Lue virallinen kuvaus

Larnaka College on yksi vilkkaimmista korkeakoulut perustettu Larnaka Kyproksella ja tarjoaa korkean tason yksityinen koulutus monenlaisia ​​ohjelmia opiskelijoille eri puolilla maailmaa. Larnakan College on asianmukaisesti rekisteröity ja kirjattu ministeriön Koulutuksen ja kulttuurin Kyproksen. Kollegio on tunnettu asiantuntemusta Tradenomi Kirjastotietokannat, Information and Communication Technology. Larnakan College on hyväksytty keskus aSymboli Britanniassa, Elinkeinoelämän Matkailun Britannian ja myös Pohjois-neuvoston Jatkokoulutus- UK. Larnakan opiskelijoiden voi siirtää Britannian jatkotutkimuksiin milloin tahansa, jos he niin haluavat.

Tiedekunta koostuu korkeasti koulutetun ohjaajien kokeneiden ammattilaisten ja tutkijat, jotka osaavat rikastuttaa opettavainen kokemus opiskelijoiden.

Tilat, määrä ja taso opettajien ja koordinointia kurssien noudattaa innovatiivinen eurooppalainen koulutusjärjestelmä, kaikki osaltaan antaa Larnaka College arvovaltaa ja ainutlaatuiset ominaisuudet European College.

College motto "Knowledge-Wisdom-Success" taustalla filosofian kollegion. Se on jatkoa eetos kollegion, joka on ominaista demokraattista ja myönteinen ilmapiiri, kunnioitus toisiaan, ymmärrystä ja yhteistyötä.

Kollegio seisoo omalla uusi rakennus, joka sijaitsee keskellä Larnakan keskuudessa kaupunkien tilat. Pohjakerroksessa koostuu pääsisäänkäynnin ja talot kaikki opiskelijan henkilökohtaista kaapit. Ensimmäisessä kerroksessa on katettu, runsaasti pysäköinti henkilöstölle ja opiskelijoille. Toisessa kerroksessa on vastaanottotiloissa, hallinnolliset toimistot, tiedekunnan toimistot, PC-lab, kahvila, kirjasto ja Johtajanhuoneen. Kaikissa Luento huoneet ja auditoriota ovat kolmannessa kerroksessa. Sekä kolmas ja toisessa kerroksessa tarjoavat runsaasti wc ja pesuhuone tilat.

Ottaen huomioon kasvavan kysynnän opiskelijoita ympäri maailmaa, yritämme perustettu akateemisen edustajien kanssa koordinoida kollegion rekrytointi vaivaa. Siksi olemme erittäin iloisia lyöttäytyä eduksi meidän opiskelijoiden ja organisaatioidemme liikaa.

Odotamme innolla kuulevani sinusta pian. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin voi pyytää lisätietoja.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Kreikkalainen

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

Larnaca College

Larnakan College School of Business junat yksilöiden Business Administration ja Business Management yliopistotasolla. ... [+]

Larnakan College School of Business junat yksilöiden Business Administration ja Business Management yliopistotasolla.

Business Administration (kandidaatti)

Business Administration (4 vuotta, sekä valinnainen valmentava, HuK)

Kurssin rakenne: MGT 101 Johdatus Management 2. MTH 102 Matematiikka 3. ACC 103 Kirjanpito I 4. ECO 104 Mikrotaloustiede 5. CSC 105 Tietokoneen Johdanto 6. BUS 201 Toimintaympäristö 7. MGT 202 Organisaatiot ja käyttäytyminen 8. ACC 203 Kirjanpito II 9. MTH 204 Tilastot 10. ECO 205 Macroeconomics 11. MGT 301 Operation Management 12. CSC 302 Johdatus E-Business 13. MKT 303 Marketing 14. FIN 304 Financial Reporting 15. HRM 305 Human Resources Management ... [-]
Kyproksen tasavalta Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Larnaca College

Se on jännittävä mahdollisuus yhdistää opinnot Hospitality Management tutkimuksen ja uran keskittyä Hotel Management. ... [+]

Se on jännittävä mahdollisuus yhdistää opinnot Hospitality Management tutkimuksen ja uran keskittyä Hotel Management. Meidän polku nojautuu sekä laajaa teoreettista tietämystä ja day-to-day tietää, miten ja on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat kehittää ja päivittää uransa hotellialalla. Tutkinnon tämä ohjelma siis hyödyksi erilaisia ​​houkuttelevia uramahdollisuuksia koska Kirjastotietokannat kenttä on nopeimmin kasvava työllistäjä taloudessa Kyproksen.

BA in Tourism Hospitality Management Kurssikoodi kurssin nimi

päävaatimus

HOSP-100 ESITTELY alalle R TOU-100 ESITTELY matkailualalle R GER-100 saksankieliset I R FIN-200 ENGLANTI KIRJOITTAMISEEN R CSC-105 tietokoneohjelmasta R HOSP-102 ESITTELY hotelli- ja ravintola JOHDON R TOU-200 AIRLINE toimintoja sekä ajoa R FIN-210 ADVANCE ENGLANTI R GER-102 saksankieliset II R ACC-103 TILINPÄÄTÖKSEN I R HOSP-200 asiakaspalveluyksikköön TOIMINTA R HOSP-202 taloudenhoito ja kunnossapidon R GRE-100 kreikan kielen I R TMGT-101 ESITTELY JOHDON R ACC-203 TILINPÄÄTÖKSEN II R HOSP-206 ONTRODUCTION TO ruoka ja juoma JOHDON R HOSP-208 ruoka ja juoma kustannusten hallinta R GRE-102 kreikan kielellä II R BUS-201 YRITYSYMPÄRISTÖ R MGT-202 Organisaatiokäyttäytyminen R HOSP-300 RAVINTOLATOIMINTA HOITO R FIN-300 Business Communication R MTH-102 MATHS R ECO-104 mikrotaloustiede R HOSP-302 TILAT asettelu ja muotoilu R MTH-204 TILASTOT R HRM-305 henkilöstöjohtaminen R MKT-303 MARKETING R TOU-306 INTERNATIONAL Kirjastotietokannat R TOU-308 kestävä matkailu R ECO-205 macroeconomics R MIS-214 johdon tietojärjestelmä R MGT-301 toiminnanohjauksen R HOSP-400 TOIMITUSJOHTAJA laadukkaita palveluja alalle R HOSP-402 Kirjastotietokannat LAW R BUS-212 yrittäjyys: NEW Venture Development R HRM-402 EMPLOYEE RELATION R ... [-]
Kyproksen tasavalta Larnaca Pakistan Islamabad Bangladesh Dhaka  + 2 More
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi