Transport and Telecommunication Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YTE: n tehtävänä on yhdistää klassisia yliopiston perinteitä ja innovatiivisia teknologioita, täsmällisyyttä ja luovaa lähestymistapaa. YTE: n tarkoitus - tutkinnon suorittaneiden kansainvälinen työmarkkinoilla välttämätön tarve.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - on nykyaikainen yliopisto, jolla on lähes satavuotisjuhla. TSI - on legendaarisen RKIIGA: n (Riian punaisen bannerin siviili-ilmailulaitos) ja RAU: n (Riian ilmailuinstituutti) seuraaja. Nykypäivän TSI perustettiin vuonna 1999. Nykyään TSI on ainoa yksityinen tekninen korkeakouluyliopisto Latviassa, jossa voit saada korkeakoulututkimuksen latviaksi ja englanniksi.

135061_web-men-blue-840x289.png

TSI sai pysyvän akkreditoinnin Latviassa korkeakouluna.

Instituutti tarjoaa akateemisia ohjelmia seuraaviin suuntiin: liikenne ja logistiikka, tietotekniikka, elektroniikka ja tietoliikenne, hallinta, lentoliikenne (myös lentäjä). Nyt vuonna 2020 kaikki YTE: n koulutussuunnat saivat akkreditoinnin enimmäisjaksolle - 6 vuodeksi.

Voit hankkia korkea-asteen ammatillisen koulutuksen ensimmäisellä ja toisella tasolla, kandidaatin ja maisterin tutkintoja, valmistella ja puolustaa väitöskirjaa valitsemalla YTE.

Instituutin opinto-ohjelmat keskittyvät koulutuksen käytännön arvoon, joten ohjelmat kehitetään yhteistyössä TSI-kumppaniteollisuuden edustajien kanssa.

TSI suorittaa monipuolista tutkimustieteellistä työtä. Asiantuntija-arvioiden mukaan Transport and Telecommunication Institute on ainoa Latviassa toimivien johtavien tiedelaitosten luetteloon kuuluneista yksityisistä korkeakouluista. Tutkinnon suorittaneiden kokonaismäärä - yli 8900. Nykyinen opiskelijoiden määrä - yli 2600. Opiskelijoita on Itävallasta, Azerbaidžanista, Bulgariasta, Egyptin, Intian, Kazakstanin, Moldovan, Mongolian, Venäjän, Ukrainan, Yhdistyneen kuningaskunnan, Yhdysvaltojen, Uzbekistanin ja enemmän muita YTE: n maita.
Ulkomaalaisten opiskelijoiden suosituimmat koulutusohjeet ovat: logistiikka, tietotekniikka, ilmailu. TSI - on akkreditoitu koulutus, loistava luennoitsijahenkilöstö, tiede- ja teknologiapohja, joka vastaa uusimpiin vaatimuksiin, parhaiten harkittuun oppimisympäristöön ja tietysti tutkintotodistukseen, joka on hyväksytty useimpiin maailman maihin.

Sijainnit

Riika

Osoite
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riika, Latvia