Lue virallinen kuvaus

Aviation Management College on perustettu päätavoitteena "lisätä arvoa" ilmailualan yhteisölle Malesiassa . Haluamme tulla ilmailun hallintaan liittyvän tiedon ja tiedon keskipisteenä Malesiassa. Haluamme tarjota kasvun sysäyksen lentoliikenteelle Malesiassa. Kuten ehkä tiedätte, ilmailuteollisuus kasvaa Aasian ja Tyynenmeren alueilla (mukaan lukien Malesia) Kiinan ja Intian talouksien kasvaessa.

Periaatteemme ovat asiakkaidemme tyytyväisyys, jatkuva parantaminen, ammattitaito ja tiimityö, opiskelijoidemme ja osanottajien tyytyväisyys on ensisijainen huolenaiheemme. Koulutuksen ja koulutuksen hyvinvointi on keskeinen painopisteemme.

Toinen tavoite on tuottaa tutkinnon suorittaneita, ei pelkästään tietämyksen kautta, vaan taitoja kommunikoida ja vuorovaikuttaa toisten ihmisten kanssa ja siten saavuttaa alan tarpeita vaativat ongelmanratkaisukeinot. Kuten Thomas More sanoi, "Koulutus ei ole pahentunut oppimiseen, tietoihin, tietoihin, tosiasioihin tai kykyihin - joka on koulutusta tai opetusta - vaan pikemminkin tekee näkyväksi, mitä siemenessä piiloutuu".

Tällä hetkellä ydinmateriaalimme on Diploma In Aviation Management ja Diploma In Flight Operations Management - ensimmäinen laatuaan Malesiassa, jonka tavoitteena on valmistaa tutkinnon suorittaneita, jotka pystyisivät lisäämään Malesian ilmailuteollisuutta suuremmiksi. Aikaisemmin useimmat ilmailualan rekrytoinnit olivat yleistutkijoilta, ja ne kestäisivät muutamia vuosia ennen kuin ne voisivat olla täysin tuottavia, koska heidän tarvitsee oppia ilmailun tuntemuksesta työskentelyn aikana. Valmistuvat pystyisivät tekemään työn välittömästi, koska he olisivat alttiina kaikelle tiedolle, kun he ovat suorittaneet korkeakoulun tutkintotodistuksen.

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Aviation Management College

Ilmailu- ja lentokenttäteollisuus on yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista, jotka edistävät arvokkaita varoja ja talouskasvua maahamme. Lentokenttä on yhdyskäytävä paikal ... [+]

Ilmailu- ja lentokenttäteollisuus on yksi tärkeimmistä teollisuudenaloista, jotka edistävät arvokkaita varoja ja talouskasvua maahamme. Lentokenttä on yhdyskäytävä paikallisten, matkailijoiden ja liikematkoiden lentoliikenteelle; ja monet lentoyhtiöt tarjoavat erilaisia ​​kohteita, sekä kansainvälisiä että kotimaisia. Malesiassa lentoliikenne- ja lentokenttäteollisuuden kasvu on lisääntymässä tekniikan mukaisten parannusten ja johtamisen parissa. Näin ollen hallintoyhteisöllä on tärkeä asema lentokentän ja lentoyhtiöiden turvallisen ja tehokkaan hallinnon varmistamiseksi.

Koska tämä ohjelma myöntää Bucks New University, joten se on ainoa ilmailualan koulutusohjelma tämän alueen akkreditoimaan kaksi maata, Yhdistynyt kuningaskunta (QAA) ja Malesia (MQA). Bucks New University järjestää kaikki oppimateriaalit, opetusmateriaalit, merkitsevät moderointia, todistusta ja transkriptiota. AMC on oppimiskeskus, joka toimittaa luennon ja tavaramerkkien myöntämisen QAA: n ja MQA: n asettaman akateemisen laadunvalvonnan mukaisesti.... [-]

Malesia Shah Alam
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi