Lue virallinen kuvaus

Yliopisto

Internapa College on yksityinen korkeakoulu, joka on rekisteröity opetusministeriössä

Oikean yliopiston valitseminen voi olla joskus ylivoimaista. Esittelemme sinulle alla kollegion erityiset piirteet, jotka voivat auttaa sinua päättämään, onko tämä sinulle paras vaihtoehto ja mitä sinun pitäisi odottaa saavasi korkea-asteen koulutuksestasi valitsemalla Internapa College .

Akkreditoidut ohjelmat
 • Akkreditoitujen ohjelmiemme avulla voit siirtää opintopisteitä mihin tahansa yliopistoon maailmassa
Vastinetta rahalle
 • Opiskelijoille tarjoamiemme mukavuuksien ja palveluiden perusteella tarjoamme erittäin kilpailukykyisen korkeakoulumaksupaketin.
Hyvämaineinen harjoittelu
 • Vuosittainen työmessumme houkuttelee tunnettuja vieraanvaraisuus- ja matkailujärjestöjä, joissa opiskelijat saavat mahdollisuuden saada kokemusta alan johtajilta.
Ihanteellinen sijainti
 • Sijaitsee kahden tärkeän eurooppalaisen matkailukohteen: Ayia Napan välillä
Siirtomahdollisuudet
 • Vahva kumppanuutemme johtavien yliopistojen kanssa tarkoittaa, että valmistuneet voivat säästää sekä aikaa että rahaa.

Tehtävä

Toimitusjohtajan viesti

INC: n tehtävänä on jatkaa kehittymistä korkeakouluopistoksi edistämällä oppimisympäristöä, jossa opiskelijat, tiedekunta, henkilöstö ja sidosryhmät pyrkivät eettisesti saavuttamaan tavoitteensa ja täyttämään sosiaaliset vastuunsa. Me INC: ssä omistamme kaikki ponnistelumme tarjotaksemme opiskelijoille henkilökohtaista tukea erinomaisuuden saavuttamiseen akateemisesti, ammatillisesti ja sosiaalisesti tänään ja tulevaisuudessa.

INC: n missio perustuu seitsemään keskeiseen komponenttiin:

 • Poikkeuksellinen oppimisympäristö
 • Tiedekunnan ja opiskelijoiden kehitys
 • Ammattitaito
 • Monikulttuurinen integraatio ja monimuotoisuus
 • Rehellisyys ja Civility
 • Elinikäisen oppimisen
 • Yritysten sosiaalinen vastuu
Filosofia

INC on omistautunut tarjoamaan koulutusohjelmia, jotka kehittävät yksilöllisiä kykyjä, vahvistavat ihmissuhteita, lisäävät yhteisön hyvinvointia ja lisäävät tietoisuutta. Monimuotoisuus on uusiutumisen ja elinvoiman lähde.

INC: n ohjelmat, joiden johtava periaate on akateeminen vapaus, on suunniteltu amerikkalaisten ja eurooppalaisten koulutusstandardien mukaisesti, ja tarjoavat opiskelijoille monipuolisia siirtomahdollisuuksia.

INC-arvioinnissa arviointi ja mukauttaminen ovat perustavanlaatuinen väline koulutuksen laadun, tehokkuuden ja jatkuvan parantamisen ja kasvun saavuttamisessa.

tavoitteet

Akatemian strategiset tavoitteet ohjaavat päätöksiä laitoksen tulevaa kehitystä varten.

"INC: n päätavoite on välittää tietoa, harjoittaa totuutta ja rehellisyyttä sekä kannustaa henkistä ja moraalista kehitystä."

 • Tarjoaa laadukkaita ohjelmia, joissa yhdistyvät vapaa taide ja tiede, ammattimaisella valmistelulla.
 • Valmistaa opiskelijat toimimaan tehokkaasti monikulttuurisessa ympäristössä.
 • Akateemisen tavoitteen saavuttaminen opettamalla, tieteellisellä toiminnalla, analyysillä, keskustelulla, tutkimuksella ja palvelulla.
 • Valitaan ja pidetään päteviä tiedekuntia ja tuetaan niiden kehittämistä.
 • Tukea koulutusohjelmia riittävillä inhimillisillä, fyysisillä ja taloudellisilla resursseilla.
 • Taloudellinen riittävyys instituutin tulevan kasvun tukemiseksi.
 • Toimia ideoiden inkubaattoreina ja myötävaikuttaa yhteiskuntaan ja yritysmaailmaan ohjelmien avulla, jotka tukevat Kyproksen yleistä kehitystä ja hyvinvointia.
 • Tunnustetaan vakiintuneeksi akkreditoiduksi korkeakouluksi, joka tarjoaa erilaisia akateemisia ja ammatillisia ohjelmia.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa yhdellä silmäyksellä

Profiilimme

Internapa College on yksityinen korkeakoulu, joka on rekisteröity opetusministeriössä

Internapa College perustettiin G. Internapa College vuonna 2003 tarjoamaan korkea-asteen koulutusta laaja-alaisesti, liberaalisti ja nykyaikaisesti, ja se on avoin kaikille sukupuolesta, uskonnosta tai rodusta erottamatta. Vuonna 2007 korkeakoulu pyrkii kehittymään alueen uudenaikaiseksi korkeakouluksi muutti nimensä nimeksi ” Internapa College ” (INC), jotta se olisi entistä tiiviimpi laajemman maantieteellisen alueen kanssa.

Yliopisto tarjoaa akkreditoituja ohjelmia vieraanvaraisuudessa

tilat

Internapa College sijaitsee kahdessa lähellä, Martheleniossa ja Yiorkiossa, jotka tukevat akateemista ja hallinnollista toimintaa.

Marthelenio

Päärakennus, Marthelenio-rakennus, koostuu tiedekuntien kabinetista, akateemisten asioiden osastosta, luentosalista, keittiön laboratoriosta, tietokonelaboratoriosta, henkilökohtaisten tukityöntekijöiden laboratoriosta ja ruokasalista ja koulutusravintolasta.

laitteisto

Päärakennus, Marthelenio-rakennus, koostuu tiedekuntien kabinetista, akateemisten asioiden osastosta, luentosalista, keittiön laboratoriosta, tietokonelaboratoriosta, henkilökohtaisten tukityöntekijöiden laboratoriosta ja ruokasalista ja koulutusravintolasta.

* Lisäkerros on rakenteilla, mikä aikoo laajentaa kapasiteettiamme 1100 opiskelijaan .

Yiorkios

Äskettäin uusittu Yiorkios-rakennus on 100 metrin päässä Marthelenio-rakennuksesta, ja siinä on kirjasto ensimmäisessä kerroksessa ja ensimmäisessä kerroksessa toimitusjohtajan toimistot, tilit ja sisäänpääsy.

Kirjasto

Kirjasto on merkittävä osa koulutusympäristöämme ja on avoin opiskelijoille, tiedekunnan jäsenille ja yliopiston jäsenille sekä paikalliselle yhteisölle. Kirjastossa työskentelee kokopäiväinen kirjastonhoitaja, jolla on pätevyys ja kokemus kirjaston toiminnasta, ja sillä on alue opiskelulle ja tutkimukselle sekä tietokone- / Internet-yhteys.

Se käsittää yli 5000 kirjaa ja aikakausjulkaisua, jotka tarjoavat helpon pääsyn tietoon kaikille opiskelijoille ja tiedekunnille. Kaikki kirjat on järjestetty Dewey-desimaaliluokitusjärjestelmän mukaisesti, ja niitä tukee erityinen tietokoneverkko. Kunkin kirjan bibliografiset tiedot syötetään kirjasto-ohjelmistoon ABEKT. Kirjasto voi käyttää elektronisia tietokantoja, jotka tarjoavat lisäresursseja online-tutkimukselle, jolloin tiedekunnat ja henkilökunta voivat käyttää lukuisia vertaisarvioituja artikkeleita useista aikakauslehdistä.

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

College Sijainti

Kyproksen tasavalta on Välimeren kolmanneksi suurin saari ja sijaitsee sen itäosassa. Kypros on ollut Euroopan unionin jäsenvaltio vuodesta 2004. Se on moderni kosmopoliittinen maa, joka menee naimisiin rikkaan historian omaavan eurooppalaisen kulttuurin kanssa. Aphroditen saarella on, kuten tiedetään, maantieteellinen sijainti kolmella mantereella: Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Yliopisto sijaitsee saaren itäosassa Sotiran kunnassa, lähellä kahta Euroopan suosituimmista turistikohteista, Ayia Napaa ja Protarasia. Tämä sijainti tekee siitä ihanteellisen vieraanvaraisuuden johtamisen, kulinaarisen taiteen ja liiketalouden opinnoissa. Yliopiston opiskelijoilla on lisäetu, koska he voivat suorittaa kesäharjoittelujaan tunnetuissa hotelleissa ja ravintoloissa.

Yliopiston majoitus

Opiskelijamajoitukset sijaitsevat Ayia Napassa ja tarjoavat opiskelijoille elinvoimaisen ympäristön oleskeluun täällä opiskeluaikojen aikana. On olemassa useita bussiyhteyksiä yliopistoon kestää noin kolmekymmentä minuuttia.

120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Miksi Kypros

Upea sää - koko vuosi

Kyproksessa on miellyttävä Välimeren ilmasto, kuiva kesät toukokuusta lokakuuhun ja leudot talvet joulukuusta helmikuuhun. Kesät ovat lämpimiä ja lämpötilat nousevat 32–38 ° C: seen, pilvetön taivas ja merituulet luovat miellyttävän ilmapiirin rannikkoalueilla. Talvilämpötila vaihtelee päivän aikana noin 12-18 ° C.

Suuri matkailukohde

Kyproksen saarta ympäröi rannikko, ja sen rannat hämmästyttävät sinua omilla poikkeuksellisilla ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Kyproksella on eräitä Euroopan johtavia turistikohteita, mikä tekee siitä täydellisen paikan opiskeluun vieraanvaraisuudessa

turvallisuus

Tuoreen tutkimuksen mukaan Kypros on yksi maailman turvallisimmista läänistä. Erityisesti sillä on yksi alhaisimmista rikollisuuksista ja parhaimpia lukuja poliisitoiminnassa.

Koulutustaso

Kypros tarjoaa korkeatasoista koulutusta korkealaatuisen korkea-asteen koulutuksen ja ohjelmien kanssa Kyproksella, jonka varmistaa Kyproksen korkeakoulutuksen laadunvarmistus- ja akkreditointivirasto. Virasto noudattaa eurooppalaisten standardien ja ohjeiden menettelyjä sekä arviointi- ja akkreditointiperusteita, jotka ovat eurooppalaisen laadunvarmistusverkoston (ENQA) vaatimuksia.

Nauti opinnoista (ja ajastasi Kyproksella)

Historia: Kyproksen historia ja kulttuuri ovat maailman vanhimpia. Arkeologiset kaivaukset ovat peräisin noin 9000 vuotta sitten. Saaren rikkaaseen kulttuurimaisemaan liittyy satoja arkeologisia kohteita, jotka ovat hajallaan ympäri saarta, ja ne edustavat saaren evoluution eri historiallisia ajanjaksoja.

Elinkustannukset: Elinkustannukset ovat Kyproksessa suhteellisen alhaiset, ja hinnat ovat paljon alhaisemmat kuin useimmissa Pohjois-Euroopan maissa. Kypros tarjoaa korkean elintason kohtuuhintaan. Majoitushinnat opiskelijamajoissa Ayia Napan alueella ovat erittäin edullisia.

Historia

Kyproksen historia ja kulttuuri ovat maailman vanhimpia. Arkeologiset kaivaukset ovat peräisin noin 9000 vuotta sitten. Saaren rikkaaseen kulttuurimaisemaan liittyy satoja arkeologisia kohteita, jotka ovat hajallaan ympäri saarta, ja ne edustavat saaren evoluution eri historiallisia ajanjaksoja.

Elinkustannukset

Elinkustannukset ovat Kyproksessa suhteellisen alhaiset, ja hinnat ovat paljon alhaisemmat kuin useimmissa Pohjois-Euroopan maissa. Kypros tarjoaa korkean elintason kohtuuhintaan. Majoitushinnat opiskelijamajoissa Ayia Napan alueella ovat erittäin edullisia.

Kyproksen vieraanvaraisuus

Kyproksen vieraanvaraisuus on yhtä kuuluisa kuin saaren aurinko ja meri. Kyproslaiset ovat luonteeltaan lämpimiä ja rakastavia ihmisiä, jotka tekevät heti vaikutuksen Kyproksen kävijöihin; ilmapiiri on kaikkialla rentouttava ja vieraanvarainen. Kyproslaiset ovat hyvin englanninkielisiä, joten ihmisten tunteminen on aina helppoa.

120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Internapa College

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille akateeminen, ammatillinen ja johtamisosaaminen, jota tarvitaan laajemmalla vieraanvaraisuuden ja matkailualalla. Opiskelija ... [+]

Ohjelman tarkoitus

Ohjelman tarkoituksena on antaa opiskelijoille akateeminen, ammatillinen ja johtamisosaaminen, jota tarvitaan laajemmalla vieraanvaraisuuden ja matkailualalla. Opiskelijat altistuvat luovalle oppimis- ja yrittäjäympäristölle vahvojen johtamisominaisuuksien ja vieraanvaraisuuteen suuntautuneen ammatillisen kulttuurin kehittämiseksi. Ohjelma edistää akateemisia periaatteita reflektiivisen oppimisen ja kriittisen ajattelun avulla teoreettisissa ja ammatillisissa kursseissa. Hautomona se tukee opiskelijoita käyttämään monitieteisiä lähestymistapoja johtamisessa, ongelmanratkaisussa, tehokkaassa päätöksenteossa ja parhaissa liiketoimintakäytännöissä. Harjoittelu- ja työkokemuksen lisäksi ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden ammatilliseen verkottumiseen tulevan uransa edistämiseksi. Valmistuneet odottavat olevansa palkattu valvonta- / johtotehtäviin ja työskentelevät vieraanvaraisuuden ja matkailualan eri organisaatioiden välillä.... [-]

Kyproksen tasavalta Sotira
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
E304
5390 Sotira, Famagusta, Kyproksen tasavalta