen.Integroitu suunnitelma opiskelijoiden työllistymisosaamisen kehittämiseksi (MC Employability Scheme).

Shipping on jatkuvasti kehittyvä teollisuus ja yksi vilkkaimmista Kreikan taloudessa. BA (Hons) Business Management (Shipping) on ​​ainutlaatuinen ohjelma, jonka tavoitteena on soveltaa hallintoteoriaa merenkulun liiketoimintaympäristössä. Ohjelma auttaa oppilaita ymmärtämään merenkulun perusperiaatteet, jotta he pystyvät sopeutumaan ja pysymään jatkuvissa muutoksissa. Se tarjoaa laajan katsauksen merenkulkualan toimintaan ja se menee tarkemmin esimerkiksi logistiikkaan, merioikeuteen ja rahtaukseen. Samanaikaisesti kurssi auttaa osallistujia kehittämään ydinosaamista ja kehittämään siirrettäviä taitoja, joita voidaan soveltaa mihin tahansa liiketoimintaympäristöön, jolloin tutkinnon suorittaneet ovat työllistyviä ja joustavia työskentelemään kaikilla toimialoilla.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Kurssi pyrkii tarjoamaan kokki ... [+]

Ensimmäinen Culinary Arts -yliopisto , jota tarjotaan koskaan Kreikassa , yksinomaan Mediterranean College -tapahtumassa.Derbyn yliopiston myöntämä tutkinto sijoittui Yhdistyneeseen kuningaskuntaan nro 6 matkailu- ja vieraanvaraisuusopintoihin (Guardian University Guide 2017).Ei sisällä kirjallista tenttiä, vaan soveltaa kurssi-työtä, esityksiä ja hankkeita.Sisältää työpajoja, mestarikursseja ja retkiä.Joustava toimitus helpottaa työelämän ammattilaisten ja kesällä työskentelevien henkilöiden läsnäoloa.Maksettu harjoittelumahdollisuudet Collegen vieraanvaraisuuden ja elintarvikeyritysten verkossa.Johtavat hyvin palkatut työpaikat , toimeenpaneva kokinhoitaja tai päteviä tehtäviä ja kansainvälisiä uranäkymiä .... [-]
Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Kreikkalainen
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

Ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään lasten kehitystä ja oppimista varhaisilta vuosilta kahdeksaan vuoteen selvittämään haasteita ja mahdollisuuksia, ... [+]

Derbyn yliopisto on No.16 Yhdistyneessä kuningaskunnassa koulutustutkimuksissa (Guardian 2017).Ei kirjallisia tentteja. Arviointi esseiden, suullisten esitysten ja tutkimuspohjaisen tutkimuksen avulla.Eksklusiivinen yhteistyö kansainvälisen MONTESSORI CENTREn kanssa Perugiassa Italiassa (retket ja osallistuminen seminaariin).Valvottu harjoittelu kumppanuusopistoissa ja esikoulukeskuksissa.Toiminnallisen moduulit Arts Education (Piirustus, musiikki, liike, draama) erikoistuneissa Early Years työpajoja.Opiskelijoiden konferenssin esitykset ja julkaisut kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa .

Ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita ymmärtämään lasten kehitystä ja oppimista varhaisilta vuosilta kahdeksaan vuoteen selvittämään haasteita ja mahdollisuuksia, jotka syntyvät opetuskäytännön alalla ja tutkia lapsuutta eri koulutusnäkymistä. Opiskelijoita kannustetaan käyttämään omaa kokemusta oppimaan ja ymmärtämään varhaiskasvatusta.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

Mediterranean College, Athens

BSc (Hons) Applied Psychology -ohjelma on erinomainen valinta niille, jotka haluavat jatkaa urallaan psykologiassa. Kurssin aikana opiskelijat tulevat kosketuksiin ihmise ... [+]

Mediterranean College on Kreikassa johtava psykologian ja neuvontakeskuksen opisto vuodesta 1977 .Kurssin sisältö täyttää BPS: n (British Psychological Society) vaatimukset, joiden avulla tutkinnon suorittajat voivat hakea jäsenyyttä yhteiskunnassa.Ohjelma on ammattimaisesti tunnustettu Kreikassa ja johtaa psykologin harjoittajan asemaan (SAEP: n kautta).Se on ainoa perustutkinto-psykologiaohjelma, joka keskittyy sekä kliinisiin että uusiin moduuleihin (esim. Muodin, musiikin, tatuoiden ym. Psykologia)Opettajilla on monivuotinen kokemus opetuksesta, tutkimuksesta ja psykoterapeuttisesta käytännöstä .

BSc (Hons) Applied Psychology -ohjelma on erinomainen valinta niille, jotka haluavat jatkaa urallaan psykologiassa. Kurssin aikana opiskelijat tulevat kosketuksiin ihmisen käyttäytymisen sosiaalisten, kehityshäiriöiden, kognitiivisten ja biologisten ulottuvuuksien kanssa. He myös tutkivat psykologisia sovelluksia monilla aloilla - mielenterveyden sairauden luonteen ja syiden ymmärtämisestä päätöksentekoprosessin tutkimiseen todellisissa olosuhteissa.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

BSc (Hons) Tietojenkäsittelytiede pyrkii kehittämään opiskelijoille keskeisimpiä osaamista ohjelmistokehityksessä ja ohjelmoinnissa. Erityisesti kurssi kattaa kokonaan so ... [+]

Yksi parhaimmista "Microsoft Friendly" -ohjelmistokehityskursseista Kreikassa.Opettaa huipputason ohjelmointikielet (C #, Java, Python, PHP)Sisältää sovellusten kehittämisen, upotetun ohjelmoinnin, mobiilimallin ohjelmoinnin Android-käyttöjärjestelmän kanssa.Opiskelija saa syvällisen ohjelmointitiedon ja jopa kehittää oman ohjelmointikielen !Networks-kursseja toimitetaan sertifioiduissa Cisco Academy Computer Networks Labs -ohjelmissa .Erityiset moduulit verkon turvallisuus ja eettinen hakkerointi .Opiskelija valmistaa projekteja ja kehittää sovelluksia todellisille yrityksille .

BSc (Hons) Tietojenkäsittelytiede pyrkii kehittämään opiskelijoille keskeisimpiä osaamista ohjelmistokehityksessä ja ohjelmoinnissa. Erityisesti kurssi kattaa kokonaan sovelluksen kehittämisen, sulautetun ohjelmoinnin, mobiilin ohjelmoinnin Android-käyttöjärjestelmän ja pelien erikoisalat, jotta oppilaat voivat valmistautua menestyksekkääseen ura-alueeseen ohjelmistoteollisuudessa.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

BSc (Hons) -tietokonepelien ohjelmointi on hyvin jäsennelty ohjelma, joka antaa opiskelijoille sekä teoreettisen perustan että käytännön taidot, joita he tarvitsevat kehi ... [+]

Päivittäisin ”Games-industry-standard” Game Development -kurssi Kreikassa.Sinulle opetetaan huippuluokan ohjelmointikieliä (C / C, C #, Java, Python, PHP).Tutki tietotekniikkaa, joka tukee kaikkia ohjelmistokehityksiä, mukaan lukien moduulit, kuten sovelluskehitys, tietokannat, järjestelmien ohjelmointi, mobiiliohjelmointi ja graafiset käyttöliittymät .Vahvaa painoarvoa annetaan moduuleissa, kuten Tietokonegrafiikassa , OpenGL: n ja DirectX: n avulla , sekä huippuluokan Games Development Tools -työkaluissa , kuten Unity ja Unreal-Engine .Opiskelijat saavat syvällisiä ohjelmointitaitoja ja jopa kehittävät omaa tietokonepeliään !Verkostoihin ja tietoturvaan liittyvät erikoismoduulit sovellusten kehittämiseen.Opiskelija valmistelee IT-hankkeita ja kehittää sovelluksia todellisille yrityksille .Opiskelijat käyttävät uutta ”High-Performance Computing (HPC) Lab -ohjelmaa” , joka on määritetty oikein reaaliaikaisiin grafiikkasovelluksiin... [-]
Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Mediterranean College, Athens

BSc (Hons) Tietokoneverkot ja tietoturva-kurssi valmistautuu sinuun menestyksekkääksi verkko- tai turvallisuusasiantuntijaksi. Opit teknisen osaamisen, jotta pystyt määri ... [+]

Ainoa Kreikassa perustettu peruskoulutusohjelma , joka keskittyy molempiin verkkoihinSisältää oppimäärän Ciscon teollisuudelle tunnustetun CCNA-sertifikaatin .Mahdollisuus harjoittaa CCNP: täNetworks-kursseja toimitetaan sertifioiduissa Cisco Academy Computer Networks Labs -ohjelmissa langattomien ja tavanomaisten laitteiden avulla.Erityiset moduulit verkon turvallisuus ja eettinen hakkerointi .Opiskelija toteuttaa projekteja ja kehittää sovelluksia todellisille yrityksille .

Järjestöjen on varmistettava, että heidän hallussaan olevat tiedot ja verkkoyhteydet ovat turvallisia ja luottamuksellisia. Useat tietoturvan rikkomukset ja hakkerointitapahtumat ovat kuitenkin osoittaneet, että tämä on jatkuva taistelu yrityksille, mikä puolestaan ​​loi kysynnän verkko- ja turvallisuusalan ammattilaisille.... [-]

Kreikka Athens
Lokakuu 2019
Englanti,Kreikkalainen
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Μεσογειακό Κολλεγιο Θεσσαλονικης
Osoite
2-4 Egnatia St.
54626 Thessaloniki, Thessaloniki, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 231 054 7708
Μεσογειακό Κολλέγιο
Osoite
Pellinis 8 & 107 Patision Ave
11251 Athens, Central Athens, Kreikka
Verkkosivusto
Puhelin
+30 210 8899600