Lue virallinen kuvaus

Ohjelmamme tasapainottavat käytännön koulutusta ja hallinto- ja yritystuntemusopiskelijoita, jotta niistä tulisi tehokkaita päätöksentekijöitä monimutkaisessa vieraanvaraisjärjestössä. Kun olet valmistunut BBI , sinulla on valmiudet ryhtyä merkityksellisiin tehtäviin urasi alkuvaiheessa ja olla tuottava tiimin jäsen, ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.

Opetusohjelmat sekä rakenne, tavoitteet, strategiat ja pedagogiikka ovat samat molemmissa oppilaitoksissa. Sama koskee opetushenkilökuntaa, joka jakaa kokemuksia ja taitoja kahden yksikön välillä ja joka on saatu vuodesta 1990 lähtien BBI : n luomisesta. BBI instituutiot on suunniteltu ennen kaikkea kansainvälisen ulottuvuuden vieraanvaraisuuden ja matkailualan kouluksi. Strategiamme perustuu siihen, että olemme dynaamisia, avoimia ja osallisia "tietoyhteiskuntaan" - Euroopan tulevaisuudennäkymään. Tämän vision ansiosta korkea-asteen koulutus hyötyy myös fantastisesta kasvusta.

Meidän instituutit ovat erityisen mielenkiintoisia oppimisinnovaatioilleen ja pitämällä vaatimatonta aikaa hetkeksi, opetuksemme erottuvat, koska meillä on jatkuvasti etsiä huippuosaamista. Tuloksemme opiskelijoiden tyytyväisyyden, todellisten ammatillisten avausten ja suhteiden mukaan vieraanvaraisuuden ja matkailualan suhteen osoittavat, että olemme osa johtavista korkeakoulujen johtavista laitoksista.

BBI tarjoaa kolmivuotisen kandidaatin ja kaksivuotisen maisteriohjelman aidosti kansainvälisillä puitteilla, jotka varmistavat, että luovat yksilöt, intohimoisesti ja joilla on yhteiset arvot, ovat valmiita kohtaamaan vieraanvaraisuuden ja matkailualan johtamisen haasteet. Tarjoamme ensiluokkaista koulutusta uraa vieraanvaraisuuden ja matkailun alalla - maailman nopeimmin kasvavalle teollisuudelle.

Ohjelmat lähinnä heijastavat anglosaksisen koulutuksen muotoa ja korostavat käytännönläheistä, pragmaattista ja monitieteistä lähestymistapaa oppimiseen. Opetussuunnitelmien kolme keskeistä ydinaluetta ovat:

  • Toiminnanohjauksen koulutus
  • Liiketoiminnan johtamisen koulutus
  • Käytännön koulutus - harjoittelupaikat
Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

BBI Luxembourg

BA-tutkinto myönnetään kolmen vuoden opintojen jälkeen. Sitä kuvataan "Ura-suuntautuneeksi ohjelmaksi", mikä tarkoittaa, että se valmistelee suoraan opiskelijoiden ammatt ... [+]

JATKOKOULUOHJELMA: 180 op CREDITS

BA-tutkinto myönnetään kolmen vuoden opinnot lopussa. Se on kuvattu "Ura-suuntautuneeksi ohjelmaksi", mikä tarkoittaa, että se valmistautuu suoraan ammattilaisten toimintaan opiskelijoille. Tästä syystä tämän ohjelman lopussa opiskelijat, jotka ovat valmistuneet, voivat henkilökohtaisista tavoitteistaan riippuen päästä suoraan työelämään tai jatkaa opiskelua Mastersille.

Tämä ohjelma keskittyy teoreettisiin aiheisiin (akateemiset tieteenalat) ja ymmärtämiskykyyn (vieraanvaraisuus ja kaikki siihen liittyvät palvelut). Se tarjoaa tietoa ryhmätyöskentelystä ja päätöksenteosta. Ohjelma tarjoaa yhdistelmän operatiivisia taitoja ja vankka liiketoiminnan hallinta tietoa, jotta voidaan parantaa opiskelijoiden yleistä hallintoa ja rahoitusta, elintärkeää tämän ammatillisen urapolun.... [-]

Luxemburg Wiltz
Syyskuu 2020
Englanti
Full-time
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
BBI - LUX Campus
Osoite
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Verkkosivusto
Puhelin
+352 27 91 12 92