Lue virallinen kuvaus

Casa College

Casa College Nikosiassa Kyproksella myöntää hakijoille kriteerein, jotka osoittavat hänen kykynsä suorittavat korkeakouluopintoja ja lopulta täyttää kaikki valmistumisen vaatimukset. Me ylläpidämme kansainvälisiä korkeakoulutustandardeja. Casa auttaa opiskelijoita tulemaan koulutetuille yksilöille, saavuttamaan akateemiset ja uransa tavoitteet sekä auttamaan heitä ottamaan vastuullisia tehtäviä kansainvälisen yhteistyön ja keskinäisen riippuvuuden muuttuvassa maailmassa. Casa tarjoaa täyden oppimiskokemuksen opiskelijoille, luo ympäristöä, jossa he kehittävät älyllisesti ja henkilökohtaisesti. Tämän ansiosta Casa College yksi parhaista koulutusvaihtoehdoista sinulle.

Olemme kanssamme jokaisella askeleella

Casa: ssa ymmärrämme, että päätösten tekeminen ulkomailla ei ole helppoa. Ymmärrämme, miltä tuntuu ja olemme täällä tukemaan sinua. Tarjoamme sinulle parasta tukea ja huolenpitoa opiskellessasi Casa College . Avustettuamme tuhansia opiskelijoita, tiedämme, mitä odottaa ja miten auttaa. Opettajamme ovat ammattimaisia, intohimoisia ja omistautuneet auttamaan sinua menestymään. Jokainen opettaja ymmärtää kansainvälisten opiskelijoiden tarpeet - luottamus-, hoito- ja menestysyhteisö. Opetussuunnitelmamme on mukautettu ja yksilöllistetty sopivan sinulle ja tarpeisiisi. Työskentelemme kanssasi kehittämään täydellistä taitopohjaa - akateemista, kielellistä, kulttuurista ja sosiaalista - niin, että sinusta tulee luotettava henkilö, joka onnistuu jokaisen tulevan urasi vaiheessa.

Yhteystieto

Casa College

Nasir Hussain

Kansainvälinen hakutoimisto

3 Jean Moreas Street 1075 - NICOSIA. KYPROS

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Casa College

Ohjelma antaa perusteellisen ymmärryksen hotellikaupan standardeista ja käytännöistä. Näillä tutkinnon suorittaneilla on tietoa ja taitoa menestyä uraa kansainvälisen vie ... [+]

Noin

Ohjelma antaa perusteellisen ymmärryksen hotellikaupan standardeista ja käytännöistä. Näillä tutkinnon suorittaneilla on tietoa ja taitoa menestyä uraa kansainvälisen vieraanvaraisuuden alalla.

Yleisohjelman avulla opiskelijat voivat hankkia tarvittavat taidot onnistuneille johtajille.

Toteuttamalla Hotel Administration -ohjelman opiskelijat kehittävät osaamista ja taitoja, jotka ovat tulleet johtajiksi ja kehittävät uraa vieraanvaraisuuden alalla. Lisäksi oppilaat saavat arvokasta teoreettista tietoa monilla keskeisillä hallinnointialueilla, tutkimuksella ja arvioinnilla, kriittisellä ajattelulla ja ongelmanratkaisulla, ja huipentuu hyvin muodostettuun ohjelmaan. Ammattimaisen ja hyvin varustetun keittiön ammattitaitoiset ja hyvin koulutetut opiskelijat valmistautuvat oman ravintolamme lisäksi, joten he voivat kokea todellisen elävän ympäristön kokemuksia. Ohjelmaan sisältyy neljän kuukauden palkallinen harjoittelujakso opintojensa kolmannella puoliskolla. Tämän kurssin opiskelijoille tarjottava käytännön harjoittelujakso voi tarjota lisätuloja loppuvuoden lukukausimaksuille.... [-]

Kyproksen tasavalta Nicosia
Syyskuu 2019
Englanti
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Casa College
Verkkosivusto
Puhelin
+357 22 681882