Raffles University Iskandar

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Raffles University Iskandar on perustanut Raffles Iskandar Sdn. Bhd., Yhteisyritys Raffles Education Corporation Limitedin ja Iskandar Investment Groupin jäsenen Education @ Iskandar Sdn Bhd: n (EISB) kanssa. Raffles University Iskandar on aasialaista malesialaista yliopistoa, joka ylpeilee käytännönläheiseksi yliopistoksi, jossa on intensiivisiä opetussuunnitelmia ja käytännön käytännön kokemuksia, jotka valmistavat opiskelijoita tulevaisuuden uransa ajan. Malesian korkeakoulutusministeriö (MOHE) hyväksyi yliopiston 31. lokakuuta 2011.

Raffles University Iskandar toimii tällä hetkellä väliaikaisissa tiloissa Menara Kotarayalla, Jalan Trusissa, Johor Bahruissa, kehittää huipputason kampuksen 65 hehtaarin tontilla Iskandar Malesian EduCityssä. Raffles University Iskandar strateginen sijainti Iskandarissa asettaa yliopiston turvalliseksi ja kasvavaksi talouden ja kulttuurin kehitykselle. Opiskelija voi odottaa elävää ja dynaamista oppimiskokemusta, joka näkyy heidän muutoksensa maailmanluokan ammattilaisiksi.

Näkemyksemme

Visiomme on olla Malesiassa johtava yliopisto.

Tehtävämme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta koulutusta. Tämä toteutetaan käyttämällä viimeisimpiä opetus- ja oppimismenetelmiä, toimintoperusteista tutkimusta, yhteistyötä teollisuuden kanssa ja osallistumista yhteisöön.

Sijainnit

Johor Bahru

Osoite
Menara Kotaraya Level 9, Unit No. 09-01, Jalan Trus, 80000 Johor Bahru, Johor, Malasya
Johor Bahru, Johor, Malesia