BBI Luxembourg

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ohjelmamme tasapainottavat käytännön koulutusta ja hallinto- ja yritystuntemusopiskelijoita, jotta niistä tulisi tehokkaita päätöksentekijöitä monimutkaisessa vieraanvaraisjärjestössä. Kun olet valmistunut BBI , sinulla on valmiudet ryhtyä merkityksellisiin tehtäviin urasi alkuvaiheessa ja olla tuottava tiimin jäsen, ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.

Opetusohjelmat sekä rakenne, tavoitteet, strategiat ja pedagogiikka ovat samat molemmissa oppilaitoksissa. Sama koskee opetushenkilökuntaa, joka jakaa kokemuksia ja taitoja kahden yksikön välillä ja joka on saatu vuodesta 1990 lähtien BBI : n luomisesta. BBI instituutiot on suunniteltu ennen kaikkea kansainvälisen ulottuvuuden vieraanvaraisuuden ja matkailualan kouluksi. Strategiamme perustuu siihen, että olemme dynaamisia, avoimia ja osallisia "tietoyhteiskuntaan" - Euroopan tulevaisuudennäkymään. Tämän vision ansiosta korkea-asteen koulutus hyötyy myös fantastisesta kasvusta.

Meidän instituutit ovat erityisen mielenkiintoisia oppimisinnovaatioilleen ja pitämällä vaatimatonta aikaa hetkeksi, opetuksemme erottuvat, koska meillä on jatkuvasti etsiä huippuosaamista. Tuloksemme opiskelijoiden tyytyväisyyden, todellisten ammatillisten avausten ja suhteiden mukaan vieraanvaraisuuden ja matkailualan suhteen osoittavat, että olemme osa johtavista korkeakoulujen johtavista laitoksista.

BBI tarjoaa kolmivuotisen kandidaatin ja kaksivuotisen maisteriohjelman aidosti kansainvälisillä puitteilla, jotka varmistavat, että luovat yksilöt, intohimoisesti ja joilla on yhteiset arvot, ovat valmiita kohtaamaan vieraanvaraisuuden ja matkailualan johtamisen haasteet. Tarjoamme ensiluokkaista koulutusta uraa vieraanvaraisuuden ja matkailun alalla - maailman nopeimmin kasvavalle teollisuudelle.

Ohjelmat lähinnä heijastavat anglosaksisen koulutuksen muotoa ja korostavat käytännönläheistä, pragmaattista ja monitieteistä lähestymistapaa oppimiseen. Opetussuunnitelmien kolme keskeistä ydinaluetta ovat:

  • Toiminnanohjauksen koulutus
  • Liiketoiminnan johtamisen koulutus
  • Käytännön koulutus - harjoittelupaikat

Sijainnit

Wiltz

BBI - LUX Campus

Osoite
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Puhelin
+352 27 91 12 92