Lue virallinen kuvaus

Riian tutkinto-oikeustieteiden kandidaatti (RGSL) perustettiin vuonna 1998. Nykyään se on ylimmän tason lakikoulu, joka tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorikoulutuksen laaja-alaisia ​​opintoja juridisessa, liiketoiminnassa, rahoituksessa, politiikassa, kansainvälisissä suhteissa ja diplomatiassa. RGSL tarjoaa englannin kielikoulutusta opiskelijoille eri puolilta maailmaa. Opiskelu RGSL: ssä tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän globaalille ja paikalliselle tasolle siinä mielessä, että opetuksen laatu on huipputason kansainvälisellä tasolla, kun taas opiskelijoiden huomio ja hoito on hyvin paikallista ja yksilöllistä.
Riga-hotellin jugendtyylin sydämessä, Itämeren keskustassa, RGSL pyrkii tarjoamaan vahvan akateemisen koulutuksen jatkuvasti muuttuvassa ja toisiinsa yhteydessä olevassa todellisessa maailmassa.
Vuonna 2010 käynnistetyt kaksi Bachelor-ohjelmaa keskittyvät oikeustieteeseen ja liiketoimintaan tai lakiin ja diplomaattisuuteen. Masters-ohjelmat keskittyvät lailliseen ja rahoitukseen, eurooppalaiseen ja kansainväliseen oikeuteen erikoistuneilla kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien tutkintotodistuksilla, rajatylittävällä kauppaoikeudella sekä Euroopan unionin oikeuteen ja politiikkaan. Vastaavasti vuonna 2013 käynnistetty ja yhteistyössä Kööpenhaminan yliopiston kanssa tarjottu tohtoriohjelma kattaa useita aihealueita ja yhdistää tutkimuksen, opetuksen ja muun käytännön toiminnan tohtorintutkinnon suorittamiseen.
RGSL-tiedekunta edustaa akateemista huippuosaamista, mutta myös käytännön kokemusta. Asukkaiden ja vieraan tiedekunnan jäsenet ovat sekä akateemikkoja että harjoittajia, jotka ovat peräisin johtavista akateemisista laitoksista ympäri maailmaa, EU: sta ja muilta kansainvälisiltä laitoksilta sekä suurilta asianajotoimistoilta ja kansainvälisiltä yrityksiltä.
RGSL: stä on tullut tärkeä keskus sellaisten tapahtumien järjestämiseen, jotka edistävät akateemista ja tutkimuskeskustelua oikeusvaltion, demokratian ja ihmisoikeuksien aloilla.
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Riga Graduate School of Law