Lue virallinen kuvaus

AACSB Accredited

University Mission

Tehtävänä AUT on tarjota innovatiivinen, TECHNOLOGY-RICH, Entrepreneurial, Kokemuksellinen yliopiston oppimisympäristö, joka tuottaa CIVICALLY ACTIVE ja MARKET-READY valmistuneet.

University History

American University of Technology (AUT) perusti jäsen Ghada Hinain vuonna 1998 Fidar - Halat, Libanonin ei voittoa, yksityinen korkeakoulun ja saanut sen presidentin asetusta 2143 tammikuussa 2000.

AUT on nyt kolme uutta kampuksilla Tripolissa, Rengas, ja Akkar. Tripolin off-kampuksen ohjelma aloitti toimintansa vuonna 2002.

AUT tarjoaa 27 yhtiöstä oli perustutkintoa tasolla (AMK) ja kuusi jatko-ohjelmia (master) alle kolme tiedekuntaa: Business Administration, ammattikorkeakoulu ja Humanistinen. Yli 3000 alumnit ja noin 1500 nykyisten opiskelijoiden ja 90 kokopäiväistä ja osa-aika ohjaajien ja 65 henkilökunnan työntekijää, AUT on onnistunut antaa jokaiselle sen opiskelijat henkilökohtaista huomiota, laadukas koulutus, ja kansainvälistä näkyvyyttä, jotka parantavat huomattavasti uranäkymiä sen tutkinnon.

Akkreditointi

AUT saadaan täysi yliopistotasoinen 18. tammikuuta 2008 asetuksella 8465 sekä kandidaatin ja maisterin tutkinto-ohjelmia akkreditoitu opetusministeriön korkeakoulu Libanonissa. AUT on nyt jäsen AACSB International (Association Advance Collegiate Schools of Business) ja ABET (akkreditointi lautakunnan Engineering and Technology) kansainvälistä akkreditointielintä.

Kulttuuri ja Heritage

AUT Cares kulttuurin ja kulttuuriperinnön päätavoite tämän AUT hankkeen National Heritage 2015 on tiedostuskampanja tärkeydestä HERITAGE kulttuuripääkaupunkivuoden käyttäen erilaisia ​​innovatiivisia tekniikoita tarjota kävijöille enemmän luovia ja täsmällistä tietoa kulttuuriperintökohteita.

  • Pronssikausi
  • foinikialaisten
  • persialainen
  • Roman Period
  • Crusaider Period
Ohjelmien opetuskielet:
Englanti
Arabic (Lebanon)

Tämä koulu tarjoaa myös:

BA

American University Of Technology

Graafinen suunnittelija on joku, joka luo visuaalisia konsepteja kommunikoida ideoita, jotka inspiroivat, ilmoittaa, tai valloittaa kuluttajille. Siihen kuuluu luovuus ti ... [+]

Kuka on graafinen suunnittelija?

Graafinen suunnittelija on joku, joka luo visuaalisia konsepteja kommunikoida ideoita, jotka inspiroivat, ilmoittaa, tai valloittaa kuluttajille. Siihen kuuluu luovuus tiettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi, jossa käytetään kuvien, symboleja tai sanoja.

Mitä graafiset suunnittelijat tekevät?

Graafiset suunnittelijat yhdistää taide ja teknologia luovasti kommunikoida ideoita kuvia ja asettelua tulostettujen sivujen.

Ne toimivat sekä tekstiä ja kuvia, ja voi käyttää erilaisia ​​sisustuselementtejä antaa yritykselle ainutlaatuisen identiteetin. Ne kehittävät yleinen ulkoasu ja tuotannon suunnittelu mainoksia, esitteet, lehdet, logot, kirjoja, julisteita, mainostaulut, tarrat, muutamia mainitakseni.... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BBA

American University Of Technology

Liikenne Management valvoo kehittämiseen ja ylläpitoon kuljetusjärjestelmiä. Varustamotoimintaa on tärkeä ja jännittävä uusi merkittävä. Tämä merkittävä palvelee levittää ... [+]

Mikä on liikenne- ja logistiikka?

Transport Management valvoo kehittämiseen ja ylläpitoon kuljetusjärjestelmiä. Varustamotoimintaa on tärkeä ja jännittävä uusi merkittävä. Tämä merkittävä palvelee levittää varustamotoiminta uuden sukupolven keskuudessa. Se auttaa myös kuromaan umpeen teollisuudessa tarpeisiin.

Miksi se on tärkeää?

Shipping on tullut keskeinen talouden ala ja tärkein tekijä kansainvälisessä kaupassa. Libanonissa ja ulkomailla, se on tullut vaikea löytää päteviä työntekijöitä alalla kuljetus.

Työmahdollisuuksia runsaasti, kun taas teollisuus tarpeet kasvavat. Liikenne on tärkeä, koska se mahdollistaa kauppaa ihmisten välillä, mikä puolestaan ​​vahvistetaan sivilisaation.... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Of Technology

AUT tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ilmoittautua kahden koulutusohjelman ja samanaikaisesti opiskella tutkinto AUT ja University of London. Tutkinnon kahden koulutu ... [+]

Mikä on Pankki ja rahoitus?

Finance on tiede, joka kuvaa johto, luominen ja tutkimus rahaa, pankki-, luotto-, investoinnit, varat ja velat. Se on myös tutkimuksen käytettäviin prosesseihin pankkitoimintaan ja investointeja.

Keitä kansainväliset kumppanimme?

KTK finanssitoimiala aste on palkittu University of London ja on akateeminen suunnan London School of Economics (LSE) yksi yliopiston Lontoon osatekijän korkeakouluissa. University of London on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista maailmassa, ja LSE on kansainvälisesti tunnustettu sen huipputason tutkimuksen ja opetuksen; sillä on 16 Nobel palkintoja keskuudessa menneistä ja nykyisistä tiedekunnan.

Mitä hyötyä ilmoittautumalla tämän suuren at AUT? ... [-]
Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Of Technology

Opiskelijat saavat laaja tietämys miten organisaatiot toimivat ja kehittyvät tärkeät taidot analysoinnissa liiketoimintapäätöksiä ja prosesseja. Ohjelma sisältää kursseja ... [+]

Mikä on Management suurena?

Opiskelijat saavat laaja tietämys miten organisaatiot toimivat ja kehittyvät tärkeät taidot analysoinnissa liiketoimintapäätöksiä ja prosesseja. Ohjelma sisältää kursseja taloustieteen, hallinnon, henkilöresurssien, tilastot, kirjanpito, liiketoimintaa koskevan lainsäädännön ja muiden yhteiskuntatieteiden antaa opiskelijoille kriittinen ymmärrys sekä yritysten ja organisaatioiden laajemmin.

Keitä kansainväliset kumppanimme?

Tutkinnot ovat myöntäneet University of London ja on akateeminen suuntaan London School of Economics, LSE, yksi yliopiston Lontoon osatekijän korkeakouluissa.

University of London on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista maailmassa, ja LSE on kansainvälisesti tunnettu huippututkimuksen ja opetuksen; sillä on 16 Nobel palkintoja keskuudessa menneistä ja nykyisistä tiedekunnan.... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

BSc

American University Of Technology

BSc Audio Visual Arts ... [+]

YLIOPISTO VAATIMUKSET

23 krediittiä

Englanti Kieli Vaatimukset (6 op) FIN 203

Englanti viestintä I 3 op FIN 020 tai sijoittaminen FIN 204 Englanti viestintä II 3 op FIN 203

Business vaatimukset (4 ov) 3 op FIN 204 BUS 210

Business Communication Skills BUS 215 Esitystaidot + Lab 1 luotto Co BUS 210

Arts vaatimukset (3 op)

Valitse yksi seuraavista kursseista:

ART 202 Johdatus taiteen ja musiikin arvostusta I ART 205 History of Art and Design

Luonnontieteet vaatimukset (3 op)

Valitse yksi seuraavista kursseista:

HLT 210 Terveys ja hyvinvointi NTR 201 Johdatus Nutrition ENV 201 Man in the Environment

Computer Science vaatimukset (3 op)... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Of Technology

Tietotekniikan tutkijoita koulutetaan teorian laskenta ja suunnittelu tietokonejärjestelmiä. Tietojenkäsittelytieteen kuria liittyy matematiikan ja sisältää aiheet vaihte ... [+]

Mikä on Computer Science?

Yksi uusimmista ja nopeimmin kehittyviä alueita inhimillisen tiedon, tietojenkäsittelytiede käsittelee suunnittelu tietokoneita, ja tutkimuksen kanssa niiden rajoituksia, samoin kuin analyysi, suunnittelu ja kehittäminen ohjelmistoja että nämä koneet toteuttaa. Nykyään ohjelmisto on käytössä automatisoida lähes kaikilla osa jokapäiväistä elämää. Siksi taitava tietotekniikan tutkijoita tarvitaan kaikilla toimialoilla ja organisaatioille.

Tietotekniikan tutkijoita koulutetaan teorian laskenta ja suunnittelu tietokonejärjestelmiä. Tietojenkäsittelytieteen kuria liittyy matematiikan ja sisältää aiheet vaihtelevat teoreettinen (esimerkiksi tutkimukset rajat laskenta) käytännön (kuten kysymyksiä täytäntöönpanon tietotekniikkajärjestelmät).... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi
American University Of Technology

Vesivarojen ja Geo-ympäristötieteiden laitos ohjelma on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa perustutkintoa merkittävä tarjotaan Libanonissa. ... [+]

Mikä on tehtävä vesivarojen tiede?

Kouluttaa monialaista asiantuntijat tulevat tulevaisuudessa tutkijoiden ja johtajien meidän vesivarojen ja täytä alati kasvava kysyntä korkean taloudellisia vaikutuksia työpaikkoihin.

Ainutlaatuinen ohjelma

Water Resources & Geo-ympäristötieteiden laitos Ohjelma on ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa perustutkintoa merkittävä tarjotaan Libanonissa.

Mitä ongelmia minä koulutetaan ratkaista?

Arabimaailma on yli 90% kuiva, ja tärkein vesisäiliö resursseja alueella on Libanon. Niinpä keskitymme asioiden ratkaisemiseksi veden varastointi, vesiensuojelu, vesihuoltoon ja veden laadun selviytyä kasvava kysyntä vesihuollon.... [-]

Libanon Lebanon Online
October 2019
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi