Universiti Teknologi Malaysia

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ammattikorkeakoulu tai jatkokoulutus, joka tunnetaan paremmin nimellä UTMSpace, on integroitu vastuullisuuskeskus, joka toimii vastuullisena organisaationa suunnitella, hallita ja toteuttaa elinikäisen oppimisen ohjelmia Universiti Teknologi Malaysia .

Sen perustamisvaiheessa Universiti Teknologi Malaysia , Ammattikorkeakoulu (UTMSPACE) tarjosi ammattikoulutusohjelmia, kuten lyhyitä kursseja, seminaareja, työpajoja ja sisäistä koulutusta. UTMSPACE aloitti kuitenkin osa-aikaisen ja kokopäiväisen koulutusohjelman ylivoimaisen kysynnän sekä yksityisellä että julkisella sektorilla tarjoamalla valtavirran akateemisia ohjelmia lukuvuodesta 1995/96. Tällä hetkellä akateemiset ohjelmat tarjoavat kursseja tutkinto- ja jatko-opinnoissa eri tiedekuntien tarjoamien kurssien mukaisesti UTM: ssä. Asiakkaiden mukavuutta varten luokat suoritetaan 17 oppimiskeskuksessa eri puolilla maata.

UTMSPACE Professional -ohjelmat tarjoavat erilaisia pehmeitä taitoja ja teknisiä taitoja lyhyitä kursseja. Myös räätälöityjä lyhyitä kursseja, jotka on suunniteltu tietyn organisaation tarpeiden mukaan, on saatavilla. UTM Professional -taidotodistusohjelmia tarjotaan täyttämään kaikilla osa-alueilla toimivien tutkinnon suorittaneiden tarpeet. Nämä ohjelmat ovat lisäarvoisia kursseja tuleville tutkinnon suorittaneille, mikä antaa heille kilpailuedun, kun he tulevat työmarkkinoille. UTMSPACE tarjoaa myös tapahtumienhallintapalveluja, järjestämällä useita seminaareja ja konferensseja kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

UTMSPACE tarjoaa myös ammattikoulutusohjelmia ja englanninkielisiä ohjelmia yhdessä sen kanssa, että se tarjoaa laadukkaita jatkokoulutuspalveluita. Ammattitutkinto-ohjelmat on suunnattu työntekijöille, jotka haluavat parantaa osaamistaan ja taitojaan. Englanninkielisillä ohjelmilla pyritään auttamaan paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijoita parantamaan englannin kielen taitojaan valmistelemaan jatko- tai jatko-opintojaan tiedekunnissa. Kieliohjelma on avoinna myös kaikille paikallisille yleisölle ja työssäkäyville aikuisille, jotka haluavat parantaa kommunikoivia englanninkielisiä taitojaan työpaikalla.

UTMSPACE- vision mukaisesti UTMSPACE tunnistaa ja pyrkii täyttämään yhteisön vaatimuksia jatkuvan koulutuksen huippuyksikkönä . Kampanjat ja markkinointi toteutetaan aggressiivisesti UTM- ja UTMSPACE- tuotemerkkien vahvistamiseksi. Vuonna 2010 UTM: n päivittäminen tutkimusyliopistoksi on UTMSPACE: lle uskottu ottamaan haltuunsa UTM: n tieteen ja teknologian korkeakoulu (KST) ja yhteinen ohjelmajohtoyksikkö (UPPK) . Sulautumishallinnon uudelleenjärjestelyn myötä UTMSPACE vastaa täysimittaisten tutkinto-ohjelmien ja yhteisten tutkinto-ohjelmien toteuttamisesta yhteistyössä 17 yksityisen korkeakoulun kanssa.

UTMSPACE merkitsi 28. tammikuuta 2011 omaa historiaaan, kun se oli virallisesti rekisteröity takausyhtiöksi. Tämän tilan muutoksen myötä UTMSPACE toimii UTM: n liiketoiminta- alueena , joka keskittyy elinikäisen oppimisen kehittämiseen. UTMSPACE pyrkii johtamaan innovatiivisen ja luovan inhimillisen pääoman kehittämistä laadukkaalla elinikäisellä koulutuksella.

Sijainnit

Kuala Lumpur

Osoite
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Kuala Lumpurin liittovaltion alue, Malesia

Skudai

Osoite
Skudai, Johor, Malesia

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin