Ranaco Education & Training Institute

Esittely

Lue virallinen kuvaus

RETI on ainoa yksityinen oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta, jossa yhdistyvät diplomaohjelma ja erilaiset työturvallisuustodistukset.

Työturvallisuustodistukset on hyväksytty Kansainvälisen merenkulkujärjestön, Työturvallisuusviraston toimesta

Ranacossa 7,1 hehtaarin kampuksella Ranaco perusti Ranacon koulutus

RETI: ssä tunnemme, että toimialat haluavat työllistää tutkinnon osaajilta, osaamista, pehmeitä taitoja ja ennakoivia turvallisuusosaamista. Teollisuudella ei kuitenkaan ole riittävästi varoja omien työntekijöiden kouluttamiseen.

Tämän korjaamiseksi RETI linkittää ja vastaa koulutus- ja koulutusohjelmia omien ja ulkoisten verkkotoimialojen tarpeisiin.

RETI sijaitsee 19 petrokemianlaitoksen, 5 pääportin ja terminaalin, 1500 pienen ja keskisuurten teollisuuslaitosten ja yli 100 offshore-alustan läheisyydessä.

Jaetut arvot

Teollisuuden keskittyminen

Uskomme, että keskittyminen teollisuustarpeiden tyydyttämiseen on keskeinen osa menestyksekästä pitkäaikaista kumppanuutta.

ryhmätyö

Uskomme yhteisten taitojemme, tietämyksemme ja kokemuksemme hyödyntämiseen opiskelijoiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Tiimityöskentelyn ja sitoutumisen ansiosta voimme rakentaa voimamme, jotta voimme saavuttaa täyden potentiaalin ja saavuttaa yhteisen näkemyksemme.

viestintä

Uskomme, että avoin viestintä on välttämätöntä rakentaa luottamusta ja ymmärrystä opiskelijassamme, kanssamme, osakkeenomistajamme ja maan palveluksessamme. Vasta silloin voimme vastata teollisuuden tarpeisiin, kansojen toiveisiin ja osakkeenomistajiin.

Innovaatio

Uskomme ihmisten luovuuteen ja kykyyn tuoda uusia ideoita parantamiseen. Pyrimme jatkuvasti löytämään innovatiivisia tapoja luoda arvoja opiskelijoillemme.

Sijainnit

Kijal

Osoite
Kawasan Perindustrian Jakar II,
Kemaman, Terengganu

24000 Kijal, Terengganu, Malesia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin