LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja LUNEX-yliopistosta

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

Luxemburgissa sijaitseva LUNEX University on yksityinen koulu, joka on erikoistunut urheiluun, terveyteen, hoitoon ja ennaltaehkäisevään lääketieteeseen. Kansainvälisesti suuntautuneena kouluna LUNEX tarjoaa kaikkialla Euroopassa tunnustettuja opinto-ohjelmia ja soveltuu täydellisesti maailmanmarkkinoille.

Ohjelmasalkumme on merkittävä sen kestävyydestä ja yhteiskunnallisesta merkityksestä ja antaa opiskelijoille uusia lähestymistapoja ja näkökulmia urheilun ja terveyden kasvavilla aloilla. Kukin opinto-ohjelma opetetaan 100% englanniksi kansainvälisestä akateemisesta tiimistä, joka on peräisin eri puolilta maailmaa sijaitsevista laitoksista. Yhdistämällä teoreettisia kursseja ja käytännön kokemusta LUNEX-opiskelijat on koulutettu tulemaan alan asiantuntijoiksi ja johtajiksi ja kehittymään globalisoituneessa maailmassa.

 • Kansainvälinen koulu, jolla on ihmisen kosketus
 • 4 terveys- ja urheilutapahtumaa (mukaan lukien valmistelujakso)
 • 100% englannin kursseja
 • Kansainvälinen ja monikulttuurinen tiimi

Meidän 3

Nykyään LUNEX tarjoaa 3 kandidaatin tutkintoa, jotka ovat saatavilla vähintään 12 vuoden kouluopetuksen tai vastaavan koulutuksen jälkeen. Nämä opinto-ohjelmat on kehitetty Bolognan prosessin mukaisesti käytännön uraa ja ammatteja varten kaikkialla Euroopassa, ja ne on akkreditoitu Luxemburgin korkeakoulu- ja tutkimusministeriön (MESR) toimesta.

Olemme jakaneet ohjelmamme kahteen erilliseen kenttään: toisaalta terveystieteisiin ja toisaalta johtamiseen.

LUNEX kandidaatin tutkinto

 • Fysioterapian kandidaatti
 • Liikunta- ja urheilutieteiden kandidaatin avulla opiskelijat voivat saada tietoa ja käytännön kokemusta moottoriajoneuvojen oppimista, fysiologiaa, ravitsemusta, biomekaniikkaa tai jopa psykologiaa koskevista tieteellisistä periaatteista.
 • Urheilu- ja liikuntatieteiden maisterin avulla opiskelijat voivat syventää tietämystään ja kyetä arvioimaan ja optimoimaan urheilijoiden ja potilaiden suorituskykyä ja terveyttä jne.

LUNEX kandidaatin tutkinto johtamisessa

 • Kansainvälisen urheilunhallinnan kandidaatti (Bachelor) tarjoaa tietoa ja ymmärrystä urheiluun liittyvästä liikkeenjohdosta, jotta opiskelijoille annetaan kaikki tarvittava osaaminen voidakseen työskennellä urheilujärjestöjen ympäröivässä kansainvälisessä ympäristössä.

Valmisteleva ohjelmamme: säätiöohjelma

Kandidaatintutkintomme lisäksi olemme suunnitelleet ”säätiöohjelma” -nimisen valmistelevan ohjelman, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijoita parantamaan englanninkielisyyttään ja / tai vahvistamaan tietämystäsi luonnontieteissä (mukaan lukien kemia, fysiikka ja biologia). Opiskelijat voivat päättää aloittaa opintonsa säätiöohjelmalla ennen fysioterapian tai liikunnan kandidaatin suorittamista

Moderni ja ainutlaatuinen kampus Luxemburgissa

Euroopan sydämessä sijaitseva LUNEX on ihanteellinen maantieteellinen sijainti, joka tarjoaa pääsyn uusille markkinoille maailmanlaajuisesti ja tarjoaa mielenkiintoisen asiantuntijaverkoston. Tähän kuuluvat urheilujärjestöt, klubit ja liitot tai jopa koulutuskeskukset ja terapeuttiset käytännöt. Differdangen kampuksella (nimeltään European Sports City 2018) se sijaitsee muutaman metrin päässä stadionista ja urheilutiloista. Lisäksi kampus on kunnostettu kokonaan ja se on nyt varustettu uusimmilla tekniikoilla sekä moderni ja digitaalinen ympäristö, jonka avulla opiskelijat voivat suorittaa kaikki tapaustutkimukset ja käytännön harjoitukset optimaalisesti.

116173_Photo_LUNEX_2.png

LUNEXissa opiskelijat voivat opiskella ainutlaatuisessa oppimisympäristössä. Itse asiassa kampus on rakennettu sen sijaan, että olisikin jo vanha Differdange-allas, ja altaan rakenne on muutettu auditorioiksi. Lisäksi lattialla on suunniteltu kaikki sääolosuhteet, jotka ohjaavat opiskelijoita eri luokkahuoneisiin ja rentoutumisalueet ovat myös opiskelijoille käytettävissä.

Miksi opiskella LUNEX-yliopistossa?

 • Globaaleille työmarkkinoille mukautetut opinto-ohjelmat
 • Yksittäinen ja henkilökohtainen tuki jokaiselle opiskelijalle
 • Optimaalinen yhdistelmä teoriaa ja käytännön kokemusta
 • Joustavat ohjelmat korkean suorituskyvyn urheilun ja uran mukana
 • Huipputekniset laitteet
 • Kansainvälinen oppimisympäristö
 • Monitieteinen vaihto

Miten hakea LUNEX-opinto-ohjelmaa

Jotta voisit hakea jotain ohjelmistostamme, sinulla on oltava vähintään 12 vuoden kouluopetus tai vastaava koulutus. Jos täytät tämän vaatimuksen, sinun tarvitsee vain täyttää online-hakemuslomake ja osallistua johonkin hakemuspäivämme (sisäänpääsykokeet).

Tietojesi mukaan hakuaikaa ei ole, se on mahdollista soveltaa koko vuoden ajan.

Lisätietoja löytyy verkkosivuiltamme.

Ole osa sitä! Ole osa LUNEXia!

Sijainnit

Differdange

Osoite
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxemburgin alue, Luxemburg