Lue virallinen kuvaus

RETI on ainoa yksityinen oppilaitos, joka tarjoaa koulutusta, jossa yhdistyvät diplomaohjelma ja erilaiset työturvallisuustodistukset.

Työturvallisuustodistukset on hyväksytty Kansainvälisen merenkulkujärjestön, Työturvallisuusviraston toimesta

Ranacossa 7,1 hehtaarin kampuksella Ranaco perusti Ranacon koulutus

RETI: ssä tunnemme, että toimialat haluavat työllistää tutkinnon osaajilta, osaamista, pehmeitä taitoja ja ennakoivia turvallisuusosaamista. Teollisuudella ei kuitenkaan ole riittävästi varoja omien työntekijöiden kouluttamiseen.

Tämän korjaamiseksi RETI linkittää ja vastaa koulutus- ja koulutusohjelmia omien ja ulkoisten verkkotoimialojen tarpeisiin.

RETI sijaitsee 19 petrokemianlaitoksen, 5 pääportin ja terminaalin, 1500 pienen ja keskisuurten teollisuuslaitosten ja yli 100 offshore-alustan läheisyydessä.

Jaetut arvot

Teollisuuden keskittyminen

Uskomme, että keskittyminen teollisuustarpeiden tyydyttämiseen on keskeinen osa menestyksekästä pitkäaikaista kumppanuutta.

ryhmätyö

Uskomme yhteisten taitojemme, tietämyksemme ja kokemuksemme hyödyntämiseen opiskelijoiden tarpeiden tyydyttämiseksi. Tiimityöskentelyn ja sitoutumisen ansiosta voimme rakentaa voimamme, jotta voimme saavuttaa täyden potentiaalin ja saavuttaa yhteisen näkemyksemme.

viestintä

Uskomme, että avoin viestintä on välttämätöntä rakentaa luottamusta ja ymmärrystä opiskelijassamme, kanssamme, osakkeenomistajamme ja maan palveluksessamme. Vasta silloin voimme vastata teollisuuden tarpeisiin, kansojen toiveisiin ja osakkeenomistajiin.

Innovaatio

Uskomme ihmisten luovuuteen ja kykyyn tuoda uusia ideoita parantamiseen. Pyrimme jatkuvasti löytämään innovatiivisia tapoja luoda arvoja opiskelijoillemme.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kandidaatti

Ranaco Education & Training Institute

Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa osaavaa ja pätevää tutkinnon hallinto- ja hallintoalalla. Opiskelija joutuu alttiiksi hallintokentän todelliselle menettelylle, ja h ... [+]

Tämän ohjelman tavoitteena on tuottaa osaavaa ja pätevää tutkinnon hallinto- ja hallintoalalla. Opiskelija joutuu alttiiksi hallintokentän todelliselle menettelylle, ja hän osaa tunnistaa hallintakysymyksiin liittyvät ongelmat, kerätä tietoa ja asianmukaista kaavaa sekä toteuttaa toimintatapoja ja suunnittelua.

Työpaikat

Mikä tahansa uranäkymät johdossa ja hallinnossa. Tämä ohjelma sisältää seuraavat aiheet:

Yrityksen esittelyJohdatus johtamiseenYritystoiminnan ja johtamisen statistiikkaPienet ja keskisuuret yrityksetKaupallinen lakiJohdon laskentaKansainvälistä bisnestäMarkkinoinnin periaateHuman Resource Management StrategiaKansainvälisen talouden hallint... [-]
Malesia Kijal
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi